📎 #بازنشر به مناسبت پخش سریال پایتخت ۶
🔺صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران
🔹چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازهای مرجعیت اجتماعی یافتهاند که در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضا تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
🔹پیش از پاسخ به این سوال، باید در شخصیت بازیگران دقیق شویم. بازیگر کیست؟ بازیگر در واقع هنرمندی است که میتواند ذهن خود را در اختیار نویسنده و جوارح خود را در اختیار کارگردان بگذارد تا به دستور آنها بگوید و بجنبد. بازیگر به اختیار خود نه سخنی میتواند بگوید و نه حرکتی میتواند بکند.
اواخر سال ۱۳۹۷ اتفاقی افتاد که اشاره به آن، در لمس بیشتر این معنی به ما کمک میکند. وقتی خشایار الوند، نویسنده سریال پایختت چهره در نقاب خاک کشید، دیدیم که کل پروژه متوقف شد؛ نقی معمولی با رفتن خشایار الوند دچار مرگ مغزی شد و از سیروس مقدم که مسئول تنظیم حرکات جوارح او بود نیز، کاری برای احیایش برنیامد. آقای مقدم حرف جالبی در تلویزیون زد و گفت من تجربه از دست دادن عوامل را در میانه کار دارم و پس از فوت خانم پوپک گلدره، بازیگر دیگری را جایگزین کردم. اما نویسنده را نمیتوان جایگزین کرد و آقای مقدم هم نتوانست. نویسنده خالق همه شخصیتهای فیلم و داستان فیلم است و جایگزین ندارد.
🔹حال پرسش اینجاست که چرا علاقه مردم به شخصیت نقی معمولی-که مخلوق ذهن خشایار الوند است- آقای محسن تنابنده را تبدیل به سلبریتی میکند و او در مسائل گوناگون از موضع و جایگاه نقی معمولی اظهار نظر میکند؟ آیا او این حق را دارد؟ آیا تبدیل شدن بازیگران به صاحبنظران اجتماعی، سوء استفاده و سرقت شخصیت محبوبی نیست که نویسنده خلق کرده است؟
🔹پاسخ این سوالات البته روشن است. اما چه چیزی باعث شده است که بازیگران، به چنین جایگاهی در اجتماع برسند؟ به نظر میرسد مقصر اصلی در این سرقت شخصیتی، سیاستگذاران و تصمیمگیران سازمان صدا و سیما هستند. سازمان صدا و سیما به جای اینکه بیینده را از این وهم در بیاورد که آنچه دیده است، فیلم است و آنکه بازی میکند، در حال اجرای دستورات نویسنده و کارگردان است، در فضای خارج از فیلم بیشتر به وهم اینهمانی معمولی-تنابنده دامن میزند.
وقتی گاه و بیگاه، در برنامههای مناسبتی، بازیگر میهمان است و مجری از علائق و سلایقش تا نظراتش درباره مسائل گوناگون از او سوال میکند، روشن است که این بازیگر دچار توهم صاحبنظر بودن در امور گوناگون جامعه خواهد شد. درباره خوانندگان محترم نیز مسئله همین است. حنجره خوبی دارند و توانستهاند مفهومی که شاعر میسراید و با وزنی که او ساخته، صدایی بسازند، اما گاه شخصیت شاعر را به سرقت میبرند و چنان رفتار میکنند که گویی آنچه خواندهاند، سخن خود آنهاست.
🔹وقتی این توهم، هم در بازیگر و هم در مردم، ایجاد شد، بازیگران یا به استخدام سیاسی درمیآیند و در بزنگاههای سیاسی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، یا اینکه دوز این توهم در جامعه چنان بالا میزند که بازیگران سیاستمدار میشوند.
🔹این وضعیت متوهمانه، حاصل نگاه تفرجگاهی به جای نگاه دانشگاهی به صدا و سیماست. هدف صدا و سیما نباید سرگرم کردن مردم و گذراندن وقت آنها باشد، بلکه هدف باید اعتلای سواد و فهم و درک و آگاهی مردم باشد. سلبریتیپروری و مرجعیتبخشی به آنها، با این اهداف متعالی در تضاد و تناقض است.
🔹خوب است دوستان تصمیمگیر در صدا و سیما، اگر هم بنا دارند به جای دانشمندان و صاحبنظران، عوامل فیلم و سریال را به برنامهها دعوت کرده و از علایق و سلایقشان سوال کنند، به جای بازیگران نویسندگان فیلمنامهها، و به جای خوانندگان، شاعران را دعوت کنند تا درباره آنچه خلق کردهاند با مردم سخن بگویند.
@AsheghanVelayattt
🌷بخشی از نامه شهید علی خلیلی به امام خامنه ای ✉️👇
آقاجان!
به خدا درد هایی که می کشم به اندازه ی این درد که نکند کاری بر خلاف رضایت شما انجام داده باشم مرا اذیت نمی کند. مگر خودتان بار ها علت قیام امام حسین (ع) امر به معروف و نهی از منکر تشریح نفرمودید؟
مگر خودتان بار ها نفرمودید بهترین راه اصلاح جامعه تذکر لسانی است؟
یعنی تمام کسانی که مرا توبیخ کردند و ادعای انقلابی گری دارند حرف شما را نمی فهمند؟
یعنی شما انقدر بین ما غریب هستید؟
#شهید_علی_خلیلی ✍️
🌹شهیدی که غریبانه در راه دفاع از ناموس به شهادت رسید🌹
#شهید_غیرت 💟
@AsheghanVelayattt
🔻چین در ۱۰ روز یک بیمارستان هزار تختخوابی راه انداخت و شد نماد مدیریت، ارتش جمهوری اسلامی ایران در ۴۸ ساعت بیمارستان ۲ هزار تختخوابی راه اندازی کرد، يعنی ۸ روز کمتر ۱۰۰۰ تخت بيشتر❗️
اما هیچ کس نخواست ببینه
متخصص فاضلاب و مسئول تدارکات رو با یه چادر به اسم پزشک بدون مرز فرستادن ایران جاسوسی، گوش دنیا رو کر کردن اما وقتی سپاه ده ها بیمارستان صحرایی و بیش از صد ها ایستگاه پایش تاسیس کرد دهناشون رو بستند
ما مردم باید یادمون باشه که در سخت ترین روزها، شدید ترین تحریم ها هم علیه مون اعمال شد و کشور هایی که ادعای حقوقبشر داشتند حتی تجهیزات پزشکی خریداری شده مون رو توقیف کردند
یادمون باشه پزشک ها و پرستارهایی که از جون مایه گذاشتند، اون ده ها هزار بسیجی داوطلبی که جونشون رو کف دستشون گذاشتند، پلیس و نیروهای نظامی که تو هر شرایطی به ما خدمت کردند، و یادمون باشه اون آدم های همیشه مدعی که مثل همیشه هیچ کاری نکردند غیر از دست روی دست(درد روی درد) گذاشتن...
مردم ایران عادت دارند به جنگیدن، این بار هم پیروز میشیم، اما مطمئن باشید بعد از تموم شدن این جنگ، خیلی از معادلات دنیا برای همیشه عوض خواهد شد. تشخيص خط درگيری
با توکل به خدا، دستورات بهداشتی را رعايت کرده #در_خانه_میمانیم و
#کرونا_را_شکست_میدهیم
@AsheghanVelayattt
🌺 🦋🌹🦋🌹🦋🌹🦋 🌺
#ماه_شعبان ماه غلبه بر کرونا
#تلنــگر
مواظب باشیم
دلمان جایی نرود که اگر رفت؛
بازگرداندنش کار سخت و گاهی محال است!!
اگر برگردد؛
معلول، مجروح و سرخورده باز میگردد!!
مراقب باشیم
دل آرام سربه هوا و عاشق پیشه است
و خیلی سریع اُنس میگیرد!!
اگر غفلت کنیم میرود و خودش را
به چیزهای بی ارزش وابسته میکند!!
نگهبان دلمان باشیم
تا به غیر از #امام_زمان #مهدی_فاطمه به کسی دل نبندد...!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
-------------------------
@AsheghanVelayattt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢گذشت دورانی که رئیس جمهوری بود که در اوج بحران و جنگ، به جای کاخنشینی و تماس تلفنی و ویدئوکنفرانس، وسط میدان و پا به پای رزمندگان بود
@AsheghanVelayattt
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای شفای همه مریضها همه باهم قرائت کنیم
@AsheghanVelayattt
☄ جنگهای هیبریدی یا ترکیبی (Hybrid Warfare)
🗯 در کنفرانس امنیتی مونیخ که سال ۲۰۱۵ برگزار شد:
«دیپلماسی»
«جنگ اطلاعاتی و پروپاگاندا»
«حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی»
«نیروهای نامنظم و چریکی»
«نیروهای ویژه»
«نیروهای کلاسیک نظامی»
«جنگ اقتصادی»
و «حملههای سایبری»
به عنوان ۸ ابزار برای نبرد هیبریدی (ترکیبی) معرفی شدند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موجودات شیطانی در کارتون گروه شب نقاب
کارتونی اخیرا در شبکه پویا در حال پخش هست که لازم دیدم درباره اون بگم
سه بچه این کارتون به موجودات دیگه ای تبدیل میشن که همان تسخیر شدن توسط جن هست
یکی از پسر بچه ها به گربه تبدیل میشه ، این همان جن آبی فیلم آواتار هست و راز هفتم فراماسونری یا بلوجین
یکی از پسر بچه ها به سوسمار و خزنده
تبدیل میشه این هم همان سوسمار فیلم مرد عنکبوتیه و نوعی از شیاطین رپتایل یا خزنده هستند
دختر بچه هم به جغد تبدیل میشه که همان جن مولوخ هست و در عین حال نماد زن قرمز پوش یا لیدین رد یا الهه شهوت هم هست
شیاطین پس از ظاهر شدن به شکل گربه ، جغد و خزندگان ظاهر می شوند
شیطان پرستی به حوزه خردسالان رسیده ، روزی نیست که صداوسیمای خراب شده جمهوری اسلامی یک اثر شیطان پرستی نگذاره
اخبار داغ سلبریتی ها
❅ঊঈ✿☀️✿ঈঊ❅
@AsheghanVelayattt