📒"تقوای عمومی"📒
📣خدای متعال بشر را طوری افریده است که به تربیت احتیاج دارد هم از بیرون باید او را تربیت کنند، هم از درون خودش باید خودش را تربیت کند. در مقوله مسائل معنوی این تربیت یکی تربیت فکر و قوای عقلانی اوست که محل این تربیت تعلیم است و یکی تربیت نفس و قوای روحی و قوه غضبیه و شهویه ی اوست که نام این تربیت، تزکیه است.
📘{برگرفته از کتاب تقوای عمومی}
📝مجموعه بیانات مقام معظم رهبری (حفظه الله)
🖋بیانات در خطبه های نماز جمعه 1376/10/20
🌱در آستان بندگی 🌱
https://eitaa.com/joinchat/3997171756C68d057c9a5
🌱باب عفت🌱
↙عـَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ(علیه السلام) قَالَ كَانَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ(علیه السلام) يَقُولُ أَفْضَلُ الْعِبَادَةِ الْعَفَافُ
امام صادق(علیه السلام) مي فرمايد: اميرالمؤمنين مي فرمود: بهترين عبادت، عفت است.
📗اصول کافی حدیث عفت
📎ص 264
📍حدیث سوم
🌱باب عفت🌱
قَالَ رَجُلٌ لِأَبِي جَعْفَرٍ(علیه السلام) إِنِّي ضـَعـِيـفُ الْعـَمـَلِ قـَلِيـلُ الصِّيَامِ وَ لَكِنِّي أَرْجُو أَنْ لَا آكُلَ إِلَّا حَلَالًا قَالَ فَقَالَ لَهُ أَيُّ الِاجْتِهَادِ أَفْضَلُ مِنْ عِفَّةِ بَطْنٍ وَ فَرْجٍ
مردي به امام باقر(علیه السلام) عرض كرد: من عملم ضعيف و روزه ام اندك است. ولي اميدوارم جز حلال نخورم، امام فرمود: چه كوششي از عفت شكم و فرج بهتر است.
📗اصول کافی
📎ص ۲۶۴
📍حدیث چهارم
🌱نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان زنجان برگزار میکند.🌱
📍سلسله جلسات در آستانه بندگی با حضور حاج آقا حسین علیپور
🌌دوشنبه شب ها
🛑سومین جلسه 18 اسفند ماه
🕗ساعت 20
📺در بستر اسکای روم
لینک ورود به جلسه
https://www.skyroom.online/ch/nahad/dar-astaneh-bandegi
🌱در آستان بندگی🌱
https://eitaa.com/joinchat/3997171756C68d057c9a5
📍«خدای متعال در آیه ۲۲ سوره یس می فرماید : «وَ ما لِیَ لاأَعْبُدُ الَّذِی فَطَرَنِی وَ إِلَیْهِ تُرْجَعُونَ» کسی که به فطرتش رسید، خود بخود به خدایش رسیده است؛ اصلاً چارهای جز این ندارد که تسلیم او شود. یک مسأله ظاهری و تعصبی و گروهی نیست. اصلاً هر انسانی به فطرتش برسد، بی چون و چرا تسلیم او می شود. در نتیجه هم به خدایش می رسد و هم به معادش.
و آن وقت نگرش وی نسبت به خودش، یک مشت استخوان نمی شود و با این فطرت، سازندهاش را هم می بیند و بندگی او را می کند که این، نجات بخش است و مشاهده میکند که من پیش او می روم. همه اینها حقیقت است؛ نه مفاهیم خشک و عجبآور».
📗کتاب فطرت
🌱درآستان بندگی🌱
https://eitaa.com/joinchat/3997171756C68d057c9a5
__________________________________
📍 #معراج_السعاده(۱)
🌱فصل اول : شناختن نفس مقدمه شناختن خدا
🔶بدان که کلید سعادت دو جهانی ، شناختن نفس خویشتن است ، زیرا که شناختن آدمیخویش را اعانتبر شناختن آفریدگار خود مینماید . چنانکه حق - تعالی - میفرماید : «سنریهم آیاتنا فی الافاق و فی انفسهم حتی یتبین لهم انه الحق»
یعنی : «زود باشد کهبنمائیم به ایشان آثار قدرت کامله خود را در عالم و در نفسهای ایشان ، تا معلوم شودایشان را که اوست پروردگار حق ثابت» .
و از حضرت رسول - صلی الله علیه و آله و سلم - منقول است که : «من عرف نفسه فقدعرف ربه» یعنی : «هر که بشناسد نفس خود را پس به تحقیق که بشناسد پروردگار خودرا» .
و خود این ظاهر و روشن است که : هر که خود را نتواند بشناسد به شناخت دیگری چون تواند رسید ، زیرا که هیچ چیز به تو نزدیکتر از تو نیست ، چون خود را نشناسی دیگری را چون شناسی ؟
تو که در علم خود زبون باشی عارف کردگار چون باشی .🔹
📗#کتاب_معراج_السعاده
📖صحفه 21
باب عفت
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ(علیه السلام) قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ(صلی الله علیه و آله وسلم) أَكْثَرُ مَا تَلِجُ بِهِ أُمَّتِي النَّارَ الْأَجْوَفَانِ الْبَطْنُ وَ الْفَرْج
رسول خدا(صلی الله علیه و آله وسلم) فرمود: بيش تر چيزي كه امتم را به دوزخ در آرد، دو ميان خالي است، يعني شكم و فرج
اصول کافی جلد دوم
کتاب ایمان و کفر
ص264
حدیث پنجم
باب عفت
❇️قَالَ رَسُولُ اللَّهِ(صلی الله علیه و آله وسلم) ثَلَاثٌ أَخَافُهُنَّ عَلَي أُمَّتِي مِنْ بَعْدِي الضَّلَالَةُ بَعْدَ الْمَعْرِفَةِ وَ مَضَلَّاتُ الْفِتَنِ وَ شَهْوَةُ الْبَطْنِ وَ الْفَرْجِ
❇️رسول خدا(صلی الله علیه و آله وسلم) فرمود: پس از خود بر امتم از سه چيز مي ترسم: گمراهي بعد از معرفت و فتنه هاي گمراه كننده و شهوت شكم و فرج.
اصول کافی جلد دوم
کتاب ایمان و کفر
ص264
حدیث ششم
4_5996751321426821196.mp3
544.5K
⏰زمان سخنرانی 4دقیقه
🌱موضوع : دیدگاه واقعی به حقیقت گناه
🌱درآستان بندگی🌱
https://eitaa.com/joinchat/3997171756C68d057c9a5
⬛️ #گناه_شناسی 🔸۲🔸
🌿 معناي گناه :
🌿 در زبان قرآن و پيامبر صلّي اللّه عليه و آله و امامان عليهم السلام با واژههاي مختلف، از گناه ياد شده است، كه هر كدام گويي از بخشي از آثار شوم گناه پرده بر ميدارد و بيانگر گوناگون بودن گناه است.
🌿 واژههايي كه در قرآن در مورد گناه آمده، عبارتند از:
۱-ذنب ۲-معصيت ۳-اثم ۴-سيئه ۵-جرم ۶-حرام ۷-خطيئه ۸-فسق ۹-فساد ۱۰-فجور ۱۱-منكر ۱۲-فاحشه ۱۳- خبث ۱۴-شر ۱۵-لمم ۱۶-وزر و ثقل ۱۷-حنث
📖 کتاب گناه شناسی استاد قرائتی
🔰حق خداوند "تبارک و تعالی"
فاما حق الله الاكبر فانك تعبده لا تشرك به شيئا ؛ فـاذا فعلت ذلك باخلاص جعــل لك على نفسه ان يكفيك امر الدنيا و الاخرة و يحفظ لك ما تحب منها .
ترجمه :
پس حق خداوند كه بزرگترين حـق است ؛ بر گردن تو آنست كه فقط بنده او باشي و در عبادت و بندگي شرك نورزي ؛ پس وقتي كه چنين بودي و بنده مخلص او شدي ؛ خداوند نيز بر خود واجب ميكند كه دنيا و آخرت ترا كفايت نموده و آنچه را كه از دنيا و آخرت دوست ميداري براي تو حفظ نمايد .
🔶رساله حقوق امام سجاد "علیه السلام"
🌱درآستان بندگی🌱
https://eitaa.com/joinchat/3997171756C68d057c9a5