#تزیین_سالاد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#شیرینی_وینی
مواد لازم کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۴۰ گرم
آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم
نمک دو پنس
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مواد و نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید. فر را روی صد و هفتاد تنظیم کنید. آرد و پودر قند و جدا الک کنید. کره نرم شده در دمای محیط و با پودر قند و وانیل با دور تند دو دقیقه بزنید تا سبک و پفکی و سفید بشه. سپس سفیده رو با نمک اضافه کنید و یک دقیقه بزنید، در آخر آرد و کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع بشه. بعد سر قیف و ماسوره بذارید، ۲d ویلتون یا هر ماسوره ای که شبیهشه، مواد و بریزید داخلش و کف سینی که کاغذ روغنی انداختید به صورت بیضی یا دبلیو یا یه خط ساده شبیه چوب کبریت بزنید، چون با فشار دست به قیف خمیر کمی نرم میشه، من پنج دقیقه تو یخچال استراحت میدم، بعد میذارم تو فر، به مدت ۱۵ دقیقه که زیر شیرینیهاتون طلایی بشه، بعد از فر دراوره و با شکلات چیپسی یا بریلو تزیین کنید. این مقدار حدود ۴۵ عدد شیرینی به این شکل داد.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#زیبون
مواد لازم:
ماهی بدون استخوان ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۴عدد
برنج ۳پیمانه
سیب زمینی ۱عدد
سیر ۴حبه
ادویه مخلوط ماهی ۱ق.غ
زرد چوبه ۱ق.م
پیاز ۱عدد
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را خلال می کنیم در تابه کمی روغن ریخته سرخ کرده ۱حبه سیر هم گذاشته تا خوش عطر شود بعد از سرخ کمی زردچوبه می ریزیم در ظرفی ریخته،در همان تابه پیاز خرد کرده با سیر خرد کرده را می ریزیم ماهی را کمی با زردچوبه و نمک مزه دار کرده بعد با پیاز سرخ می کنیم ادویه مخلوط ماهی را اضافه کرده در ظرفی می ریزیم. در همان تابه گوجه فرنگی رنده شده را می ریزیم کمی به غلظت رسید ماهی سرخ کرده را می ریزیم کمی با هم تفت داده، برنج خیس کرده را جوشانده و آبکش می کنیم در قابلمه کمی روغن ریخته نصف برنج را می ریزیم کمی از مایه، ادویه و سیب زمینی سرخ کرده به همین ترتیب ریخته درب قابلمه را گذاشته تا جا بیوفتد و دم بکشد و آماده سرو است.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#آش_انار
مواد لازم:
برنج نصف پیمانه
لپه خیس کرده نصف پیمانه
زرد چوبه ۱ق.م
پیاز مربّع خرد شده ۱عدد
گشنیز،جعفری،شوید ۵۰۰ گرم
سیر ۴حبه
نعنا خشک ۱ق.غ
آب انار معادل ۲عدد
طرز تهیه:
ابتدا در قابلمه روغن می ریزیم پیاز مربع خرد شده را کمی تفت داده سبزی خرد شده را می ریزیم با هم سرخ می کنیم.سپس لپه خیس کرده، برنج خیس کرده را ریخته حدود ۲لیتر آب، زردچوبه و آب انار را اضافه می کنیم درب قابلمه را گذاشته تا بپزد و جا بیوفتد. سیر حلقه کرده در تابه روغن می ریزیم کمی تفت داده بعد نعنا خشک را ریخته حالا آش آماده شده را در ظرفی می ریزیم با نعنا و سیر داغ تزئین کرده و آماده سرو است.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
💌
پنجشنبه
همان روزیست
که دلم پر می کشد
به هوای " تــو "
و گم می شود در
سیاهی نبودنت ....
پنجشنبه یعنی تو
عشق ...
خاطره ...
درد ...
#پارسا_آریا_❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلوچه شکلاتی
فنجان 200 میلی لیتری 125 میلی لیتر فنجان چای .
.مواد لازم
3 تخم مرغ کره ذوب شده (150 گرم)
125 میلی لیتر شیر
125 گرم پودر قند
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 بسته شکر وانیلی یا نصف قاشق چای خوری وانیل ساده
400 گرم آرد
2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
نوک قاشق چای خوری نمک
200 گرم شکلات تخته ایی خورد شده
در کل 12 عدد کلوچه بدست میاد
طرز تهیه
ابتدا مواد خشک ، آرد ، کاکائو ، نمک را در یک کاسه مخلوط کنیم. .
سپس در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ، شکر ، کره ذوب شده ، شیر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم
سپس مواد خشک را به باقی مواد اضافه کرده و کاملاً هم نیزنیم تا بکدست بشن و نصف شکلات تکه ایی را اضافه کنید. .
مواد کیک رو داخل کپسول های کاپ کیک ریخته و نصفی از شکلات تخته ایی رو روشون میریزیم و
در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه به مدت 15-18 دقیقه میزاریم تا بپزه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✅مافین پنیر زیتون 😋
✍ مواد لازم :
آرد ۱و۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۳ ق غ
پکینگ پودر ۱ ق م
تخم مرغ ۳عدد
ماست ۱ پیمانه
سرکه ۱ ق م
زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه
فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه
پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه
نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم
🍜طرز تهیه :
تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم .
حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم.
قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم ونوش جان
#مافین_پنیر_زیتون
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢