AUD-20210618-WA0027.
1.17M
فایل صوتی تفسیر آیه به آیه از ابتدای قرآن کریم توسط استاد قرائتی
تفسیر امروز: سوره ی مبارکه بقره آیه ی۳۴
وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلَائِكَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلَّا إِبْلِيسَ أَبَىٰ وَاسْتَكْبَرَ وَكَانَ مِنَ الْكَافِرِينَ ﴿٣٤﴾
و [یاد کن] هنگامی که به فرشتگان گفتیم: به آدم سجده کنید، [پس] سجده کردند مگر ابلیس که سر پیچید و تکبّر ورزید و از کافران شد
لینک کانال
https://eitaa.com/madaranefatemii
🔸افتتاح عاشقی
برداشتی ادبی از فرازهای پایانی دعای شریف افتتاح
قسمت دوم
#دعای_افتتاح
#افتتاح_عاشقی
┄┅═✧﷽✧═┅
زمزم احکام
با موضوع: نماز قضا
در روایت است از امام صادق علیه السلام که می فرمایند: إذَا صَلَّیتَ صَلَاةَ فَرِیضَةٍ فَصَلِّهَا لِوَقتِهَا صَلَاةَ مُوَدِّعٍ.
وقتی نماز واجب میخوانی آن را در وقتَش بخوان، مانند کسی که میخواهد آخرین نماز عمرَش را بخواند. (امالی صدوق، ص212)
چند نکته درباره ی احکام نماز قضا:
1. نماز در هیچ حالتی از انسان ساقط نمیشود حتی اگر انسان در حال مریضی است یا داخل وسایل نقلیه است و نماز در حال قضا شدن است باید نماز را با رعایت شرائطی که مقدور است، بخواند تا نمازَش قضا نشود و امثال این موارد بهانهای برای ترک نماز نمی شود.
2.کسی که خودَش نماز قضا دارد می تواند نمازهای مستحبی بخواند و همچنین می تواند نماز قضا به نیابت از میت بخواند مانند نماز قضای پدر یا مادر مرحومَش را.
3.کسی که نماز قضا بر عهده اش است ولی تعدادَش را نمی داند مثلا چند نماز صبح از او قضا شده، نمی داند سه یا چهار یا پنج نماز بوده است، چنانچه مقدار کمتر را بخواند کافی است.
4.خواندن نماز های قضا در هر ساعتی از شبانه روز صحیح است و کسی هم که مسافر است می تواند نمازی که در وطن قضا شده، در سفر بخواند البته نمازی که به صورت کامل فوت شده، در سفر هم باید به صورت کامل قضا شود.
تعجیل در فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و سلامتی مراجع عظام خصوصا امام خامنه ای حفظه الله صلوات بر محمد و آل محمد ---------------------------------------
✅ نشر این پیام صدقه ی جاریه است
https://eitaa.com/madaranefatemii
سلام
۱-آیا دروغ گفتن روزه را باطل میکند؟
سلام علیکم
✍ بستگی دارد که چه نوع دروغی باشد یه وقت انسان به کسی دروغ می گوید مثلاً به دوستَش دروغ می گوید یا فرض بفرمایید مرد به همسرَش دروغ می گوید یا فرزند به والدینَش دروغ بگوید یا خریدار به فروشنده دروغ میگوید و دروغ هایی از این قبیل..... این نوع دروغ ها که متاسفانه در جامعه کم هم نیست گر چه گناه هست و جزء گناه کبیره است اما مبطل روزه نیست ولی از اجر و ثواب روزه میکاهد
اما یک وقت هست انسان عمدا دروغی را به خدا و پیامبر و ائمه معصومین علیهم السلام نسبت می دهد مثلا بگوید خدا در قرآن این چنین فرمود در حالی که خدا چنین چیزی را در قرآن بیان نکرده باشد یا مثلا بگوید پیامبر چنین حرفی زد یا فلان حدیث از فلان امام معصوم است در حالی که چنین حدیثی از او نباشد این نوع دروغ ها علاوه بر اینکه گناه کبیره است بله مبطل روزه است هر چند بلافاصله توبه کند و پشیمان شود
❇️ هرگاه روزه دار دروغى به خدا و پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله) و جانشينان معصوم او(عليهم السلام) نسبت دهد خواه با گفتن باشد، يا نوشتن{مثلا نوشتن پیامکی } يا اشاره و مانند آن، روزه اش باطل مى شود، هر چند بلافاصله توبه كند و پشیمان شود دروغ بستن به ساير انبياء و فاطمه زهرا(عليها السلام) نيز همين حكم را دارد
❇️ هرگاه بخواهد خبرى را نقل كند كه از راست يا دروغ بودن آن اطّلاعى ندارد، بايد از كسى كه آن خبر را گفته، يا از كتابى كه در آن نوشته شده نقل نمايد، مثلاً بگويد: فلان راوى چنين مى گويد و يا در فلان كتاب چنان نوشته شده است كه پيامبر(صلى الله عليه وآله) فرمود...
❇️آیت الله سیستانی: اگر روزه دار با گفتن یا نوشتن یا اشاره و مانند اینها به خداوند متعال و پیامبر اکرم(صلى الله عليه و آله) و ائمه اطهار(علیهمالسلام) عمداً نسبتی را بدهد كه دروغ است هر چند فوراً بگوید دروغ گفتم یا توبه كند، روزه او، بنابر احتیاط واجب، باطل است؛ بنابراین اگر بطور مثال در روزه ماه رَمَضان چنین کند بنابر احتیاط واجب باید روزه آن روز را به قصد قربت مطلقه(۱) تمام کند و قضای آن را هم بگیرد؛ و همچنین است بنابر احتیاط مستحب، دروغ بستن به حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) و سایر پیامبران و جانشینان آنان(علیهمالسلام). البتّه باید توجّه داشت كه دروغ بستن به خداوند و پیامبر(صلى الله عليه و آله) و معصومین(علیهمالسلام) از جمله حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) از گناهان كبیره است
قربت مطلقه یعنی خصوص روزه واجب را نیّت نکند؛ بلکه از مبطلات روزه پرهیز کند و قصدَش از این کار به طور کلّی قربةً الی الله باشد
❇️لینک کانال مادران فاطمی
https://eitaa.com/madaranefatemii
"کانال اَصحابُ الصّاحِب "
بسمی تعالی ➖لزوم تزکیه ی نفس قسمت نودُ ششم ✍و اما یک توبه و بازگشت هم از آن روحیه و صَفاتی است که
بسمی تعالی
➖لزوم تزکیه ی نفس قسمت نودُ هفتم
✍ وقتی که حضرت آدم، آن ترک اولی و آن اشتباه را داشت، همینکه از آن اشتباه پشیمان شد و احساس ندامت کرد خدا هم آن اشتباه را بخشید اما چرا ٢٠٠ سال توبهی او طول کشید؟ در روایات هم آمده و آن هم که با وساطت خاندان عصمت و طهارت علیهمالصلاةوالسلام او را نجات داد،
آن ٢٠٠ سال طول کشیدن فقط برای اصلاح آن روحیهای بود که حضرت آدم نبایستی خطا و اشتباه داشته باشد،
چه چیز باعث شد که او فریب بخورد و دست به اشتباه بزند؟
آن روحیه میبایستی در این آدم اصلاح بشود که اولین حجت خدا است، او پدر انسانیت و نمایندهی خدا در زمین است نباید همین اشتباه جزئی از آدم دیده شود چون او پیغمبر است،
لذا ٢٠٠ سال طول کشید تا آن روحیهای که سبب اشتباه آدم شد درمان بشود.
لذا ببینید حضرت آدم تلاش خود را میکند، سعی میکند، جدیت به خرج میدهد چون فهمیده که نباید یک سر سوزن اشتباه کند، و نهایتاً خدایتعالی با توسل به اهلبیت علیهمالصلاةوالسلام و دست به دامان آنها شدن او را نجات میدهد و از آن روحیهی بد بیرون کشید.
این میشود اثباتی بر عرایض بنده که عرض کردم یک سالکالیالله نباید این روحیه را داشته باشد که بخواهد هر چیزی را با دعا و توسل درمان کند، هر مشکل و گرفتاری و هر چیزی که سر راهش قرار میگیرد بخواهد یک کتاب دعا داشته باشد در خانه بنشیند توسل بگیرد که آن مشکل حل شود.
نه، اینطور نیست، این روحیهای است که به استقامت افراد ضرر و لطمه میزند.
✍نکات کلیدی و تفسیری جزء دوم قرآن کریم.
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما روزه داران گرانقدر ،به لطف الهی نکات کلیدی جزء دوم قرآن مجید تقدیم حضورتان میگردد
👈 به جای رقابت و سبقت در امور مادی ، بايد در كارهاي خير از ديگران سبقت گرفت . (سوره بقره آيه ی 148)
👈 دشمنان خارجی ، بزرگترين خطر برای مسلمانان نيستند ، بی تقوايی خطر اصلی است . (آيه ی 150)
👈 صبر و نماز ، وسيله ی جلب حمايت های الهی هستند . (آيه ی 153)
👈 شهداء زنده هستند (آیه ی ۱۵۴) بقره.
👈 آزمايش و امتحان يك برنامه و سنت حتمی الهی است . (آيه ی 155)
👈 تشويق صابران از طرف خداوند ، به ما می آموزد كه بايد ايثارگران و صابران و مجاهدان ، در جامعه از كرامت و احترام خاصی برخوردار باشند . (آيه ی 157)
👈 اشخاص بی تفاوت در برابر دعوت حق ، پنج صَفت تحقير آميز دارند : مثل حيوانند ، كورند ، كرند ، لالند ، بی عقلند . (آيه ی171)
👈 شيطان ، هم دستور به گناه می دهد ، هم راه توجيه آنرا نشان می دهد . (آيه 169)
👈 هدف اسلام از انفاق ، تنها سير كردن گرسنگان نيست ، بلكه دل كندن صاحب مال از مال نيز هست . (آيه ی177)
👈 ارزش رَمَضان به نزول قرآن است . ارزش انسانها نيز می تواند به مقداری باشد كه قرآن در آنها نفوذ كرده باشد .(آيه ی 185)
👈 دعا در هر جا و در هر وقت كه باشد مفيد است . چون خداوند می فرمايد : من نزديك هستم . (آيه ی 186)
👈 فتنه انگيز، مثل محارب است و بايد به اشد وجه مجازات شود . (آيه ی 191)
👈 ياد خدا ، هم از نظر كميت بايد كثير باشد و هم از نظر كيفيت ، عاشقانه و خالصانه (آيه ی 200 )
👈 رعايت تقوی حتی به هنگام جنگ ، از اصول تربيتی اسلام است . (آيه ی 194)
👈 آیه "لیلة المبیت " بعضی از مردم (با ایمان و فداکار ، همچو علی (علیه السلام ) به هنگام خفتن در جایگاه پیغمبر) جان خود را به خاطر خشنودی خدا می فروشند و خداوند نسبت به بندگان مهرُبان است
👈 شيطان ، دشمن صلح و وحدت است و همه نداهای تفرقه انگيز ، بلندگوهای شيطانی هستند . (آيه ی 208 )
👈 ب لطف خداوند اميدوار باشيم، نه به كارهاى نيك خود. زيرا خطر سوء عاقبت و حبط عمل و عدم قبول اطاعت، تا پايان عمر در كمين است.(آیه ی 218)
👈 زن نه كالاست و نه منشاء تاريكی ، بلكه او بنيان گذار آبادی ها و سرمايه گذار تاريخ و فرستنده هدايای اُخروی است . (آيه ی 223)
👈 کمك به خلق خدا ، كمك به خداست
اگر بدانيم كه ما به سوی او باز می گرديم و هر چه داده ايم پس می گيريم ، راحت انفاق خواهيم كرد . (آيه ی 245 )
👈 مسلمانان بايد با دقت تاريخ بنی اسرائيل را بنگرند و پند بگيرند. میدان مبارزه ، عامل ارزيابی افراد پرادعاست .(آيه ی 246)
👈 صبر و پيروزی ، ملازم يكديگرند . در اثر صبر ، ظفر آيد . (آيه ی 250 )
👈 دعاهای خالصانه رزمندگان و مجاهدان ، مستجاب می شود . نام كسانی كه در جنگ مردانگی از خود نشان داده اند ، زنده نگاه داريد. (آيه ی 251 )
اللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
https://eitaa.com/madaranefatemii
✍ دعا برای ظهور امام زمان ارواحنا فداه بعد از هر نماز واجب در ماه مبارك رَمَضان
📚 پيامبر اكرم صلي الله عليه وآله وسلم فرمودند : هر كس اين دعا را در ماه رَمَضان بعد از نمازهای واجب بخواند، گناهانش تا روز قيامت بخشيده ميشود :
✅ أَللَّهُمَّ أَدْخِلْ عَلي أَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ. أَللَّهُمَّ أَغْنِ كُلَّ فَقيرٍ. أَللَّهُمَّ أَشْبِعْ كُلَّ جائِعٍ. أَللَّهُمَّ اكْسُ كُلَّ عُرْيانٍ. أَللَّهُمَّ اقْضِ دَيْنَ كُلِّ مَدينٍ. أَللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ. أَللَّهُمَّ رُدَّ كُلَّ غَريبٍ. أَللَّهُمَّ فُكَّ كُلَّ أَسيرٍ.
✅ أَللَّهُمَّ أَصْلِحْ كُلَّ فاسِدٍ مِنْ اُمُورِ الْمُسْلِمينَ. أَللَّهُمَّ اشْفِ كُلَّ مَريضٍ. أَللَّهُمَّ سُدَّ فَقْرَنا بِغِناكَ. أَللَّهُمَّ غَيِّرْ سُوءَ حالِنا بِحُسْنِ حالِكَ. أَللَّهُمَّ اقْضِ عَنَّا الدَّيْنَ، وَأَغْنِنا مِنَ الْفَقْرِ، إِنَّكَ عَلي كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ.
📚 بر خواننده گرامی مخفی نيست كه مضمون اين دعا فقط در دوران حكومت الهی و دولت حضرت مهدی ارواحنا فداه محقّق ميشود.
📚منابع:
منهاج العارفين ص ۲۱۴
زمزم احکام
#روزه داری زنان آبستن
✍ نسبت به زن حامله یا شیرده باید چهار مسئله را در نظر گرفت:
✅ مساله ی اول:
زن باردار یا شیرده ای که به واسطۀ حمل یا شیر دادن، روزه گرفتن برای خودَش یا بچه اش ضرر دارد، در ماه رَمَضان روزه بر او واجب نیست.
✅ مسأله ی دوم :
حکم خانم باردار یا شیرده که در ماه رَمَضان روزه نگرفته است :
✅ باید قضای آنها را به جا آورد و قضای آن روزهها ساقط نمیشود (آیات عظام سیستانی و وحید).
✅ اگر تا آخر سال روزه گرفتن برای خودَش ضرر داشته است، روزههای او قضا ندارد و فقط بجای قضای روزه ها، دادن یک کفاره کافی است ولی در صورتی كه برای حمل يا طفل ضرر داشته است بايد قضا نمايد. (رهبر معظم انقلاب، آيت الله مكارم)
✅ مسأله ی سوم :
نسبت به پرداخت فدیه :
✅ الف. اگر روزه برای حمل یا بچه ضرر داشته باشد چه حکمی دارد؟! :
برای هر روز یک مد طعام نیز به فقیر بدهد. (آیات عظام خامنه ای، سیستانی، وحید، مکارم).
📚 تذکر : اگر خانم باردار باشد ولی زایمان او نزدیک نباشد، به فتوای آیت الله سیستانی فدیه واجب نیست.
✅ ب. اگر روزه برای خودَش ضرر داشته باشد حکم آن چیست!؟ :
احتیاط مستحب، برای هر روز یک مد طعام نیز به فقیر بدهد (آیات عظام خامنه ای، وحید، مکارم).
📚 آیت الله سیستانی: برای هر روز یک مد طعام نیز به فقیر بدهد البته اگر خانم باردار باشد ولی زایمان او نزدیک نیست (حامل غیر مقرب)، فدیه واجب نیست.
✅ مسأله چهارم:
زن بادار یا شیرده که در ماه مبارک رَمَضان نتوانسته است روزه بگیرد، چنانچه قضای روزهها را تا رَسیدن ماه رَمَضان جدید به جا نیاورد، وظیفهاش نسبت به کفارۀ تأخیر چیست!؟ :
✅ ۱. اگر بدون عذر قضای روزهها را نگرفته است، کفارۀ تأخیر واجب است. (آیات عظام خامنه ای، سیستانی، وحید، مکارم)
✅ ۲. اگر به علت داشتن عذر، قضای روزهها را نگرفته است، کفارۀ تأخیر واجب نیست؛ بلکه پرداخت آن احتیاط مستحب است.(آیت الله خامنه ای و آیت الله مکارم)
✅ آیات عظام سیستانی، وحید:
بنا بر احتیاط واجب، کفارۀ تأخیر واجب است.
✅لینک کانال مادران فاطمی
https://eitaa.com/madaranefatemii
سلام
۱-آیا افراد بیمار می توانند در حین روزه، قرص بخورند و روزه را ادامه بدهند؟
سلام علیکم
✍ خوردن قرص روزه را باطل می کند حتی اگر بدون خوردن آب باشد
❇️افرادی که قرص مصرف می کنند چنانچه امکان تغییر ساعت استفادهی از قرص، به قبل از اذان صبح و بعد از اذان مغرب وجود داشته باشد و این کار برای بدن ضرر نداشته باشد باید روزه بگیرند و قرص را در آن زمانی که روزه نیستند بخورند بله چنانچه امکان تغییر ساعت خوردن قرص، وجود ندارد و حتما بایستی در طول روز و سر ساعت مشخصی قرص مصرف کنند و اگر نخورند دچار مشکل جسمی می شوند روزه گرفتن بر این گونه افراد واجب نیست
❇️اینگونه افراد که بخاطر بیماری ای که دارند قرص مصرف می کنند اگر بعد از ماه رَمَضان تا ماه رَمَضان سال آینده خوب شدند واجب است قضای این روزه هایی را که بخاطر بیماری نگرفته اند به جا بیاورند {و در اینصورت دیگر کفاره ندارد} ولی اگر این بیماری، به طور مستمر تا ماه رَمَضان سال آینده ادامه پیدا کرد به گونهای که حتی نه یک روز می توانند در ماه رَمَضان روزه بگیرید و نه بعد از ماه رَمَضان تا فرا رَسیدن ماه رَمَضان سال آینده می توانید قضای آن را به جا بیاورید در این صورت قضا ساقط است فقط بایستی بابت هر روز ۷۵۰ گرم گندم یا برنج یا آرد یاد پول یکی از اینها را حساب کنند و به عنوان کفاره بدهند به فقیر
❇️ ملاک تأثير روزه در ايجاد عدم قدرت بر روزه گرفتن یا تشخيص خود روزه دار نسبت به خودَش است یعنی اگر بداند روزه برایش ضرر دارد يا خوف ضرر داشته باشد و این خوف ضرر هم منشاً عقلائی داشته باشد روزه گرفتن بر او واجب نیست بلکه اگر روزه هم بگیرد صحیح نیست یا طرف خوَدش تشخیص نمیدهد که آیا روزه برایش ضرر دارد یا نه؟ ولی به پزشک متخصص و مورد اطمینان رجوع می کند و از گفتهی پزشک يقين پيدا می کند و مطمئن می شود که روزه برایش ضرر دارد و يا از گفتهی او يا منشأ عقلائى ديگرى براى او خوف از ضرر، حاصل شود، در این صورت روزه گرفتن بر چنین افرادی واجب نيست
❇️ بنابراین کسی که می داند روزه برای او ضرر دارد باید روزه را ترک کند و اگر روزه بگیرد صحیح نیست، همچنین اگر یقین ندارد امّا احتمال قابل توجّهی می دهد که روزه برای او ضرر دارد، خواه این احتمال از تجربه شخصی حاصل شده باشد یا از گفته ی طبیب
❇️اگر دکتر بگوید روزه برایت ضرر دارد امّا او با تجربه دریافته است که ضرر ندارد، باید روزه بگیرد و در صورت معلوم نبودن ضرر، می تواند یکی دو روز به صورت امتحانی روزه بگیرد و بعد طبق دستور بالا عمل نماید
❇️لینک کانال مادران فاطمی
https://eitaa.com/madaranefatemii
Tahdir joze2 (1).mp3
3.97M
جزء دوم قرآن کریم(تند خوانی) با صدای استاد معتز آقایی
❇️پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله)فرمود:خانههایتان را با تلاوت قرآن نورانى كنید
❇️لینک کانال مادران فاطمی
https://eitaa.com/madaranefatemii
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
نماز امشب-شب سوم ماه مبارک رَمَضان-نمازی با فضیلت و ثواب زیاد
به نقل از پیامبر اکرم صلی الله علیه واله وسلّم
مَنْ صَلَّى فِی اللَّیْلَهِ الثَّالِثَهِ عَشْر رکعات بِالْحَمْدِ وَ التَّوْحِیدِ خَمْسِینَ مَرَّهً نَادَى مُنَادٍ مِنْ قِبَلِ اللَّهِ تَعَالَى أَلَا إِنَّ فُلَانَ بْنَ فُلَانٍ عَتِیقُ اللَّهِ مِنَ النَّارِ وَ فُتِحَتْ لَهُ أَبْوَابُ سَبْعِ سَمَاوَاتٍ وَ مَنْ قَامَ تِلْکَ اللَّیْلَهَ فَأَحْیَاهَا غَفَرَ اللَّهُ لَهُ (کتاب زاد المعاد و وسائل الشیعه)
هر کس در شب سوم ماه رَمَضان، ده رکعت نماز بخواند(پنج تا دو رکعتی) در هر رکعت بعد از حمد، پنجاه بار سوره ی توحید بخواندمنادی از طرف خداوند عز وجل ندا می دهد که ای فلان بن فلان، خداوند تو را از آتش جهنم نجات بخشید و درهای هفت آسمان را برای تو باز گردانید و هر کس این شب را احیا بدارد، خداوند او را می آمرزد
❇️وقت خواندن این نماز در کل شب است(یعنی بعد از خواندن نماز مغرب تا قبل از اذان صبح)
❇️لازم نیست این چهار رکعت را یکجا و پشت سر هم بخوانیم بلکه با فاصلهی زمانی هم میشود خواند
❇️اگر کسی نتوانست این ده رکعت را بخواند هر چند رکعت بخواند به همان اندازه ثواب خاص خودَش را دارد
❇️تذکرات مربوط به نمارهای مستحبی
۱-در تمام نماز ها(چه واجب چه مستحب) لازم نيست نيت را به زبان آوریم همين اندازه كه در ذهن خود بنا داریم فلان نماز مستحبی را بخوانیم کافیست البته اگر نیت را به زبان هم بیاوریم اشکالی ندارد(مثلا بگوید دو رکعت نماز شب سوم ماه رمضان می خوانم قربه الی الله)
۲-تمام نمازهای مستحبی اذان و اقامه ندارند و اصولا نباید برای هیچ کدام از نماز های مستحبی اذان و اقامه گفت(جایز نیست)❌
۳-تمام نمازهای مستحبی را می توان به صورت نشسته هم بخوانیم، حتی می توان یک رکعت را ایستاده و رکعت دیگر را نشسته خواند لذا اگر کسی بتواند ایستاده بخواند ثوابَش بیشتر است
۴-در بلند یا آهسته خواندن حمد و سوره و سایر اذکار نمازهای مستحبی مخیر هستیم یعنی هم میتوانیم بلند بخوانیم هم آهسته، ولی خانم ها اگر صدایشان را نامحرم میشنود آهسته بخوانند
❇️نشر این پیام صدقه ی جاریه است
❇️لینک کانال مادران فاطمی
https://eitaa.com/madaranefatemii
"کانال اَصحابُ الصّاحِب "
صلوات ضِراب ✍️یکی از اعمالی که مرحوم آیتالله بهجت (قدسسره) مقیّد بودند عصرهای جمعه بخوانند خواندن
#اعمال_عصرجمعه
صلوات ضِراب اصفهانی ⬇️
https://eitaa.com/madaranefatemii/9384
دعـای سمات ⬇️
https://eitaa.com/madaranefatemii/9385
✳️کانال مادران فاطمی
#تلاوت 100 مرتبه سوره ی مبارکه ی قدر ،عصر جمعه
┅═✧﷽✧═┅
زیارت آل یاسین همراه با (متن و صوت)
✍️ امام زمان (عجل الله تعالی فرج الشریف ) در توقیع شریفی می فرماید: «هرگاه خواستید به وسیله ی ما به خداوند بلند مرتبه توجه کنید و به سوی ما روی آورید، همانگونه که خداوند متعال فرموده است بگوئید:
⬇️
┅═✧﷽✧═┅
سَلامٌ عَلی آلِ یاسین
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا داعیَ اللهِ وَ ربّانیَّ آیاتِه
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا بابَ اللهِ وَ دیّانَ دینه
اَلسَّلامُ عَلیکَ یا خَلیفةَ اللهِ وَ ناصِرَ حَقِّه
اَلسَّلامُ عَلیکَ یا حُجَّةَ اللهِ وَ دلیلَ إرادَتِه
اًلسَّلام عَلیکَ یا تالیَ کِتابِ اللهِ وَ تَرجُمانَه
اَلسَّلامُ عَلَیکَ فی آناءِ لَیلِکَ وَ أطرافِ نَهارِکُ
اَلسَّلامُ عَلَیک یاَ بقیَّةَ اللهِ فی أرضِه
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا میثاقَ اللهِ الَّذی أخَذَهُ وَ وکَّدَه
اَلسَّلامُ عَلیکَ یا وَعدَ الله الَّذی ضمنه
اَلسَّلامُ عَلَیکَ أیُّهَا الْعَلَمُ الْمَنصوبُ وَ الْعِلمُ الْمَصبوب وَ الْغَوثُ وَ الرَّحمَةُ الواسِعَة وَعدا غیر مکذوب
اَلسَّلامُ عَلیکَ حینَ تَقوم
السَّلامُ عَلیکَ حینَ تَقعُد
السَّلامُ عَلیکَ حینَ تَقرءُ وَ تُبیِّن
اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تُصَلّی وَ تَقنُت
اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تَرکَعُ وَ تَسجُد
اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تُهَلِّلُ وَتکبر، اَلسَّلامُ عَلَیکَ حینَ تَحمَدُ وَ تَستَغفِر
السَّلامُ عَلَیکَ حینَ تُصبِحُ وَ تُمسی
اَلسَّلامُ عَلَیکَ فی الَّلیلِ إذا یَغشی وَ النَّهارِ إذا تَجَلّی اَلسَّلام عَلیکَ أیُّهَا الإمامُ المَأمون
اَلسَّلامُ عَلَیکَ إیُّهَا الْمُقَدَّمُ الْمَأمول
اَلسَّلامُ عَلَیکَ بِجَوامِعِ السَّلام
اُشهِدُکَ یا مَولای أنّی اَشهَدُ أن لا إلهَ إلاّ الله وَحدَهُ لاشَریکَ لَهَ وَ اَشهَدُ أنَّ مُحَمَّداً عَبدُهُ وَ رَسولُه لا حَبیبَ إلاّ هُوَ وَ أهلُه وَ اُشهِدُکَ یا مَولای اَنَّ علیّاً امیرَالمُؤمِنینَ حُجَّتُه وَ الْحَسَن حُجَّتُه وَ الْحُسینَ حُجَّتُه وَ عَلیَّ بنَ الْحُسینِ حُجَّتُه وَ مُحَمَّدَ بنَ عَلیٍّ حُجَّتُه وَ جَعفَر بنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُه وَ موسَی بنَ جَعفَرٍ حُجَّتُه وَ عَلیَّ بنَ موسی حُجَّتُه وَمُحَمَّدَ بنَ عَلیٍّ حُجَّتُه ﻭَﻋَﻠِﻲَّ ﺑْﻦَ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﺣُﺠَّﺘُﻪُ ﻭَ ﺍﻟْﺤَﺴَﻦَ ﺑْﻦَ ﻋَﻠِﻲٍّ ﺣُﺠَّﺘُﻪ وَ اَشهَدُ اَنَّکَ حُجَّةُ الله أنتُم الاوَّلُ وَ الاخِِر وَ أنَّ رَجعَتَکُم حَقٌّ لا رَیبَ فیها
یَومَ لایَنفَعُ نَفساً ایمانُها لَمتَکُن آمَنَت مِن قَبل اَو کَسَبَت فی ایمانِها خَیراً وَ أنَّ الْمَوتَ حَقّ وَ أنَّ ناکِراً وَ نکیراَ حَقّ وَ اَشْهَدُ اَنَّ النَّشرَ حَقّ وَ البَعثَ حَقِّ وَ اَن الصِّراطَ حَقّ وَ المِرصادَ حَقّ وَالمیزانَ حَقّ وَ الْحََشرَ حَقّ وَ الحِسابَ حَقّ وَ الْجَنَّةَ وَ النّارَ حَقّ وَ الوَعدَ وَ الوَعیدَ بِهِما حَقّ
یامَولایَ شَقِیَ مَن خالَفَکُم وَ سَعِدَ مَن أطاعَکُم فَاشْهَدْ عَلی ما أشهَدتُکَ عَلَیه وَ أنَا وَلیٌّ لَکٍَ بَریءٌ مِن عَدُوِّک فَالحَقُّ ما رَضیتُموه وَ الباطِلُ ما أسخَطتُموهً وَ الْمَعروفُ ما أمَرتُم بِه وَ الْمُنکَرُما نَهَیتُم عَنه فَنَفسی مُؤمِنَةٌ بِالله وَحدَهُ لا شَریکَ لَه وَ بِرَسولِه وَ بِأمیرِالمُؤمِنینَ وَ بِکُم یا مَولای اوَّلِکُم وَ آخِرِکُم وَ نُصرَتی مَعَدَّةٌ لَکُم وَ مَوَدَّتی خالِصَةٌ لَکُم آمینَ آمین
----------------------------------
اَلّلهُمَّـ؏عَجِّللِوَلیِّڪَ الفَرَج
┈•••✾• مادران فاطمی •✾•••┈
"کانال اَصحابُ الصّاحِب "
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ آداب سفرهی افطار ✍مستحبّ است بعد از نماز مغرب و عشاء افطا
⬆️⬆️
⚜ادعیه و
⚜آداب سفره افطار
اللهم عجل لولیک فرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها
در لحظات ناب اجابت بخوانیم دعای فرج را و بخواهیم آمدنش را.
┅═✧﷽✧═┅
✍️ختم شبانه ی زیارت عاشورا رأس ساعت 20:00
امام صادق«عليه الصلاة والسلام» میفرمایند: هر که می خواهد در جوار پیامبرَش «صلی الله علیه وآله» و در جوار امام علی«علیه الصلاة والسلام» و حضرت خانوم فاطمه ی مطهره سلام الله علیها باشد ،زیارت امام حسین «علیه الصلاة والسلام»را رها نکند.
⬇️
┄┅═✧﷽✧═┅--
دعای ابوحمزه ثمالی فراز دوم
✍️ با توجه به اینکه دعای ابوحمزه ثُمالی طولانی است و خیلی ها نمی توانند کل این دعا را در یک شب بخوانند ان شاء الله بنا داریم از امشب (هر شب) یکی دو صفحه از دعای ابوحمزه ثمالی همراه با ترجمه و فایل صوتی در کانال بارگذاری کنیم
شما هم سعی کنید این یکی دو صفحه ای که هر شب در حال بارگذاری است، را با توجه و دقت و با ترجمه در یک وقت مناسبی بخوانید و گوش کنید-واقعا اثر گذار هست(ترجمه ی این دعا را هم با توجه و دقت بخوانیم)
این دعا را با توجه ببینیم، چقدر زیبا و عاشقانه که آقا امام سجاد علیه السلام با خدا نجوا و مناجات میکند(هر چه در عَظَمت این دعا شرح دهیم، واقعا کم گفته شده است )
این دعا که در سحرگاهان ماه رَمَضــان خوانده مى شود، از مضامین و محتواى بسیار بلندى برخوردار است که اگر کسى اندکى آمادگى روحى داشته باشد و با توجّه، این دعا را بخواند، به یقین در عمق وجودَش نورانیّت خاصّى وارد مى شود و در دل و جانَش انقلابى ایجاد مى کند
دعاى ابوحمزه ثمالى علاوه بر آن که یک دوره درس خداشناسى را در بر دارد، راه و رسم بندگى و طریق انابه و توبه و بازگشت به پروردگار را به ما مى آموزد
ابوحمزه ثمالى مى گوید: امام زین العابدین(علیه السلام) در طول شب هاى ماه رَمَضان بیشتر شب را به نماز مى ایستاد و چون هنگام سحر فرا مى رَسید، این دعا را مى خواند
(فایل صوتی قسمت دوم دعای ابوحمزه به مدت 10دقیقه)
┅═✧﷽✧═┅
اللَّهُمَّ أَنْتَ الْقَائِلُ وَ قَوْلُكَ حَقٌّ وَ وَعْدُكَ صِدْقٌ وَ اسْأَلُوا اللَّهَ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّ اللَّهَ كَانَ بِكُمْ رَحِيما وَ لَيْسَ مِنْ صِفَاتِكَ يَا سَيِّدِي أَنْ تَأْمُرَ بِالسُّؤَالِ وَ تَمْنَعَ الْعَطِيَّةَ وَ أَنْتَ الْمَنَّانُ بِالْعَطِيَّاتِ عَلَى أَهْلِ مَمْلَكَتِكَ وَ الْعَائِدُ عَلَيْهِمْ بِتَحَنُّنِ رَأْفَتِكَ إِلَهِي رَبَّيْتَنِي فِي نِعَمِكَ وَ إِحْسَانِكَ صَغِيرا وَ نَوَّهْتَ بِاسْمِي كَبِيرا فَيَا مَنْ رَبَّانِي فِي الدُّنْيَا بِإِحْسَانِهِ وَ تَفَضُّلِهِ وَ نِعَمِهِ وَ أَشَارَ لِي فِي الْآخِرَةِ إِلَى عَفْوِهِ وَ كَرَمِهِ مَعْرِفَتِي يَا مَوْلايَ دَلِيلِي عَلَيْكَ وَ حُبِّي لَكَ شَفِيعِي إِلَيْكَ وَ أَنَا وَاثِقٌ مِنْ دَلِيلِي بِدَلالَتِكَ وَ سَاكِنٌ مِنْ شَفِيعِي إِلَى شَفَاعَتِكَ أَدْعُوكَ يَا سَيِّدِي بِلِسَانٍ قَدْ أَخْرَسَهُ ذَنْبُهُ رَبِّ أُنَاجِيكَ بِقَلْبٍ قَدْ أَوْبَقَهُ جُرْمُهُ أَدْعُوكَ يَا رَبِّ رَاهِبا رَاغِبا رَاجِيا خَائِفا إِذَا رَأَيْتُ مَوْلايَ ذُنُوبِي فَزِعْتُ وَ إِذَا رَأَيْتُ كَرَمَكَ طَمِعْتُ
فَإِنْ عَفَوْتَ فَخَيْرُ رَاحِمٍ وَ إِنْ عَذَّبْتَ فَغَيْرُ ظَالِمٍ حُجَّتِي يَا اللَّهُ فِي جُرْأَتِي عَلَى مَسْأَلَتِكَ مَعَ إِتْيَانِي مَا تَكْرَهُ جُودُكَ وَ كَرَمُكَ وَ عُدَّتِي فِي شِدَّتِي مَعَ قِلَّةِ حَيَائِي رَأْفَتُكَ وَ رَحْمَتُكَ وَ قَدْ رَجَوْتُ أَنْ لا تَخِيبَ بَيْنَ ذَيْنِ وَ ذَيْنِ مُنْيَتِي فَحَقِّقْ رَجَائِي وَ اسْمَعْ دُعَائِي يَا خَيْرَ مَنْ دَعَاهُ دَاعٍ وَ أَفْضَلَ مَنْ رَجَاهُ رَاجٍ عَظُمَ يَا سَيِّدِي أَمَلِي وَ سَاءَ عَمَلِي فَأَعْطِنِي مِنْ عَفْوِكَ بِمِقْدَارِ أَمَلِي وَ لا تُؤَاخِذْنِي بِأَسْوَإِ عَمَلِي فَإِنَّ كَرَمَكَ يَجِلُّ عَنْ مُجَازَاةِ الْمُذْنِبِينَ وَ حِلْمَكَ يَكْبُرُ عَنْ مُكَافَاةِ الْمُقَصِّرِينَ
وَ أَنَا يَا سَيِّدِي عَائِذٌ بِفَضْلِكَ هَارِبٌ مِنْكَ إِلَيْكَ مُتَنَجِّزٌ مَا وَعَدْتَ مِنَ الصَّفْحِ عَمَّنْ أَحْسَنَ بِكَ ظَنّا وَ مَا أَنَا يَا رَبِّ وَ مَا خَطَرِي هَبْنِي بِفَضْلِكَ وَ تَصَدَّقْ عَلَيَّ بِعَفْوِكَ أَيْ رَبِّ جَلِّلْنِي بِسَتْرِكَ وَ اعْفُ عَنْ تَوْبِيخِي بِكَرَمِ وَجْهِكَ فَلَوِ اطَّلَعَ الْيَوْمَ عَلَى ذَنْبِي غَيْرُكَ مَا فَعَلْتُهُ وَ لَوْ خِفْتُ تَعْجِيلَ الْعُقُوبَةِ لاجْتَنَبْتُهُ لا لِأَنَّكَ أَهْوَنُ النَّاظِرِينَ وَ أَخَفُّ الْمُطَّلِعِينَ بَلْ لِأَنَّكَ يَا رَبِّ خَيْرُ السَّاتِرِينَ وَ أَحْكَمُ الْحَاكِمِينَ وَ أَكْرَمُ الْأَكْرَمِينَ
سَتَّارُ الْعُيُوبِ غَفَّارُ الذُّنُوبِ عَلامُ الْغُيُوبِ تَسْتُرُ الذَّنْبَ بِكَرَمِكَ وَ تُؤَخِّرُ الْعُقُوبَةَ بِحِلْمِكَ