حق با امام جمعه تنکابن است/ بیخیال شایسته سالاری ، مدیر بومی باشد کافیست!!
حضرت امام خمینی (ره) :
...»»در اسلام که یکی بومی است یکی غیر بومی؟! بومی و غیر بومی دیگر در کار نیست. همه اسلام است و همه مسلمین اند و همه برادرند و همه مثل هم هستند. آن بیاید در این شهر و این برود در آن شهر، هیچ فرقی در اسلام نیست »»
(صحیفه امام، ج ۱۱، ص: ۲۹۰-۳۱۱).
بخشی از سخنان امام جمعه تنکابن در خطبه های نمازجمعه سی و یکم شهریور ماه درباره جابجایی سرپرست فرمانداری تنکابن در حالی مطرح شد که به نظر می آید زوایای پنهان بسیاری دارد.
فارغ از اینکه زوایای پنهان این مهم چیست و کیست ! نکته حایز اهمیت آن است، اگر اولویت مدیریت بطور کلی بر بومی بودن افراد باشد ، نخست به استاندار مازندران توصیه میشود ، از تغییر معاونت های سیاسی و امنیتی و معاون توسعه خود شروع کرده و سپس فرماندار تنکابن هم معاون سیاسی و امنیتی و معاون امور هماهنگی تا برخی از بخشداران و دست کم روسای بیست اداره این شهرستان را تغییر دهند زیرا جمیع این مدیران غیر بومی هستند.
همچنین در همین جهت و بر اساس سخنان امام جمعه ، تمامی مدیران تنکابنی که در دیگر شهرستانهای کشور مشغول به خدمت هستند به شهرستان خود بازگردند زیرا انان هم در آن شهرستان ها غیر بومی هستند.
و بعد ، اگرچه در شرایط فعلی کشور ، ناکارآمدی و فشل بودن مدیران بیشتر از کارآمدیشان به چشم می آید ، لیکن پافشاری بر روی انتصاب مدیران بومی بدون توجه به اصل شایسته سالاری و تنها برپایه ی منطق حسینقلی خانی عامل مهم پسرفت بسیاری از شهرستانهای کشور بویژه شهرستان تنکابن بوده که موید این ادعا ، سرپرستی هجده ماهه فرمانداری این شهرستان است .
فرصتی که با ضعف مستقیم عملکرد معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران و البته مدیریت حسینقلی خانی برخی داعیه داران سیاسی تنکابن گریبانگیر مردم این شهرستان شده و همچنان نیز ادامه دارد بی انکه حتی یکبار هم از شهروندان این شهرستان عذرخواهی شود.
همه این تفاسیر متاسفانه در حالیست که برخی تنها و تنها با هدف تخریب برخی از افراد تاثیرگذار و بدلیل منفعت سیاسی هیاهویی بر پایه هیچ راه انداخته و پروپگاندای مهندسی انتخابات راه انداخته اند و خود را دلسوز شهرستان هم میدانند!
گرچه چرایی این پروپگاندا و پشت پرده این هیاهو ها برای بسیاری از شهروندان اگاه تنکابن مبرهن و روشن است اما بزودی ابعاد آن شفاف تر و روشن تر خواهد شد.
به هر ترتیب رسانه وظیفه دارد به مسئولان پر تب و تاب تنکابن در امور سیاسی گوشزد کند که رویه فعلی نه تنها مرهم درد شهرستان نیست بلکه خود خود درد است .
گفتن از ما ، خواه پند گیرید خواه ملال خود دانید
دیده بان شهر
https://eitaa.com/Atash_Be_Ekhtiyar_Tonekabon313
📚 تدابیر فصل پاییز 🍁
(نسخه #سلامتی در پاییز)
۱) انجام حجامت عام وفصد
۲) پوشاندن بدن مخصوصاً بعد از حمام حتماً سر خود را بپوشانید و بلافاصله بعد از حمام از منزل خارج نشوید.
۳) سعی کنید شبها قبل از خواب در بینی خود یک تا دو قطره روغن بنفشه بچکانید تا از گرفتگی بینی و زکام جلوگیری شود.
۴) از محصولات ویژه طبیعت در این فصل به طور مرتب و هفتگی مصرف کنید چرا که خداوند حکیم برای مقابله انسان در برابر بیماریهای این فصل این میوهها و گیاهان را در اختیار انسانها قرار داده است که عبارتند از: شلغم، ترب سیاه، کدو حلوایی، کدو آشی، انار، عناب، به، سیب، مرکبات، برگ چغندر به صورت آش یا بورانی، خاکشیر، قدومه، نخود
۵) سعی کنید از آب یخچال استفاده نکنید و از آبی که با یخ سرد شده باشد که به طور مطلق پرهیز کنید
۶) به خاطر اینکه هوا مسموم است صبح در خانه اسفند دود کنید
۷) از آنجا که هوا در این فصل خشک است یک کتری آب روی بخاری بگذارید تا رطوبت هوا تامین شود و اگر داخل کتری کمی گل بابونه و یا برگ اکالیپتوس بریزید که دیگر فوق العاده است.
۸) در روایات توصیه شده هر روز صبح یک انگشت عسل به صورت لیسیدن مصرف شود.
۹) از خوردن خوراکیهایی که با این فصل سازگاری ندارد به طور مطلق پرهیز کنید مثل هندوانه، خیار، گوجه مخصوصاً به صورت سالاد
۱۰) از خوراکیهای گرم و تر بیشتر استفاده کنید مخصوصاً کسانی که سوداوی مزاج هستند مثل: انجیر خشک، خرما، شیر و عسل، روغن زیتون، سوپ و آشهای آبکی
۱۱) گاهی اوقات کُندر را بجوید تا مغز گرم شود و از زکام جلوکیری کند.
۱۲) از عطرهای گرم مثل عطر گل محمدی و مانند آن استعمال کنید.
۱۳) از دمنوشهای گیاهی گرم استفاده کنید به ویژه گیاهانی مثل اسطوخدوس، بادرنجبویه، بابونه، آویشن، بهارنارنج، عناب، سنبل الطیب، به لیمو، گل محمدی و…
۱۴) از غذاهای سرد پرهیز کنید و آنها را با مصلح مصرف کنید برای مثال در خوردن برنج سفید، مرغ، دوغ، ماهی و مانند آن افراط نکیند
۱۵) در وعده صبحانه ارده و شیره میل کنید چرا که هم گرم و تر است و هم انرژی لازم را برای شما در یک روز سرد فراهم میکند.
۱۶) صبح ناشتا مویز واب ولرم+خاکشیر و بادام میل کنید.
۱۷)در هفته یکباراز انفیه استفاده کنید
۱۸) یک چفیه یا شال پشمی دور کمر خود ببندید مخصوصاً کسانی که استعداد سنگ کلیه دارند.
۱۹) گاهی اوقات شب قبل از خواب کف پاها و ملاج سر را با روغنهای گرم کنید
۲۰) انجام بادکش گرم به خصوص در ناحیه کمر و ریهها بسیار مفید است و باعث تقویت سیستم دفاعی بدن میشود.
✍سید امان الله میرزائی
دیده بان شهر
https://eitaa.com/Atash_Be_Ekhtiyar_Tonekabon313
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ذکری که امام زمان علیهالسلام برای توسل به خودش آموزش داد
#امام_زمان
#استاد_هاشمی_نژاد
#روز_بیعت
#توسلات_مهدوی
دیده بان شهر
https://eitaa.com/Atash_Be_Ekhtiyar_Tonekabon313
روضه امام عسکری میرزامحمدی.mp3
5.02M
🎙 #استاد_میرزا_محمدی
شهادت امام حسن عسکری تسلیت باد.
دیده بان شهر
https://eitaa.com/Atash_Be_Ekhtiyar_Tonekabon313
دو برادر در یک قاب...
#هفته_دفاع_مقدس_گرامی_باد
#شهید_محرمعلی_مرادخانی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دیده بان شهر
https://eitaa.com/Atash_Be_Ekhtiyar_Tonekabon313
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥درد و دلهای جانسوز پدر محمد طاها اقدامی، شهید ۴ساله حمله به مراسم رژه در اهواز در سال٩٧
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دیده بان شهر
https://eitaa.com/Atash_Be_Ekhtiyar_Tonekabon313
15.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# یه منبر کوتاه و شنیدنی....
🏴آجرک الله یاصاحبَ الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
برایِ اسمِ حسن حق نوشته غربت را
چه عسکری بشود یا که مجتبی باشد
مهدی توکلی
هدایت شده از آخرت نیوز
از دشمنان برند شکایت به دوستان چون دوست دشمن است شکایت کجا برم؟
سخنی با امام جمعه محترم شهرستان تنكابن
طی صحبتهای اخیر حضرتعالی در خطبه های نماز جمعه مورخ ۱۴۰۲/۶/۳۱ كه جای تامل و بلكه تأسف دارد، بر خود تكليف دانستيم به مصداق كلام مبارك وحي "فَذَكِّر ان نَفَعتِ الذكري " مطالبي را به محضرتان متذکر شويم:
۱- تريبون مقدس نماز جمعه، ودیعه و میراث گرانبهای دين مبين اسلام به مسلمانان بوده و فلسفه آن پرداختن به وحدت و همگرايی است نه ايجاد واگرايی و تفرقه و توصيه اكيد خداوند متعال در سوره مباركه "جُمعه" به حضور مؤمنان در اين فريضه الهي، نشان از حساسيت و اهميت بالای آن دارد.پر واضحست که تكليف و مسئوليت امام محترم جمعه در خصوص گفتنی ها و ناگفتنی ها در خطبه های نماز ، صد چندان خواهد بود. و دقیقا در راستای همین مهم است که ائمه محترم جمعه را از بین مؤمنان عالِم و بابصیرت انتخاب میکنند.
جناب امام محترم جمعه:
آيا تاكنون از خود پرسيدهايد چرا پس از چند سال از حضور شما در اين مسئولیت ، از بين قريب به دويست هزار نفر اهالي شهرستان تنكابن ، كمتر از دويست نفر در اين فريضه عبادی سياسی شركت ميكنند؟!( به جز در مناسبتهای خاص) و چگونه است وقتی كه مخاطبان هميشگی شما به يك هزارم جمعيت شهرستان نمی رسند!!! آنگاه حضرتعالی در صحبتهايتان، از زبان عموم مردم صحبت می كنيد ؟ چطور به خود اجازه می دهيد در آن جايگاه حساس، بدون هیچ آگاهی، از زبان ۰/۹۹۹ ديگر افراد شهرستان _كه عموماً ارتباطی با آنها نداشتهايد و يا بهتر بگوييم نتوانسته ايد تاکنون ارتباطی برقرار كنيد!_ صحبت و اظهار نظر میكنيد؟!! لِمَ تقولونَ ما لا تعلمون؟!!!
۲_ فارغ از اينكه دخالت در عزل و نصب ها به هيچ وجه در حيطه اختيارات امامت محترم جمعه نمی باشد، اما سؤال اينجاست؛ حضرتعالی كه اينقدر دغدغهمند امور اجرايي شهرستان هستيد، چرا در اين دوره ۱۸ ماهه تاریکِ تاريخ شهرستان تنكابن، در عزل برخی مدیران توانمند و خدوم شهرستان چنين سينه چاك نكرديد؟ (اگر نگوييم كه پشت پرده همكاری بسزايی هم داشتهايد!!!)
و بالعكس، افرادی مستقيماً با دستان مبارك جناب تان در برخی مسئوليتهای فرهنگی شهرستان منصوب شدند كه رزومه و روحيه رفتاری و عملكردی شان در بين مردم دقيقاً متضاد با مسئوليت انتصابی شان است!!! فاين تذهبون؟
۳_ همه موافقان و مخالفان نماينده محترم شهرستان (جناب آقای دكتر حسينی) اذعان دارند كه ايشان جزو نخبگان جامعه و به لحاظ تجربه، دانايی و توانايی، در زمره ذخاير ملی كشور می باشند. چه اينكه طی سه سال مسئولیت خود با همه محدوديتها و موانع _ طرحهای كليدی و زيرساختی مهمی را در سطح سه شهرستان حوزه انتخابيه به منصه اجرا و ظهور رساندهاند. آيا اتهام "مهندسی انتخابات" به اين چهره خدوم ملی در تريبون نماز جمعه آن هم از زبان امام جمعه كه نماينده ولايت محترم فقيه (كه جانمان فدايشان باد) قابل بخشش است؟ چه كسي جوابگوی اين گناه نابخشودنی است؟؟؟؟
كه سهل است لعل بدخشان شكست
شكسته، نشايد دگر باره بست
۴_ به بومی بودن مسئول مورد نظر اشاره داشتيد كه پاسخ واضح آن را در جوابیه ساير عزيزان به تكرار ديديم و به آن نمی پردازيم_ اگرچه در تناقض آشكار با نگاه جنابعالی در خصوص عزل و نصب ساير مديران شهرستانی بود_ اما در خصوص واژه "ولايی بودن" كه به كرّات در فرمايشاتتان از آن ياد می كنيد؛ نيك می دانيد كه "ولايی" بودن افراد، به سيمای ظاهری و بکار بردن غليظ كلمات معنوی نيست! اجمالاً عرض می كنيم بد نیست به سوابق خانوادگی افراد هم كمی توجه شود! اگر فرصت تحقيق ميدانی نداريد لااقل از نهادهای ذيربط اندكی تفحص كنيد!
سخن پايانی :
جناب امام جمعه محترم؛
سخن راندن و اظهار گلايه از عملكرد جناب تان بسيار زياد است. از سخنرانی در مجالس ختم افراد مختلف شهر و روستا و تعریف و تمجید های نابجا از متوفی تا .... کم آسیب به جایگاه معنوی امامت جمعه وارد نشده است كه پرداختن به آنها در اين مقال نمی گنجد، اما به عنوان شهروندان دلسوز اين شهرستان، به جنابعالی توصيه میکنيم: اگر جرات گفتن حقایق را نداريد لااقل برای ناحق سينه سپر نکنید و در اذهان عمومی به تريبون مقدس نماز جمعه، خدشه وارد ننمائید و بيش از اين، دل پرخون مردم شهرستان را رنجور و آزرده نسازيد.
ما آنچه شرط بلاغ است با تو می گويیم
تو خواه پند گير و خواه ملال
مكن تا توانی دلِ خلق، ريش
وگر ميكُنی، ميكَنی بيخ خويش
و العاقبة للمتقين
جمعی از شهروندان دلسوخته شهرستان تنكابن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا فرصتهست کنارخانواده و بچهها باشید
ناگهان چقدر زود، دیر میشود
🌸اینقدر کنار خانواده بودن اهمیت دارد که پیامبر عظیمالشان اسلام ص میفرمایند:
خداوند، مؤمن و خانوادهی او را دوست دارد.
محبوبترين چيز نزد خداوند آن است كه مرد را با زن و فرزندانش بر سفرهاى ببيند كه از آن غذا مىخورند.
پس در آنهنگام كه بر سفره گرد آيند، به آنها نگاهى مهربانانه مىكند و آنها را پيش از آنكه از جاى خود متفرق شوند، مىآمرزد.
📚تنبيه الغافلين ، ص ۳۴۳
🌸خوشرفتاری وهمدمی باهمسر و فرزندان نیز همطراز باعبادت خداوند و نماز دیده شده، لذا امام صادق ع فرمودند:
سه چیز است که اگر مومن از آنها مطلع شود، باعث طول عمر و استمرار بهرهمندی او از نعمتها می شود:
۱_طولدادن رکوع و سجده؛
۲_زیادنشستن بر سر سفره ای که درآن دیگران را اطعام میکند؛
۳_خوشرفتاری اش با خانواده
📚اصولکافی، ج ۴، ص ۴۹
دیده بان شهر
https://eitaa.com/Atash_Be_Ekhtiyar_Tonekabon313