eitaa logo
عارفانه
61.7هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
9.4هزار ویدیو
60 فایل
🌾 خدایا مرا به آنچه که میل تو باشد هدایت کن. استفاده از مطالب کانال «همراه با لینک» بلامانع است. 💯👈تبلیغات ارزان 👇 https://eitaa.com/joinchat/1796079798C454a6986bd
مشاهده در ایتا
دانلود
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️بدترین مصیبت اینه که خدا به خودت واگذارت کنه 🔰 _______________ ➬@Areffane «»
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چرا در سختی زندگی قرار می‌گیری ... ؟! 🎥 عارف حاج اسماعیل دولابی (ره) ___________ @Areffane «»
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمازی برای ازدواج ، به دست آوردن شغل ، مسکن و دیگر حاجتها؛ دکتر رفیعی میگویند اجازه این نماز از حضرت بقیة الله گرفته شده است حجت الاسلام رفیعی _______________ ➬@Areffane «»
♻️🌐👈رزرو تبلیغات👉🌐♻️ ادمین تبلیغات👈@Yassin_1234 پست زیر تبلیغ موقت است👇
فقط《 یک هفته》 این تمرینی که بهت میگم رو انجام بده،ببین چقد از لحاظ مالی زندگیت زیرو رو میشه، فقط هفت مرتبه این رو موقع اذان صبح و ظهر و مغرب بگوید..👇 https://eitaa.com/joinchat/4102488294Cab9a8da2e9 💥اثر عجیب غیبت📛📛👆
🍃🍂رفع اختلاف بین زوجین🍂🍃 https://eitaa.com/joinchat/3396731618C8c4665f82d دعابرای دفع چشم زخم👆
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر كه روز و شعبان را روزه دارد حقّ تعالى بيست حاجت ازحوائج دنيا وبيست حاجت ازحاجتهاى آخرت او را برآورد. 📚مفاتیح‌الجنان 🌺 التماس دعا 🌺
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 نماز شب بیستم ماه شعبان برای محشور شدن با خوبان 🔵 پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم فرمودند: 🟡 هر كس در شب بيستم ماه شعبان چهار رکعت نماز بخواند در هر رکعت حمد یک بار و سوره­ « إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَ الْفَتْحُ » را پانزده مرتبه بخواند. سوگند به خدایی که به حق مرا به پیامبری برانگیخت، از دنیا نمی رود تا آنکه [مرا] در خواب بیند و نیز جایگاه خود را در بهشت ببیند و همراه با گرامیان و نیکان محشور می گردد. 📚 وسائل الشیعه ج ۵ ص ۲۳۵ 🟢 چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت بسیار زیبای آیت الله ناصری درباره ی نماز شب و و وابستگی تمام ارزاق به این دو امر. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ___________ @Areffane «»