سلام چرا کسی کمپین نه به قطع برق راه نمیاندازه....؟؟؟
یعنی کسب و کار مردم آسیب ببینه
در دو ساعت قطع برق برای هیچکسی مهم نیس...
چقدر خونه ها و ویلا ها با امکاناتی
دارن
با مصرف برق بالا ...
خب اونا رو قطع کنن
گروه خبری#جهاد_تبیین
ما که در سایهی خورشید معذب بودیم
چشممان کور، سزاوار همین شب بودیم.
خدایی مردم قدر وارزش تو رو ندونستن سید جان تاشما بودی اجازه نمیدادی تابستان با اون همه اوج مصرف برق هیچ مشترک خانگی برقش قطع بشه واما الان در آستانه فصل زمستان جات خالی ببینی چخبره حرفی ندارم وقتی مردم ناشکری میکنن خدا نعمت های خوبش رو میگیره 😔😔😔😔😢روحت شاد هست شادتر الهم صل علی محمد وال محمد😢😢😢
﷽
اللّهُمَّصَلِّعَلی مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّدوَعَجِّلفَرَجَهُــم
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدرشو ندونستیم
خدا ازمون گرفتش😭😭💥
4.13M
💥💥 تحلیل سیاسی
📣📣 فوق العاده مهم و شنیدنی
موضوع:
۱- تحلیلی بر سفر الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق به تهران و موارد مطروحه فیمابین
👈 بیست و یکم آبانماه ۱۴۰۳
#خیابان_انقلاب
━━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━━
لطفا عضو بشید :
https://eitaa.com/Ayndh_Roosh
گروه خبری#جهاد_تبیین
📡خیابان انقلاب ارزوئیه تعامل آزاد افکار واندیشهها.
#kh_enghelab
⛔️ چهارآفت دولتها ازنگاه امیرالمومنین ع❓
▪️ آفه الدُوَلِ بِآربَع ؛
آفت وسقوط دولتها چهار چیز است .
✔۱- تَضییعُ الاصُول ؛
ازاصول سرپیچی کردن ونادیده گرفتن آنها ؛
توضیح : بعضی ازدولتهای بعداز انقلاب بخاطر تفکر غلطی که داشتند به اصول وحتی اصل نظام خدشه وارد کرده وبی توجه به قدرت ملی وقانون اساسی و رهنمود های رهبری وترس از دشمن خطوط قرمزرا عبور کرده و عزت ملی را که ازاصول انقلاب است ضایع وتضعیف نموده اند .
✔۲- اَلتَمَسِکَ بِاالفُروع ؛
سرگرم حواشی شدن وحاشیه سازی ؛
توضیح : بارها وسالهاست که مشکل اصلی مردم ایران معیشت ؛ مسکن ؛ ازدواج ؛ اشتغال و موضوعات اینچنینی میباشد اما بعضی دولتهای حزبی و منحرف مسائل فرعی مثل کنسرت ؛ فیلترینگ ؛ ورود بانوان به ورزشگاه ؛ وارادت گوشیهای مبایل آنچنانی؛ غلط گیری وحاشیه سازی برای برخی خواص انقلابی ی اثر گذار ودر یک جمله مشغول و درگیر کردن ذهن جامعه به مسائل فرعی به منظور فرار از مسئولیت و پاسخگوئی به مردم میباشند
✔۳- تَقدیمُ الاَراذِل ؛
میدان دادن به افراد بی ارزش وبی قیمت
توضیح : تعداد قابل توجهی از مدیران نظام طی سالهای گذشته افراد نالایق وناتوان وبی عرضه بودند که بواسطه ارتباط حزبی و گروهی به کار گمارده شده وبزرگ شمرده شدند بویژه اینکه افراد غربگرا ونفوذی هم درآنها بوده اند.
✔۴- تَاخیرُالاَفاضِل ؛
نادیده گرفتن انسانهای اثرگذار .
توضیح : چقدر از افراد انقلابی و جبهه ای ودانشمند وصاحبان اصلی انقلاب به بهانه های واهی کنارگذاشته شده و خانه نشین شده اند وبعضا به استعفاء واخراج وبازنشستگی و جابجائی اجباری گرفتار شده بودند .
🔚 وحرف آخراینکه 👈تمام این موارد طی سالهای گذشته بویژه دردولت حسن روحانی اتفاق افتاده بود ومتاسفانه بعضی ازهمان افراد مجدداً در دولت چهاردم بزرگ شمرده شده و دررآس کار قرار گرفته اند .
✔چه اصراری است که اصول زیرپا گذاشته شود وافرادی مثل ظریف باید بعنوان معاون رئیس جمهور مسئولیت داشته باشند وبه تعبیر امیرالمومنین ؛ اراذل یعنی همان افراد بی قیمت وبی ارزش در دولت چهاردهم بکار گیری شوند و چرا باید افراد اصلاح طلب فتنه گر و دارای سوء سابقه ومحکومیت قضائی در دولت چهاردهم لانه کنند .
▪️این چهار آفت ؛ فرمایش صریح امیر مومنان درغررالحکم برای دولتها میباشد که از نگاه خواص جامعه مورد غفلت وبی توجهی قرار گرفته وباعث تاسف و ناامید شدن مردم شده است .
انتظار میرود که رییس جمهور محترم به چنین نصایح امیرالمومنین هم توجه ویژه بنمایند .
۲۱ #آبان ۱۴۰۳
#جهاد_تبیین
#خیابان_انقلاب
┏━━ °•🖌•°━━┓
#jahad_tabein
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
┗━━ °•🖌•°━━┛
#خیابان_انقلاب
#جهاد_تبیین
⭕مدیریت ۱۶۶ شرکت شستا با کدام معیار انتخاب شده است ؟!
▪️مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، با صدور حکمی غیر قانونی و سؤال برانگیز، محمدرضا سعیدی را به عنوان سرپرست شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) منصوب کرد.
✔محمدرضا (میثم) سعیدی، از اعضای طیف رادیکال دفتر تحکیم در دهه هفتاد بود که به همراه برخی عناصر دیگر مانند حقیقتجو و موسوی خوئینی و یوسفیان و تاجرنیا، در فهرست انتخاباتی اصلاحطلبان وارد مجلس ششم شدند و در تحرکات ساختارشکنانه به عنوان پیاده نظام حزب منحله مشارکت نقش داشتند. از این جمع، حقیقتجو و موسوی خوئینی پس از دوره نمایندگی از کشور گریختند و پناهندگی گرفتند.
▪️میثم سعیدی جزو متحصنان مجلس و مدعیان استعفا بود؛ جمعی از افراطیون سیاسی کار که مجلس را به بن بست کشاندند و در حالی که نارضایتی مردم از عدم توجه به مشکلات اقتصادی اوج میگرفت، کوشیدند با تهدید به استعفا در کنار برخی مدیران دولت خاتمی، انتخابات مجلس هفتم را به تعطیلی بکشانند که البته ناکام ماندند.
▪️میثم سعیدی آن روزها بازیچه پدرخواندههای افراطیون بود و صلاحیتش رد شده بود. او همچنین در ادامه پادویی برای پدرخواندههای حزب مشارکت، نامه موسوم به جام زهر را که خواستار تسلیم در برابر آمریکا به بهانه مسئله هستهای بود، امضا کرده بود.
▪️او در عین حال به اعتبار بده بستانهای سیاسی در دولت روحانی، مدیریتهایی را در پتروشیمی جم و شرکت تاپیکو و همچنین سازمان منطقه آزاد کیش در اختیار داشته است.
▪️ شستا دارای ۱۶۶ شرکت زیرمجموعه و ۹ شرکت هلدینگ اصلی و چند شرکت هلدینگ فرعی است. شستا در زمینههای مختلفی همچون دارو، معدن، سیمان، تولید برق، فناوری اطلاعات، ترابری دریایی، کشاورزی و دامپروری، نفت، گاز، پتروشیمی و... فعال است.
▪️هلدینگ شستا در زمینه مدیریت سرمایهگذاری، تجارت و بازرگانی، مدیریت دارایی و مبادلات سهام شرکتها و در حوزههای مختلفی از جمله نفت، گاز و پتروشیمی، زنجیره تامین تولید و توزیع دارو، تولید برق و نیروگاه، سیمان و ساختمان، حملونقل، بورس و بیمه و... فعالیت میکند.
✔بهطور متوسط معادل ۱۰ درصد از مجموع ارزش بازار بورس اوراق بهادار تهران، متعلق به شرکتهای زیرمجموعه شستا است.
▪️برخی از از شرکتهای وابسته به شستا است، عبارتند از: هلدینگ پتروشیمی تاپیکو، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، فولاد مبارکه اصفهان، شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت پالایش نفت ایرانول و پتروشیمی جم.
▪️احسان احمدی معاون سازمان تامین اجتماعی چندی پیش گفته بود: شستا اکنون با ۱۶۳ هزار میلیارد تومان سرمایه بزرگترین شرکت در بازار سهام از نظر حجم سرمایه است. برخی منابع رسانههای هم گفتهاند که سرمایه شستا تا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
✔ در دورههای گذشته برخی مدیران شستا به عنوان مدیران نجومیبگیر ارزیابی شدهاند و همچنین برای برخی محافل سیاسی، شستا نقش غنیمت سیاسی و انتخاباتی را داشته است.
▪️اسفند سال ۱۳۹۶، کانال روزنامه سلام درباره استیضاح وزیر رفاه و کار نوشت: «یکی از نمایندگان فراکسیون امید که در هیئترئیسه مجلس هم عضو است، از ربیعی برای رای اعتماد درخواست کرده که ۵ نفر از بستگانش در هیئتمدیره شرکتهای بزرگ شستا منصوب شوند»!
🔚فرزندان دیگر این عضو فراکسیون امید، در یکی از شرکتهای زیر مجموعه شستا (آتیه صبا) شاغل بودند. همچنان که فرزند وزیر کشور دولت اصلاحات، به عضویت و ریاست هیئت مدیره شرکت سولیران (وابسته به شستا) منصوب شده بود.
📡داغترین خبرها و تحلیل های سیاسی روز را در کانال گروه خبری #جهاد_تبیین پیگیری کنید/خیابان انقلاب ارزوئیه.
بازنشر: کانال گروه خبری #جهاد_تبیین
https://eitaa.com/Ayndh_Roosh
🔥🙋♂🇮🇷🔥🙋♂🇮🇷
📡بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب ارزوئیه بخوانید.
#kh_enghelab
⭕نیوزویک: احمق نباشید!
پاسخ آنها که ترامپ را قابل پیش بینی می دانند
▪️نشریه آمریکایی: میان حرف تا عمل دونالد ترامپ فاصله بسیار است. خودتان را به گمانه زنی درباره رویکرد او خسته نکنید
▪️یک نفر باید خیلی احمق باشد اگر وقت خود را بیش از حد صرف فکرکردن درباره برنامه های ترامپ کند!
▪️او دیدگاه ثابتی ندارد. چیزهایی را در جریان مبارزات انتخاباتی میگوید، اما زمانی که در مقام است به آنها توجه نمیکند یا بسته به اینکه چه کسی با او در اتاق حضور دارد، نظرش را تغییر میدهد. او از اینکه برای همه شبیه یک معمای حل نشده باشد استقبال می کند.
▪️به دور اول ترامپ نگاه نکنید. ترامپ علاقهای به ناتو نداشت و اروپایی ها را برای افزایش بودجه دفاعی تحت فشار قرار داد، اما سیاست های او با شعارهای او مطابقت نداشت.
▪️سطح نیروهای ایالات متحده در سراسر اروپا ثابت ماند و زمانی که ترامپ دستور خروج تقریباً 10000 سرباز از آلمان را صادر کرد، قرار بود اکثر آنها دوباره در کشورهای دیگر اروپا مستقر شوند.
▪️یا سیاست مورد روسیه را بررسی کنید. شیفتگی شخصی ترامپ به پوتین، به خوبی شناخته شده است. اما روابط آمریکا و روسیه در دوران ترامپ چندان عالی نبود.
✔دولت ترامپ نسبت به دولت اوباما رابطه خصمانهتری با مسکو داشت. تحریم ها نهادینه شده و گسترش یافت، ده ها دیپلمات روسی از آمریکا اخراج شدند، چندین کنسولگری روسیه تعطیل شد و ترامپ، موشک های ضد تانک جاولین را به اوکراین فرستاد، در حالی که اوباما این کار را نکرد.
▪️آنچه ترامپ می گوید لزوماً با آنچه انجام می دهد، برابری نمی کند. البته آنچه رئیس جمهور می گوید مهم است و رهبران خارجی نمی توانند سخنان او را بی ربط تلقی کنند.
🔚تحلیل نیوزویک از آن جهت قابل تامل است که برخی حامیان دوآتشه پیروزی هریس در ایران، اکنون می گویند که ترامپ تاجری قابل پیش بینی و مذاکره و توافق است و از اشتباهات چهار سال قبل درس گرفته است!.
📡داغترین خبرها و تحلیل های سیاسی روز را در کانال گروه خبری #جهاد_تبیین پیگیری کنید/خیابان انقلاب ارزوئیه.
بازنشر: کانال گروه خبری #جهاد_تبیین
https://eitaa.com/Ayndh_Roosh
🔥🙋♂🇮🇷🔥🙋♂🇮🇷
📡بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب ارزوئیه بخوانید.
#kh_enghelab
✅ خلایق هرچه لایق ⁉️
✔خدابیامرزه قدیمیها رو که همیشه این جمله را تکرار میکردند .
▪️وقتی درخواست وتقاضای بخشی از مردم ازنامزدهای ریاست جمهوری صرفاً مسائل مادی واقتصادی مطالبه میشود و درکنار این انتظارات هیچ درخواستی در خصوص صیانت ازارزشها واجراء احکام اسلامی مطالبه نمیشود باید پذیرفت که لیاقت جامعه تنزل پیداکرده و بتدریج سقوط خواهد کرد .
▪️البته این حق مردم است که حداقل ؛ ازیک زندگی حداقلی آبرومندانه و عزتمندانه برخوردار باشند و دولتها نیز مکلف به تآمین آن میباشند ومنافاتی هم ندارد .
✔همانگونه که امام بزرگوار فرموده بودند که مردم هرچیزی که بخواهند باید در چارچوب دین توسط مسئولین برایشان فراهم گردد وحتی مقام معظم رهبری درخصوص حل مشکلات معیشتی مردم بارها فریاد کشیده وتذکر داده اند .
▪️متاسفانه نامزدهای ریاست جمهوری درزمان تبلیغات انتخابات هیچگونه شعار ووعده ای درخصوص صیانت ازدین و ارزشهای اسلامی بویژه برخورد با پدیده بیحجابی چیزی نمیگویند وبعضا از اصلاحات ؛ توسعه سیاسی ؛ فیلترینگ ؛ کنسرت ؛ ورود خانمها به ورزشگاه ؛ آزادی دروغین زنان وجوانان و جمع شدن گشت ارشاد و مطالبی ازاین دست مطرح میکنند تا بتوانند رآی مردم را بدست آورند که هیچ خاصیتی برای مردم نداشته و ندارد ؟
▪️چرا نامزدهای انتخاباتی نمیخواهند ویا جرآت نمیکنند درکنار وعده های گوناگونی که میدهند از باورهای دینی واعتقادی مردم وشعارهای امام وانقلاب دفاع کرده ومردانه پای آن بایستند ؟
چون
✔اولا : اراده آنرا نداشته ثانیاً : بخشی از جامعه ظرفیت شنیدن آنها را نداشته ویا به مقابله می پردازند ؟ اگرچه داشتن شهرداری همچون شهید مهدی باکری و رئیس جمهوری مثل شهید رئیسی لیاقت میخواهد وطبق آیه قرآن زمانی سر نوشت هرقوم وملتی تغییر میکند که خودشان بخواهند و تلاش و مجاهدت کرده وبرای آن هزینه نمایند تا لیاقت رحمت خدا را بدست آورند .
✔ بلاخره میلیونها مردم متدین و خانمهای محجبه که در تمام انتخاباتها و اجتماعاتِ حمایت از انقلاب اسلامی حضور دارند جزء ملت ایران هستتد یا خیر؟ صدایشان کجا شنیده میشود ؟ رئیس جمهور اینها کیست ؟
▪️بنابراین وقتی جامعه استحاله شده و براثر مبتلا به ارتجاع میخواهد به عقب برگردد باید گرفتاراین مشکلات همیشگی بشود ومهمترین دلیلش اینست که قرآن و دین ازمیان خانه ها و جامعه بیرون رفته وباخطبه خوانی هم درست نمیشود .
👈یک نکته مهم : وعجیب اینست که بخشی ازمردم به ادبیات وپیشینه نامزدها توجه کرده واگر احساس کنند که با انقلاب ورهبری وارزشهای جمهوری اسلامی زاویه دارد فوراً به او اقبال خواهند کرد و عجیب تراینکه بعضی افراد به منظور سرنگونی نظام به نامزد اصلاح طلبان رآی میدهند اگر چه بعضی از متدینین بی بصیرت و انقلابیونی که کدورت دارند بعضا به جماعت معارض و لجباز می پیوندند .
🔚خدا پدر اقای پزشکیان را بیامرزد که ازروز اول و صادقانه گفتند نمیدانم ؛ نمیتوانم و نمیشود .واین ۱۶ میلیون نفر هم به سه قرص نون رآی دادند🤣 به همین سادگی .
۲۰ #آبان ۱۴۰۳
#جهاد_تبیین
#خیابان_انقلاب
┏━━ °•🖌•°━━┓
#jahad_tabein
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
┗━━ °•🖌•°━━┛
📡رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب ارزوئیه.
#kh_enghelab
⭕علت ناترازی، مخالفت با پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی بود، نه مازوت!
▪️روزنامههای اصلاحطلب اذعان میکنند که کشور با ناترازی در تولید و مصرف گاز و برق و بنزین مواجه است، اما ریشه این ناترازی یعنی سوء مدیریت دولت روحانی را مسکوت میگذارند.
▪️در حالی که برخی منابع از مشکل تامین گاز زمستانی خبر میدهند، برخی خبرها حاکی از این است که تعلل دولت در تامین سوخت نیروگاهها موجب ایجاد چالش دوباره در زمینه ناکافی بودن تولید برق کرده، اما مدیران دولتی سعی میکنند این کوتاهی را با ادعای توقف مازوتسوزی در برخی نیروگاهها توجیه بکنند!
✔در این زمینه روزنامه سازندگی نوشت: مازوتسوزی در سه نیروگاه متوقف شد تا جان مردم بیشتر از این آسیب نبیند، اگرچه عوارض توقف مازوتسوزی، ممکن است خاموشی باشد! معاون اجرائی پزشکیان با بیان اینکه «پیشاپیش از مردم برای این خاموشیها عذرخواهی میکنیم»، افزود که وزارت نیرو ساعتهای خاموشی را تنظیم و به مردم اعلام خواهد کرد.»(چه کار سختی!!!)
▪️سازندگی افزود: کشور ما این ناترازی را با سوزاندن مازوت جبران میکند. اما مشکل ریشهدارتر این است که سبد سوختی ایران به شدت به گاز وابسته است. بیش از ۹۰ درصد برق کشور از طریق نیروگاههای حرارتی تولید میشود که عمده سوخت مصرفی آنها گاز طبیعی است.
▪️روزنامه هممیهن نیز از ناترازی گاز در زمستان خبر داده و نوشت: با وجود هشدارهای کارشناسان و تجارب سالهای گذشته، هنوز نشانهای از برنامههای کارآمد و فوری از سوی دولت برای مهار این ناترازی و جلوگیری از پیامدهای آن دیده نمیشود. ناترازی گاز، به ویژه بر صنایع بزرگ انرژیبر نظیر فولاد، پتروشیمی و سیمان، آسیبهای جدی وارد میکند. این صنایع سهم بزرگی در تولید و صادرات غیرنفتی دارند و کاهش یا قطع گاز، بازارهای صادراتی را با خطر از دست رفتن مواجه میکند.
✔ناترازی در تامین حاملهای مختلف انرژی، عوامل متعددی دارد اما شاید بتوان مهمترین علت آن را در اعتماد دولت روحانی به غرب و محروم ساختن همزمان کشور از انرژی هستهای و سوختهای فسیلی بر شمرد.
▪️در حالی که برنامه هستهای در هشت سال دولت روحانی رو به تعطیلی میگذاشت، گروگانگیری برجامی غرب موجب شد تعهدات محدودیتآفرین دیگری در قالب توافق آب و هوائی پاریس پذیرفته شود که استفاده از سوختهای فسیلی را در نیروگاهها محدود میکرد.
▪️در کنار این دیکته خارجی، اظهار گزارههای مسموم و غلطی مانند «پالایشگاه سازی کثافت کاری است» و «به خاطر ۲۰۰ مگاوات برق زیر بار نیروگاهسازی نمیرویم» از سوی وزارت نفت و نیروی وقت، موجب تشدید ناترازی در تامین و مصرف حاملهای انرژی شد و حال آن که طبق برنامه توسعه و سیاستهای اقتصاد مقاومتی، کشورمان باید به صادرکننده منطقهای در این حوزه تبدیل میشد.
▪️دولت یازدهم و دوازدهم، با برجام، تولید برق هستهای را متوقف کرد و با توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق در نیروگاهها (با سوخت فسیلی) را به محاق برد و بیشترین رکوردهای قطع برق منازل و کارخانهها را به ثبت رساند.
✔در موضوع تولید و مصرف برق گفتنی است که مصرف برق در کشور از ۶۲- ۶۱ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسید. مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بود.
▪️مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانهها و شرکتها)، احیای هشتهزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه دمای تابستانی، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است. اما با این وجود، به اعتبار همت وزارت نیرو در دولت شهید رئیسی، ناترازی تولید و مصرف و قطعی برق (در مقایسه با دولت روحانی) به حداقل رسید.
🔚جمعبندی این که نباید چالش تامین برق و گاز و بنزین در کشور را به ماجرای استفاده یا عدم استفاده از سوخت مازوت تقلیل داد، بلکه مسئله اصلی، اعتماد به مشورتهای غلط و دیکتههای سیاسی غرب است که موجب شده از ظرفیتهای ساخت پالایشگاه و نیروگاه (هستهای/ فسیلی) غفلت شود، ضمن این که موضوع مدیریت مصرف منابع از طریق هوشمندسازی سامانههای ذیربط نیز باید جدی گرفته شود.
📡داغترین خبرها و تحلیل های سیاسی روز را در کانال گروه خبری #جهاد_تبیین پیگیری کنید/ خیابان انقلاب ارزوئیه.
بازنشر: کانال گروه خبری #جهاد_تبیین
https://eitaa.com/Ayndh_Roosh
🔥🙋♂🇮🇷🔥🙋♂🇮🇷
📌 تجارت به جای طبابت
👃دماغ به جای قلب🫀
اما باید یک نکته را در نظر داشت که اساسا پزشکانی که طبابت نمیکند به ان معنا نیست که راهی ساختمانهای نیمهکاره و بنگاههای املاک شدهاند. بخش قابل توجهی از آنها عطای تخصصیشان را به لقایش بخشیدهاند اما دست به تاسیس مراکز تخصصی زیبایی و البته مراکز ترک اعتیاد زدهاند که هم ارتباط ضمنی با پزشکی دارد و هم درآمدش کفاف خرج زندگی را میدهد. این هم البته آفتی است که نمیتوان از آن چشم پوشید. به عنوان مثال احمد حمیدی پزشک متخصص زیبایی به خبر فوری از پزشکی میگوید که با وجود تحصیل در رشته جراحی قلب در ایران با گذراندن یک دوره عمل اسلیو (کوچک کردن معده) به جای درمان بیماریهای قلبی، آرزوی لاغر شدن جماعتی را برآورده میکند. بدتر اینکه آنطور که او میگوید بسیاری از متخصصان راهی مطبهای خصوصی زیبایی شدهاند و به جای جراحی مغز بیماران، دماغ مشتریان را تراش میدهند.
80 همت ناقابل
این موضوع فارغ از نمود کمبود در وضعیت رشتههای تخصصی به هدررفت هزینههای بسیاری هم میانجامد. به این معنا که تربیت پزشک برای دولتها هزینه کمی نیست و ترک طبابت یا کوچ به حوزه دیگری همه آن هزینهها را بیفایده میکند. برای فهم بهتر این موضوع میتوان با ماشینحساب هم به اعداد و ارقامی رسید. به عنوان مثال سال گذشته معاون آموزشی وزارت بهداشت اعلام کرده سرانه هر دانشجوی پزشکی برای شروع تحصیل یک میلیارد تومان است. اما پایان تحصیل پزشکان عدد تمام شده متفاوتی دارد. این را میتوان از گفتههای میرحامد خانی، مدیر کل حقوقی وزارت بهداشت در مردادماه همین امسال متوجه شد. جایی که او گفته «دولت برای تربیت هر دانشجوی پزشکی بیش از ۲ میلیارد تومان از بیتالمال و جیب مردم هزینه میکند.» حالا با یک ضرب و تقسیم معمولی متوجه میشویم ترک طبابت پزشکان رقمی نزدیک به 80 هزار میلیارد تومان (80 همت) زیان به همراه دارد. این آمار را در حالی بخوانید که بودجه کل وزارت بهداشت و درمان نزدیک به 400 همت است و همین دیروز هم به شکل معناداری علی جعفریان مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت با اشاره به کسری بودجه وزارت بهداشت گفت: «یک کسری بودجه قابل توجهی در وزارت بهداشت وجود دارد و طبق عددی که برآورد و اعلام شده است، حدود ۸۰ همت است. ».
🌐 گروه خبری #جهاد_تبیین 👇🏻
https://eitaa.com/Ayndh_Roosh
👌در اینجا آگاه تر شوید