#درس_آمادگی_دفاعی
#مکتب_سلیمانی
#حاج_قاسم_سلیمانی
به مناسبت ایام سالگرد شهادت سردار دلها، ویژه برنامه درس آمادگی دفاعی با روایت سردار معروفی هم رزم شهید سلیمانی و راوی کتاب "بچه های حاج قاسم" از امروز تا دوشنبه ۱۳ دی هر روز ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه آموزش سیما پخش خواهد شد.
📲 لطفا اطلاع رسانی شود🙏
#Hero
~ماناباشیدبرامون♡ツ
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
@Avingarrison
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
#نسل_سلیمانی
📌ویژه بزنامه مراسم دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
✅زمان: یکشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۰
⏱ ساعت ۱۳
✅مکان: گلزار شهدای کرمان
🔺پخش زنده از پیام رسان شاد کانال بسیج دانش آموزی🔻
#Hero
~ماناباشیدبرامون♡ツ
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
@Avingarrison
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
May 11
📸 آتشزدن خودرو به مناسبت آغاز سال نو در اروپا
🔹الجزیره نوشته هر ساله در شب سال نو در فرانسه صدها خودرو توسط خوشگذرانها به آتش کشیده میشود و امسال هم ۸۷۴ خودرو به آتش کشیده شد که در قیاس با سالهای گذشته، کاهش داشته است.
🔹راشاتودی هم خبر داده در شب سال نو، خیابانهای شهر «لایپزیگ» آلمان به میدانی برای درگیریهای شدید بین پلیس و «خوشگذرانهای شورشی» تبدیل شد و در نتیجه آن تعدادی از خودروها و تجهیزات پلیس آسیب دید.
✍خبرگزاری فارس
~ماناباشیدبرامون♡ツ
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
@Avingarrison
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
✳️ حاج قاسم، حرف از دهان آقا خارج نشده، بهدنبال انجامش بود
🔻 آقا و امامخمینی(ره) را خیلی قبول داشت.
🔹قسم جلاله میخورد که امام خامنهای در هیچ جای جهان نمونه ندارد.
🔹اعتقاد داشت که آقا به بالا وصل است. میگفت من این را درک کردهام.
🔹 مرید خاص آقا بود. در ولایتمداری واقعا در خط حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) فدایی ولایت بود.
🔹حرف از دهان آقا خارج نشده، بهدنبال انجامش بود و به محض اینکه آقا میگفت فلان کار بشود، حاجقاسم تمام وجودش را برای تحقق حرف آقا میگذاشت.
👤 راوی: نصرالله جهانشاهی؛ یار همراه سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج سلیمانی
#Hero
~ماناباشیدبرامون♡ツ
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
@Avingarrison
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
" دومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی "
رهبر معظم انقلاب :
.. من در برابر او (حاج قاسم ) تعظیم می کنم.
۱۳۹۸/۱۰/۱۸
کلیپ دیدنی از سردار دلها شهید سلیمانی عزیز
لینک با کیفیت :
https://aparat.com/v/tZKw7
#Hero
~ماناباشیدبرامون♡ツ
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
@Avingarrison
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
📝 #حرف_آخر | شکر
🔻 برشی از وصیتنامه و دستخط سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
🔸 خدایا! تو را سپاس که مرا صلب به صلب، قرن به قرن، از صلبی به صلبی منتقل کردی و در زمانی اجازه ظهور و وجود دادی که امکان درک یکی از برجستهترین اولیائت را که قرین و قریب معصومین است، عبد صالحت خمینی کبیر را درک کنم و سرباز رکاب او شوم. اگر توفیق صحابه رسول اعظمت محمد مصطفی را نداشتم و اگر بیبهره بودم از دوره مظلومیت علیبنابیطالب و فرزندان معصوم و مظلومش، مرا در همان راهی قرار دادی که آنها در همان مسیر، جان خود را که جان جهان و خلقت بود، تقدیم کردند.
#Hero
~ماناباشیدبرامون♡ツ
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
@Avingarrison
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
♦️قابل توجه مغزهای پوسیده عاشق غرب
طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم شهید شهریاری با پای چپ میرفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، از دانشمندان برتر جهان در دانش هستهای بود، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد غربیها در مقابل عظمت و نبوغ این دانشمند مسلمان کم آوردند و اقدام به ترور و حذف فیزیکی ایشان کردند.
🔹مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق، مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هستش، یعنی آنهایی که هیچ خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و.. ما با این نوع تفکر ۸ سال گذشته نیز عقبمانده شدهایم.
~ماناباشیدبرامون♡ツ
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊
@Avingarrison
🕊🎋🌹🕊🌹🎋🕊