هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴 ترس و حملهی افسادطلبها به سعید جلیلی بعد از شهید رئیسی
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
_____________________
⭕️اصل خبر دروغ است.
این عکس ساختگی متعلق به گذشته است.
شاید این اسامی دکتر جلیلی را به لحاظ سوابق فکری و شخصیتی قبول داشته باشند ولی چنین اقدامی را انجام نداده اند.
این نوعی حرکت تخریبی دشمنان اسلام و انقلاب علیه آقای جلیلی است.
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
آیت الله عباس کعبی عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری:
تشییع جنازه شهدای خدمت، بیانگر پیوند نسل ها برای استمرار انقلاب اسلامی در خط ولایت است.
انتظار مردم، امتداد راه دولت خدمت و دولت فضیلت است.
ما تسلیم قضا و قدر الهی هستیم و در مسیر انقلاب اسلامی، حوادث بزرگِ بسیاری را پشت سرگذاشته و خواهیم گذاشت.
لطف خفی الهی همواره همراه ملت ایران و انقلاب اسلامی است.
انتظار مردم این است که رئیس جمهور آینده آنان در امتداد دولت خدمت و دولت فضیلت و مردمی، این راه را با توان بیشتر ادامه دهد
لزوم الگوگیری از مکتب حکمرانیِ ولایی رئیس جمهور شهید / انتظار مردم، امتداد راه دولت خدمت و فضیلت است
تشییع جنازه شهدای خدمت، بیانگر پیوند نسل ها برای استمرار انقلاب اسلامی در خط ولایت است
آیت الله کعبی با بیان این که ما تا به امروز سه تشییع جنازه باشکوه در طول عمر انقلاب اسلامی داشتیم که تشییع تاریخی پیکر امام خمینی(ره)، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید آیت الله رئیسی بود، اظهار داشت: این تشییع جنازه ها، بیانگر پیوند نسل ها در استمرار انقلاب اسلامی در خط ولایت است و با این تشییع جنازه ها، نظام اسلامی استوارتر از قبل شده و خللی در مسیر شکل گیری تمدن اسلامی و زمینه سازی برای ظهور منجی عالم بشریت ایجاد نخواهد شد.
متن کامل در زیر:
https://rasanews.ir/003BDn
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
((به نام خدای مدافع مومنین ))
❇️برجسته ترین دست آورد شهید رئیسی در ۳ سال مدیریت قوه مجریه چه بود؟
✍دکتر جعفر اصلانی
استاد و رئیس اسبق دانشگاه بقیة الله الاعظم
امیرالمؤمنین در مدت کوتاه ۵ سال خلافت با حکمرانی الهی خود الگویی ارائه داد که تا ابد برای تمام بشر جاودانه ومعیار حق خواهد بود.
شهید رئیسی در مدت سه سال ریاست جمهوری با مدیریتی منحصربهفرد خالصانه عالمانه مقتدرانه دلسوزانه حکیمانه ومظلومانه درچهارچوب قانون واخلاق مکتب مدیریت علوی را که در چند دهه اخیر به انزوا کشیده شده بود در عالی ترین سطح مدیریت اجرایی احیا کرد وبه مرور مردم نتایج درخشان آن را خواهند دید علت قدردانی بی نظیر مردم در مراسم تشییع نیز کنار رفتن غبارهای ناشی ازشیطنت وخاک پاشی خناسان بر چهره حقیقت بود .
میراث گرانبهای این شهید عزیز تا ابد در تاریخ ایران عزیز خواهد ماند هر چند شیاطین جن وانس مذبوحانه تلاش کنند تا حقیقت پوشیده بماند.
(مه فشاند نور و سگ عوعوکند)
(یریدالله لیطفئوا نورالله بافواههم والله متم نوره ولو کره الکافرون)
🌷✊🇮🇷✊🌷
هدایت شده از تاملات حقوقی
🔴 تحلیل جالب دکتر مهدی جمشیدی
نویسنده و استاد جامعه شناسی دانشگاه
🗒 رهبر انقلاب: تشییع ثابت کرد که ملّت ایران به رئیسجمهور که مظهر «شعارهای انقلاب» بود چه دلبستگیای دارند. آقای رئیسی بر روی «شعارهای انقلاب» تکیه کرد و همۀ دنیا، ایشان را به عنوان «رئیسجمهور انقلاب» میشناختند. وقتی مردم، با عظمت از این مرد تجلیل میکنند، معنایش حمایت از «شعارهای انقلاب» است.
،،،،،،،،،،،
🖇 تعلیقه:
تأکید ایشان بر روی «انقلابیبودنِ» رئیسیِ عزیز، واکنش در برابر یک «مسألۀ عینی» و «بدیل واقعی» است و ایشان در پی ترجیحِ امری بر امر دیگر هستند. آنچه که در مقابل رویکرد انقلابی قرار میگیرد، این است که برخی نیروهای سیاسی، به عنوان «ضرورت جهانی» یا «اضطرار اجتماعی»، از بنیانهای انقلاب عقبنشینی میکنند و بهتدریج، به «تلقّی لیبرالی» از جمهوری اسلامی میرسند؛ درحالیکه حسّاسیّت نسبت به شعارهای انقلاب، به معنی عبور نکردن از اصالتهای اوّلیّه و اصرار بر تداوم هویّتِ نخستین است. اینان، شعارهای انقلاب را بر زبان نمیآورند؛ چون تصوّر میکنند که شرایط امکانِ این شعارها از دست رفته و جامعه، دیگر آنها را برنمیتابد. ازاینرو، لازمۀ تحقّق آرمانهای انقلابی در جامعه را دوقطبیشدن جامعه و ایجاد گسست و شکاف میانگارند. اینان بر این باور هستند که سرمایۀ اجتماعیِ انقلاب، تضعیف شده و میان حاکمیّت و مردم، گسل پدید آمده است. رنجآور این است که تحلیلهای یادشده - که متضاد با برداشت رهبر انقلاب است – نهفقط از سوی دگراندیشانِ سکولار، بلکه از سوی لایههای التقاطی در درون جبهۀ انقلاب، ارائه میشوند.
هدایت شده از تاملات حقوقی
🔴 تحلیل جالب دکتر مهدی جمشیدی
نویسنده و استاد جامعه شناسی دانشگاه
🗒 رهبر انقلاب: تشییع ثابت کرد که ملّت ایران به رئیسجمهور که مظهر «شعارهای انقلاب» بود چه دلبستگیای دارند. آقای رئیسی بر روی «شعارهای انقلاب» تکیه کرد و همۀ دنیا، ایشان را به عنوان «رئیسجمهور انقلاب» میشناختند. وقتی مردم، با عظمت از این مرد تجلیل میکنند، معنایش حمایت از «شعارهای انقلاب» است.
،،،،،،،،،،،
🖇 تعلیقه:
تأکید ایشان بر روی «انقلابیبودنِ» رئیسیِ عزیز، واکنش در برابر یک «مسألۀ عینی» و «بدیل واقعی» است و ایشان در پی ترجیحِ امری بر امر دیگر هستند. آنچه که در مقابل رویکرد انقلابی قرار میگیرد، این است که برخی نیروهای سیاسی، به عنوان «ضرورت جهانی» یا «اضطرار اجتماعی»، از بنیانهای انقلاب عقبنشینی میکنند و بهتدریج، به «تلقّی لیبرالی» از جمهوری اسلامی میرسند؛ درحالیکه حسّاسیّت نسبت به شعارهای انقلاب، به معنی عبور نکردن از اصالتهای اوّلیّه و اصرار بر تداوم هویّتِ نخستین است. اینان، شعارهای انقلاب را بر زبان نمیآورند؛ چون تصوّر میکنند که شرایط امکانِ این شعارها از دست رفته و جامعه، دیگر آنها را برنمیتابد. ازاینرو، لازمۀ تحقّق آرمانهای انقلابی در جامعه را دوقطبیشدن جامعه و ایجاد گسست و شکاف میانگارند. اینان بر این باور هستند که سرمایۀ اجتماعیِ انقلاب، تضعیف شده و میان حاکمیّت و مردم، گسل پدید آمده است. رنجآور این است که تحلیلهای یادشده - که متضاد با برداشت رهبر انقلاب است – نهفقط از سوی دگراندیشانِ سکولار، بلکه از سوی برخی لایههای التقاطی در درون جبهۀ انقلاب، ارائه میشوند.
هدایت شده از بیداری ملت
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 باید اینها را محاکمه کرد...
آیتالله میرباقری:
مشکل اینجاست، چهار دهه است تصمیمسازان اقتصادی در پشتپرده، کشور را به بحران میبرند و دولتها را از کار میاندازند اما هنوز هم محترماند و اسمشان دانشمند است! تا مسئله علمی پیش میآید صدایشان میزنیم! باید اینها را محاکمه کرد...
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان:
احراز نشدن صلاحیت افراد به معنای مشکلداربودن آنها نیست
احراز نشدن صلاحیت افراد به معنای مشکلداربودن آنها نیست
سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه احراز نشدن صلاحیت افراد به معنای مشکلداربودن آنها نیست، تصریح کرد: ریاستجمهوری مسئولیت خطیری است، یک نفر ممکن است وزیر، نماینده یا استاندار خوبی باشد اما در حوزۀ دیگر نتواند خوب عمل کند.
https://rasanews.ir/003BNp
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔲آن شب که روح خدا به خدا پیوست
(به جای گفت و شنود)
در سالگرد رحلت حضرت امام خمینی -رضوانالله تعالیعلیه- احیاگر اسلام ناب محمدی(ص) و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، ابرمرد الهی که مسیر تاریخ را تغییر داد و نظم تحمیلی قدرتهای استکباری به جهان سیاست و دنیای انسانها را سمت و سوی خدایي بخشید، این ستون را به نقل خاطرهای از آن شب غمگرفته که روح خدا به خدا پیوست اختصاص میدهیم. خاطرهای برگرفته از یکی از یادداشتهای کیهان که به همین مناسبت نگاشته شده بود.
« آن شب خبر رسیده بود که حال حضرت امام -رضوانالله تعالیعلیه- به شدت رو به وخامت نهاده است. در سپاه آمادهباش داده شده بود. دلها از نگرانی به حنجرهها کوچ کرده بود و چشمها خیس اشک بود. دستها به دعا بلند و هق هقگریهها امان از دعا گرفته بود. آن شب، مسئولیت پیگیری اخبار، مخصوصاً گزارش خبرگزاریهای خارجی به نگارنده سپرده شده بود. آن روزها از موبایل و اینترنت و سایر وسایل و تجهیزات ارتباطی این روزها خبری نبود، چند خط تلفن بود و تلکس خبرگزاریهای خارجی... با برادران سپاهی مستقر در بیت حضرت امام(ره) در تماس دائم بودیم. خبرها تلخ و ناگوار بود. ساعت ۲۲ و بیست و چند دقیقه بود که آن واقعه تلخ و دردناک اتفاق افتاد. یکی از برادران سپاهی مستقر در بیت امام، در حالی که گریه امانش نمیداد گفت «امام به دیدار خدا رفت»...
و دقایقی بعد، تماس گرفته و گفتند قرار است خبر رحلت حضرت امام فردا منتشر شود. صبح فردا -۱۴ خرداد- وقتی این خبر از رادیو پخش شد که «روح خدا به خدا پیوست» گویی در «صور اسرافیل» دمیدهاند، مردم از پیر و جوان و زن و مرد و کودک بر سرزنان به خیابانها ریختند و ایران سیاهپوش شد... دشمنان بیرونی که سالها در انتظار آن روز بودند، زبان به شادی از کام بیرون کشیدند و خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس در گزارشی اعلام کرد «پایان عمر خمینی، آغاز فروپاشی جمهوری اسلامی است»!...
محل کارم را ترک کردم و به میان خیل عظیم مردم عزادار در خیابانها رفتم. ساعت ۱۱ صبح بود که به محل کارم در سپاه بازگشتم. یکسره به سراغ تلکسهای خبری رفتم... همان خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس، با اشاره به حضور یکپارچه مردم در خیابانها و دلهای سوگوار و چشمان اشکبار آنها، در گزارش خود آورده بود «خمینی بعد از غروب دوباره طلوع کرده است».
در فاصله کوتاهی بعد از رحلت حضرت امام(ره)، رهبری و امامت امت به بزرگمرد دیگری از سلاله پاک رسول خدا(ص) منتقل شد. انقلاب اسلامی و نظام برخاسته از آن در دوران رهبری حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، رخدادها و حوادث بزرگی را تجربه کرد و با توطئههای سنگین و بیوقفهای از سوی دشمنان تابلودار و جریانات آلوده داخلی روبهرو شد و در همان حال گامهای بلندی به سوی نقطه مطلوب برداشته شد. گامهایی که برخی از آنها به معجزه شبیه بوده و هست.
در این دوران بسیاری از آنچه امام راحل ما پیشبینی و آرزو کرده بود به دست خلف حاضر او به حقیقت پیوست. ایران به قدرتمندترین کشور منطقه با نقش تعیینکننده در عرصه بینالمللی تبدیل شد».
لینک کوتاه: https://kayhan.ir/001DHH
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
💐انتشار شماره جدید کیهان فرهنگی
❇️تازهترین شماره کیهان فرهنگی به همراه گفتوگوی اختصاصی با آزاده سرافراز جانباز سردار علی فردوس و نیز موضوعات «موج آرمانخواهی»، «جهش تولید با مشارکت مردم» و «شهید رئیسی و درسی ماندگار»، «حجاب و عفاف»، «تکلیفمداری فراجا»، و نیز .... چاپ و در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.
🟢«موج آرمانخواهی در اقیانوسملت» عنوان طلیعه این شماره کیهان فرهنگی است که مدیر مسئول با اشاره به اعتقاد و آرمانخواهی ملت نوشته است:
آرمانخواهی در اقیانوس ملت ما موج میزند؛ شعارها و آرمانهای انقلاب در کانون توجه و اقبال تودههای میلیونی ملت ماست و رفتارها و حرکتهای ملت گاه و بیگاه در سرتاسر عمرانقلاب، پایبندی به آرمانها و ارزشها را تبلور بخشیده است، چه آن هنگام که بر سر عواملی فریاد کشیدند که موجب «دولت عبرت» شدند و چه زمانی که به سوگ شهید جمهور «دولت خدمت» نشستند.
🔷همچنین در این شماره میخوانیم:
«حجاب حکم مسلم شرعی و قانونی است» بیانات امام خامنهای/
«از دانشگاه شریف و تهران تا هاروارد و ام آی تی» نوشته دکتر محمد حسین محترم/
« اسناد تحول و نظام آموزش و پرورش» به قلم رضا شهیدی صادقی/ « مجلس خبرگان و اهداف کلیدی حکمرانی اسلامی» از حجتالاسلام والمسلمین دکتر احمد حسین شریفی/ «جهش تولید با مشارکت مردم» به قلم دکترسید جواد هاشمی فشارکی/ «دیوار خیبر فرو ریخت، پیدا و پنهان عملیات ایران» نوشته محمد ایمانی / «نگاهی جامعه شناختی بر انتخابات 11 اسفند» به قلم دکتر ابوالقاسم فاتحی /
«تکلیفمداری فراجا با طرح نور» از قاسم غلامرضایی و...
https://kayhan.ir/001DEH
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🟢ولی فقیه خورشیدی که غروب نمیکند
پیش روی ما، آیندهای روشن است. آیندهای که به برکت هدایتهای الهی ولی فقیه رقم خواهد خورد و ملت ایران به آرمانها و آرزوهای خود خواهد رسید و ملتها نیز از شر آمریکا و صهیونیستها نجات خواهند یافت.
🔷 فردا، 14 خرداد و سالروز عروج ملکوتی امام خمینی(رحمه الله علیه) است و دلهای عاشقان روحالله بیشتر به سمت او روانه است.
امام ما عصر جدیدی بنا نهادند. ولی فقیه به انگیزههای مردم میدان دادند، مردم صدق و صفای خود را به میدان آوردند و با توکل بر خدا و برکتی که «او» بخشید، حکومت وابسته تحمیلی پهلوی که برای هر کشوری ننگ آلود است، تمام شد. در مکتب سیاسی امام، رأی مردم دارای ارزش و تأثیر تعیینکننده است. به بیان رهبر حکیم انقلاب اسلامی؛ «محور همه اصول و قواعد كار امام بزرگوار ما در دو چيز خلاصه مىشد: اسلام و مردم. اعتقاد به مردم را هم امام بزرگوار ما از اسلام گرفت.»
ولایت، پیام نجاتبخش واقعه غدیر و حکومتی اسلامی است که در آن حکمرانی و فرمانروایی با عشق و محبت نسبت به آحاد مردم آمیخته است. اقتدار سیاسی در نظام ولایت فقیه بر اساس یگانگی خدا و دیگر باورهای اسلامی است. به تعبیر مقتدای حکیم انقلاب؛ «نظام اسلامى داراى يك ماده اصلى به نام «ايمان به خدا و غيب» و نيز داراى يك قالب و صورت به نام «شريعت اسلامى» است.» ...
🔴متن کامل در زیر:
https://kayhan.ir/fa/news/289363
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🟢🌷وای از آن تندباد نیمه خرداد
کان همه سرو بلند را زِ بُن افکند
ننگ به جلاد آن پلید که ری را
کرد ز خون شهید، سرخ چو یاکند
مویه بر آن کشتگان دشت ورامین
سجده بر آن مردمان پاک برومند
🔷عقربههای ساعت، 3 بعد از نیمه شب 15 خرداد را اعلام میکرد که دهها کماندو، چترباز و سرباز گارد جاویدان تا دندان مسلح به سلاحهای آمریکایی و اسرائیلی، پس از محاصره شهر قم، وارد این شهر شدند و از در و دیوار و پشتبام منزل حضرت امام به خانه ایشان ریختند و در آن نیمه شب ظلمانی میهن، همانند خفاشان شب، خورشید فروزان نهضت را ربودند. فرزند برومند امام، حاج مصطفی خمینی به میان کوچه دوید و فریاد زد: «مردم، خمینی را بردند.»
با دستگیری حضرت امام خمینی و پخش سریع خبر آن که به وسیله تلگراف، تلفن و پیکهای ویژه به سراسر ایران رسید، مردم مسلمان و معتقد به مرجعیت شیعه و رهبری امام، برای حمایت از قائد عظیمالشأن خویش، غیرتمندانه و عاشقانه به خیابانها ریختند و غریو«یا مرگ یا خمینی» سر دادند و به این ترتیب نقطه عطف تاریخی نهضت امام رقم خورد و ارتش شاه با تانک و توپ به خیابان آمد و مردم تظاهرکننده را بیمحابا به رگبار گلوله بست.
تبلیغات رسانههای زنجیرهای وابسته و همچنین برخی از شیفتگان سلطنت هنوز ادعا دارند که شاه به سان یک دیکتاتور نمیخواست ملتش را به گلوله ببندد و کشتار کند. اما گزارشهای روزنامهها و نشریات خارجی اعم از اروپایی و اسرائیلی مربوط به همان روزها، روایتی متفاوت با این ادعا داشتند.
🔴گزارش برخی روزنامههای اسرائیلی نیز از 15 خرداد 1342 قابل توجه بود و اعتراف این رسانهها به ماهیت ضد صهیونیستی نهضت اسلامی براساس تفکرات و اندیشههای امام خمینی (رحمهالله علیه) خواندنی است.
روزنامه معروف معاریو چاپ تلآویو در 5 ژوئن 1963 برابر 16 خرداد 1342 درباره قیام پانزده خرداد نوشت:
«...دیروز هزاران مسلمان شیعه در خیابانهای تهران تظاهرات کرده و قطع هرگونه روابطی با اسرائیل را خواستار شدند. تظاهرکنندگان در دستههایی که هر سال به یادبود نوه حضرت محمد تشکیل میشود، برضد شاه و اسرائیل شعارهایی دادند...تظاهرکنندگان فریاد «شاه یهودی شده» سر دادند.
کسی که شاهد اغتشاشات اخیر تهران بوده است، گزارش میدهد که افراد متعصب فریاد میزدند:
«شاه اسرائیلی شده است»...
اکبرت بهری وکیل مدافع مقیم اسرائیل که امروز ساعت 3 صبح از تهران وارد فرودگاه لیدا شد، وقایع اخیر تهران را برای خبرنگار ما شرح داد. او اظهار کرد که تظاهرکنندگان فریاد میزدند:
«شاه دیگر به سربازان خود اطمینان ندارد و سربازان اسرائیلی را مقابل ما قرار داده است.» وی اضافه کرد که: جنبه ضداسرائیلی تظاهرات مزبور به حدی برجسته بود که تظاهرکنندگان فریاد میزدند:«شاه اسرائیلی شده، شاه یهودی شده.»
روزنامه معاریو چاپ تلآویو – 5/6/1963 میلادی
🟢https://kayhan.ir/fa/news/289346