10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ نماهنگی زیبا از سخنان دلنشین علامه حسن زاده آملی رضواناللهعلیه| فرستادگان الهی برای درشکه سازی و ارّابه سازی نیامدند، این چیزها را دیگران هم میسازند. صنعتِ سُفَرای الهی، صنعت آدمسازی است؛ صنعتِ سنگین..!
🌱کاری از کانال «عارفانه»
@Arefane
۱۲ مرداد ۱۴۰۲
۱۳ مرداد ۱۴۰۲
۱۵ مرداد ۱۴۰۲
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ عارفی که در قنوت نماز شب، این بیت از حافظ را میخواند| در این کلیپ، صوت سخنان آیتالله خامنهای را میشنوید
زان پیشتر که عالَمِ فانی شود خراب؛
ما را ز جامِ بادۀ گُلگون خراب کن...
پن: مطابق فتوای برخی از فقها، در قنوت نماز مستحبی و حتی نماز واجب، دعا خواندن به زبان فارسی جایز است.
@Arefane | عارفانه
۱۵ مرداد ۱۴۰۲
15.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ نماهنگ زیبا از سخنان بغضآلود حضرت علامه حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه:
«خدایا پناه به تو... به جان رسول الله(ص)، به جان امام صادق(ع)، خجالت میکشم از امر به معروف و نهی از منکر... [ولی] قبول بفرمایید. کار ما خیلی کار سنگینی است...».
🌱 کاری از کانال عارفانه
@Arefane
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
در کلیپ بالا، نحوۀ سخن گفتن، انکسار باطنی، تواضع و شرمندگیِ مرحوم علامه حسن زاده در برخورد با مردم کوچه و بازار و تاثیر این نوع رفتار را مقایسه کنید با برخی که لازم میدانند فقط از موضع استعلاء و بالا به پایین، مردم را نهی از منکر کنند. البته که حساب مغرضین جداست؛ ولی همین مردم شیفتۀ اخلاق امثال علامهاند؛ اگر برخی دیگر چهرۀ روحانیون واقعی را خراب نکنند.
هم نهی از منکرت را بکن و هم تواضع باطنی نسبت به بندگان خدا داشته باش. هم به فکر اصلاح دیگران باش، و هم از خدا شرم بدار که خودت را اصلاح نکرده باشی. هم دعوت به دین خدا کن و هم بگو: پناه بر خدا از تکبر باطنی.
✍ روحالله صادقی
@Arefane
۱۶ مرداد ۱۴۰۲
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
میرزا نورالله مشهور به عمّان سامانی و ملقب به تاجُ الشُعَرا (۱۲۵۸-۱۳۲۲ق)، شاعر عارف شیعی در زمان قاجار بود. کتاب «گنجینة الاسرار»، مثنوی ۸۱۲ بیتی او درباره واقعه عاشورا، یکی از آثار ادبی عاشورایی است و نگاهی تأویلی و عرفانی به ماجرای امام حسین علیهالسلام دارد.
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
نحوه تلفظ نام «عمّان سامانی» در لغتنامه دهخدا، به فتح عین (عَمّان) ثبت شده است.
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
محل تولّد او در «سامان»، در استان چهارمحال و بختیاری میباشد. پیکر او پس از وفات، در مسجد جامع سامان دفن شد؛ و بعدها بر اساس وصیتش به نجف منتقل و دفن شد.
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
بخشی از تحصیلات علمی او، در حوزه علمیه صدر در اصفهان بوده و از محضر اساتید بزرگ حوزه اصفهان در آن عصر، مانند آخوند کاشی بهرهمند شده است.
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
او همانند بسیاری از نیاکان خود در سلک تصوف و عرفان بوده، و مدتی در حلقه صوفیان نعمتاللهی بوده است اما پس از درگذشت حاج زینالعابدین شیرازی و بروز اختلاف بر سر ریاست فرقه نعمتاللهی، در جوانی از صوفیان نعمتاللهی جدا شد و سپس نزد حاج آقا رضا نائینی رفت و سالها تحت تعلیم معنوی او بود.
۱۸ مرداد ۱۴۰۲