۷ شهریور ۱۳۹۹
gharib.mp3
1.03M
🚩 سلام بر #محرم ❣️
💚 فریاد ال اتش جهت زنگ تلفن همراه ☎️
❣️ یا #امام_حسین (ع)
❣️ #ما_ملت_امام_حسینیم
🆔 @Assemanian 🇮🇷
۷ شهریور ۱۳۹۹
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ بر کدام حسین(ع) باید گریست⁉️
⭕️ جرا گفته اند «رثای» #امام_حسین (ع) باید همیشه زنده بماند⁉️
▪️ یک حقیقت است, واقعا گفته اند.
💚 ازخود پیامبراکرم (ص) تا ائمه اطهار (ع) توصیه شده است ;
▪️ این مصیبت نباید فراموش بشود.
▪️ این «ذکری» , این یادآوری نباید فراموش بشود.
▪️ اشک مردم را بگیرید, اما در چه بگیرید⁉️
❣️ در «رثای» قهرمان
▪️ پس اول قهرمان بودنش بایدبرای شما مشخص بشود.
▪️ بعد در «رثای» قهرمان بگیرید, نه در «رثای» یک آدم نفله شده بیچاره بی دست وپای مظلوم
▪️ گریه ملی برایش معنی ندارد, او که بخواهد یک ملت برایش بگرید فایده نمی برد.
❣️ در «رثای» قهرمان بگیرید.
▪️ برای اینکه احساسات قهرمانی پیدا کنید.
▪️ برای اینکه پرتوئی از روح قهرمان در روح شما پیدا بشود.
▪️ برای اینکه شما هم تا اندازه ای نسبت به حق وحقیقت #غیرت پیدا بکنید.
✅ شما هم عدالتخواه باشید وبرای «آزادی» احترام قائل بشوید . . . ✍️ : استادشهیدمرتضی مطهری
❣️ #ما_ملت_امام_حسینیم
🆔 @Assemanian 🇮🇷
۷ شهریور ۱۳۹۹
۷ شهریور ۱۳۹۹
۷ شهریور ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 سلام بر #محرم ❣️
💚 نوحه زیبای کاروان زینب (س)
❣️ یا #امام_حسین (ع)
❣️ #ما_ملت_امام_حسینیم
🆔 @Assemanian 🇮🇷
۷ شهریور ۱۳۹۹
۷ شهریور ۱۳۹۹
۷ شهریور ۱۳۹۹
20.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 سلام بر #محرم ❣️
💚 کربلا , کربلا , کربلا
❣️ یا #امام_حسین (ع)
❣️ #ما_ملت_امام_حسینیم
🆔 @Assemanian 🇮🇷
۷ شهریور ۱۳۹۹
❇️ روز هشتم #محرم الحرام 61
▪️ 1. "خوارزمی" در مقتل الحسین و "خیابانی" در وقایع الایام نوشته اند كه در روز هشتم #محرم 61 #امام_حسین (ع) و اصحابش از تشنگی سخت آزرده خاطر شده بودند؛ بنابراین #امام_حسین (ع) كلنگی برداشت و در پشت خیمه ها به فاصله نوزده گام به طرف قبله، زمین را كَند، آبی گوارا بیرون آمد و همه نوشیدند و مشكها را پر كردند، سپس آن آب ناپدید شد و دیگر نشانی از آن دیده نشد.
▪️ هنگامی كه خبر این ماجرا به عبیداللّه بن زیاد رسید، پیكی نزد عمر بن سعد فرستاد كه: به من خبر رسیده است كه #امام_حسین (ع) چاه ميكَند و آب بدست مي آورد. به محض اینكه این نامه به تو رسید، بیش از پیش مراقبت كن كه دست آنها به آب نرسد و كار را بر #امام_حسین (ع) و یارانش سخت بگیر. عمر بن سعد دستور وی را عمل نمود.17
✍️ : (وقایع الایام، ج5، ص27؛ مقتل الحسین، خوارزمی، ج1، ص244.)
▪️ 2. در این روز "یزید بن حصین همدانی" از #امام_حسین (ع) اجازه گرفت تا با عمر بن سعد گفتگو كند. حضرت اجازه داد و او بدون آنكه سلام كند بر عمر بن سعد وارد شد؛ عمر بن سعد گفت: ای مرد همدانی! چه چیز تو را از سلام كردن به من بازداشته است؟ مگر من مسلمان نیستم؟ گفت: اگر تو خود را مسلمان ميپنداری پس چرا بر عترت پیامبر شوریده و تصمیم به كشتن آنها گرفته ای و آب فرات را كه حتی حیوانات این وادی از آن مينوشند از آنان مضایقه ميكنی؟
▪️ عمر بن سعد سر به زیر انداخت و گفت: ای همدانی! من ميدانم كه آزار دادن به این خاندان حرام است، من در لحظات حسّاسی قرار گرفتهام و نميدانم باید چه كنم؛ آیا حكومت ری را رها كنم، حكومتی كه در اشتیاقش ميسوزم؟ و یا دستانم به خون حسین آلوده گردد، در حالی كه ميدانم كیفر این كار، آتش است؟ ای مرد همدانی! حكومت ری به منزله نور چشمان من است و من در خود نميبینم كه بتوانم از آن گذشت كنم.
یزید بن حصین همدانی بازگشت و ماجرا را به عرض #امام_حسین (ع) رساند و گفت: عمر بن سعد حاضر شده است شما را در برابر حكومت ری به قتل برساند.18
✍️ : (كشف الغمة، ج2، ص47.)
❣️ #ما_ملت_امام_حسینیم
🆔 @Assemanian 🇮🇷
۷ شهریور ۱۳۹۹
❇️ روز هشتم #محرم الحرام 61
▪️ 3. #امام_حسین (ع) مردی از یاران خود بنام "عمرو بن قرظة" را نزد ابن سعد فرستاد و از او خواست تا شب هنگام در فاصله دو سپاه با هم ملاقاتی داشته باشند.
▪️ شب هنگام #امام_حسین (ع) با 20 نفر و عمر بن سعد با 20 نفر در محل موعود حاضر شدند. #امام_حسین (ع) به همراهان خود دستور داد تا برگردند و فقط برادر خود "عباس" و فرزندش "علياكبر" را نزد خود نگاه داشت. عمر بن سعد نیز فرزندش "حفص" و غلامش را نگه داشت و بقیه را مرخص كرد.
▪️ در این ملاقات عمر بن سعد هر بار در برابر سؤال #امام_حسین (ع) كه فرمود: آیا ميخواهی با من مقاتله كنی؟ عذری آورد. یك بار گفت: ميترسم خانهام را خراب كنند! امام علیه السلام فرمود: من خانهات را ميسازم. ابن سعد گفت: ميترسم اموال و املاكم را بگیرند! فرمود: من بهتر از آن را به تو خواهم داد، از اموالی كه در حجاز دارم. عمر بن سعد گفت: من در كوفه بر جان افراد خانوادهام از خشم ابن زیاد بیمناكم و ميترسم آنها را از دم شمشیر بگذراند.
▪️ #امام_حسین (ع) هنگامی كه مشاهده كرد عمر بن سعد از تصمیم خود باز نميگردد، از جای برخاست در حالی كه ميفرمود: تو را چه ميشود؟ خداوند جانت را در بسترت بگیرد و تو را در قیامت نیامرزد. به خدا سوگند! من ميدانم كه از گندم عراق نخواهی خورد!
ابن سعد با تمسخر گفت: جو ما را بس است.19
✍️ : (بحارالانوار، ج44، ص388.)
▪️ 4. پس از این ماجرا، عمر بن سعد نامهای به عبیداللّه نوشت و ضمن آن پیشنهاد كرد كه #امام_حسین (ع) را رها كنند؛ چرا كه خودش گفته است كه یا به حجاز برميگردم یا به مملكت دیگری ميروم. عبیداللّه در حضور یاران خود نامه ابن سعد را خواند، "شمر بن ذی الجوشن" سخت برآشفت و نگذاشت عبیداللّه با پیشنهاد عمر بن سعد موافقت كند.20
✍️ : (ارشاد، شیخ مفید، ج2، ص82.)
❣️ #ما_ملت_امام_حسینیم
🆔 @Assemanian 🇮🇷
۷ شهریور ۱۳۹۹
۷ شهریور ۱۳۹۹