♨️ تفاوت آمار تعداد واحدهای یک مجتمع مسکونی حادثه دیده در خبر ۳ خبرگزاری رسمی
🔻 شنبه ظهر حادثه دود زدگی در یکی از ساختمان های شهرک شهید کشوری اصفهان رخ داد که خسارت جانی به همراه نداشت، اما نکته جالبی که یکی از خبرنگاران در یکی از گروه های اهالی رسانه به آن اشاره کرد؛ تناقض عجیب در اعلام آمار تعداد واحدهای این مجتمع مسکونی در ۳ خبرگزاری رسمی بود
🔻 خبرگزاری ایمنا (متعلق به شهرداری اصفهان) ، ساعت ۱۴:۴۹ 👈 ساختمان ۱۰۵ واحدی
🔻 خبرگزاری ایرنا (متعلق به دولت) ، ساعت ۱۷:۰۴ 👈 مجتمع مسکونی ۹۰ واحدی
🔻 خبرگزاری صدا و سیما ، ساعت ۱۸:۰۸ 👈 مجتمع مسکونی ۲۷۰ واحدی
♻️ #اصفهان_پرس 👇
https://eitaa.com/joinchat/1243152390C9536d96e89
16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ اگر ما هیچ مدیریتی در منابع آبی نداشتیم، حتما وضع از این بدتر نمیشد
دکتر #مهدی_طغیانی نماینده مردم اصفهان:
🔻 هزار سال پیش ناصرخسرو قبادیانی وارد شهر اصفهان شده و اصفهان را توصیف کرده؛ از آن شهر تقریباً هیچ چیز نمانده
🔻 توسعه نامتوازن اصفهان طبیعت آن را نابود کرده
🔻 نتیجه توسعه صنعت، توسعه کشاورزی از بالا دست تا پایین دست و توسعه جمعیت شده است : #فرونشست ، #آلودگی_هوا ، #خشکی_تالاب_گاوخونی ، خشکی و بیابانی شدن این منطقه
🔻 از هر تصمیمی که ناپایداری اصفهان را تشدید کند باید اجتناب شود و هر تصمیمی که باعث پایداری شود باید تسریع شود.
♻️ #اصفهان_پرس 👇
https://eitaa.com/joinchat/1243152390C9536d96e89
♨️ پروانه شکار گُراز(ویژه اقلیتهای مذهبی) در اصفهان صادر میشود!
رییس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست اصفهان:
🔻 پروانه صید ماهی با تک قُلاب و نیز شکار گُراز(ویژه اقلیتهای مذهبی) بطور محدود و در برخی از مناطق استان برای متقاضیان در سال جاری صادر میشود.
🔻 پروانه شکار گُراز با هدف کنترل و تعدیل جمعیت این گونه جانوری با توجه به جمعیت قابل توجه آن و خسارات وارد شده به مزارع کشاورزی و باغها صادر میشود.
🔻 پروانه صید ماهی با تک قلاب در استان اصفهان فقط برای دریاچه سد زایندهرود در شهرستان چادگان صادر میشود.
♻️ #اصفهان_پرس 👇
https://eitaa.com/joinchat/1243152390C9536d96e89
♨️ تغییر ساعت کاری بانکها از ۱۶ شهرماه
🔻 ساعت شروع پذیرش مشتریان در شعب بانکهای عضو از ۱۶ شهریور تا اطلاع ثانوی از روز شنبه تا چهارشنبه ساعت هفت و ۳۰ دقیقه صبح تا ۱۴ و ۳۰ دقیقه خواهد بود.
🔻 روزهای پنجشنبه نیز پذیرش مشتریان در شعب از ساعت هفت و ۳۰ دقیقه تا ۱۲ و ۳۰ دقیقه است.
♻️ #اصفهان_پرس 👇
https://eitaa.com/joinchat/1243152390C9536d96e89
♨️ عامل انسانی علت بیش از ۹۰ درصد تصادفهای رانندگی در اصفهان است
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان اصفهان:
🔻 برآیند تحقیقات صورت گرفته در پلیس راهور استان بیانگر آن است که عامل انسانی به تنهایی و یا مشترک با عوامل دیگر، علت بیش از ۹۰ درصد تصادفها و حوادث ترافیکی است.
🔻 اضطراب، بی حوصلگی، خستگی و خواب، خطاهای ادراکی، مصرف مواد توهم زا و محرک از جمله عوامل شخصیتی در رانندگان است که در بروز تصادفات نقش دارد.
🔻 تحقیقات نشان داده است پس از چهار ساعت رانندگی پیوسته و بی وقفه تغییراتی در درجه حرارت بدن، فشار خون و واکنش بینایی دیده می شود که این خستگی باعث عدم تمرکز و کاهش مهارتهای حرکتی شده و فرد در شرایط لازم توانایی واکنش سریع را ازدست می دهد.
♻️ #اصفهان_پرس 👇
https://eitaa.com/joinchat/1243152390C9536d96e89
♨️ کلثوم، قاتل سریالی مازندران
🔻 کلثوم در یازده سالگی برای اولین بار ازدواج کرده است. او صاحب پسری شده که سالها بعد به دلیل بیماری قلبی فوت کرد. چند سال بعد شوهر کلثوم هم فوت کرد. این زن یکی از روستاهای ساری است. بعد از مرگ شوهر اول با مرد دیگری ازدواج کرد.
🔻 حاصل این ازدواج دختری بود که حالا خودش زندگی مستقلی دارد. چند سال بعد شوهر دوم هم فوت کرد. کلثوم به همین ترتیب به طور مرتب ازدواج کرده و هربار شوهرانش به دلایل مختلف فوت می کرده اند. او با ١٣ مرد ازدواج کرده است.
کلثوم چطور لو رفت؟
🔻 آخرین شوهر این زن مردی ٨٢ ساله بود که با مهریه ۵٠٠ میلیون تومانی در محمودآباد با کلثوم ازدواج کرد این مرد چند روز قبل از فوتش به فرزندش گفته بود که کلثوم به زور به او داروی فشار و قلب با دز بالا می دهد.
🔻 آنها به پلیس شکایت کردند و کلثوم دستگیر و معلوم شد قتل های دیگری هم انجام داده است. یکی از دلایلی که کلثوم توانست اینهمه قتل انجام دهد سن و سال بالای مقتولان است.
🔻 کینه کلثوم از مردان به دوران کودکی او باز می گردد زمانی که در ١١ سالگی او را شوهر دادند.
♻️ #اصفهان_پرس 👇
https://eitaa.com/joinchat/1243152390C9536d96e89
♨️ از اجرای طرح طوبی تا خشکی دشتاصفهان /وقتی ریشه درختان هلو و بادام در بالادست زایندهرود خشک میشود
🔻 به گزارش نوید صنعت نیوز، اخیرا عیسی کلانتری، رئیس سابق سازمان محیطزیست کشور در گفتوگو باخبر آنلاین با اشاره به اوضاع ناگوار منابع آب، گفت:
🔻 ساختار مدیریت آب کشور غلط است. بر مبنای قانون مصوب ۱۳۶۱ همه اختیارات آب کشور دست وزیر نیرو است. یعنی مسئله آب کشور که یکساله زیربنایی و بسیار مهم است فقط دست یک نفر است. وزیر نیرو؛ حالا اگر این وزیر نیرو هم فرد ضعیفی باشد در برابر خواستههای نمایندگان مجلس همین مسائل پیش میآید.
🔻 در طرح طوبی مجموعاً تعداد ۲۰۹۰ فقره واگذاری به میزان ۳۷۷۱۳ هکتار صورت گرفت و با اجرای این طرح اراضی بالادست زایندهرود قربانی تغییر کاربری شد و اراضی شیبدار در بالادست زایندهرود زیر کشت بادام و هلو رفت.
♻️ #اصفهان_پرس 👇
https://eitaa.com/joinchat/1243152390C9536d96e89
پایگاه خبری تحلیلی اولین روایت
♨️ از اجرای طرح طوبی تا خشکی دشتاصفهان /وقتی ریشه درختان هلو و بادام در بالادست زایندهرود خشک میش
♨️ طرح طوبی با زایندهرود چه کرد؟/وقتی ریشه درختان هلو و بادام در بالادست زایندهرود خشک میشود
🔻 این صحبتهای عیسی کلانتری در حالی بیان میشود که در سال ۱۳۷۶ زمانی که ایشان سکاندار وزارت جهاد کشاورزی بودند طرح طوبی (طرح توسعه جنگل و باغ) به امضا رسید و در سال ۱۳۷۸ با تصویب مجلس شورای اسلامی و تخصیص اعتبار موردنیاز در قالب طرح ملی اجرا شد. در طرح طوبی مجموعاً تعداد ۲۰۹۰ فقره واگذاری به میزان ۳۷۷۱۳ هکتار صورت گرفت و با اجرای این طرح اراضی بالادست زایندهرود قربانی تغییر کاربری شد و اراضی شیبدار در بالادست زایندهرود زیر کشت بادام و هلو رفت. در مقدمه مصوبات صفحه ۶ و در جلسه نهم شورای هماهنگی زایندهرود مطالعات شرکت سامان آب سرزمین و آب گستران میهن نشان داد که توسعه باغات در اراضی شیبدار از سال ۸۴ تا ۹۴ از ۱۵ هزار هکتار به ۱۲۰ هزار هکتار در بالادست زایندهرود در استانهای اصفهان و چهارمحالوبختیاری افزایشیافته است و ۲۲۲ میلیون مترمکعب آب در استان اصفهان و ۲۲۸ میلیون مترمکعب آب در استان چهارمحالوبختیاری برای تأمین آب این باغات اختصاص مییابد، این در حالی است که در آن بازه زمانی، طبق جدول منابع و مصارف استان چهارمحالوبختیاری مجاز به برداشت ۸۰ میلیون مترمکعب و استان اصفهان مجاز به برداشت ۵۰ میلیون مترمکعب بود.
🔻 اگرچه مساحت اراضی کشت بادام و هلو در بالادست زایندهرود به ۱۲۰ هزار هکتار افزایشیافته است، کارشناسان بر این باور هستند که ریشههای این درختان چند ساله به بستر سنگی اراضی شیبدار رسیده است و به علت نبود ضخامت خاک در حال خشکشدن است. این در حالی است که پیش از اجرای طرح طوبی و کشت در اراضی شیبدار، زایندهرود جریان طبیعی خود را به سمت دشتهای حاصلخیز پاییندست داشت و محصولات کشاورزی متنوعی در این خاک حاصلخیز کشت میشد.
در همین ارتباط سعید یزدانی، استاد اقتصاد کشاورزی دانشگاه تهران، با اشاره به وضعیت بحرانی آب در کشور، اظهار کرد:
🔻 همان گونه که آمار نشان میدهد در بسیاری از کشورها که دارای منابع آبی بیشتری از ایران هستند و شرایط آبوهوایی مناسبی نیز دارند، سرانه مصرف آب از کشور ایران پایینتر است؛ لذا در کشور ایران ضروری است در راستای مدیریت بهینه منابع آب و دستیابی به وضع مطلوب در آینده و جلوگیری از بحرانهای احتمالی به دلیل کمبود منابع ارزشمند آبی، افزایش بهرهوری آب از طریق اقداماتی همچون مدیریت تقاضا و مصرف آب و افزایش آگاهیهای اجتماعی هشدار داد.
🔻 وی با اشاره به اینکه در صورت استقرار وضع موجود و عدم واپایش برداشتهای بیرویه شاهد ضربات مهلکتری بر بقای حیات عموم مردم ایران خواهیم بود، تصریح کرد: فعالیتهای کشاورزی باید ادامه یابد؛ اما نه با وضعیت فعلی بلکه نیازمند یک تحول بزرگ در نحوه مصرف آب ضروری است.
🔻 پیشبینیشده شکاف بین عرضه و تقاضا آب تا سال ۲۰۳۰ به ۴۰ درصد برسد، نیاز است که راهکارهای صرفهجویی در مصرف آب در اولویت قرار گیرد برای مثال بازچرخانی در اولویت قرار دارد چراکه ۸۰ درصد از پساب و فاضلابها بدون تصفیه در محیط رها میشوند. از سوی دیگر راندمان آبیاری کمتر از ۵۰ درصد است.
🔻 در جهان تولید محصولات کشاورزی بهازای هر مترمکعب آب حدود ۲,۵ کیلوگرم است، این رقم در ایران ۱ کیلوگرم است. تولید ناخالص ملی نیز تنها بین ۲۰ تا ۴۰ سنت بهازای مصرف یک مترمکعب آب در بخش کشاورزی برآورد میشود که متوسط جهانی در این زمینه حدود یک تا دو دلار و حتی بیشتر است.
🔻 یزدانی بر اصلاح روشهای آبیاری تأکید کرد و گفت: متأسفانه طرحهای طوبی با تغییر کاربری همراه بود و کشت در اراضی شیبدار زایندهرود را توسعه بخشید. کشتی که توام با شکست بود. این در حالی است که دشت اصفهان که مرغوبترین خاک و بستر کشاورزی است به علت فصلی شدن زایندهرود خشکیده شد و با پمپاژ آب در اراضی شیبدار بالادست زایندهرود در استان چهارمحالوبختیاری شاهد توسعه باغات هلو و بادام هستیم که ریشههای این درختان به علت نبود خاک مناسب در حال خشکشدن است.
♻️ #اصفهان_پرس 👇
https://eitaa.com/joinchat/1243152390C9536d96e89
پایگاه خبری تحلیلی اولین روایت
♨️ انتقال آب از عمان برای توسعه صنایع، بیفایده برای زایندهرود عبدالحسین میرمیران فعال محیط زیست:
♨️ آوردن آب دریای عمان به اصفهان مثل کوبیدن آخرین میخ بر تابوت این شهر است / اگر روند فعلی ادامه پیدا کند، مردم اصفهان یا از آلودگی هوا خفه میشوند یا از کمبود آب
محمد درویش، کارشناس محیط زیست:
🔻 اگر آب به این صنایع برسند دیگر اصفهان جایی برای نفس کشیدن ندارد. آوردن آب دریای عمان به اصفهان مثل کوبیدن آخرین میخ به تابوت دیاری است که به دیار نصفجهان معروف بود و مهمانپذیر درجه یک ایران بود و با تکیه بر جذابیت های منحصر به فرد میتوانست پول پایدار تولید کند و ارزشهای معنوی و تاریخی از جمله نقش جهان و ... درون آن است که از دست میرود. جاییکه آلوده شدید باید دیگر کسی در آن سرمایهگذاری نمیکند. شهرک سلامت اصفهان هم از منطق کاری خارج می شود.
♻️ #اصفهان_پرس 👇
https://eitaa.com/joinchat/1243152390C9536d96e89
پایگاه خبری تحلیلی اولین روایت
♨️ آوردن آب دریای عمان به اصفهان مثل کوبیدن آخرین میخ بر تابوت این شهر است / اگر روند فعلی ادامه پید
♨️ آوردن آب دریای عمان به اصفهان مثل کوبیدن آخرین میخ بر تابوت این شهر است / اگر روند فعلی ادامه پیدا کند، مردم اصفهان یا از آلودگی هوا خفه میشوند یا از کمبود آب
محمد درویش، کارشناس محیط زیست، درباره نتایج انتقال آب دریای عمان به اصفهان به «انتخاب» گفت:
🔻 مسئلهای که امروز اصفهان دارد و هفته گذشته هم کاملا مشهود بود، افزایش شاخص آلودگی به 345 یعنی 3 برابر حد مجاز رسید. وقتی شاخص ها از 100 عبور کند، یعنی آن نقطه ناسالم است و اگر از 200 عبور کند برای همه خطرناک است و بالاتر از 250 باید بخشهای آسیبپذیر جامعه از جمله کودکان باید از شهر خارج شوند. اصفهان در سال گذشته نه تنها شهر ایران بلکه آلودهترین شهر جهان شد.
🔻 دلیل این آلایندگی به این برمیگردد که ما با بیسابقهترین تراکم واحدهای صنعتی در استان اصفهان رو به رو هستیم. استان اصفهان رکورددار واحدهای صنعتی آببر و آلاینده و مشتقات صنایع گندله سازی، آهن، پتروشیمی، نیروگاههای حرارتی و کلکسیونی از این صنایع است. اگر هنوز نتوانستهاند آنگونه که دلشان میخواست صنایع را گسترش دهند به علت محدودیت آب است.
🔻 اگر آب به این صنایع برسند دیگر اصفهان جایی برای نفس کشیدن ندارد. آوردن آب دریای عمان به اصفهان مثل کوبیدن آخرین میخ به تابوت دیاری است که به دیار نصفجهان معروف بود و مهمانپذیر درجه یک ایران بود و با تکیه بر جذابیت های منحصر به فرد میتوانست پول پایدار تولید کند و ارزشهای معنوی و تاریخی از جمله نقش جهان و ... درون آن است که از دست میرود. جاییکه آلوده شدید باید دیگر کسی در آن سرمایهگذاری نمیکند. شهرک سلامت اصفهان هم از منطق کاری خارج می شود.
🔻 او درباره بی توجهی به پتانسیلهای غیرآببر اصفهان اشاره کرد: زمانی میتوانیم به فکر انتقال آب از دریای عمان باشیم که فکر کنیم اصفهان در حال تبدیل شدن به یک الگو درجه یک گردشگری در منطقه است و میخواهیم چند میلیون نفر را پذیرایی کنیم، آنوقت برای آب با کیفیت آب را از عمان بیاوریم. آوردن آب برای صنایع یعنی آلودگی بیشتر! این اتفاق اصلا خبر خوبی برای اصفهان نیست. اصفهان این پتانسیل را دارد که بدون افزایش بارگذاری روی منابع آب و هوا پول تولید کند. این شهر بالاترین سرمایه انسانی متخصص را دارد. شهرک سلامت اصفهان بر طبق صحبت مدیرانش میتواند 4 میلیارد دلار در سال درآمد به وجود بیاورد، چرا این نقطه را تقویت نکنیم؟اتفاقا به افتخارات کشور اضافه میکند اما متاسفانه شاهد این هستیم که سنگاندازیهای زیادی برای آنها ایجاد میشود. اصفهان تنها کلانشهر ایران است که بعد از انقلاب اجازه ندادند هتل 5 ستاره در آن ساخته شود و شگفتانگیز است که بهترین هتل این شهر هنوز هتل عباسی است. یک ارادهای فکر میکند تقویت گردشگری در اصفهان میتواند برای فرهنگ این شهر خطرناک باشد.
🔻 این فعال محیط زیست درباره تاثیر آوردن آب عمان بر میزان مصرف شرب اصفهان بیان کرد: آب عمان با وعدهی بخش صنعت آورده میشود. اگر فرض کنیم در اصفهان 5 میلیون هم جمعیت داریم آب قابل دسترس برای این تعداد وجود دارد. اگر به بیلان منابع آب استان اصفهان که شرکت مدیریت آب استان منتشر میکند نگاه کنید، همین الان 2 میلیارد از سفره های زیرزمینی برداشت میشود و یک چهارم آن آب شرب شهر را تامین میکند. اینکه بخواهیم به بهانه آب شرب دست به چنین طرح های گران قیمتی بزنیم، بهانه پذیرفته شدنی نیست. صنایع بسیار ثروتمند قوانین را دور میزنند و برای منافع خود آب را شیرین میکنند و به اصفهان میرسانند.
🔻 درویش درباره بحرانی شدن شرایط اصفهان در ده سال آینده و احتمال مهاجرت اقلیمی از این شهر گفت: اگر این روند ادامه پیدا کند یا مردم اصفهان از آلودگی هوا خفه می شوند و یا از کمبود آب! زمین هم در زیر پایشان دچار فرونشست می شود و اصفهان توانایی زیستی خود را با شیبی بسیار نگران کننده از دست می دهد.
♻️ #اصفهان_پرس 👇
https://eitaa.com/joinchat/1243152390C9536d96e89
♨️ مواجهه مستقیم با مشکلات مردم بسیار مفید است
بخشی از بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت:
🔻 در بخش مدیریّتی هم کارهای بسیار خوبی در دولت انجام گرفته که برای من، در چشم من، ارزش این کارها کمتر از کارهای اقتصادی و پیشرفتهای اقتصادی نیست. یکی از آنها حضور در بین مردم و مواجههی مستقیم با مشکلات مردم است. اینکه شما میروید در بین مردم، از مردم میشنوید، به آنها پاسخ میدهید، مطرح میکنند مشکلاتشان را، این کار خیلی خوبی است، این کار بسیار مفیدی است. از چند جهت مفید است؛ یکی این است که شما اطّلاعات دستِاوّل پیدا میکنید، فواید دیگر هم دارد.
♻️ #اصفهان_پرس 👇
https://eitaa.com/joinchat/1243152390C9536d96e89
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ سند سپتامبر سند جدیدی نیست و همان روند مذاکرات برجامی است
🔸دیروز امیرعبداللهیان در مصاحبهای گفته بود سندی به نام سپتامبر روی میز برجام است که بر مبنای آن مذاکرات در حال انجام است.
حالا سخنگوی وزارت خارجه گفته:
🔻سند سپتامبر سند جدیدی نیست و همان روند مذاکرات ایران و ۱+۴ بوده. آخرین مذاکرات برجامی در سپتامبر ۲۰۲۲ آمادهٔ جمعبندی و بازگشت همه طرفها به توافق برجام بود اما دولت آمریکا و شرکای اروپایی آن در یک محاسبهٔ غلط با سرمایهگذاری بر اغتشاشات داخلی ایران و نیمنگاهی به تحولات اوکراین در آن مقطع مانع جمعبندی مذاکرات شدند و نشان دادند که مایل به انجام تعهداتشان نیستند.
♻️ #اصفهان_پرس 👇
https://eitaa.com/joinchat/1243152390C9536d96e89