14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انّا للّه و انّا الیه راجعون
عالم ربّانی جناب کربلایی سید احمد نجفی از شاگردان آیت الله خوئی، آیت الله حکیم و علامه طباطبائی، درگذشت. ایشان در سال ۱۳۴۱ به نجف مشرف شد و سال ۱۳۴۹ با اجازه مرحوم امام خمینی به تهران آمد. مرحوم امام در ضمن دستخطی ایشان را «سیّد الاعلام» خطاب نمودهاند. معظّم له، داماد عالم ربانی آیت الله شیخ عباس قوچانی (وصی آیت الله سید علی قاضی طباطبایی) بودهاند.
@Arefane | عارفانه
35.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ سخنان سالک الی الله مرحوم آیت الله سید احمد نجفی درباره رهبر انقلاب
✓ بخشهایی از سخنان ایشان که در این کلیپ میشنوید:
- ایشان حامی تشیع است، والله اگر غیر از ایشان کسی دیگر بود، یک یاعلی نمیتوانستید بگویید، یک یاحسین نمیتوانستید بگویید.
- نفستان و عقاید شخصیتان را کنار بگذارید.
- سعادت این امّت و شیعه وقتی تأمین میشود که همه شما از ایشان اطاعت کنید. آنوقت مزه تشیع را میفهمید.
- با رهبری ایشان شیعه اوج گرفته و تا دل کفر رفته است.
- من به این منبر و روضهخوانی خیلی اعتقاد دارم، شاهرگم را هم برای کار میدهم، ولی اگر این بزرگوار بگویند صلاح نیست منبر بروی پایین میآیم. اطاعتشان را واجب میدانم، با اینکه من تقلید هم نمیکنم، خودم نظر دارم(مجتهدم)، ولی اگر ایشان به من امر کنند، فورا بدون چون و چرا میپذیرم.
@Arefane | عارفانه
🌿 جناب دکتر بانکی از جناب سید احمد نجفی پرسید: چرا نام حضرت زینب علیها السلام در زیارت عاشورا نیامده است؟
ایشان پس از تأمل کوتاهی فرمودند:
«از خود زیارت عاشورا بپرس! مگر حقیقت او کمتر از مؤمن است؟ همانطوری که در قرآن، نام حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام نیست ولی تمام قرآن از فضایل علی علیه السلام پر است، در زیارت عاشورا هم نام بی بی نیامده ولی تمام آن، فضایل و مصائب بی بی زینب کبری علیها السلام است.»
- خرمن معرفت، صفحه ۵۲
@Arefane | عارفانه
❖ ترجمه تفسیر مجمع البیان
✓ دوره ۱۶ جلدی
✓ تالیف علامه امین الاسلام طبرسی
✓ ترجمه و تحقیق: حجت الاسلام علی کرمی
✓ جلد: سخت
تفسیر شریف مجمع البیان از مهمترین تفاسیر قرآن کریم نوشته علامه طبرسی (متوفای ۵۴۸ ق) عالم دینی و مفسر شیعی است. این تفسیر را دانشمندان شیعه و سنی ستوده و از آن به عنوان یکی از منابع قدیم تفسیری یاد کردهاند. پژوهشگران، اهمیت این تفسیر را در جامعیت، اتقان و استحکام مطالب، ترتیب دقیق، تفسیر روشن و سودمند و انصاف در نقد و بررسی آرا میدانند.
او در تفسیر روشی منظم دارد؛ ابتدا به ذکر قرائتهای مختلف در مورد آیه میپردازد و استدلالهایی را که هر قرائت بدان استناد کرده میآورد و پس از آن به توضیح لغات و بیان اِعراب میپردازد و در پایان، معانی و مفاهیم آنها را بیان میکند و اسباب نزول و داستانهایی را که مرتبط به آیات است نقل میکند. بدین ترتیب، تفسیر وی حقیقتا از بهترین نظم و ترتیب ممکن برخوردار است.
✓ سفارش خرید: @rosvaa
@Arefane
❖ تفسیر «بیان السعاده فی مقامات العباده»
✓ متن عربی + ترجمه فارسی
✓ تالیف: عارف شهیر، سلطان محمد گنابادی
✓ ترجمه: محمد آقارضاخانی، حشمتالله ریاضی
✓ دوره ۱۴ جلدی
✓ تعداد صفحات: ۱۱,۴۵۸
✓ جلد: سخت
تفسیر بیان السعادة مشهورترین اثر عارف عالم حاج سلطان محمد گنابادی است. اساس این تفسیر مانند سایر تفاسیر شیعی مبتنی بر اخبار و احادیث ائمه اطهار علیهالسّلام است که از این جهت مولف تعصب خود را به مذهب تشیع دوازده امامی در همه جای تفسیر نشان میدهد؛ با اینحال فقط اکتفاء به احادیث نشده، بلکه رموز و اشارات و لطایف عارفانه نیز همراه با بحثهای فلسفی در آن ذکر شده، در حالیکه از نکات کلامی و احکام فقهی نیز غفلت نشده است. از حیث جمع آوری و ترتیب مطالب و تمهید مقدمات و گرفتن نتایج مطلوب از آن حسن ابتکار مولف به چشم میخورد.
✓ سفارش خرید: @rosvaa
@Arefane
🔹پیرامون ترجمۀ تفسیر بیان السعاده توسط جناب محمد رضاخانی و جناب حشمتالله ریاضی؛
دکتر سید جعفر شهیدی تقریظی بر این ترجمه نگاشته است که رونوشت آن در آغاز جلد اول ترجمه آمده و بدین شرح است:
«بسم الله الرحمن الرحیم، دوست دیرین و همسایه عزیز جناب آقای حاج رضاخانی، سلام علیکم، تفسیر بیان السعادة که به همت شما و همکار محترمتان جناب آقای حشمت الله ریاضی به فارسی در آمده، خدمتی ارزنده است به آنانکه خواهان آگاهی از دقیقههای عرفانی کلام الله مجیداند. هر چند تفسیرهایی از این دست در فارسی هست، اما بیان السعادة خود ارجی دیگر دارد. چنانکه حضورا به جناب عالی گفتم در برگرداندن این اثر مهم به فارسی در حد توانایی دقت فرمودهاید. و اگر اندک کاستی یا فزونی در آن دیده میشود زیانی به اصل ترجمه نمیرساند. یقین دارم خوانندگان آن، از آن بهره فراوان خواهند برد.»
مترجمان محترم به خوبی از عهدهٔ ترجمه برآمدهاند و در مواردی که متن ابهام یا اشکال داشته در پانوشت توضیح مناسب و سودمند دادهاند که این از ویژگیهای ترجمه به شمار میآید. در پانوشتها از منابع مذکور به دست میآید که مترجمان در علوم عقلی و عرفانی وارد هستند و در جستجوی مآخذ کوشا میباشند.
@Arefane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ وقتی به امام سجاد سلام الله علیه خبر دادند که مختار قیام کرده، حضرت در اولین سوال پرسیدند: حرمله را گرفتند یا نه...؟
الان شما میبینید در غزه شب و روز کودککشی است. آن فرعون بدبخت، فقط پسران را میکشت، اما این صهیونیستها هم پسران، هم دختران، هم پدران و هم مادران را میکشند...
آیتالله جوادی آملی؛ ۱۴۰۲/٨/١٧
@Arefane