۲۸- شارژرتان یادتان نرود. اگر دوربین هم میبرید، شارژر دوربین بیشتر یادتان میرود! توجه داشته باشید با وجود اینکه مراکزی برای شارژ در طول مسیر تعبیه شده و تخته برق و پریز گذاشته اند، ولی مسئله شارژ مسئله طاقت فرسایی است، خصوصاً برای کسانی که اسمارت فون دارند و دوست دارند عکس بگیرند و تلفنی بزنند و وارد شبکه اجتماعی بشوند، توصیه میکنم یکی از این دیوایسهای خازن شارژر با خودشان بردارند.
۲۹- با همه این تذکرات، بسیاری از دوستان بوده اند که تنها با یک کیف کمری و بدون هرگونه بار و وسایل و تجهیزات و... به این سفر آمده و برگشته اند و اگر نیازی به چیزی پیدا کرده اند، در شهرهای زیارتی خریده اند و راحتترین راهپیمایی را داشته اند!
۳۰- همراه داشتن چند کیسه زباله (سایز بزرگ) توصیه میشود. این کیسهها در صورت بارندگی برای شما نقش بارانی بسیار خوب و راحتی را ایفا میکنند. علاوه بر آن میتوانند بار و بندیل (مثلا پتوی) شما را هم از خیس شدن حفظ کنند. در مواقعی که ممکن است محل نشستن یا خوابیدن شما تمیز یا خشک نباشد به عنوان حایل بین زمین و زیرانداز شما عمل میکنند. از طرفی وزن و حجم چندانی هم ندارند و حتی در جیب شما هم جا میشوند.
توصیههای معرفتی
۳۱- به میزبان دستور ندهید
اولین نکته مهم در این سفر این است که خودمان را برای کسانی که از ما پذیرایی میکنند، نگیریم. اخلاصی که مردم عراق در پذیرایی از زائران اربعین دارند، وصف نشدنی است. هرگز به خادمان حرم نگویید: «اینجا با پول ما ساخته شده» و به کسانی که با جان و دل برای پذیرایی را از شما وقت میگذارند، دستور ندهید. تشکر از میزبان را هم فراموش نکنید.
برای تشکر کردن میتوانید از کلمه «مَشکور» استفاده کنید. درست است که در مسیر پیادهروی کفشهایتان را رایگان واکس میزنند و ماساژتان میدهند، اما اجازه دهید این خدمات برای کسانی باشد که واقعا به آن نیاز دارند. برای تفریح از این خدمات استفاده نکنید. به جای «شای ایرانی» از «شای عراقی» بنوشید و از پذیرایی موکبهای عراقی استفاده کنید. در این چند روز سفر، ایرانی بودنتان را فراموش کنید و در «امت واحده اربعینی» حل شوید.
۳۲. نماز اول وقت و به جماعت را فراموش نکنید
نماز اول وقت را در مسیر سفر فراموش نکنید، هر جا که صدای اذان را شنیدید سریع نماز بخوانید. یادتان نرود که امام حسین علیه السلام در روز عاشورا و در میانه جنگ نماز را به جماعت، به جا آوردند. پس چه بهتر که بتوانید نماز را به جماعت و همراه با دیگر همسفرانتان بخوانید. از بیان حرفهای لغو و بیهوده و شوخیهای نا به جا بپرهیزید، به دلیل تفاوت زبان ما با مردم عراق خنده و شوخی در مسیر پیاده روی جلوه خوبی ندارد.
۳۳. به اعمال معنوی بپردازید
قبل از شروع سفر آداب سفر را بخوانید. حتما به مسجد کوفه بروید و اعمال آن را انجام دهید، در کل نیم ساعت تا چهل دقیقه وقت شما را میگیرد. مفاتیح کوچک و قرآن کوچک همراه خودتان داشته باشید. در طول مسیر زیاد استغفار کنید و گاهی با امام حسین علیه السلام درددل کنید تا با دلی آماده به کربلا وارد شوید. از گرفتن سلفی، عکس و فیلم زیاد پرهیز کنید، تا بتوانید بهره معنوی کافی از سفر ببرید. در حرم مطهر، زیاد به ضریح نچسبید. فرصت زیارت و حضور تحت قبه شریفه را به دیگران هم بدهید. در روز اربعین حرم بسیار شلوغ است، یادتان باشد که هل دادن دیگران حق الناس است. برای ظهور بسیار دعا کنید، که گشایش امور ما در همین نکته قرار دارد.
۳۴. شما هم از کودکان عراقی پذیرایی کنید
معمولا وقتی به مراسمی میرویم که احتمال حضور بچهها در آن هست، با خودمان چند شکلات برمیداریم. کودکان عراقی هم از این قاعده مستثنا نیستند. برایشان از ایران شکلاتهای باکفیت و محصولات فرهنگی ببرید. همچنین میتوانید برای موکبدارها و بچههایشان هدیههای کوچکی مثل تسبیح، روسری و گل سر ببرید.
۳۵. در کشور عراق هم در مصرف آب صرفه جویی کنید
این شعار را معمولا در ایران زیاد میشنویم، اما افراد زیادی هستند که به آن عمل نمیکنند. در کشور عراق وضعیت تامین آب، نسبت به ایران در شرایط بدی قرار دارد. پس لطفا در مصرف آب صرفهجویی کنید. مثلا لازم نیست هر روز دوش بگیرید یا برای لباس شستن و وضو گرفتن، آب زیادی مصرف کنید. همچنین از ریختن زباله پرهیز کنید و اگر زبالهای دیدید، آن را بردارید تا در مسیر پیادهروی برای دیگران مشکلی ایجاد نشود. میتوانید با خودتان چند کیسه زباله اضافه ببرید و بین زوار توزیع کنید.
توصیههای مهم سفر اربعین
۳۶- داشتن گذرنامه با روادید کشور عراق لازم و حتمی است.
۳۷- هر جا زائر احساس کرد قادر به ادامه پیاده روی نیست توصیه میشود از خودروهای موجود برای ادامه مسیر یا رسیدن به کربلا بهره ببرد.
۳۸- کهنسالان، کودکان، بیماران قلبی، عصبی و زنان باردار حتی الامکان از سفر اربعین خودداری کنند.
۳۹- اعتیاد در عراق، جرم است نه بیماری، به همین دلیل در صورت حمل مواد مخدر توسط هر فرد ابتدا با وی برخورد فیزیکی و سپس رسیدگی قضایی میشود.
۴۰- وسایل همراه شامل کوله پشتی، کیسه خواب، وسایل شخصی ضروری، مقادیری پول برای ضرورت و در صورت تمایل دفترچه یادداشتی برای ثبت خاطرات همراه باشد.
۴۱- بهتر است کارت بانکی خود را برای احتیاط همراه خود داشته باشید تا در صورت وجود عابربانک های ایرانی بتوانید پول برداشت کنید.
۴۲- نیازی به همراه داشتن کارت پایان خدمت، کارت ملی و دفترچه بیمه نیست، فقط تصاویر آنرا در موبایل داشته باشید.
۴۳- مهمترین مدرک شناسایی برای زائر در عراق، گذرنامه با روادید معتبر است.
۴۴- از سفر انفرادی (به خصوص از سوی خواهران) اجتناب شود.
۴۵- باید قبل از سفر، مشخصات فرد در گذرنامه و تلفن همراه و کوله پشتی شامل نام و نام خانوادگی، شهر و شماره تلفن قید شود.
۴۶- مشخصات فردی، شهر اعزام کننده، تلفن همراه یکی از همراهان در عراق، تلفنی از شهر اعزام کننده و بیماری احتمالی در کارتی درج و بصورت گردن آویز و یا در جیب افراد بیمار و سالمند قرار داده شود.
۴۷- در پشت تلفنهای همراه خود شماره دیگری جز شماره خط یاد شده قید کنید و در آخرین صفحه گذرنامه هم یک شماره تلفن قید شود.
۴۸- زائران خصوصا خواهران از همراه داشتن طلا و جواهر و اشیاء گرانبها جدا خودداری کنند.
۴۹- زائر از همان بدو سفر باید برنامه ریزی کند تا در سریعترین زمان ممکن زیارتها را به جا آورده و از نجف و کربلا و دیگر اماکن زیارتی مانند کاظمین و سامراء خارج شود.
۵۰- باید در فرودگاههای داخلی و فرودگاههای داخل عراق (بغداد، نجف یا بصره) در خصوص اجرای تدابیر قانونی و درج مهر خروج و ورود به گذرنامه صبر و حوصله وجود داشته باشد.
۵۱- زائر باید برای ساعاتی در پشت مرز و حین عبور از مرز معطلی داشته باشد که نیازمند سعه صدر و تحمل سختی در این مرحله است.
۵۲- ورود زائرین بدون مهر ورود به خاک عراق غیر قانونی است و حداقل ۳ سال محکومیت به زندان را در پی خواهد داشت.
۵۳- احترام به حاکمیت و قانون کشور عراق مورد تاکید مقام معظم رهبری، مراجع دین و تمامی مسوولان دولتی است.
۵۴- زائران بعد از عبور از مرز باید تکلیف خود را مشخص کنند که مایل به ادامه طریق با خودرو هستند یا پای پیاده تا سریعا بتوانند از نقطه مرزی دور شده و در بطن پیاده روی اربعین قرار گیرند.
۵۵- حتی الامکان زائران در استفاده از خودروهای جمعی تلاش کنند که سوار اتوبوس یا کامیونهای باربند دار شده و از سوار شدن بر کامیونهای روباز به دلیل خطر احتمال سقوط خودداری کنند.
۵۶- مرحله سوار شدن به خودروهای جمعی یکی از مراحل مهم انعکاس دهنده اخلاق و رفتار حسینی است.
۵۷- از عکاسی یا فیلمبرداری از اماکن یا مراکز امنیتی و سیطرهها (ایستهای بازرسی) و یا انجام رفتارهای شک برانگیز خودداری شود و در بازرسیها و تفتیشها و یا پرس و جوهای احتمالی نیز باید کاملا صبور بود.
۵۸- از استفاده از راههای میانبر و نامتعارف و اعتماد به افراد یا رانندگان ناشناس برای رسیدن به کربلا خودداری کنید.
۵۹- از گرفتن امانت و هدیه از افراد ناشناس خودداری شود.
۶۰- تکدی گری، خرید و فروش ارز و ... ممنوع است.
۶۱- عرف حجاب در عراق چادر و آنهم مشکی است لذا چادر رنگی و مانتو و روسری مورد قبول جامعه عراقی نیست.
۶۲- شرکت در مراسم عزاداری در موکبها از مواردی است که به زائران ایرانی توصیه میشود.
۶۳- عدم توجه به شایعات و جلوگیری از انتشار آن در مواکب یکی از مسوولیتهای مهم زائران در ایام اربعین حسینی است.
۶۴- به خاطر سپردن آدرس موکب محل اقامت یا استراحت، آدرس دقیق آنها و اخذ کارت موکب و از همه مهمتر شماره عمود (تیر چراغ برق) که موکب در نزدیکی آن است، یکی از راههای پیشگیری از مفقود شدن و جا گذاشتن وسایل در یک موکب است.
۶۵- عرف پذیرایی در منزل سه روز است نه بیشتر و از باقیماندن در منازل بیش از حد متعارف خودداری کنند.
۶۶- زایران در صورت وصول زودتر به کربلا، پس از زیارت، کربلا را ترک کنند تا به مشکلات بعد از مراسم برخورد نکنند.
۶۷- از سفر به اماکن غیرمطمئن خودداری باید کرد و باید از همان راه شناخته شدهای که زائر آمده به همان ترتیب به میهن برگردد.
توصیههایی به بانوان زائر
۶۸- احتیاط کنید
- تنهایی سفر نکرده و حتماً با یکی از محارم خود یا همراه با گروهی در یک کاروان معتبر ثبت نام و در پیادهروی اربعین شرکت کنید.
- به هر شخصی اطمینان نکرده و وسایل همراه خود را به هر کسی ندهید.
- در روشنایی روز پیادهروی کنید و پیش از غروب محلی برای اسکان و استراحتتان پیدا کنید.
۶۹- یک دمپایی در یک نایلون جداگانه ببرید تا زمان استفاده از سرویس بهداشتی، وضو گرفتن یا حتی برای رفع خستگی پا در حین راهپیمایی از آن استفاده کنید.
۷۰- از همراه داشتن وسایل زینتی و جواهرات خودداری کنید.
۷۱- نکات بهداشتی را رعایت کنید
- با وجود سرویسهای بهداشتی فراوان در طول مسیر، خیلی وقتها آب برای شستن دستها سرد و مایع دستشویی کم است؛ بنابراین بهتر است تعدادی دستکش یکبار مصرف و صابون خمیری همراه داشته باشید.
- لباسهای خود را از جنس نخی و سبک تهیه کنید.
۷۲- رفتن به این سفر به خانمهای باردار، توصیه نمیشود.
۷۳- اگر کمردرد، پادرد و یا مشکلی دارید، توجه کنید که در هر ۵ ساعت پیادهروی، ۸ مرتبه و هر بار ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشید
۷۴- به دلیل تابش شدید خورشید و سوز سرمایی که ممکن است وجود داشته باشد، کرم ضدآفتاب و نرم کننده همراه داشته باشید. هم چنین بهتر است از پوشیه استفاده کنید.
۷۵- بیشتر سرویسهای بهداشتی مسیر، آفتابه دارند؛ در صورتی که با این شیوه راحت نیستید، مقداری شلنگ به همراه سرشیری برای وصل کردن آن همراه خود داشته باشید.
۷۶- به خودتان فشار وارد نکنید
- مدت طولانی پیاده روی نکرده و هر زمانی که لازم بود استراحت کنید.
- اگر کمردرد، پادرد و یا مشکلی دارید، توجه کنید که در هر ۵ ساعت پیادهروی، ۸ مرتبه و هر بار ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشید.
۷۷- پوشش مناسب انتخاب کنید
- بهتر است، پارچهی نرم مشکی مستطیل که جلوی صورت را بگیرد تهیه کرده و کش دوخته و چیزی شبیه پوشیه درست کنید تا هم در طول مسیر از سرمای سحر و گرمای آفتاب ظهر و هم از گرد و غبار در امان باشید. - چادری سر کنید که بتوانید به همراه آن از کوله پشتی استفاده کنید. چادرهای لبنانی، ملی و دانشجویی برای این سفر مناسب است.
- از روسریهایی استفاده کنید که بلند بوده و لیز نباشد. روسریهای نخی و لطیف خیلی مناسب است. گیره روسری هم چند عدد بردارید که اگر گم شد سردرگم نمانید.
- لباسهای گرمی به همراه ببرید که سبک، دکمهدار یا زیپدار باشد که در پوشیدن و درآوردن آن راحت باشید.
۷۸- اگر با کودکتان قصد سفر دارید
- ده روز پیش از آغاز سفر واکسن مننژیت بزنید.
- بازی و خوراکیهای مورد علاقه کودکتان را همراه داشته باشید. حواستان باشد که او زودتر از شما خسته و گرسنه میشود. در چنین حالتی صبور باشید و سفر و پیادهروی را طبق شرایط او تنظیم کنید.
- اگر با گروه یا کاروانی در حال پیادهروی هستید سعی کنید با گروهی باشید که مثل شما کودک داشته باشند و اگر چنین نبود، آدرس محل اسکان در کربلا را بگیرید و از آنها جدا شوید تا هم خودتان اذیت نشوید و هم کاروان معطل شما نماند.
- کمی لیموترش، نمک و عسل به همراه داشته باشید. چکاندن چند قطره آب لیمو بر روی غذاهای گوشتی تا حد زیادی از مسمومیت احتمالی جلوگیری میکند.
- اگر به خاطر حضور کودکتان مجبور هستید بار زیادی به همراه داشته باشید، بهترین راه این است که کالسکه کودک را همراهتان ببرید. با این کار هم مجبور نیستید مداوم کودک را بغل کرده و اذیت شوید، و هم مقداری از بار را بر روی کالسکه قرار میدهید.
- حتماً نام و نام خانوادگی کودک و والدین، نام کاروان و شماره تماسی از خود را در برگهای نوشته و به گردن کودک آویزان کنید.
۷۹- با توجه به اینکه بیشتر زائران اربعین را گروههای ایرانی تشکیل میدهند، اما معمولا بیشتر ماموران و خادمان اربعین عراقی هستند و برقراری ارتباط برای زائران ایرانی را با مشکل رو به رو کرده استف به همین دلیل کمی عربی یاد بگیرید یا از اپلیکیشن های مترجم استفاده کنید .
۸۰- در پایان این سفر معنوی که پر است از خاطرات معنوی و به یاد ماندنی میتوانید خاطرات خود را برای ما بفرستید تا با نام خودتان ثبت کنیم تا دیگران را هم در این حس خوب معنوی شریک کرده باشید.
♦️آخرین اخبار موثق اربعین ۱۴۰۳👇
┄┅┅┅┄❅💠﷽💠❅┄┅┅┅┅
⬇️ با ما در ایتا همراه باشید ⬇️
🕌 آخرین اخبار پیاده روی اربعین۱۴۰۳🕌
@Arbaeen8
کانال را به دیگران ارسال کنید تا در شریک زائران اربعین حسینی قرار گیریدو خادم افتخاری زائران اربعین امام حسین(ع) باشید
https://eitaa.com/Arbaeen8
ارز اربعین در کدوم شعب بانکی عرضه میشود
ارز اربعین در مجموع در سه هزار و ۱۶۸ شعبه و باجه منتخب هفت بانک عامل در اقصی نقاط مناطق شهری و روستایی از روز یکشنبه، هفتم مرداد تا پایان روز سوم شهریور ۱۴۰۳ عرضه می شود. همچنین امکان فروش غیرحضوری ارز اربعین نیز در برخی از بانک های عامل مهیا شده است.
براین اساس ارز اربعین در ۳۰۲ شعبه بانک ملی ایران، ۲۰۰۷ شعبه و باجه پست بانک، ۲۸۰ شعبه بانک ملت، ۲۲۱ شعبه بانک صادرات، ۱۸۹ شعبه بانک سپه، ۱۰۶ شعبه بانک تجارت و ۶۳ شعبه بانک پارسیان به زوار اربعین حسینی (ع) ارائه می شود.
یادآور می شود این بانک در دستورالعمل پیشین مرتبط با نحوه فروش ارز اربعین عنوان کرده بود که بهمنظور رفاه حال زائرین و در صورت فراهم بودن شرایط، فروش ارز در بستر سامانههای اینترنتی بانکهای عامل، با احراز هویت کامل مشتری و پذیرش کلیه مسئولیتهای مترتب از سوی بانک های منتخب امکانپذیر است.
به گفته بانک مرکزی برهمین اساس از هفت بانک عامل عرضه کننده ارز اربعین چهار بانک با ایجاد سازوکار مناسب زمینه را برای ارائه خدمات غیر حضوری به متقاضیان دریافت ارز اربعین مهیا کردهاند، در همین راستا بانک های ملی و پست بانک در بستر پیامرسان «بله»، بانک سپه در بستر پیامرسان «روبیکا»، بانک صادرات از طریق اپلیکیشن «سیپنو» (به آدرس SEPINO.BSI.IR) خدمات غیر حضوری را به متقاضیان دریافت ارز اربعین ارائه می کنند.
همچنین مقرر است بانک پارسیان خدمت غیرحضوری عرضه ارز اربعین را دربستر پیامرسان «آی گپ» ارائه کند که پس از نهایی شدن از طریق وب سایت رسمی بانک پارسیان اطلاعرسانی خواهد شد. قابل ذکر است؛ بانک تجارت خدمات غیرحضوری خود در این زمینه را در بستر سامانه این بانک ارائه خواهد که متقاضیان می توانند نحوه دریافت این خدمات را از طریق سامانه بانک تجارت پیگیری کنند. لازم به توضیح است بانک ملت در ایام اربعین حسینی خدمات غیرحضوری در زمینه عرضه اربعین نخواهد داشت.
خاطرنشان می شود، فروش ارز (اسکناس) به زائرین متقاضی اربعین حسینی، حداکثر به مبلغ ۲۰۰،۰۰۰ دینار عراق، به هر زائر به نرخ فروش اسکناس مرکز مبادله ارز و طلای ایران (ETS) خواهد بود. ضمناً دریافت هرگونه کارمزد و یا هزینه از متقاضی به جزء معادل ریالی ارز مورد تقاضا (بر اساس نرخ مرکز مبادله)، ممنوع است.
قابل تأکید است فروش ارز به زائرین بالای پنج سال ( متولدین ۰۱/۰۶/۱۳۹۸ به قبل) از تاریخ هفتم مرداد ۱۴۰۳ تا پایان روز سوم شهریور ۱۴۰۳ با ارائه اصل کارت ملی و گذرنامه یا «برگه تردد اربعین» معتبر زائر، ثبت در سامانه "نظارت ارز (سنا) " در سرفصل «ارز زیارتی اربعین» (کد سرفصل ۵۰) و با الزام درج کد رهگیری در سامانه مربوطه امکانپذیر است.
همچنین کد رهگیری در سامانه مربوطه (کد ملی متقاضی) پس از طی فرآیند ثبتنام در سامانه سماح، فعال میشود.
خاطرنشان می شود، در خصوص زائرین بین ۵ تا ۱۵ سال باید اصل شناسنامه به جای کارت ملی ارائه شود.
تأکید می شود، سرپرستان خانوار میتوانند بهمنظور خرید ارز اربعین اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان) با در دست داشتن کلیه مدارک هویتی خود و اعضای خانواده به شعب آن بانک مراجعه نمایند. عدم حضور سایر اعضای خانواده در شعب فروش ارز بلامانع بوده و سرپرست خانوار میتواند با کارتبانکی خود نسبت به خرید ارز برای اعضای خانواده خود اقدام کند.
در پایان یادآور می شود، فروش ارز بابت سرفصل فوق، محدودیتی بابت فروش ارز مسافرتی در سال جاری برای متقاضیان ایجاد نمی کند.
♦️آخرین اخبار موثق اربعین ۱۴۰۳👇
┄┅┅┅┄❅💠﷽💠❅┄┅┅┅┅
⬇️ با ما در ایتا همراه باشید ⬇️
🕌 آخرین اخبار پیاده روی اربعین۱۴۰۳🕌
@Arbaeen8
کانال را به دیگران ارسال کنید تا در شریک زائران اربعین حسینی قرار گیریدو خادم افتخاری زائران اربعین امام حسین(ع) باشید
https://eitaa.com/Arbaeen8
۲۰۰ دستگاه تهویه و مه پاش در مرز مهران
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام گفت: در راستای خدماترسانی به زائران اربعین حسینی ۲۰۰ دستگاه سیستم جت فن (بادبزن برقی) تهویه و مهپاش در پایانه مرزی مهران نصب شده است.
سید زاهدین چشمهخاور، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام با اشاره به قدامات انجام شده در پایانه مرزی شهید سلیمانی و پایانه مسافربری برکت، اظهار کرد: پایانه برکت شهرستان مهران بزرگترین پایانه نقل و انتقال مسافربری کشور بوده که عملیات اجرایی آن از ۲ سال گذشته توسط راهداری و حمل و نقل جادهای آغاز شده است.
وی افزود: نصب ۱۰ هزار مترمربع سایبان دائمی، توسعه احداث سالن جلسات عمومی و تکمیل ۹۰ چشمه سرویس بهداشتی در پایانه مسافربری برکت از جمله اقدامات انجام شده برای ارائه خدمات بهتر به زوار در این پایانه است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام با بیان اینکه در ایام منتهی به اربعین حسینی روزانه ۳۰۰ هزار نفر در پایانه مسافربری برکت مهران از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده میکنند، یادآور شد: بخشی از فاضلاب پایانه برکت تعویض شده و برای جلوگیری از تجمع آبهای سطحی کانالهای هدایت آب در حال احداث است.
چشمه خاور بیان کرد: احداث ۱۶ باب اتاق استراحت در محل زائرسرای شماره یک پایانه برکت برای استقرار کارکنان، تکمیل نمازخانه، فضاسازی و تبلیغات محیطی پایانه برکت از دیگر اقدامات انجام شده در پایانه مسافربری برکت است.
وی به اقدامات انجام شده در پایانه مرزی مهران اشاره کرد و گفت: احداث ۱۲هزار مترمربع سنگفرش محوطه، روکش آسفالت ۶ هکتار داخل محوطه، بازسازی ۵۰ چشمه سرویس بهداشتی و نصب بیش از ۲۰۰ دستگاه بادبزن برقی (جت فن) و مه پاش از جمله اقدامات انجام شده در پایانه مرزی مهران است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام ادامه داد: احداث جاده پدافندی به طول ۷/۵ کیلومتر، اجرای بیس به میزان بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب، آسفالت بیش از ۱۲ هزار تن به همراه احداث هفت دستگاه پل بزرگ و کوچک با اعتبار ۳۲۶ میلیارد ریال از دیگر اقدامات انجام شده در پایانه مرزی شهید سیلمانی است.
چشمه خاور افزود: سال گذشته ظرف مدت ۲۵ روز پنج هزار متر مربع سایبان در پایانه مرزی مهران احداث شد که امسال هم ادامه این کار توسط پیمانکار در حال انجام است.
♦️آخرین اخبار موثق اربعین ۱۴۰۳👇
┄┅┅┅┄❅💠﷽💠❅┄┅┅┅┅
⬇️ با ما در ایتا همراه باشید ⬇️
🕌 آخرین اخبار پیاده روی اربعین۱۴۰۳🕌
@Arbaeen8
کانال را به دیگران ارسال کنید تا در شریک زائران اربعین حسینی قرار گیریدو خادم افتخاری زائران اربعین امام حسین(ع) باشید
https://eitaa.com/Arbaeen8
🟢 تقویم عاشورا؛ ۲۰ محرم سال ۶۱ هجری
🔹بیستم محرم سال ۶۱ هجری قمری است. بعد از ۱۰ روز از واقعهٔ عاشورا جمعی از قبیلهٔ بنیاسد بدن جون غلام ابیذر را که در کربلا به شهادت رسیده بود را پیدا کردند در حالی که صورتش نورانی و بدنش معطر بود و سپس بدنش را دفن کردند.
🔸جون را امیرالمومنین به ۱۵۰ دینار خریده بود و به ابیذر بخشید. بعد از رحلت ابیذر، جون به مدینه آمد و به امیرالمومنین و سپس امام حسن(ع) و بعد سیدالشهدا خدمت میکرد.
📚منبع:
تقویم شیعه، عبدالحسین نیشابوری، انتشارات دلیل ما، 1387
♦️آخرین اخبار موثق اربعین ۱۴۰۳👇
┄┅┅┅┄❅💠﷽💠❅┄┅┅┅┅
⬇️ با ما در ایتا همراه باشید ⬇️
🕌 آخرین اخبار پیاده روی اربعین۱۴۰۳🕌
@Arbaeen8
کانال را به دیگران ارسال کنید تا در شریک زائران اربعین حسینی قرار گیریدو خادم افتخاری زائران اربعین امام حسین(ع) باشید
https://eitaa.com/Arbaeen8
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺شیعه شدن محافظ مولوی عبدالحمید
📌 او (عبدالسلام کمانگیر) که زمانی شیعیان را واجب القتل می دانست با دیدن معجزه حضرت ابالفضل (ع) در نجات فرزندش از مرگ، شیعه شد.
♦️آخرین اخبار موثق اربعین ۱۴۰۳👇
┄┅┅┅┄❅💠﷽💠❅┄┅┅┅┅
⬇️ با ما در ایتا همراه باشید ⬇️
🕌 آخرین اخبار پیاده روی اربعین۱۴۰۳🕌
@Arbaeen8
کانال را به دیگران ارسال کنید تا در شریک زائران اربعین حسینی قرار گیریدو خادم افتخاری زائران اربعین امام حسین(ع) باشید
https://eitaa.com/Arbaeen8
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جدیدترین تصاویر از پیادهروی #اربعین حسینی 1446 در منطقه الفاو عراق
♦️آخرین اخبار موثق اربعین ۱۴۰۳👇
┄┅┅┅┄❅💠﷽💠❅┄┅┅┅┅
⬇️ با ما در ایتا همراه باشید ⬇️
🕌 آخرین اخبار پیاده روی اربعین۱۴۰۳🕌
@Arbaeen8
کانال را به دیگران ارسال کنید تا در شریک زائران اربعین حسینی قرار گیریدو خادم افتخاری زائران اربعین امام حسین(ع) باشید
https://eitaa.com/Arbaeen8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷زیارت #امام_زمان(عج) در روز جمعه
🎤با نوای استاد #فرهمند
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
♦️آخرین اخبار موثق اربعین ۱۴۰۳👇
┄┅┅┅┄❅💠﷽💠❅┄┅┅┅┅
⬇️ با ما در ایتا همراه باشید ⬇️
🕌 آخرین اخبار پیاده روی اربعین۱۴۰۳🕌
@Arbaeen8
کانال را به دیگران ارسال کنید تا در شریک زائران اربعین حسینی قرار گیریدو خادم افتخاری زائران اربعین امام حسین(ع) باشید
https://eitaa.com/Arbaeen8
♦️ زائرینی که در پیاده روی اربعین شرکت مینمایند ، چه وسایل را مناسب است همراه داشته باشند ؟
🔹با توجه به فرارسیدن زمان پیادهروی اربعین و مشرف شدن تعداد بسیاری از افراد به این مراسم پرفیض، رعایت نکاتی هرچند ساده میتواند تضمینکننده سلامت زوار باشد و سفر را برای آنها راحتتر کند.
۱- پاسپورت معتبر (۶ ماه از آغاز سفر)
۲- دلار، دینار و پول ایرانی
۳-کارت بیمه زائران
۴- داروهای مورد نیاز، اسهال و ضد تهوع و مسکن
۵-کیف گردن آویز گذرنامه
۶- کوله پشتی
۷-کلاه نقاب دار
۸-عینک آفتابی
۹- چفیه
۱۰- بادبزن
۱۱- گوشی موبایل و سیمکارت (ایرانی رومینگ - عراقی) و پاوربانک و تبدیل سه شاخ به دوشاخ
۱۲- کفش راحت
۱۳- دمپایی
۱۴- لوازم شخصی استحمام(شانه و برس،حوله،لیف, صابون خاص،ملحفه،شامپو، دستمال کاغذی، مسواک، خمیردندان...)
۱۵-ناخن گیر
۱۶-سنجاق و نخ و سوزن
۱۷-پماد سوختگی و کرم ضد آفتاب، روغن زنجبیل
۱۸-پتو مسافرتی
۱۹-آبلیمو، روغن زیتون، عرق نعناع، تخم شربتی، نعناع خشک، لیمو تازه، خاکشیر، نبات کوبیده، کشک، نان خشک، مغزه جات، شکلات، زین بانو...
۲۰-مهر و جانماز و کتاب دعا
۲۱- کتاب آشنائی با اماکن زیارتی و اعمال
۲۲-لباس نخی و گشاد (دشداشه بهتر است)
۲۳-گوش پاک کن و خلال دندان
۲۴-قلم و دفترچه یادداشت
۲۵-قاشق و چنگال و لیوان و بشقاب
۲۶-کالسکه یا ویلچیر یا گاری در صورت وجود کودکان و افراد مسن
۲۷- پخش صوت و فلش مموری محتوی فایلهای مداحی
۲۸-پرچم یا تابلوی علامت برای حرکت گروهی
۲۹-دستبند مشخصات اطفال و کودکان یا افراد خاص(نام و فامیل، اعزامی از... شماره تماس)
۳۰- درج کارت مشخصات روی کوله پشتی
۳۱- داروهای بیماریهای زمینهای برای ۱۰ روز، چسب زخم، پودر ORS، نمک، آلوخشک و انجیرخشک (برای پیشگیری از یبوست)، قاشق و لیوان، دمپایی، صابون و چراغ قوه
از جمله وسایلی است که همراه داشتن آنها برای زائران از ملزومات محسوب میشود.
🍀انتشارش باشما 👇
♦️آخرین اخبار موثق اربعین ۱۴۰۳👇
┄┅┅┅┄❅💠﷽💠❅┄┅┅┅┅
⬇️ با ما در ایتا همراه باشید ⬇️
🕌 آخرین اخبار پیاده روی اربعین۱۴۰۳🕌
@Arbaeen8
کانال را به دیگران ارسال کنید تا در شریک زائران اربعین حسینی قرار گیریدو خادم افتخاری زائران اربعین امام حسین(ع) باشید
https://eitaa.com/Arbaeen8