🔳 مثلث فتنه در عراق را بهتر بشناسید!
▪️از راست به چپ «مارک برایسون ریچاردسون» سفیر انگلیس، «الینا رومانوسکی» سفیر آمریکا و «جنین پلاسخارت» نماینده دبیرکل سازمان ملل در عراق! این سه نفر که از آنها به عنوان مثلث فتنه در عراق یاد میشود به تازگی نشستی با هم داشته تا طرحها و برنامههای خود را برای بر هم زدن بیش از پیش ثبات در این کشور هماهنگ کنند. هر سه هم دستورات خود را از سازمان سیا و سرویس خارجی انگلیس گرفته و همراهی و همکاری بسیار نزدیکی با الکاظمی قاتل دارند.
▪️الکاظمی قاتل که تلاش میکند با اخلال در روند سیاسی عراق همچنان فرصت را برای تداوم نخستوزیری خود فراهم کند با این سه نفر نشستهای مختلفی برگزار کرده است. این سفر نفر در نشست خود بیانیهای صادر کردهاند که در آن فقط به زمان دستشویی نرفتن ملت عراق اشاره نشده و در تمام شئونات این کشور نظر دادهاند، با این حال صدایی نه از مقتدا صدر درآمده و نه هیچ یک از زباندرازهای همیشه در صحنه علیه ایران...
جهادتبیین آتش به اختیار
🔳 مثلث فتنه در عراق را بهتر بشناسید! ▪️از راست به چپ «مارک برایسون ریچاردسون» سفیر انگلیس، «الینا
▪️این سه نفر دست به یک تقسیم کار زدهاند. این نشست یک روز پس از تحویل استوارنامه سفیر جدید امریکا در بغداد به رئیسجمهور عراق برگزار میشود. آمریکا بعد از انتخابات ۲۰۱۸، بخش عمده ماموریتها در اداره پرونده عراق را به انگلیس واگذار کرده است؛ کشوری که هنوز زخمهای استعمارگری آن در اوایل قرن گذشته بر کالبد عراق باقی مانده است و به همین دلیل – به اعتقاد ناظران- نقش و نفوذ انگلیسیها در امور داخلی عراق به نحو چشمگیری بیشتر شده است. پیش از این هم ما بارها در کانال در مورد مدیریت انگلیسی حوادث عراق نوشته بودیم و اینکه انگلیسیها به ویژه به نفوذ بر روی برخی چهرههای سیاسی عراق در تلاش برای پیشبرد اهداف خود هستند.
▪️به نوشته برخی منابع آگاه عراقی، تحرکات سیاسی انگلیسیها و آمریکاییها نگرانیها را درباره وضعیت امنیتی این کشور به ویژه در استانهای جنوبی، دامن زده، به خصوص اینکه این روزها در صحنه داخلی عراق، صحبت از برنامهریزی برای «اعتراضات گسترده خیابانی» است تا متعاقب این اعتراضات، در ظاهر مسالمتآمیز، به برخورد مسلحانه در استانهای جنوب و مرکز عراق (خاستگاه تاریخی شیعیان) بینجامد و جوی از ناآرامی را در این مناطق فراهم کند؛ یک اقدام بحران ساز و از قرائت غربی آن، «آشوب سازنده» برای تخریب و سپس مدیریت دلخواه پرونده جنوب عراق. البته انگلیسیها در طول سالهای گذشته بارها دست به این اقدام زده و از آن نتیجه هم گرفتهاند!
▪️تحلیلها درباره جلسه اخیر سه سفیر در سفارت آمریکا چنین به نظر میرسد که این جلسه برای هماهنگی و تقسیم ماموریتها بین سه نمایده کشورهای غربی بوده است. تلاشهای اخیر جنین پلاسخارت نماینده جنجالی سازمان ملل در عراق که هنوز اقدامات بحث برانگیزش در مقطع انتخابات پارلمانی ۱۰ اکتبر ۲۰۲۱ محل جدل است، پوشیده نیست و در جدیدترین فعالیتها تلاش کرد نیروها و احزاب اقلیم کردستان عراق را سر یک میز بنشاند تا بلکه توافقی بر سر نامزد ریاست جمهوری حاصل کند و توپ بن بست سیاسی عراق را به میدان جریانهای شیعی بیاندازد. البته او در این زمینه موفق نبود چرا که جریان دیکتاتور بارزانی به هیچ عنوان حاضر به معامله در سطح سیاسی نیست و همه چیز را برای خودش میخواهد.
▪️از سوی دیگر، دخالت مارک ریچاردسون سفیر انگلیس در عراق نیز قرار است مساله اهل سنت را حل و فصل کند یا لااقل چنین خیالی را میپروراند اما گام بعدی آلینا رومانوسکی سفیر آمریکا در بغداد چه خواهد بود؟ آیا او اساسا میتواند کاتالیزور حل مشکلات نیروهای شیعی عراق به سود منافع واشنگتن شود؟ آیا سوءظن موجود بین عراقیها درباره خانم رومانوسکی اجازه چنین مانوری را به او خواهد داد یا اینکه با توجه به تخصص سفیر آمریکا در مسائل امنیتی، تروریسم و آشوب، سناریوی دیگری روی میز سفارت او قرار گرفته است؟ حضور رومانوسکی که یک افسر اطلاعاتی سابقهدار و جنایتکار در برخی از ایستگاههای منطقهای سازمان جهنمی سیا بوده، آیا میتواند اوضاع را به نفع کاخ سفید به پیش ببرد؟
▪️به نظر میرسد که رسانههای محور مقاومت، به ویژه جریانهای نزدیک حشد الشعبی، رهبران حشد و حتی رسانههای ملیگرای عراقی در این مورد باید دست به روشنگری زده و به صورت ساعتی، تحرکات این سه نفر را پوشش خبری بدهند و حساسیت ویژهای در این زمینه ایجاد کنند. این مساله از اهمیت بالایی برخوردار است و آنگونه که شواهد میگوید فعالیت آنها در بغداد همچنان بخشی از یک طرح بسیار بزرگتر در سطح منطقه برای سازش با رژیم صهیونیستی به شمار میرود. این افراد اگر از عراق رانده نشوند یا اینکه حرکات آنها به شکلهای مختلف محدود نگردد، در آینده دردسرهای بسیاری جدی ایجاد خواهند کرد.
24.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران در سوریه
#بخش_دوم
سلسله روایت های حضور نظامی ایران در سوریه
برش هایی از مصاحبه های تسنیم با فرماندهان و صاحب نظران
مسئولیت اظهارات برعهده راوی است
26.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران در سوریه
#بخش_سوم
سلسله روایت های حضور نظامی ایران در سوریه
برش هایی از مصاحبه های تسنیم با فرماندهان و صاحب نظران
مسئولیت اظهارات برعهده راوی ست.
24.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران در سوریه
#بخش_اول
سلسله روایت های حضور نظامی ایران در سوریه
برش هایی از مصاحبه های تسنیم با فرماندهان و صاحب نظران
مسئولیت اظهارات برعهده راوی ست.
🔺🔺 برنامه بسیار خوب سیاسی تحلیلی موضوعات بسیار مهم خارجی :
" نقش جهان.... "
⭕️ الان پخش در شبکه افق
تکرار فردا ساعت 14:30 🤔🤔🤔🇮🇷
🔶تعلیق و اخراج دو عضو حزب حاکم هند به خاطر اظهارات موهن علیه پیامبر گرامی اسلام (ص)
🔹حزب حاکم «بهاراتیا جاناتا» در این کشور، روز یکشنبه، عضویت «نوپور شارما» سخنگوی این حزب را به خاطر اظهارات موهن علیه پیامبر اسلام(ص) تعلیق و اعلام کرد به مقدسات همه ادیان احترام میگذارد.
🔸این حزب همچنین «ناوین کومار جیندال» مسئول رسانه ای اش در دهلی نو را به خاطر اظهارات موهن علیه مقدسات مسلمانان در فضای مجازی، از عضویت در حزب اخراج کرد./ ایرنا
Selbriti.3.16.mp3
9.77M
حمله سازمان یافته سلبریتی ها به رائفی پور ! / باید تعارف با سلبریتی های ضد ملی را کنار گذاشت
برای هر ایرانی سه چیز باید در اولویت باشد : یک وطن دو مذهب سه فرهنگ ! سلبریتی های ضدِ فرهنگی با اظهارات ضدِ وطنی و بازی در فیلم های ضدِ مذهبی هر سه را مورد تهاجم قرار داده اند. این جماعت در این مرحله به هرکسی که ذره ای به آنها به پردازد حمله می کنند. باید یک بار برای همیشه تعارف با این جماعت را کنار گذاشت...
💢 یکی از ابزارهای قدرت حفظ اکثریت جوان در جامعه است
💬 رهبر انقلاب:
🔻 امروز حفظِ جمعیّتِ جوانِ کشور یکی از ابزارهای قوّت است؛ اینکه بنده زیاد روی موالید تکیه میکنم، به خاطر این است.
🔻 کشور ما امروز کشور جوانی است؛ اگر چنانچه موالید در این کشور به قدر لازم و به قدر کافی تولید نشوند -که الان به قدر کافی نیست- چند صباح دیگر، چند سال دیگر نسل جوان در کشور کمیاب خواهد شد.
🔻 آن وقت کشوری که در آن جوان کم است، پیشرفتش [هم] کم است. یکی از ابزارهای قدرت حفظ اکثریّت جوان در جامعه است. ۱۳۹۹/۱/۳
⭕️ جدی نگرفتهاند!
🔹 این روزها پرونده ایران در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در حال بررسی است و احتمال دارد کار به محکومیت ایران برسد. این در حالی است که ماههاست ایران نمایندهای در آژانس ندارد (و این یعنی ما در بیدادگاه شورای حکام، وکیل مدافع و سخنگویی نداریم) چون کاظم غریبآبادی (نماینده ج.ا.ا در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین) به ایران بازگشته و کسی به جای او منصوب نشده است!
🔹 البته هنوز سخنگوی دولت، وزارت امور خارجه و سایر عزیزان مسئول در این باره چیزی نگفتهاند اما بعید نیست فردا در واکنش به این پرسش که: "چرا در این چند ماه برای نصب سفیر ایران در سازمانهای مستقر در وین اقدامی نشده؟" بگویند:
▪️آن قدر مشغول حل مشکلات معیشتی و جراحی اقتصادی هستیم که برای امور جزئی فرصت نداریم!
شاید هم بفرمایند:
▪️مگر ما باید در وین چنین سفیری داشته باشیم؟
و ممکن است دستور بدهند:
▪️ میثم جان! کسی از بروبچ رو سراغ داری برا وین؟ آقا مقداد! تو یکی رو بفرست بره اونجا!
❇️ گذشته از شوخی، مشکل آنجاست که بعضیها هنوز متوجه ابعاد مملکتداری نشده و شاید هم آن چنان که باید کار را جدی نگرفتهاند!
@pas_kouchehaie_enghelab