eitaa logo
عقل و حس🌿
3 دنبال‌کننده
352 عکس
58 ویدیو
8 فایل
برای انسان گرد هم آمده ایم... 🌱 شوق تنفس در هوای بهار و رویای آسمان... عارف العشق : @Arif_alAshq17 #آسمان
مشاهده در ایتا
دانلود
مجموعه کتاب چلچراغ حکمت شهید مطهری ⬇️
⬆️📚 از این مجموعه، چهل جلد به چاپ رسیده است: چلچراغ حکمت ج۱ (شناخت، جهان بینی و ایدئولوژی)؛ چلچراغ حکمت ج۲ (قلمرو دین)؛ چلچراغ حکمت ج۳ (خداشناسی)؛ چلچراغ حکمت ج۴ (عدل الهی)؛ چلچراغ حکمت ج۵ (نبوت)؛ چلچراغ حکمت ج۶ (امامت و رهبری)؛ چلچراغ حکمت ج۷ (دین شناسی)؛ چلچراغ حکمت ج۸ (روشنفکری و روشنفکران)؛ چلچراغ حکمت ج۹ (فلسفه اسلامی و غربی)؛ چلچراغ حکمت ج۱۰ (مهدویت)؛ چلچراغ حکمت ج۱۱ (پیامبر اسلام)؛ چلچراغ حکمت ج۱۲ (امیر مؤمنان علی)؛ چلچراغ حکمت ج۱۳ (اهل بیت)؛ چلچراغ حکمت ج۱۴ (تربیت)؛ چلچراغ حکمت ج۱۵ (اخلاق و فرااخلاق)؛ چلچراغ حکمت ج۱۶ (عرفان)؛ چلچراغ حکمت ج۱۷ (معاد)؛ چلچراغ حکمت ج۱۸ (تاریخچه تشیع)؛ چلچراغ حکمت ج۱۹ (عقاید تشیع)؛ چلچراغ حکمت ج۲۰ (اسلام شناسی)؛ چلچراغ حکمت ج۲۱ (ایمان)؛ چلچراغ حکمت ج۲۲ (قرآن‌شناسی)؛ چلچراغ حکمت ج۲۳ (تحجر)؛ چلچراغ حکمت ج۲۴ (عقلانیت)؛ چلچراغ حکمت ج۲۵ (انقلاب اسلامی)؛ چلچراغ حکمت ج۲۶ (آزادی)؛ چلچراغ حکمت ج۲۷ (روحانیت و حوزه‌ها)؛ چلچراغ حکمت ج۲۸ (امر به معروف و نهی از منکر)؛ چلچراغ حکمت ج۲۹ (سیاست و حکومت)؛ چلچراغ حکمت ج۳۰ (عدالت اجتماعی)؛ چلچراغ حکمت ج۳۱ (حکمت احکام)؛ چلچراغ حکمت ج۳۲ (اقتصاد اسلامی)؛ چلچراغ حکمت ج۳۳ (حماسه عاشورا)؛ چلچراغ حکمت ج۳۴ (تمدن اسلامی)؛ چلچراغ حکمت ج۳۵ (جوان)؛ چلچراغ حکمت ج۳۶ (اسلام و دنیای متجدد)؛ چلچراغ حکمت ج۳۷ (پوشش و حجاب)؛ چلچراغ حکمت ج۳۸ (منزلت و حقوق زن)؛ چلچراغ حکمت ج۳۹ (نهج البلاغه)؛ چلچراغ حکمت ج۴۰ (غرب شناسی).
✅ بخشی از بیانیه گام دوم علم و پژوهش دانش،‌ آشکارترین وسیله‌ی عزّت و قدرت یک کشور است. روی دیگر دانایی، توانایی است. دنیای غرب به برکت دانش خود بود که توانست برای خود ثروت و نفوذ و قدرت دویست‌ساله فراهم کند و با وجود تهیدستی در بنیانهای اخلاقی و اعتقادی، با تحمیل سبک زندگی غربی به جوامع عقب‌مانده از کاروان علم، اختیار سیاست و اقتصاد آنها را به دست گیرد. ما به سوءاستفاده از دانش مانند آنچه غرب کرد، توصیه نمیکنیم، امّا مؤکّداً به نیاز کشور به جوشاندن چشمه‌ی دانش در میان خود اصرار می‌ورزیم. بحمدالله استعداد علم و تحقیق در ملّت ما از متوسّط جهان بالاتر است. اکنون نزدیک به دو دهه است که رستاخیز علمی در کشور آغاز شده و با سرعتی که برای ناظران جهانی غافلگیرکننده بود -یعنی یازده برابر شتاب رشد متوسّط علم در جهان- به پیش رفته است. دستاوردهای دانش و فنّاوری ما در این مدّت که ما را به رتبه‌ی شانزدهم در میان بیش از دویست کشور جهان رسانید و مایه‌ی شگفتی ناظران جهانی شد و در برخی از رشته‌های حسّاس و نوپدید به رتبه‌های نخستین ارتقاء داد، همه‌وهمه در حالی اتّفاق افتاده که کشور دچار تحریم مالی و تحریم علمی بوده است. ما با وجود شنا در جهت مخالف جریان دشمن‌ساز، به رکوردهای بزرگ دست یافته‌ایم و این نعمت بزرگی است که به‌خاطر آن باید روز و شب خدا را سپاس گفت.
عقل و حس🌿
✅ بخشی از بیانیه گام دوم #گام_دوم #دانش علم و پژوهش دانش،‌ آشکارترین وسیله‌ی عزّت و قدرت یک کشور
(ادامه) ✅ بخشی از بیانیه گام دوم علم و پژوهش امّا آنچه من میخواهم بگویم این است که این راه طی‌شده، با همه‌ی اهمّیّتش فقط یک آغاز بوده است و نه بیشتر. ما هنوز از قلّه‌های دانش جهان بسیار عقبیم؛ باید به قلّه‌ها دست یابیم. باید از مرزهای کنونی دانش در مهم‌ترین رشته‌ها عبور کنیم. ما از این مرحله هنوز بسیار عقبیم؛ ما از صفر شروع کرده‌ایم. عقب‌ماندگی شرم‌آور علمی در دوران پهلوی‌ها و قاجارها در هنگامی که مسابقه‌ی علمی دنیا تازه شروع شده بود، ضربه‌ی سختی بر ما وارد کرده و ما را از این کاروان شتابان، فرسنگها عقب نگه داشته بود. ما اکنون حرکت را ‌آغاز کرده و با شتاب پیش میرویم ولی این شتاب باید سالها با شدّت بالا ادامه یابد تا آن عقب‌افتادگی جبران شود. اینجانب همواره به دانشگاه‌ها و دانشگاهیان و مراکز پژوهش و پژوهندگان، گرم و قاطع و جدّی دراین‌باره تذکّر و هشدار و فراخوان داده‌ام، ولی اینک مطالبه‌ی عمومی من از شما جوانان آن است که این راه را با احساس مسئولیّت بیشتر و همچون یک جهاد در پیش گیرید. سنگ بنای یک انقلاب علمی در کشور گذاشته شده و این انقلاب، شهیدانی از قبیل شهدای هسته‌ای نیز داده است. به‌پاخیزید و دشمن بدخواه و کینه‌توز را که از جهاد علمی شما بشدّت بیمناک است ناکام سازید.
شعار امسال بسیار مهم است و صریح رهبری مدل مطلوب اقتصادی و چاره ی راه کشور را گفتند. باید کار های نظری کاربردی و عملیاتی زیادی انجام شود و تصمیم های مهمی گرفت. یکی از حوزه های مقدماتی و مهم عدالت در مالکیت است. (عدالت در مالکیت از عدالت در توزیع بسیار مهم تر است...) بسیاری از تبعیض ها و نابرابری ها ریشه در مالکیت ناعادلانه در عناصر مهم تولید و دسترسی به منابع است. باید فکر و ایده پردازی شود که در بلند مدت و کوتاه مدت و در ابعاد مختلف یک شهر گرفته تا استان و کشور چه کرد. امید است بعد از این تعبیر صریح، افراد جاهل یا مغرضی پیدا نشوند که این تعبیر را تفسیر به سرمایه داری کنند...
🔰ویژگی های شهید اندیشمند مطهری : 1)جامعیت 2)مسأله یاب و عالم به زمانه 3)صراحت لهجه 4)بیان شیوا 5)حقیقت جو 6)رویارویی با شبهات و نظر مخالف 7)متعهد به اسلام راستین 8)نگاه جهانی(جامعه سازی، تمدن سازی) 9)اسلام شناس 10)روشنفکر و تولید کننده فکر
✅کتاب احیای تفکر اسلامی ✍🏻 شهید مطهری این کتاب مشتمل بر پنج جلسه سخنرانى استاد شهید مطهرى است که در سال 1349 شمسى در حسینیه ارشاد ایراد شده‌اند. این پنج جلسه سخنرانى در واقع فتح بابى براى موضوع مهم «احیاى تفکر اسلامى» به شمار مى‌آید، وگرنه این موضوع چنان که خود استاد مطهرى اشاره کرده‌اند دامنه وسیعى دارد.
روزنه ای به کتاب⬇️