هدایت شده از تذکره الاولیاء
دستور العمل مهم برای حفظ
استاد شیخ جعفر ناصری
ترجیحا هر کس خودش بنویسد و یا به نیت هر فرد جدا گانه نوشته شود؛بالای سر افراد در اتاق یا بالای ورودی خانه یا همراهش قرار دهد.
با اعتقاد تاثیر به دست ولایت الهی
تذکره الاولیاء
@tezkar
۶ اسفند ۱۳۹۸
علامه حسن زاده میفرمودند: موقعی که کتاب منظومه (تالیف ملاهادی سبزواری) را تدریس میکردم، از نظر ادبیاتی و فن شاعری سر به سرِ حاجی سبزواری میگذاشتم و اشکال میگرفتم که این قافیه اگر اینطور بود، بهتر بود و این شعر اگر اینطور بیان میشد، بهتر بود و سرِ درس در حضور شاگردان معرکه میگرفتم که ایشون اگر این جوری میگفت بهتر بود، یا به تعبیری کی گفته شما شعر بگی و اگر میخوای شعر بگی اینطوری بگو. تا اینکه یک شب در عالم رویا آمد به سراغم و گوش من را گرفت و کشید و کشید به نحوی که از شدت درد از خواب بیدار شدم و در هنگام بیداری هم گوشم درد میکرد!
استاد رمضانی، فایل تمهید القواعد،
جلسهٔ سوم، دقیقه ۱۹
@Arefane
۷ اسفند ۱۳۹۸
عارفانه
علامه حسن زاده میفرمودند: موقعی که کتاب منظومه (تالیف ملاهادی سبزواری) را تدریس میکردم، از نظر ادب
پنجشنبه روز بزرگداشت حکیم ملّاهادی سبزواری است.
لازم به ذکر است این خاطره و خاطراتی شنیده نشده از بزرگان عرفان، به زودی در کتابی با نام «حدیث سهر» که حاوی خاطرات استاد رمضانی میباشد، منتشر خواهد شد.
۷ اسفند ۱۳۹۸
۸ اسفند ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰جهنم؛ دارالشّفاءِ الهی
🔹جهنم، باطنش صورت لطف و رحمت الهی است که برای تخلیص [پاکسازی] مؤمنان معصیت کار و رساندن آنها را به سعادت ابد، چاره منحصره است. جهنم، برای کسانی که فطرتشان بکلی محجوب نشده و به کفر و جهود و نفاق نرسیده باشند، رحمت است در صورت غضب. (امام خمینی، شرح حدیث جنود، ص۱۴۲)
🔹برزخها و مواقف قیامت، از عنایات خداوند بر بندگان است تا عاقبتِ ایشان به آتش ختم نشود؛ لذا پی در پی انسانها را برای شفای بیماریهای روحی، از دارالشفائی به دارالشفاء دیگر منتقل مینماید، و چنانچه با این داروها شفا نیافتند، لاجرم «داغ نهادن» آخرین درمان خواهد بود و گریزی از دخول در آتش نخواهد بود، البته در صورتی که هنوز امکان تصفیه شدن مانده باشد، و الاّ به ناچار در آتش ماندگار خواهد شد. پس آتش نسبت به مؤمنین گناهکار، لطف و عنایت، و راهی به سوی جوار قرب خداوندی است. (امام خمینی، طلب و اراده، ص ۱۵۵)
@Arefane
۱۱ اسفند ۱۳۹۸
4_5974317620613087241.mp3
2.3M
❖ زن و پسر نوجوان که ریش ندارند! به ما گفتند هنگام خواندن "یا من ارجوه" در ماه رجب، دست به چانه بگیرید نه دست به ریش.
@Arefane
۱۲ اسفند ۱۳۹۸
Ya man tohallo.mp3
3.15M
۱۴ اسفند ۱۳۹۸
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
OB-981028-12.mp3
882.7K
❖ مراعات عدد در اذکار، لزوم توجه در اذکار، روش انتخاب اذکار (استاد مویدی)
🆔 @Arefane
۲۳ اسفند ۱۳۹۸
۲۴ اسفند ۱۳۹۸
❖ این روزها مشغول مطالعهی کتاب «سیاحت شرق» هستم که زندگینامه آیتالله آقانجفی قوچانی به قلم خود ایشان است. بسیار آموزنده و مفید، جذاب و همراه با طنزی شیرین است. البته به دلیل بعضی اصطلاحات و مسائل، شاید غیر از طلّاب متن این کتاب را کامل متوجه نشوند یا به آنها قابل توصیه نباشد. هر کسی از زاویه ای به این کتاب نگاه میکند و آن را توصیه میکند؛ بعضی با نگاهی سیاسی مثل داستان مشروطه و جنگ بین الملل اول، بعضی با نگاه داستان مفرّح، بعضی با نگاه مباحث اعتقادی و عرفانی، بعضی با نگاه مذمتِ طلاب و مراجعِ دنیاطلب، بعضی با نگاه سختیهای مادّی طلاب قدیم و هکذا. لذا توصیه اکید میکنم طلّاب و کسانی که مطالعات حوزوی داشته اند، حتما این کتاب را مطالعه کنند. در این کتاب خواهید دید ایشان چقدر راحت و بدون دغدغه، از "بعضی" طلاب و علما و مراجع زمان خویش تندترین نقدها را میکند و عباراتی را به شوخی و جدی درباره آنها به کار میبرد که اگر امروزه، یکدهم آن را درباره "بعضی" از علما به کار ببریم، با انواع برچسبهای «تهمت یا هتک حرمت» و «تضعیف دین و اسلام» و «نادان و بیسواد» و... مواجه خواهیم شد. اگر حوصلهای بود بخشهایی از کتاب را در کانال منتشر خواهم کرد.
🆔@Arefane
۲۵ اسفند ۱۳۹۸