eitaa logo
مرکز مهندسی هوافضا | ASEC
3.5هزار دنبال‌کننده
653 عکس
627 ویدیو
78 فایل
بسم الله 🔴 کارشناس ارشد هوافضا هستم و نویسنده کتاب طراحی گلایدر 🔴 اگه به دنیای زیبای هوافضا علاقه مندی بیا که با هم خیلی کار داریم! سایت 👇 www.asec.ir جهت مشاوره و تبادل👇 @asec_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
20.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚀 پرتاب و بازیابی بزرگترین سامانه فضایی دنیا ❇️ بزرگترین سامانه فضایی دنیا، استارشیپ برای بار پنجم پرتاب و با موفقیت بازیابی شد. ❇️ اما اینبار بازیابی مرحله اول سامانه به نام سوپرهوی، به صورت معلق و با بازوهای سکوی پرتاب بازیابی شد. 🔴 مرکز مهندسی هوافضا | ASEC 👇 https://eitaa.com/Asecir .
28.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚀 در فیلم فوق مشروح پرتاب استارشیپ و بازیابی آن را میبینید. 🔴 مرکز مهندسی هوافضا | ASEC 👇 https://eitaa.com/Asecir .
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚀 موشک نصر ۱ سلاح جدید حزب الله 🔴 حزب الله هر روز غافلگیری جدیدی برای اسرائیل دارد. در چند روز اخیر از موشک نصر ۱ رونمایی کرد. 🔴 موشکی زمین به زمین با قطر ۳۰۲ میلیمتر، سر جنگی ۱۰۰ کیلوگرم و ۱۰۰ کیلومتر برد دارد. 🔴 این موشک دقت اصابت ۵ متر و در برابر اختلال های الکترونیک و راداری مقاوم است. 🔴 مرکز مهندسی هوافضا | ASEC 👇 https://eitaa.com/Asecir .
🔴 مرکز مهندسی هوافضا | ASEC 👇 https://eitaa.com/Asecir .
اهمیت «تصویر» ‏صابر گل‌عنبری، پژوهشگر و مترجم حوزه بین الملل نوشت: برخی مخالفان نتانیاهو در شبکه‌ مجازی عبری نوشتند که کشته شدن سنوار به شکل تصادفی و در درگیری، تصویری «قهرمانانه» از او ساخت و فرصت تروری هدفمند برای احساس یک «پیروزی بزرگ» را از اسراییل سلب کرد. برخی حساب‌های مجازی عبری نیز خواستار محاکمه افسرانی شدند که در این درگیری شرکت داشته و تصویر سنوار را بدون اجازه سازمان سانسور نظامی منتشر کردند. ‏به نظر آنها این اقدام «ضد امنیتی» بوده و فرصت خلق «روایت و پیروزی تاریخی» با اعلام ترور را سلب و تصویری دیگر از سنوار خلق کرد.
Aerodynamics & Hidrodynamics Of Wings & Bodies (www.asec.ir).pdf
حجم: 19.6M
📖 دانلود آیرودینامیک و هیدرودینامیک بال و بدنه 💫 این کتاب مطالب کاربردی در زمینه هیدرودینامیک و آیرودینامیک دارد و برای مهندسین هوانوردی و طراحان تجهیزات دریایی کاربرد دارد. 🔴 مرکز مهندسی هوافضا | ASEC https://eitaa.com/Asecir .
⭕️ سالاریه: چند ماهواره جدید ایرانی در پاییز پرتاب می‌شود 🔸حسن سالاریه، رئیس سازمان فضایی ایران در گفت و گو با برنا: ✅ پاییز پیش بینی می‌کنیم چندین پرتاب ماهواره داشته باشیم 🔸نمی‌توان قطعا بگوییم در چه روز و چه ماهی پرتاب انجام می‌شود، اما قطعا در فصل پائیز چندین ماهواره برای پرتاب داریم البته تاریخ را هر وقت می‌گویند می‌گویم شاید یکی دو ماه تغییر پیدا کند، زیرا ممکن است مسائل فنی هر لحظه پیش بیاید و تا وقتی که رفع نشود و پرتاب به تاخیر می‌افتد. ✅ در آینده نزدیک ماهواره‌های ارتباطی مخابراتی تحقیقاتی خواهیم داشت 🔸در بین ماهواره‌های سنجشی ماهواره‌های دیگر هم داریم البته باید به این نکته اشاره کنم که ماهواره‌های ارتباطی مخابراتی تحقیقاتی هم انشاالله در آینده نزدیک خواهیم داشت . 🔜آخرین و مهمترین پیشرفت های ایران در حوزه های علمی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی را در کانال «ایران من، امید و آگاهی» بیابید👇👇👇 🇮🇷@Iran_Omid_va_Agahi
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚀 ببینید بوستر سوخت جامد چگونه روشن میشود. 🚀 در یک ماهواره بر، برای فرار از جاذبه سنگین زمین، از بوسترهای سوخت جامد استفاده می شود که قدرت و شتاب فوق العاده به سامانه خواهند داد. 🚀 در این فیلم لحظه زیبای آغاز به کار موتور بوستر شاتل در آزمایش زمینی و در پرواز را مشاهده می کنید. 🚀 در لحظه شروع موتور یک درپوش فومی در نازل قرار دارد که پس از روش شدن موتور تکه تکه می شود. 🔴 مرکز مهندسی هوافضا | ASEC https://eitaa.com/Asecir .
📖 دانلود کتاب interactive aerospace engineering and design 💫 این کتاب از جمله منبع های مفید در مورد معرفی علم هوافضاست… مخصوصا برای درس مقدمه ای بر هوافضا… به همه هوافضایی ها و دوست داران این علم پیشنهاد میکنیم یه نیگاهی به این کتاب بندازن…. ⬇ برای دانلود لینک اینجا کلیک کنید 🔴 مرکز مهندسی هوافضا | ASEC https://eitaa.com/Asecir .
⭕️بیانیه رسمی حزب الله درباره شهادت سید هاشم صفی الدین 🔸حزب الله در بیانیه‌ای رسمی، شهادت سید هاشم صفی الدین رهبر بزرگ و شهید عظیم در راه قدس، رئیس شورای اجرایی حزب الله را در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد. @AlalamFa
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛩 پهپاد هرمس 450 🔺پهپاد هرمس ۴۵۰ (Elbit Hermes 450)؛ پهپاد کلاس متوسط ساخت رژیم صهیونیستی است. 🔺 هرمس ۴۵٠ با داشتن مداومت پروازی ١٧ ساعت و توان حمل ١٨٠ کیلوگرم سلاح، برد عملیاتی ٢٠٠ کیلومتری دارد. 🔺 داشتن قابلیت هدایت ماهواره‌ای به هرمس ۴۵٠ این امکان را می‌دهد تا در تمام نقاط دنیا از مرکز فرماندهی ثابت هدایت شده و به انجام عملیات بپردازد. 🔺 این پهپاد توان انجام ماموریت‌های شناسایی، نظارت بر میدان نبرد، هدایت آتش توپخانه، نظارت دریایی، ارزیابی خسارات وارده در جنگ و انجام عملیات رزمی را دارد. (منبع: https://iswnews.com) 🔴 مرکز مهندسی هوافضا | ASEC https://eitaa.com/Asecir .