10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منتهای درک و فهم برخی افراد در این شرایط زمانه، کوبیدن بر طبل اختلافات شیعه و سنی است.
📚 دوره کامل ۱۷ جلدی ترجمۀ «فُتوحاتِ مَکّیّه» اثر نفیس محیی الدین ابن عربی، با ترجمه و تعلیقات مرحوم محمد خواجوی
«فُتوحاتِ مکّیّه» یا «گشایشهای مکّی» مجموعه ای از مکاشفات و فتوحاتی است که در شهر مکّه، در حین طواف کعبه به نویسنده اثر محیی الدین ابن عربی دست داده است. این کتاب حاوی ۵۶۰ باب است که این ابواب به ۶ فصل کلی با موضوعات «معارف، معاملات، احوال، منازل، منازلات و مقامات» تقسیم میشوند. این کتاب دائرةالمعارف بزرگی است از علوم سلوکی، عرفانی و ماوراءالطبیعه، الاهیّات، کیهان شناسی، انسان شناسی روحانی، روانشناسی و فقه.
نظر عارف بالله سید علی قاضی طباطبایی: بعد از مقام عصمت و امامت، در میان رعیّت (مردم)، احدی در معارف عرفانی و حقایق نفسانی در حدّ محیی الدین عربی نیست و کسی به او نمیرسد. ملاصدرا هر چه دارد، از محی الدین دارد و در کنار سفره او نشسته است. محیی الدین از کاملین است.
نظر علامه طباطبایی: در اسلام هیچ کس نتوانسته است یک سطر مانند محیی الدین بیاورد. محیى الدین در فصوص، مشت مشت مطلب آورده و در فتوحات، دامن دامن.
نظر علامه حسن زاده: فصوص و فتوحات را باید از کرامات خاص به او دانست؛ ذلک فضل الله یوتیه من یشاء.
👈 همچنین امکان خرید جلدهای ترجمه فتوحات مکیه (کاملاً نو) به صورت تکجلد نیز فراهم است.
سفارش خرید: @rosvaa
@Arefane
نقد استاد رمضانی به استاد ملکیان.mp3
زمان:
حجم:
10.7M
❖ نقد جناب استاد حسن رمضانی به سخنان آقای مصطفی ملکیان پیرامون تاثیرپذیریِ علوم اسلامی (قرآن، روایات، عرفان و..) از غرب
ابتدا صوت آقای ملکیان و سپس نقد استاد رمضانی را میشنوید.
@Arefane