🔴⚪️🔵بیانیه تشکلهای جنبش عدالتخواه دانشجویی پیرامون سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا و اروپا به زبانهای فارسی، عربی و انگلیسی
@ArmanIUT
آرمان|صنعتی اصفهان
🔻 بیانیه جمعی از تشکل های جنبش عدالتخواه دانشجویی،
پیرامون سرکوب اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا
متن بیانیه به شرح ذیل است:
🔶 بسم الله الرحمن الرحیم
ما لكم لا تقاتلون في سبيل الله و المستضعفين؟
🔻 در ایامی که بیش از دویست روز از جنگ و نسلکشی در غزه میگذرد، دانشجویان و اساتید بسیاری از دانشگاهها و مراکز آموزشی دست به اعتراض و تحصن زدهاند. اساتید و دانشجویانی از دانشگاههای کلمبیا، نیویورک، کلرادو، ییل، ماساچوست، اِموری، هاروارد، براون، میشیگان، مینهسوتا، جرج واشینگتن، تگزاس، برکلی، کالیفرنیای جنوبی، سیاتل، پلیتکنیک هومبولت در ایالات متحدهٔ آمریکا و همچنین دانشجویان دانشگاههای سیدنی استرالیا و دانشگاه سوربون و دانشکدهٔ علوم سیاسی پاریس در فرانسه و همچنین کالج لندن و دانشگاه وارویک در انگلستان به حمایت از فلسطین و در مخالفت با تجاوز، آپارتاید، نسلکشی و اشغالگری اسرائیل دست به اعتراض و تحصن زدهاند.
🔻 اعتراض و تحصنی مسالمتآمیز که توسط حکّام حامی ماشین کشتار رژیم صهیونیستی تحمل نشده است و صاحبان قدرت، دانشگاه را تبدیل به پادگان کردهاند. پلیس و نیروهای حکومتی در این کشورها با هجوم و حملهٔ وحشیانه و استفاده از خشونت بیمورد دست به اقداماتی نظیر بازداشت بیحد و حساب دانشگاهیان و ضرب و شتم آنها زدند. اخراج از دانشگاه، بازداشت و جریمههای مالی و زندان در انتظار اساتید و دانشجویانی است که تنها خواستار پایان دادن به نسلکشی در غزه و به رسمیت شناخته شدن حق فلسطینیان بودند.
🔸 ما به عنوان جمعی از خانوادهٔ دانشگاهیان ایران خشونت مقامات و نیروهای امنیتی کشورهای غربی بر علیه دانشجویان آزادیخواه این کشورها را محکوم کرده و با دانشگاهیانی که برای حمایت از آرمان فلسطین متحمل هزینه شدهاند اعلام همبستگی میکنیم و هرگونه کمکی از دستمان برآید برای برادران و خواهران خودمان انجام خواهیم داد. رژیمهای غربی با سرکوب خشن اعتراضات حامیان فلسطین در نهاد دانشگاه استانداردهای دوگانهٔ خود در قبال مسئلهٔ حقوقبشر و آزادیخواهی را نشان دادند و این اقدامات سرکوبگرانه را تنها در حمایت از جنایات رژیم آپارتایدی اسرائیل انجام دادند. اما آنها باید بدانند که دیگر اعزام تک تیرانداز و نیروی ضدّشورش به صحن دانشگاه مانع فریاد حمایت از فلسطین نخواهد شد و صدای حمایت از مردم مظلوم غزه در سرتاسر جهان بلند شده است و حتماً در پایان این کارزار حق بر باطل پیروز است.
• به امید ظهور عدالتگستر گیتی •
• مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران
• مجمع حزب الله دانشگاه علم و صنعت ایران
• مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه باهنر کرمان
• مجمع دانشجو معلمان عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان کرمان
• مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه حضرت معصومه قم
• جنبش دانشجویی قسط دانشگاه قم
• انجمن اسلامی دانشجویان عدالتخواه دانشگاه سبزوار
• مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه زابل
• مجمع دانشجویان آرمان(عدالتخواه) دانشگاه شیراز
• مجمع دانشجو معلمان عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان یزد
• تشکل آرمان (مجمع دانشجویان عدالتخواه) صنعتی اصفهان
@ArmanIUT
آرمان|صنعتی اصفهان
📖 #آرا | بازخوانی بیانات رهبر انقلاب در خصوص #تولید و #اقتصاد_دانشبنیان 🔻بیانات در دیدار کارگران
📖 #آرا | بازخوانی بیانات رهبر انقلاب در خصوص #تولید و #اقتصاد_دانشبنیان
🔻بیانات در حرم رضوی در آغاز سال (1391)
🔸همیشه به مسئولان گوناگونِ بخشهای مرتبط دولتهای گذشته سفارش میکردم که سعی کنید بین صنعت و دانشگاه ارتباط برقرار کنید. خوشبختانه در اینجا دیدم که این ارتباط برقرار شده است. البته این باید عمومیت پیدا کند و همهی صنایع ما با دانشگاهها مرتبط شوند، به دانشگاهها متصل شوند؛ هم دانش ما رشد میکند، هم صنعت ما رشد میکند. این خصوصیات را من در آنجا دیدم، اما اینها مخصوص این مرکز علمی و فناوری نفت نیست؛ این را در بازدیدهای دیگر هم مشاهده کردم. این نشاندهندهی این است که در کشور قاعده بر این جاری است؛ حرکت، چنین حرکتی است.
🔻بیانات در دیدار کارگزاران نظام(1391)
🔸کاهش وابستگی به نفت یکی دیگر از الزامات اقتصاد مقاومتی است. این وابستگی، میراث شوم صد سالهی ماست. ما اگر بتوانیم از همین فرصت که امروز وجود دارد، استفاده کنیم و تلاش کنیم نفت را با فعالیتهای اقتصادیِ درآمدزای دیگری جایگزین کنیم، بزرگترین حرکت مهم را در زمینهی اقتصاد انجام دادهایم. امروز صنایع دانشبنیان از جملهی کارهائی است که میتواند این خلأ را تا میزان زیادی پر کند. ظرفیتهای گوناگونی در کشور وجود دارد که میتواند این خلأ را پر کند. همت را بر این بگماریم؛ برویم به سمت این که هرچه ممکن است، وابستگی خودمان را کم کنیم.
🔻بیانات در دیدار جمعی از پژوهشگران و مسئولان شرکتهای دانشبنیان(1391)
🔸ما باید هر کدام نقش خودمان را بشناسیم و آن را ایفاء کنیم. یکی از بخشهای ما، اقتصاد است و خاصیت اقتصاد در یک چنین شرائطی، اقتصاد مقاومتی است؛ یعنی اقتصادی که همراه باشد با مقاومت در مقابل کارشکنی دشمن، خباثت دشمن؛ دشمنانی که ما داریم. به نظر من یکی از بخشهای مهمی که میتواند این اقتصاد مقاومتی را پایدار کند، همین کار شماست؛ همین شرکتهای دانشبنیان است؛ این یکی از بهترین مظاهر و یکی از مؤثرترین مؤلفههای اقتصاد مقاومتی است؛ این را باید دنبال کرد.
🔻بیانات در دیدار جمعی از پژوهشگران و مسئولان شرکتهای دانشبنیان(1391)
🔸اگر ما انشاءالله بتوانیم بنیانگذاری کارهای اقتصادی بر پایهی دانش را پیش ببریم و به وجه غالب اقتصاد کشور تبدیل کنیم، این نه تنها به کشور قدرت اقتصادی خواهد داد، بلکه قدرت سیاسی هم خواهد داد، قدرت فرهنگی هم خواهد داد. وقتی یک کشوری احساس کرد که با علم خود، با دانش خود میتواند زندگی خود را و ملت خود را اداره کند و به دیگر ملتها خدمت برساند، احساس هویت میکند، احساس شخصیت میکند؛ این درست همان چیزی است که ملتهای مسلمان امروز به آن احتیاج دارند. ملت ما قبل از انقلاب، سالهای متمادی اسیر تضعیف روحیهی خودباوری در میان خود بوده است. از آن وقتی که اول مسئولان دولتی، بعد بتدریج آحاد مردم چشم باز کردند و در مقابل پیشرفت خیره کنندهی علمیِ غرب مبهوت شدند، بتدریج احساس کمبود، احساس حقارت، احساس خودکمبینی در این کشور و در میان ملت ما ترویج شد. خوشبختانه انقلاب همه چیز را دگرگون کرد؛ از جمله این حالت و این روحیه را دگرگون کرد. بنابراین بنیانگذاری کارهای اقتصادی بر پایهی دانش، هم موجب تقویت روحیه و شخصیت و هویت ملی است، هم قدرت سیاسی. خود استقلال و خوداتکائی در یک کشور، قدرت سیاسی میدهد؛ علاوه بر قدرت اقتصادی که خب، طبیعی است و وجود دارد.
🔻بیانات در دیدار جمعی از پژوهشگران و مسئولان شرکتهای دانشبنیان(1391)
🔸با توجه به واقعیاتی که ما مشاهده میکنیم و جلوی چشم ماست، این اوجگیری، این رسیدن به این تعالی مورد نظر و پیشرفت، به هیچ وجه خیالپردازانه نیست؛ واقعگرایانه است؛ تجربهی این چند سال هم همین را نشان میدهد. در همین آمارهائی که داده شد، ملاحظه کردید که پیشرفت کشور در بخشهای مهم و دانشهای نو و مؤثر در زندگی، با فاصلهی چند سال، پیشرفت چشمگیری بوده است؛ این نشاندهندهی این است که استعداد و ظرفیت و آمادگی هست. ما باید این مسئله را جدی بگیریم؛ یعنی به مسئلهی علم و تکیهی به علم در کشور اهمیت بدهیم؛ یعنی این را اساس کار قرار بدهیم. حرف ما در این چند ساله همین است. اگر چنانچه علم در بخشهای مختلف جدی گرفته شد، آن وقت این شرکتهای دانشبنیان که بر مبنای علم کار میکنند، تولید میکنند و ثروتآفرینی میکنند، خواهند توانست بتدریج اقتصاد کشور را به شکوفائی واقعی برسانند.
@ArmanIUT | تشکل دانشجویی آرمـــــان
#اعلام_برنامه| عقلانیت پیشرفت و آرمان عدالت
🔸 چگونه میتوان با فراروی از عدالتخواهی دهه هشتاد، فرم جدیدی از طرح مسئله عدالت را بنا کرد؟
👤 ارائه: دکتر حمید ابدی
پژوهشگر پژوهشکده فرهنگ و هنر
🗓پنجشنبه 27 اردیبهشت، ساعت 15
📍ساختمان نصر، دفتر تشکل آرمان
@ArmanIUT
May 11
🔻 راهبردهای اقتصادی روی زمین مانده رهبری/ بخش اول- تورم
🔹از نظر نویسنده منظومه سخنرانی های رهبری، تجلی دهنده یک نظام فکری و نظری برای اداره کشور است. لیکن در برخی موارد اولویت ها و نقاط برجسته در اندیشه ایشان، در عمل به میزان کافی مورد توجه قرار نگرفته و با اولویت های دیگر جایگزین می شود. به طور مشخص همیشه این تهدید واقعی وجود دارد که اندیشه ایشان (که خاستگاه دینی و انقلابی دارد) در سایه اندیشه های دیگر (از جمله نظریات مرسوم علمی و...) کمرنگ شده و یا در حاشیه قرار گیرد.
🔹در سالیان اخیر که کشور با مسائل اقتصادی رو به رو است، چندین راهبرد صریح از سوی ایشان برای حل مسائل کشور طرح شده است. اما تصویر سیاست های اتخاذی کشور نشان می دهد آنچه برای ایشان اولویت و راهبرد اصلی در تصمیمات کشور فرعی و در حاشیه است.
🔹فراتر از آن اندیشه و دیدگاه ایشان (به عنوان یک مرجع دینی و شخصیت برجسته سیاسی و مدیر با تجربه و مدبر) می تواند منشا بحث های علمی قرار گرفته و به توسعه علم بومی کمک نماید. لیکن در عمل عموما عکس این موضوع رخ داده و اندیشه ایشان محدود در تفسیر و تحلیل علوم رایج قرار می گیرد. .
🔸از مهمترین تمایزات سیاستی میان اندیشه رهبر انقلاب و تصمیم گیران کشور سازوکار حل مسئله تورم است. به طور مشخص در اندیشه ایشان راه مهار تورم رونق تولید است.
🔹رهبر انقلاب در سخنرانی های متعدد به این موضوع پرداختند. برای مثال:
▪️مهمترین کاری که برای مهار تورّم میشود انجام داد این است که ما تولید کشور را بتوانیم بالا ببریم(هشت شهریور 1402)
▪️مهار تورّم متوقّف است به افزایش تولید و افزایش تولید، دست مردم است(یک فروردین 1402)
▪️اگر واقعاً تولید را بتوانید جهش بدهید، همهی شاخصهای اقتصادی مهمّ کشور تغییر پیدا میکند؛ یعنی اشتغال پایدار به وجود میآید، بیکاری کاهش پیدا میکند، صادرات رونق پیدا میکند، درآمد ارزی برای کشور فراهم میشود، نرخ تورّم کاهش پیدا میکند؛(ده بهمن 1400)
▪️برای کاهش تورّم، برای ایجاد ارزش پول ملّی؛ تولید واقعاً مادر همهی اینها است؛ هر چه میتوانیم در مورد تولید بایستی کار کنیم. (دوم شهریور 99)
▪️اگر تولید رونق بگیرد، بسیاری از مشکلات کشور از جمله سقوط ارزش پول ملی، تورم و قدرت خرید مردم حل خواهد شد؛ البته باید جلوی واردات بیرویه نیز گرفته شود.(چهار مهر 97)
🔹موارد پر تکرار فوق ۲ نکته را در اذهان پر رنگ می کند:
1️⃣رونق تولید راهبرد اصلی مهار تورم از نگاه رهبری است
2️⃣این راهبرد پیش از اینکه شعار سال جدید باشد چندین بار در سال های اخیر مطرح شده اما توجه لازم بدان نشده است.
🔹اما سیاست های کلان از سوی تصمیم گیران اقتصادی کشور عموما از این مسیر عبور نمی کند و عرصه علمی هم این نگاه را در گفتمان، علم و ترجمه بسط نداده است. راهکارهای سیاستی ما و بحث های علمی ما همان سرفصل های مرسوم اقتصاد است که احتمالا بد نیست، لیکن حتما ناکافی است.
✍️ دکتر مرتضی فیروزآبادی
@ArmanIUT
آرمان|صنعتی اصفهان
🔻 راهبردهای اقتصادی روی زمین مانده رهبری/ بخش اول- تورم 🔹از نظر نویسنده منظومه سخنرانی های رهبری، ت
🔻 راهبردهای اقتصادی روی زمین مانده رهبری/ بخش دوم- هدایت نقدینگی
🔹همانطور که در یادداشت قبل ذکر شد از دیدگاه نویسنده منظومه سخنرانی های رهبری، تجلی دهنده یک نظام فکری و نظری برای اداره کشور است. لیکن در برخی موارد راهبردهای ایشان، در عمل به میزان کافی مورد توجه قرار نگرفته و با اولویت های دیگر جایگزین شده که در یادداشت قبل به راهبرد ایشان در مهار تورم پرداختیم.
🔹دومین موضوع مغفول از تاکیدات رهبر انقلاب اسلامی مسئله مهم هدایت نقدینگی/ تسهیلات و اعتبارات بانکی است.
🔹مستقل از دولت ها، نویسنده به یاد ندارد تصمیم و سیاست صریحی در این زمینه از سوی سیاستگذاران این بخش اتخاذ شده باشد و حتی درباره اهمیت و ضرورت آن سخن گفته شده باشند. در حال حاضر تنها مصداق هدایت تسهیلات بانکی، تسهیلات تکلیفی (ازدواج، اشتغال، مسکن) است که عمدتا از ناحیه مجلس تصویب شده و در همه دولت ها، بخش های تخصصی مرتبط با این موضوعات، با آن مخالف بودند.
🔹طبق بررسی های انجام شده رهبر انقلاب حداقل در 16 مورد روی هدایت نقدینگی بخصوص به سمت تولید تاکید داشته اند که گزیده ای از آن به شرح ذیل است:
▪️اعتبارات بانکی را به سمت تولید هدایت کنید؛ ...فاصلهی بین رشد نقدینگی در کشور و رشد تولید ناخالص ملّی ما یک فاصلهی نجومی است؛ چرا باید اعتبارات جوری مصرف بشود که به این انبوه نقدینگی بینجامد و در رشد تولید کشور تأثیری نداشته باشد.۱۴۰۰/۱۱/۱۰
▪️ تسهیلات باید به این سَمت حرکت بکند که به صنایع اشتغالآفرین بیشتر توجّه بشود.۱۴۰۰/۱۱/۱۰
▪️البتّه یک نکتهی دیگر هم هست که مربوط به دولت است، [و آن اینکه] اعتبارات بانکی هم به سمت تولید هدایت بشود، که امروز البتّه اینجور نیست. ۱۴۰۳/۰۲/۰۵
▪️این سختگیریهایی که (بانک مرکزی) در مورد تراز و ترازنامه و ... میکنند درست است...منتها این محدودیّتها را بکشانید به سمت کارهای غیر مولّد بانکها. زمین بخر، سکّه بخر ــ از این کارها زیاد دارند؛ بنگاهداری بانکها. مراقبت کنید که تسهیلات بانکی نسبت به واحدهای تولیدی ضربه نبیند؛ واحدهای تولیدی متکّی به همین تسهیلات بانکی هستند. ۱۴۰۱/۰۶/۰۸
▪️مسئلهی بانکها و بخصوص تکیهی روی مسئلهی نقدینگی احتیاج دارد به یک کارگروه دانا، حسّاس، پُرکار، خطرپذیر و شجاع؛ دولت یک کارگروهی تشکیل بدهد. ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
▪️اگر این نقدینگی عظیمی که گزارش میشود در دست مردم وجود دارد، در خدمت اشتغال قرار بگیرد، شما ببینید چه اتّفاقی در مملکت میافتد. چرا قرار نمیگیرد؟ حالا مشکل بانکها را اینجا مطرح کردند؛ بله، خب حالا این اشکالات نظام بانکی، بایستی در مراکز تصمیمگیری مورد توجّه قرار بگیرد. ۱۳۹۶/۰۳/۳۱
✍️ دکتر مرتضی فیروزآبادی
@ArmanIUT
هدایت شده از قسط
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ
🔴 با توجه به وقوع سانحهٔ پیش آمده برای آقای رئیسجمهور و تیم همراهشان، اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی از تمامی مخاطیبن تقاضای دعا برای سلامتی ایشان و تیم همراهشان دارد.
🆔 @edalatkhahi
⚫️⚫️⚫️ إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
◼️ پیام تسلیت جنبش عدالتخواه دانشجویی در پی شهادت رئیسجمهور و هیأت همراه
⚫️ انّا للّٰه و انّا الیه راجعون
▪️خبر شهادت آیتالله سیدابراهیم رئیسی و تیم همراهشان در سانحه دردناک سقوط هلیکوپتر در آذربایجان شرقی، روح و دل مردم ایران را آزرده ساخته است.
▪️از خداوند منان غفران و آمرزش رئیس جمهور فقید کشور، دکتر امیرعبداللهیان وزیر فقید امور خارجه، آیتالله آلهاشم امام جمعه فقید شهر تبریز و سایر همراهان ایشان را خواستار هستیم.
▪️این حادثه تلخ، خسارتی بزرگ برای نظام و ملت عزیز ماست. از باری تعالی خواستاریم همانطور که در این چند دهه کشور را از حوادث مهیب و تلخ به سلامت عبور داده است، اینبار هم رحمت خود را شامل حال ما بدارد.
▪️اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی، فقدان آیتالله سیدابراهیم رییسی، رئیس جمهور محترم کشور را به محضر رهبر معظم انقلاب و مردم عزادار ایران تسلیت میگوید.
جنبش عدالتخواه دانشجویی
@edalatkhahi
@ArmanIUT
میراث رئیس جمهور شهید
🔺مطابق روالِ معمولِ جلسات دیدار دانشجویی، اول دانشجویان صحبت کردند و بعد آقای رئیس جمهور
🔺تو بخش اول مباحث و انتقاداتمون رو مطرح کردیم، اما مثل همیشه حرفهای ما جنبشیها تموم شدنی نبود
🔺تو بخش دوم که نوبت پاسخگویی و صحبت رئیس جمهور بود، چندجا از صحبتهای ایشون، قانع نشدیم و جسارت کردیم و تو حرفهاشون پریدیم
🔺چند دقیقه بعد کاملاً اتفاقی حواسمون به یه چیزی پرت شد و حاجآقا با لحنی صمیمی و طنزآمیز گفت: آی آقایونی که اون ته شلوغ میکنید؛ گوش کنید! دارم جواب سوالها و انتقادات شما رو میدم
🔺بعد از جلسه رفتیم برای افطار و نماز. سر سفره افطار هم فرصت رو مغتنم دیدیم و با چندتا از بچه ها رفتیم پیش حاج اقا و شروع کردیم به بحث کردن و انتقاد و این حرفا
🔺حاجآقا با کمال آرامش و بدون ذرهای تکبر به حرفهای ما گوش میکرد و با سعه صدر جواب انتقاداتمون رو میداد، مثل خیلیها نبود که توانایی تحمل حرف تند و تیز رو ندارند. بعضیا تا دو کلام بهشون انتقاد میکنی سریع برآشفته میشن و جوری رفتار میکنند که آدم از سوال یا انتقادش پشیمون میشه؛ اما حاجآقا اینگونه نبود
🔺همین سعهصدر و خوشاخلاقی و عدم تکبر ایشون بود که باعث میشد تا یک فضای صمیمی و دوستانه برای گفتگو شکل بگیره و کسی حرفش رو قورت نده!
🔺این سطح از سعهصدر و خوشخلقی و عدم تکبر ایشون واقعاً ارزشمند بوده و هست، امیدوارم این ویژگی ممتاز و برجسته برای رئیس جمهورهای آینده هم به یادگار بماند.
خدایش رحمت کند.
پ.ن: محمد اسکندری، خاطره دیدار رمضانی دانشجویان با رئیس جمهور/۱۷فروردین ۱۴۰۱
@ArmanIUT
🔻چرا عروج سید ابراهیم نسبت به شهادت حاج قاسم، اثر ژرف تری بر جامعه ایران خواهد گذاشت؟
✍ مهدی افراز
🔸ماجرای شهادت سردار سلیمانی و بدرقه شکوهمند او بی شک یکی از جدی ترین نقاط عطف در تاریخ اجتماعی ایران را رقم زد، بهره مندی این واقعه از یک پیرامون عاطفی، هیجانات قدرتمندی را برای آن آفرید که موجب شد این رخداد به عنوان قله ای دست نیافتنی برای درگیر نمودن نظام حساسیت های جامعه ایرانی قلمداد شود. این امتیاز موجب شد تا پس از وقوع حادثه شهادت رئیس جمهور و همراهانش بسیاری از اذهان درگیر مقایسه ابعاد اثرگذاری این دو رخداد استثنائی باشند. شاید برای قضاوت های قطعی کمی زود باشد اما بنابر وجوه متعددی به نظر می رسد پیامدها و دستاوردهای اتفاق اخیر برای ملت ایران در لایه های شدیداً عمیق تری نسبت به شهادت حاج قاسم، خود را بروز خواهد داد.
🔹وجه اول؛ شهادت حاج قاسم در امتداد مسیری از مجاهدت در خط آتش و معرکه بود که همواره انتظار آن می رفت، او در حماسی ترین نقطه قرار گرفته بود، شهادت او با این که شدیدا برانگیزاننده احساسات ملی بود اما ما را در وضعیت دگرگون شده ای با این شخصیت و موقعیت قرار نداد، با شهادت و اربا اربا شدن او، ما با معنای جدیدی از فرمانده و قهرمان نظامی روبرو نشدیم و توانستیم اسطوره های مورد انتظار خود را در یک انسان معاصر بازیابی نمائیم. اما ماجرای شهادت سید ابراهیم داستان دیگری را برای جامعه ایرانی قلم زد، تصویر تاریخی ما از پدیده دولت و دولتمرد به این راحتی ها به چنین سناریوهایی نزدیک هم نمی شد و به این جهت کیفیت ارتحال او معنای شدیدا متفاوتی از مقوله رئیسِ جمهور و دولتمرد را در آینده برای ما خلق خواهد نمود.
🔸وجه دوم؛ در قضیه شهادت حاج قاسم، جامعه ایران با یک شخص وارد یک مرادوه روحی شد، حاج قاسم برای ما به عنوان یک هویت فردی، به یک اسطوره مبدل شد. اما در سی ام اردیبهشت ماه، ما با سرگذشتی برای یک هویت جمعی به نام دولت مواجه شدیم، تاثرات دیگر شخصی نیست، مراوده ما با یک ساختار حقوقی - سیاسی است که عمیقاً متفاوت از یک شخصیت است. در زمانه ای که تعیین الگوی حکمرانی و تحقق دولت اسلامی مساله فرارناپذیر ماست، این هویت فرافردی به شدت راهگشاتر خواهد بود.
🔹وجه سوم؛ حاج قاسمِ شهید برای ما قویاً هویت بخش بود، اما این هویت سازی مقدس به حسب موقعیت راهبردی اش، از مسیر سلبی و غیریت ساز و با برجسته نمودن مرزهای درگیری ما با دیگری های ملی مان بود. سیدالشهدای خدمت هم برای ما هویت ساز می شود، اما گویی هویت سازی او برای ما مساله مندانه تر خواهد بود. من ایرانی که سید ابراهیم برای ما بازسازی خواهد کرد این بار نه از مسیر تقابل با غیر و بیگانه های بیرونی که از رهگذر تعامل با خویشتن و پیکره های درونی است. اساسا ایده سیاست ورزی او به این جهت درخشید که پاسخی به این نیاز زمانه ما بود، ایده ای که بیش از آن که زبان باشد، گوش بود و بیش از آنی که بخواهد خودش باشد خواست محوری برای دیگران شود.
🔸وجه چهارم؛ در دوران انکار قدسیت جمهوری اسلامی، حاج قاسم شهید نظام شد، اما این شهید، شخصیت محافظ نظام بود نه خود نظام. در مغزای نظام بود اما در نقش بادیگارد. اگر شهادت حاج قاسم به همگان نشان داد دفاع از جمهوری اسلامی مقدس است اما شهادت سید ابراهیم و همراهان نشان داد نه صرفاً دفاع که خودِ جمهوری اسلامی مقدس است.
🔹وجه پنجم؛ حاج قاسم طراح و پناه مقاومت بود و از این رو همه دلدادگانِ مقاومت دل نگران او بودند اما این دلدادگی هیچگاه در نقطه گره زدنِ سرنوشت مقاومت به بود و نبود او جلوه نکرد و از این جهت با رفتنش احساس به میدان آمدن هم برای ما پدید نیامد. با ظهور حجه الاسلام رئیسی در افق سیاست ایران، ما همچون بسیاری و بسیاری، برای امروز و فردای کشور و انقلاب دل به وجود راهگشای او داده بودیم و همه بار امانت را با دلالت های تقدیرگرایانه به دوش او زده بودیم. حالا اما با رفتنش همه حس خواهند کرد که بار به دوش همه است. دیگر احساس میشود میدان، میدان ظهور همه است، گویی حس استغنا از غیر به بیشینه خود رسیده و این احساس پیامدهای شگرفی خلق خواهد نمود.
@ArmanIUT
🟢⚪️🔴 نامه تشکل های جنبش عدالتخواه دانشجویی خطاب به رئیس و دادستان دادگاه ویژه روحانیت پیرامون محکومیت روحانی ضد فساد حجت الاسلام ریسمان سنج
@ArmanIUT
🔴 «شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستادهاید!»
📝متن نامه حضرت آیتالله خامنهای به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا به شرح زیر منتشر شد:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔻این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است.
🔻جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحدهی آمریکا!
این، پیام همدلی و همبستگی ما با شما است. شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستادهاید.
🔻شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید، و در زیر فشارِ بیرحمانهی دولتتان ــ که آشکارا از رژیم غاصب و بیرحم صهیونیست دفاع میکند ــ مبارزهای شرافتمندانه را آغاز کردهاید.
🔻جبههی بزرگ مقاومت در نقطهای دور، با همین ادراک و احساسات امروز شما، سالها است مبارزه میکند. هدف این مبارزه، توقّفِ ظلمِ آشکاری است که یک شبکهی تروریست و بیرحم به نام «صهیونیستها»، از سالها پیش بر ملّت فلسطین وارد ساخته و پس از تصرّف کشورشان، آنها را زیر سختترین فشارها و شکنجهها گذاشته است. نسلکشیِ امروز رژیم آپارتاید صهیونیست، ادامهی رفتار بشدّت ظالمانه در دهها سال گذشته است.
🔻فلسطین یک سرزمین مستقل است با ملّتی متشکّل از مسلمان و مسیحی و یهودی، و با سابقهی تاریخی طولانی. سرمایهداران شبکهی صهیونیستی پس از جنگ جهانی، با کمک دولت انگلیس، چند هزار تروریست را بتدریج وارد این سرزمین کردند؛ به شهرها و روستاهای آن هجوم بردند؛ دهها هزار نفر را کشتند یا به کشورهای همسایه راندند؛ خانهها و بازارها و مزرعهها را از دست آنان بیرون کشیدند، و در سرزمین غصبشدهی فلسطین، دولتی به نام اسرائیل تشکیل دادند.
🔻بزرگترین حامی این رژیم غاصب، پس از نخستین کمکهای انگلیسی، دولت ایالات متّحدهی آمریکا است که پشتیبانیهای سیاسی و اقتصادی و تسلیحاتی از آن رژیم را یکسره ادامه داده و حتّی با بیاحتیاطی غیر قابل بخشش، راه برای تولید سلاح هستهای را به روی او گشوده و به او در این راه کمک کرده است.
🔻رژیم صهیونیست از روز اوّل، سیاست «مشت آهنین» را در برابر مردم بیدفاع فلسطین به کار گرفت و بیاعتنا به همهی ارزشهای وجدانی و انسانی و دینی، روزبهروز بر بیرحمی و ترور و سرکوبگری افزود.
🔻دولت آمریکا و شرکایش، حتّی از یک اخم در برابر این تروریسم دولتی و ظلم مستمر، دریغ کردند. امروز هم برخی اظهارات دولت ایالات متّحده در قبال جنایت هولناک غزّه بیش از آنچه واقعی باشد، ریاکارانه است.
🔻«جبههی مقاومت» از دل این فضای تاریک و یأسآلود سر برآورد و تشکیل دولت «جمهوری اسلامی» در ایران، آن را گسترش و توانایی داد.
🔻سردمداران صهیونیسم بینالمللی که بیشترین بنگاههای رسانهای در آمریکا و اروپا متعلّق به آنها یا زیر نفوذ پول و رشوهی آنها است، این مقاومتِ انسانی و شجاعانه را تروریسم معرّفی کردند! آیا ملّتی که در سرزمین متعلّق به خود در برابر جنایتهای اشغالگران صهیونیست از خود دفاع میکند، تروریست است؟ و آیا کمک انسانی به این ملّت و تقویت بازوان او کمک به تروریسم به شمار میرود؟
🔻سردمداران سلطهی قهرآمیز جهانی، حتّی به مفاهیم بشری هم رحم نمیکنند. رژیم تروریست و بیرحم اسرائیل را دفاعکننده از خود وانمود میکنند، و مقاومت فلسطین را که از آزادی و امنیّت و حقّ تعیین سرنوشت خود دفاع میکند، «تروریست» مینامند!
🔻من میخواهم به شما اطمینان دهم که امروز وضعیّت در حال تغییر است. سرنوشت دیگری در انتظار منطقهی حسّاس غرب آسیا است. بسیاری از وجدانها در مقیاس جهانی بیدار شده و حقیقت در حال آشکار شدن است. جبههی مقاومت هم نیرومند شده و نیرومندتر خواهد شد. تاریخ هم در حال ورق خوردن است.
🔻بجز شما دانشجویانِ دهها دانشگاه در ایالات متّحده، در کشورهای دیگر هم دانشگاهها و مردم به پا خاستهاند. همراهی و پشتیبانی استادان دانشگاه از شما دانشجویان حادثهی مهم و اثرگذاری است. این میتواند در قبال شدّت عمل پلیسیِ دولت و فشارهایی که بر شما وارد میکنند، تا اندازهای آرامشبخش باشد. من نیز با شما جوانان احساس همدردی میکنم و ایستادگی شما را ارج مینهم.
🔻درس قرآن به ما مسلمانان و به همهی مردم جهان، ایستادگی در راه حق است: فَاستَقِم کَما اُمِرت؛ و درس قرآن دربارهی ارتباطات بشری این است: نه ستم کنید و نه زیر بار ستم بروید: لا تَظلِمونَ وَ لا تُظلَمون. جبههی مقاومت با فراگیری و عمل به این دستورها و صدها نظائر آن به پیش میرود و به پیروزی خواهد رسید؛ باذن الله.
🔻توصیه میکنم با قرآن آشنا شوید.
📝سیّدعلی خامنهای - ۱۴۰۳/۳/۵
@ArmanIUT
May 11
◾️خمینی عظیم
آن دست قدرتمند، آن شخصیت فولادین، آن دل مطمئن، آن زبان ذوالفقارگونه که توانست میلیونها انسان را از قشرهای مختلف وارد میدان کند، اینها را در میدان نگه دارد، یاس و ناامیدی را از اینها دور کند، جهت حرکت را به اینها تعلیم بدهد، عبارت بود از امام بزرگوار، او عبارت بود از خمینی عظیم.
بیانات رهبر انقلاب در مراسم سی و سومین مراسم سالگرد رحلت امام خمینی «ره»
@ArmanIUT
#اعلام_برنامه | سلسله نشستهای مجازی"راهِ جمهور"
🔻گفتوگو پیرامون انتخابات ۱۴۰۳
🔸نشست اول:
🎙دکتر مرتضی فیروز آبادی
- معاون کمیته امداد امام خمینی(ره)
- دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی
🗓 سه شنبه ۱۵ خرداد ماه - ساعت ۱۶
🖥 بستر مجازی قرار تشکل آرمان
#راه_جمهور
@ArmanIUT