🔴بیانات امام خامنه ای درباره وظیفه حکومت در دفاع از آمر به معروف و ناهی از منکر
♦️دشمن از راه اشاعهى فرهنگ غلط فرهنگ فساد و فحشا سعى مىکند جوانهاى ما را از ما بگیرد.
♦️کارى که دشمن از لحاظ فرهنگى مىکند، یک "تهاجم فرهنگى" بلکه باید گفت یک «شبیخون فرهنگى» یک «غارت فرهنگى» و یک «قتل عام فرهنگى» است.
♦️امروز دشمن این کار را با ما مىکند. چه کسى مىتواند از این فضیلتها دفاع کند؟ آن جوان مؤمنى که دل به دنیا نبسته، دل به منافع شخصى نبسته و مىتواند بایستد و از فضیلتها دفاع کند. کسى که خودش آلوده و گرفتار است که نمىتواند از فضیلتها دفاع کند! این جوان بااخلاص مىتواند دفاع کند.
♦️این جوان، از انقلاب، از اسلام، از فضایل و ارزشهاى اسلامى مىتواند دفاع کند. لذا، چندى پیش گفتم: «همه امر به معروف و نهى از منکر کنند.» الآن هم عرض مىکنم: نهى از منکر کنید. این، واجب است. این، مسئولیت شرعى شماست. امروز مسئولیت انقلابى و سیاسى شما هم هست.
♦️به من نامه مىنویسند؛ بعضى هم تلفن مىکنند و مىگویند: «ما نهى از منکر مىکنیم. اما مأمورین رسمى، طرف ما را نمىگیرند. طرف مقابل را مىگیرند!»
♦️من عرض مىکنم که مأمورین رسمى چه مأمورین انتظامى و چه مأمورین قضائی حق ندارند از مجرم دفاع کنند. باید از آمر و ناهى شرعى دفاع کنند.
♦️همهى دستگاه حکومت ما باید از آمر به معروف و ناهى از منکر دفاع کند. این، وظیفه است
بيانات در ديدار فرماندهان گردانهاى عاشوراى نيروهاى مقاومت بسيج در سالروز شهادت امام سجّاد(ع)
22 تیر 1371
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#امر_به_معروف_نهی_از_منکر
💐بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ 💐
🕊 ســـلام و صلوات الله بر محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین 🌺
🌺 وسلام به شیعیان و محبینش 🌺
❤️ اَللّٰهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌹
🌹 اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بعضیا میگن: بابا دلت پاک باشه!
🆔 @Clad_girls
May 11
کتاب « #یادت_باشد » روایتی است عاشقانه از زندگی یک شهید مدافع حرم که پاییز سال ۸۹ به کربلا رفت، پاییز سال ۹۱ عقد کرد، پاییز سال ۹۲ ازدواج کرد و نهایتاً در پاییز سال ۹۴ در دفاع از حرم مطهر حضرت زینب کبری(س) به شهادت رسید!
#رمان
#شهیدانه
شهید_حمید_سیاهکالی_مرادی
کتاب گویای نمایشی " یادت باشد" (خاطرات شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی) 👇
https://eitaa.com/audio_ketab/8133