🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🏴✋🏿سلام، طلوع فجر پنجشنبه اولین روز از شهریور ماه و هفدهمین روز از ماه صفر ان شاءالله همراه باشد با زیارت"امام حسن عسکری(علیه السلام)" و ذکر شریف "لا اله الا الله الملک الحق المبین".
«گرامی می داریم زاد روز حکیم ابوعلی سینا و روز #پزشک را و به جامعه پزشکان متعهد این روز را تبریک می گوئیم.»
«إنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ حَرَارَةٌ فِی قُلُوب الْمُؤْمِنِین لَنْ تَبْرُدَ أَبَداً»
🏴🖊 #رمز_و_راز_اربعین:
در نقل است:
🏴👈🏿 - حضرت آدم چهل شبانه روز بر روی کوه صفا در حال سجده بود.
- در روایت است:
🏴👈🏿 - کسی که شرابخواری کند تا چهل روز نمازش قبول نمی شود.
🏴👈🏿 - کسی که لقمه حرامی بخورد تا چهل روز دعایش مستجاب نمی شود.
🏴👌🏿پس #اربعین نشانه کمال است.
🏴🌹🏴بارالها: بر محمد(صلی الله علیه و آله) و آل محمد(علیهم صلوات الله) درود فرست و شهدای سلامت را و اموات مؤمنین و مؤمنات را با شهدای کربلا محشور گردان.
التماس دعا
#kh_enghelab
#jahad_tabein
┏━━ °•🖌•°━━┓
#jahad_tabein
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
┗━━ °•🖌•°━━┛
🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹
❌ دوستان انقلابی دقت کنند
برای تحلیل و صحت سنجی مواضع آقای پزشکیان نیاز نیست که حتما به اطلاعات و اخبار پشت پرده دسترسی داشته باشیم. رویه رهبر انقلاب در بحث انتخاب دولت ها کاملا مشخص است و ایشان دخالتی که نافی استقلال و وظایف قانونی رئیسجمهور و نمایندگان مجلس باشد انجام نمیدهند. صرفا توصیه هایی برای بهبود و کمک به افراد دارند. اگر به رئیسجمهور برای انتخاب کابینه بهتر مشاوره میدهند، همزمان به مجلس هم معیارهای لازم برای رای اعتماد به وزرا را هم میدهند.
آنچه ما در این ایام مشاهده کردیم توصیه ها و معیارهای مشخص به رئیسجمهور منتخب قبل از انتخابات و به مجلس با ذکر معیارهای ۱۲ گانه بعد از انتخابات بود.
مبنا برای تحلیل ما همین مواضع آشکار و رویه جاری رهبر انقلاب در ادوار مختلف میباشد. اینکه شخصی بیاید و بگوید در جلسه خصوصی رهبری همه وزرا را تایید کردند در واقع هم زیر سوال بردن رویه رهبرانقلاب و هم تشریفاتی جلوه دادن مجلس و رای نمایندگان است.
به هر صورت عواقب اقدام امروز آقای پزشکیان برای نظام در آینده سنگین خواهد بود.....
#جهاد_تبیین
#خیابان_انقلاب
┏━━ °•🖌•°━━┓
#jahad_tabein
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
┗━━ °•🖌•°━━┛
🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🏴✋🏿سلام، طلوع فجر یکشنبه چهارمین روز از شهریور ماه و بیستمین روز از ماه صفر که مصادف است با اربعین حسینی ان شاءالله همراه باشد با قرائت #زیارت_اربعین".
«إنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ حَرَارَةٌ فِی قُلُوب الْمُؤْمِنِین لَنْ تَبْرُدَ أَبَداً»
🏴🖊#رمز_و_راز_اربعین:
🏴👌🏿پس ما در #اربعین به کمال می رسیم
و راهپیمائی #اربعین:
🏴👈🏿 - مسیر کمال انسانیت است.
🏴👈🏿 - همقدمی با امام سجاد(علیه السلام) و حضرت زینب(سلام الله علیها) است.
🏴👈🏿 - عظمت قیام امام حسین(علیه السلام) بازخوانی می شود.
🏴👈🏿 - روحیه عدالت خواهی ، شهادت طلبی و مبارزه با ظلم در انسان های آزاده حیاتی مجدد می یابد.
🏴👈🏿 - همدلی و اتحاد پیروان قیام حسینی تبلوری خاص می یابد.
🏴👈🏿 - عزت و عظمت اسلام و پایبندان به این مکتب جلوه ای جدید می یابد.
🏴👈🏿 - و اربعین یک تجلی ظهور است.
🏴🌹🏴بارالها:بر محمد(صلی الله علیه و آله) و آل محمد(صلوات الله علیهم) درود فرست و پرچم عدالتخواهی را توسط زائران و عاشقان اهداف اربعین در اهتزاز نگهدار.
التماس دعا
🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴
🌻🛤
☀️🏖
🔹 میدونستید دانشمند شهید محسن فخری زاده، کربلا نرفته بود؟!
◇ ایشون خیلی دوست داشتن کربلا برن، ولی بخاطر محدودیتهای امنیتی که داشت نمیتونست از کشور خارج بشه و کربلا و مکه نرفته بود.
◇ یک بار به حاج قاسم گفته بود امکانش هست، اینقدر تو عراق نفوذ داری، من تا حالا حرم امام حسین(ع) نرفتم یه بار برم و بیام..
◇ حاج قاسم بهش گفته بود: محال نیست، اما من موافق نیستم.
◇ چون اگر من شهيد بشم جایگزین دارم، ولی تو معادل نداری، هیچ کسی نیست که جاتو پر کنه !!!!!
◇ روایت حاج حسین کاجی از شهید گرانقدر فخری زاده ...
#جهاد_تبیین
#خیابان_انقلاب
┏━━ °•🖌•°━━┓
#jahad_tabein
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
┗━━ °•🖌•°━━┛
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اطلاعیه
✍🏻بدینوسیله به اطلاع عموم مردم ولایتمدار شهرستان ارزوئیه میرساند مراسم جاماندگان اربعین سید و سالار شهیدان در شهرستان امسال بصورت تجمع برگزار میگردد.
▪️زمان : روز اربعین ساعت ۱۷ بعدظهر
مکان: مرقد مطهر امامزاده قلعه نو
▪️ شورای تامین شهرستان ارزوئیه
https://eitaa.com/farmandariorzuiyeh