eitaa logo
جهادتبیین آتش به اختیار
366 دنبال‌کننده
17.5هزار عکس
16هزار ویدیو
144 فایل
🌺امام خامنه ای: 🔹همه‌ هسته‌های فکری، فرهنگی، عملی و جهادی هرکدام کار کنند؛ مستقل؛ آتش به اختیار باشند...چنانکه قرارگاه مرکزی اختلال دارد،شما افسران جنگ نرم، آنجا آتش به اختياريد #آتش_به_اختیار لینک کانال: 🆔 @Atash_BeEkhteyar
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این خانمِ سخنگو، رسما دست اپوزیسیون را از پشت بسته و در پاسخ به مطالبه‌ی صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان، خیلی شیک و واضح اعلام می‌کند که بگذارید یواشکی به کارمان برسیم و در بوق و کرنا نکنید که خیلی راحت بتوانیم خروجیِ آشوبهای زن، زندگی، آزادی را به ثمر برسانیم! مریم اشرفی گودرزی
17.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸️ نخستین تصاویر هوایی از حضور چشمگیر مردم در روز ملی استکبار ستیزی یوم الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دختر شهید حمزه جهاندیده: به پدرم افتخار میکنم همسر شهید حمزه جهاندیده: 🔹️رهبرم آمده‌ام که بگویم؛ به حمزه‌ام قول داده‌ام اشک نریزم مگر اشک شوق اقامۀ نماز به امامت شما در مسجدالاقصی.
هشت میلیون خانواده ایرانی اجاره نشین هستند پزشکیان دنبال ریجستری آیفون وگواهینامه موتور بانوان است...آقای پزشکیان سفره مردم کوچیک شده بعضی هانون شب ندارند..پول اجاره وپول پیش کمرقشرضعیف جامعه راشکسته بخاطراین موضوع اختلافات خانوادگی بیشترشده طلاق هابیشترشده ...چه کسی بایدبه فکرخانه دارشدن مردم باشد چه کسی باید به فکرمشکلات مردم باشد.متاسفیم برای مجلس انقلابی وشخص قالیباف .آقایون مشکلات مردم رابیخیال شدید چرا تذکر نمی‌دید به دولت سوم روحانی وهمتی را استیضاح نمیکنیید دلارشده ۷۰هزارتومان...چه عهدی بادولت سوم روحانی بستید؟؟
🔴 همانطور که قابل پیش بینی بود 🔹‌سخنگوی حزب اصلاحات جای محکوم کردن حرکت شنیع آن دختر، پلیس و حکومت را محکوم کرد. 🔹‌حقا که اینان گرک هایی هستند در لباس میش
نیکی هیلی، نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل: زیرساخت‌های سوریه و عراق را بـمبارون و رهبران ایران را تـرور کنید! پالس پزشکیان دریافت شد احتمال ترور بشار اسد زیاد است❗️
19.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕عطر ولایت پذیری در عروسی 🔹عروس وداماد گرگانی تالار عروسی خود را به محل جمع آوری کمک برای جبهه تبدیل کردند. 🔹عروس وداماد از میهمانانشان خواستند که هدیه خود را برای کمک به جبهه مقاومت اهدا کنند. مهمانان هم با افتخار و خوشحالی هدایای خود را تقدیم جبهه مقاومت کردند.
✌ نظم جهانی فردا به دست شما جوانان است ✏️ رهبر انقلاب، روز گذشته: توصیه‌ی من [به جوانان] توصیه‌ی به «ذکر» و «شکر» است. راهی که ما میرویم راه کوتاهی نیست، راه آسانی هم نیست؛ راهی است که عمده‌ی مسئولیّت پیمایش این راه هم به عهده‌ی شما جوانها است. ✏️ دنیای فردا مال شما است، کشورِ فردا مال شما است، نظمِ جهانی فردا به دست شما است؛ کارتان سنگین است. در این راه، همّت لازم است، معرفت لازم است، تلاش لازم است امّا بیش از همه، پشتوانه‌ی معنوی لازم است؛ آن پشتوانه‌ی معنوی را من امروز خلاصه میکنم در این دو جمله: «ذکر» و «شکر». 🔹️بخشی از بیانات در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان. ۱۴۰۳/۸/۱۲ 🔸متن کامل بیانات: khl.ink/f/58192
💢وال استریت ژورنال با اشاره به اظهارات اخیر پزشکیان نوشت: 🔹تهران به تل‌آویو پیام داد " پاسخ ما در راه است و پذیرش آتش‌بس توسط اسرائیل بر نوع آن تاثیر می‌گذارد و از شدت آن می‌کاهد"
📣 پزشکیان: در جنگ تمام عیار اقتصادی قرار داریم رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از فعالان طرح جهش تولید در دیم‌زارها: 🔺️امروز با جنگ تمام عیار اقتصادی مواجه هستیم؛ دشمن نمی‌تواند ما در عرصه نظامی زمین‌گیر کند اما در حوزه‌ی جنگ اقتصادی مشکل داریم. 🔺️دشمن قصد دارد با محاصره، ما را در عرصه‌ی اقتصادی زمین‌گیر کند و با تلاش فعالان این عرصه و همراهی دولت، نخواهند توانست. 🔺️باید بهترین کار را در عرصه‌ی اداره‌ی کشور و اقتصاد انجام دهیم، نه بیشترین کار را. در این‌زمینه نیاز است که با استفاده از کارشناسان، بهترین تصمیم‌ها اتخاذ شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا معلق شد سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا در مورد موضوع هسته‌ای بود که طی هفته گذشته و در شرایط کنونی عملا معلق شد
📩هشدار مقتدی صدر به دولت عراق درباره موافقت با راهکار دو دولتی؛ ما پیروان حضرت محمد(ص) و علی(ع) هستیم و مواضع ما روشن است؛ فلسطین فقط یک کشور به پایتختی قدس شریف است و دولت دومی وجود ندارد که ایجاد شود.. کاش یه ذره از این غیرت مقتدی صدر توی وجود امثال مجمع مدرسین و محققین بود!