eitaa logo
کانال خبری عصر سراب
715 دنبال‌کننده
12.7هزار عکس
4.8هزار ویدیو
98 فایل
🌸به کانال خبری عصر سراب خوش آمدید! 📸شهروند خبرنگار شهرتان باشيد؛ 💎منتظر ارسال خبرها و تصاويرتان هستيم. 👤Admin: @M_h_Assadzadhe 🌱کانال خبری مردمی سراب(بدون وابستگی به سازمان و یا نهاد خاص) http://eitaa.com/joinchat/1392836608C1002454c29
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ نماینده قم: بانیان وضع موجود ته‌ ریش گذاشته‌ و رنگ عوض کرده‌اند 🔻ذوالنور عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: تلاش دولت باید این باشد که با کمترین هزینه بهترین کارها را انجام دهد و یکی از مهمترین هزینه‌ها نیز وقت رئیس‌جمهور است که نباید بار مدیران دیگر را به دوش بکشد. 🔻ضروری است که رئیس‌جمهور در یک دوره زمانی به جای سفرهای استانی، در همین تهران وزارتخانه به وزارتخانه برود و با بررسی کارهایشان، از آنها برنامه و راه‌حل زمان‌بندی شده بخواهد. 🔻آنهایی که در شکل‌گیری وضع موجود اثرگذار و تصمیم‌گیر بوده‌اند، بعضا هنوز بر سر کار هستند و رنگ عوض کرده‌اند و ته‌ریشی گذاشته‌اند و با شعارهای جدید و البته با همان کارهای قبلی فعالیت می‌کنند و لازم است این‌ها کنار گذاشته شوند.
☑️آیت الله صدیقی: مردم از گرانی افسار گسیخته در رنج هستند این بن بست باید تمام شود خطیب نماز عید فطر تهران: 🔸مردم از گرانی افسار گسیخته در رنج و سختی هستند و این وضعیت در شان دولت انقلابی نیست. 🔹مردم انتظار دارند که این بست تمام بشود و با دلی راحت و با آرامش در کنار دولت و نظام فداکاری کنند. 🔸کنترل شبکه‌هایی که افسار گسیخته عامل ناامیدی هستند و با آبروی مردم بازی می‌کنند، جزو مطالبات ما از مسئولان است. 🔹جوانان فلسطینی با عملیات‌های شهادت طلبانه عرصه را بر صهیونیستها تنگ کرده‌اند و با مقاومت و حملات جانانه اسرائیل را در انزوا و انفعال کامل قرار داده اند. لذا تنها کلید پیروزی، مقاومت است.
🔸خیانتی دیگر به مسلمانان از سوی اردوغان؛ تبریک سالروز اشغال فلسطین 🔸رئیس‌جمهور ترکیه در تماسی تلفنی با همتای صهیونیست خود، سالروز اشغال فلسطین را که تل‌آویو آن‌ را «سالروز استقلال» می‌خواند، تبریک گفت
🔆 ✍ قبل از حرف زدن، سخن را در مغزت هضم کن 🔹پسر جوانی بیمار شد. اشتهایش کور شد و معده‌اش او را از خوردن هر چیزی معذور داشت. 🔸حکیم برایش عسل تجویز کرد. جوان می‌ترسید باز از خوردن عسل دچار دل‌پیچه شود، لذا نمی‌خورد. 🔹حکیم گفت: بخور و نترس که من کنار تو هستم. 🔸جوان خورد و بدون هیچ دردی، معده‌اش عسل را پذیرفت. 🔹حکیم گفت: می‌دانی چرا معده تو عسل را قبول کرد و پس نزد و زود هضم شد؟ 🔸جوان گفت: نمی‌دانم. 🔹حکیم گفت: عسل تنها خوراکی در جهان طبیعت است که قبل از هضم کردن تو، یک‌ بار در معده زنبور هضم شده است. 🔸پس بدان که عسل غذای معده تو و سخن غذای روح توست. 🔻اگر می‌خواهی حرف تو را بپذیرند و پس نزنند و زود هضم شود، سعی کن مانند زنبور که عسل را در معده‌اش هضم می‌کند، تو نیز قبل از سخن گفتن، سخنانت را در مغزت سبک و سنگین و هضم کنی سپس بر زبان بیاوری!
تلف شدن 12 راس گوسفند بر اثر صاعقه در روستای اردها شهرستان سراب 1401.02.13
🔸پرداخت یارانه جدید به مردم بابت افزایش قیمت آرد وزیر جهادکشاورزی: 🔹یارانه جدید به مردم بابت افزایش قیمت آرد پرداخت می‌شود که بیشتر از مقدار افزایش هزینه‌ها خواهد بود. 🔹۷۰ درصد روغن و ۳۰ درصد غلات جهان در منطقه اوکراین و روسیه تولید می‌شود که به علت جنگ اوکراین، قیمت مواد غذایی در جهان بین ۳۴ تا ۶۰ درصد افزایش یافته و موجب جیره‌بندی در کشورهای اروپایی شده است. 🔹شرایط جدیدی برای امنیت غذایی جهان ایجاد شده و دولت ایران هم برای حفظ پایداری امنیت غذایی کشورمان به علت قاچاق گسترده محصولات تولیدی با آرد، تصمیم به آزادسازی آرد برای مصارف صنعتی گرفته است.
‏روح كوچكت را وا نسپار به غم! تاب ندارد ويران مى‌شود و زيان مى‌كنى، پيوسته گريستن كه دردى را دوا نمى كند حرمت اشك را دست كم، نگه دار! اين سيلاب بى هواى گل‌آلود نيست، عصاره‌ى روح است غم چيزى نيست كه خودش با پاى خودش خانه‌ى روحت را ترك كند... بتارانش! [آتش بدون دود]
⚠🌹يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِمَنْ فِي أَيْدِيكُمْ مِنَ الْأَسْرَىٰ إِنْ يَعْلَمِ اللَّهُ فِي قُلُوبِكُمْ خَيْرًا يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِمَّا أُخِذَ مِنْكُمْ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ۗ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيم🌹⚠ سورة الأنفال ، الآية ٧٠ ☘اى پيامبر، به كسانى كه در دست شما اسيرند بگو: «اگر خدا در دلهاى شما خيرى سراغ داشته باشد، بهتر از آنچه از شما گرفته شده به شما عطا مى‌كند و بر شما مى‌بخشايد و خدا آمرزنده مهربان است.»☘
🔆 ✍ تقسیم خوشبختی 🔹هزاران شمع می‌توانند با یک شمع روشن شوند، در حالی که عمر آن شمع حتی یک ثانیه هم کوتاه نمی‌شود. 🔹خوشبختی هیچ‌گاه با تقسیم‌ کردن کم نخواهد شد.
🔹واژگونی یک دستگاه خودرو سواری پرشیا در مسیر روستای قزلکچی سراب 🔹به گزارش سازمان آتش نشانی شهرداری سراب پس از وقوع حادثه واژگونی برای خودرو سواری پرشیا در ساعت ۱۸ امروز در مسیر روستای قزلکچی نیروهای آتش نشانی و امدادی در محل حادثه حاضر و نسبت به امداد رسانی اقدام نمودند. 🔹قره لوئی مسئول آتش نشانی شهرداری گفت: با حضور به موقع آتش نشانان عملیات رهاسازی ۵ نفر از مصدومین حادثه و عملیات پیشگری از آتش سوزی خودروی واژگون شده به دلیل نشت بنزین جهت جلوگیری از هر گونه حادثه احتمالی دیگر توسط آتش نشانان انجام شد.
تک رقمی شدن فوت ناشی از کرونا/ ماسک بزنید 🔹معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تک رقمی شدن فوت ناشی از کرونا در کشور، گفت: با توجه به اینکه هنوز کرونا تمام نشده است از مردم درخواست داریم که حتما از ماسک استفاده کنند. 🔹وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد، طی ۲۴ ساعت گذشته ۷ هموطن دیگر بر اثر ابتلا به کرونا جان‌باخته و بدین ترتیب مجموع فوتی‌های این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۱۳۸ نفر در کشور رسید.