#هم_و_غم_روزی
🍃خدا کند یقین برای انسان روزی شود!... چه قدر خوب است انسان از ناحیۀ امر روزی، راحت باشد؛ زیرا همّ و غمّ روزی، بدتر از زحمت کار است. کسی که به همّ و غمّ روزی مبتلا است، شب و روز کار می کند، و پیوسته غصّۀ روزی را می خورد!
👈 کمی تا بهجت🌷
#کلامی_از_بهجت
@behjat135
✅ريا كار
✍عابدى گفت: سى سال نمازم را در صف اول جماعت بجا آوردم، ولى ناگزير همه را اعاده كردم. زيرا روزى دير به جماعت رسيدم و در صف اول جائى نيافتم. چون در صف دوم به نماز ايستادم، احساس كردم از اينكه در صف اول نيستم ناراحت و شرمسارم. در نتيجه هر طورى بود خود را در صف اول جاى دادم و نمازم را با آرامش خاطر خواندم.
آن روز دانستم همه نمازهاى سى سالهام به ريا آلوده بوده، چون مى خواستم خود رابه مردم بنمايانم كه پيوسته از نماز گزاران صف اول جماعت بودهام و در اين امر از ديگران پيشى گرفته ام.
👈 کمی تا بهجت🌷
#کلامی_از_بهجت
@behjat135
#زندگی_راحت
🍃شیخ رجبعلی خیاط (ره):انساناگر بخواهد #راحت زندگی کند تنها راهش این است که خود را به خدا واگذار کند و مطیع اوامر الهی باشد.
👈 کمی تا بهجت🌷
#کلامی_از_بهجت
@behjat135
#در_ودیوار_هدایتش_میکند❗️
💢آیت الله بهجت (ره) :
🔸اگر کسی طالب هدایت و معرفت خدا باشد و در طلب ، جدی و خالص باشد ، در و دیوار باذن الله ، هادی او خواهند بود .
#جرعه_ی_وصال ، ص ۱۲۹
👈 کمی تا بهجت🌷
آیت الله #بهجت(ره):
🍃آقایی را دیدیم که اهل #مراقبه بود، هرگاه #نماز_مغرب را به اندازه ای که هوا تاریک شود ، به تأخیر می انداخت ناراحت می شد، با این که برای وضوی نماز شب موفق نمی شد و یا وقتی حیوانات به او حمله می کردند می گفت: این حیوانات می گویند چرا نماز را به تأخیر انداختی! باید انسان مراقب اعمالش باشد، تا نتایج و آثار خوب و بد آنها را ببیند.
👈 کمی تا بهجت🌷
#کلامی_از_بهجت
@behjat135
✨﷽✨
💠حفظ آبروى مسلمانان توسط امام حسن عسکری(ع)
✍عصر حكومت طاغوتى متوكل (دهمین خلیفه عباسى) بود، او امام حسن عسكرى علیه السلام را به جرم دفاع از حق ، در شهر سامره به زندان افكنده بود، اتفاقا در آن سال بر اثر نیامدن باران ، قحطى و خشكسالى همه جا را فرا گرفته بود، زمین هاى كشاورزى خشك شده بود و دامها تلف شده بودند، مسلمانان سه روز پى در پى براى نماز استسقاء (طلب باران ) به صحرا رفتند و نماز خواندند، ولى باران نیامد. ولى روز چهارم، جاثلیق (روحانى بزرگ مسیحی) به همراه مسیحیان بیرون رفتند و دعا كردند و در آن روز باران آمد. مسلمانان روز پنجم به بیابان رفتند و نماز خواندند، ولى باران نیامد، همین موضوع باعث سرشكستكى مسلمین و آبروریزى شد، عده اى در حقانیت دین اسلام شك كردند، گفتگو و بگو مگو در این باره زیاد شد، و بنابراین بود كه روز ششم نیز مسیحیان همراه جاثلیق خود به بیابان براى دعا بروند، اگر آن روز نیز مثل روز چهارم باران مى آمد، آبروى مسلمانان در نزد مسیحیان ، بیشتر مى رفت ، و شرمنده و خوار مى شدند.
متوكل ، بیاد امام حسن عسكرى علیه السلام كه در زندان بود، افتاد دستور داد آن حضرت را از زندان بیرون آوردند، متوكل به آن حضرت گفت : اى ابومحمد، دین جدت (اسلام) را دریاب. امام حسن عسكرى علیه السلام به همراه چند نفر از خدمتكاران نیز بیرون رفتند، آنگاه آن حضرت به یكى از غلامانش فرمود: «تو نیز به میان جمعیت مسیحیان برو، هنكامى كه جاثلیق براى دعا دستهایش را به سوى آسمان بلند كرد، خود را به كنار او برسان ، و در میان دو انگشت دست راستش ، چیزى هست ، آن را بگیر و بیاور». آن غلام به میان مسیحیان رفت و در صف اول كنار جاثلیق ایستاد و همین كه او دستهایش را به طرف آسمان براى دعا بلند كرد، غلام بى درنگ در بین دو انگشت دست راست او استخوانى كه سیاه رنگ بود، برداشت ، آن روز مسیحیان و جاثلیق هر چه دعا كردند، باران نیامد، و آسمان صاف و آفتابى شد. و مسیحیان شرمنده بازگشتند. متوكل از امام حسن عسكرى علیه السلام پرسید: این استخوان چیست ؟
💥ایشان فرمودند: «این استخوان از قبر پیغمبرى برداشته شده است ، و هر گاه استخوان بدن پیامبرى آشكار گردد باران مى آید».به این ترتیب در آن روز، آبروى از دست رفته مسلمین ، بجاى خود آمد، و عزت و سر بلندى اسلام در نزد مسیحیان ، حفظ گردید.
📚از بیانات استاد انصاریان
👈 کمی تا بهجت🌷
#کلامی_از_بهجت
@behjat135
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اهل_روضه_وعاشقان_زهرا_س_اگر_با
#دیدن_این_کلیپ_غش_کردند_تعجب_نداره❗️
ماجرای سیلی زندن چند #جوان نامرد که سیلی زدند به صورت بیمار #معلول سندرومی
و شکایت او به امام #رضا علیه السلام
#یافاطمه_الزهراس
#حداقل_برای_پنج_نفر_ارسال_کنید
👈 کمی تا بهجت🌷
#کلامی_از_بهجت
@behjat135
#نظر_آیت_الله_بهجت_در_مورد
#نهج_البلاغه
نهج البلاغه برای شیعه و غیر معاند کتابی با عظمت و بزرگی است وما باید در اثر کثرت مراجعه و مباحثه ان را حفظ کنیم وبرای فهم آن احتیاج به عربیت و بلاغت دارد 🌟
اگر قرآن را بفهمیم نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را هم می فهمیم وگر نه کسانی که میگویند قرآن را می فهمیم ولی نهج البلاغه را نمی فهمیم دروغ میگویند.🌟
زلال حکمت ص۵۵
👈 کمی تا بهجت🌷
#کلامی_از_بهجت
@behjat135
❣#سلام_فرمانده ❣
🔅السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ سَلامَ مُخْلِصٍ لَكَ فِى الْوَِلايَةِ...🤚✨
🌱سلام بر تو ای مولایم،
سلام بر تو از سوی قلبی، که جز تو در آن راه ندارد!
🌱بپذیر سلام کسی را که قلبش، خانه محبت توست
و چشمهایش مشتاق دیدار تو...
اللهمعجللولیکالفرج🤲🌿
#امام_زمان
#محرم
کمی تا بهجت🌷
@behjat135
🔹نشر_صدقه _جاریست🔹