#جهاد_تبیین
#خیابان_انقلاب
⭕«احمدی نژاد، همزادپنداری و اکثریت خاموش»
▪️طیف نزدیک به هاشمی و اصلاح طلبان، در سال هشتاد و چهار تقریبا از پیروزی خود در انتخابات مطمئن بودند و به احمدینژاد به دیده تمسخر و تحقیر مینگریستند. (به یاد بیاوریم مناظره محمد باقر نوبخت با نماینده احمدی نژاد در سه روز مانده به دور دوم انتخابات سال هشتاد و چهار را) آنها احمدی نژاد را در قواره ریاست جمهوری نمیدیدند و به جای اینکه به نقد اصولی برنامه ها و شعارهای او بپردازند، دائما سبک زندگی و رفتار و گفتار او را به تمسخر می گرفتند. این طیف پس از شکست سال ۸۴ هم به جای نقد سیاستها و برنامههای احمدینژاد با تمام ابزارهایی که در اختیار داشتند به تخریب و تمسخر همه جانبه و نفی کامل او روی آوردند. آنها به جای نقد اصولی و عامه فهم، و بدون ارائه راهکارهای مشخص و عینی فقط احمدینژاد را دلقک و تهدیدی بزرگ برای کشور معرفی کرده و رای آوری او در سال ۸۴ را هم یک اتفاق و حادثه قلمداد کردند.
▪️اسلاوی ژیژک در یک مصاحبه پس از پیروزی دونالد ترامپ در ریاست جمهوری آمریکا میگوی: «هرجا که ترامپ اشتباهی میکرد، میگفتند دیگر کارش تمام است. در اینجا باید به آنها بگویم مشکلشان این است که مقالههای لاکان را نخواندهاند. زیرا که نمیدانند مقوله همزادپنداری چگونه عمل میکند. لاکان، به طور واضح میگوید که ما انسانها اکثر مواقع ناخودآگاه با ضعفها و اشتباهات دیگران همزادپنداری میکنیم. به همین علت، هر بار که ترامپ اشتباهی می کرد و مخالفهایش وی را مورد تمسخر قرار میدادند، مردم عادی با او همزادپنداری میکردند و آن را به نوعی حمله به خود میدیدند»
✔همزادپنداری مورد اشاره ژیژک برای ما ایرانیان با وضوح بیشتری در سال هشتاد و هشت نمایان بود.
▪️اصلاح طلبان احمدی نژاد و حامیانش را در حدی نمی دیدند که با آنها وارد بحث و مشاجره سیاسی شوند و به این دلیل شروع به تمسخر آنها میکردند. در چنین وضعیتی از هر کنش و رفتار احمدی نژاد سوژهای برای تولید طنز و تمسخر خلق میشد.
▪️به برخی شعارهای انتخاباتی مخالفان احمدینژاد در سال ۸۸ نگاه کنیم :
✔"هاله نور کدومه، محمود کارش تمومه"
✔"دلاور هسته ای، بگیر بخواب خسته ای"
✔"دکتر برو دکتر"
✔"یه هفته دو هفته محمود حموم نرفته"
✔"دولت سیب زمینی نمیخایم نمیخایم"
➖و...،
▪️حتی در مناظرههای انتخاباتی هم رقیبان احمدی نژاد (به ویژه کروبی) به جای نقد اصولی سعی در تمسخر گفتهها و رفتارهای او داشتند. اما چیزی که آنها نمیدانستند این بود که احمدینژاد هر میزان اشتباه میکرد و هر میزان رفتارهای عامیانه و غیر معقول آب خود نشان می داد، به همان میزان در میان حامیانش که شکل و ظاهر و پوشش و گفتار و رفتاری شبیه ایشان داشتند، همزادپنداری بیشتری ایجاد مینمود.
این بخش از جامعه که باید آنها را «اکثریت خاموش» (تبلیغات خیابانی انتخاباتی سال ۸۸ با اختلاف پرشورترین تبلیغات انتخاباتی تاریخ ایران بود و مشاهده خیابان هم حاکی از بیشتر بودن حامیان آقای موسوی در عموم کوچهها و شهرهای کشور بود. اما اکثریت خاموش یعنی روستاییان، ساکنان شهرهای کوچک، کارگران صنعتی و روزمزد، مطرودان اجتماعی و امثالهم که در شبهای تبلیغات در کوچه و خیابان حاضر نبودند، در روز انتخابات پای صندوق رفته و با اکثریت قاطع به احمدینژاد رای دادند) نامید، در انتخابات سال ۸۸، عمده سبد رای احمدینژاد را تشکیل دادند و به واسطه غایب بودن در تبلیغات خیابانی قبل از انتخابات، بهت و حیرت و تعجب موسوی و کروبی و حامیان ایشان را فراهم کردند..
📡گروه خبری#جهاد_تبیین👇
┏━━ °•🖌•°━━┓
#jahad_tabein
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
┗━━ °•🖌•°━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر جلیلی، احیاگر ارزشهای اسلامی
✅ علامه مجاهد آیت الله مصباح یزدی خطاب به دکتر جلیلی:
« امید ما اینست که احیای ارزشهای اسلامی در کشور به دست ایشون انجام بشود و ایشون بهترین یار برای مقام معظم رهبری باشند»
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت کوتاه اما طوفانی دکتر جلیلی👌
پاسخ دکتر جلیلی به تفکر فرقه ی
« زن ، هرزگی ، بردگی » که با شعار دهن پر کن زن، زندگی ،آزادی جوانان مارا اغفال کردند .
✅ کانال #چهاد_تبیین/عضوشوید👇
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به کسی رأی بدید که این ۹ ویژگی رو داشته باشه
از زبان شهید خدمت🌷
-----------------------------------------------
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردار یاری...
یکنفر که به سوی ظهور ما را راهنمایی کند🌷
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جهاد_تبیین
توی استکهلم راهپیمایی اربعین راه میندازن 😱😂
تو تمام شهرهای سوئد دسته عزاداری تاسوعا عاشورا هست ولی تو ارزوئیه روضه و عزاداری با ۱۰نفر برگزار میشه!!!!
به نظر شما کی مقصره؟
مردم یا مسئولین فرهنگی؟!!!
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
همسر شهید صیاد شیرازی درگذشت
«عفت شجاع» همسر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی پس از طی یک دوره بیماری دارفانی را وداع گفت و به همسر شهیدش پیوست.
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
#خیابان_انقلاب
#جهاد_تبیین
#سواد_رسانهای
⭕همستر کامبت از اهداف تا پیامدها
▪️آبان ۱۴۰۲ بود که رباتی در بستر پیام رسان تلگرام با نام «نات کوین» پدیدار شد. این ربات به کاربران اجازه میداد تا با کلیک کردن بر روی یک سکه، ارزی از جنس دیجیتال و با نام Notcoin جمع آوری نمایند. شش ماه بعد در فروردین امسال؛ تلگرام، ربات و ارز مربوطه را در قالب بلاکچین عرضه کرد. این آغازی بود برای شروع نوع جدیدی از ارزهای دیجیتال که راه را برای معرفی یک ربات جدیدتری با نام همستر کامبت هموار ساختند.
فارغ از کم و کیف این ربات، نکات بسیار مهمی در حاشیه آن وجود دارد که در این یادداشت کوتاه به بخشی از آنها اشاره می کنیم:
✔۱_پشت پرده این ربات:
وجه مهم و اساسی در این موضوع، کسب انتفاع برای شرکت تامین کننده و پشتیبانی دهنده زیرساخت ربات یعنی تلگرام است. یک بخش این است که تلگرام با اخذ تبلیغات از شرکتها، کانال ها و موسسات جهانی، اسامی آنها را در معرض دید و مشاهده عموم مردم قرار می دهد و از این طریق کسب درآمد می نماید. بخش دیگر مربوط می شود به اینکه زیرساخت این ربات یعنی تلگرام با جذب مخاطبین بیشتر نسبت به پیامرسانی های رقیب، گسترش می یابد و کاهش مخاطب خود را که در برخی کشورها به خاطر فیلترینگ رخ داد جبران کند. متولیان ربات یا نرم افزار مربوطه احیانا می توانند کسب درآمد با فروش اطلاعات کاربران نیز داشته باشند. مسئله استفاده ابزاری در حوزه امنیتی و سایبری از این ربات بخش احتمالی این پروژه است که نمی شود نادیده گرفت.
✔۲_واقعی یا دروغ بودن:
نکته بسیار مهم در استفاده از این ربات گمان نادرستی است که القا می شود به همه کاربران( ۱۲۰میلیون) سود هنگفتی اختصاص داده می شود. این در حالی است که بر فرض محقق شدن اهداف گفته شده، سود مورد نظر به اندازه نیست که بتواند همه کاربران را پوشش دهد و اگر هم باشد به اندازه بسیار زیادی ناچیز خواهد بود و صرفا سرشبکه های اصلی را تامین خواهد کرد و عموم کاربران را شامل نمیشود.
✔۳_اهداف:
علاوه بر کسب درآمد و جذب مخاطب برای تلگرام، راز دیگر همستر کامبت احتمالا در راهاندازی یک توکن(ارز دیجیتال جدید) است که برای افزودن به ارزش آن، باید تلاش ویژهای در جهت عمومیت یافتن آن صورت بگیرد.
✔۴_پیامدها:
نکته مهم دیگر اینکه اگرچه همستر پروژه ای در ظاهر اقتصادی است اما جنبه های متعددی از زندگی بشر مخصوصا فرهنگ را متاثر می سازد. این ربات نشان داد که رویای پولدار شدن و شتابزدگی در رسیدن به ثروت آن هم بدون تلاش و سختکوشی از ویژگیهای بارز نسل جدید جامعه ما می باشد و از قضا این ربات چنین ناهنجاری را در جامعه گسترش می دهد. جامعه ای که کار و تلاش جزء فرهنگ ملی و دینی آن بوده و کار را یک ارزش می دانسته، به سمت راحتطلبی و کسب درآمد از طریق هیچ، سوق می یابد. ضمن اینکه ارز مجازی، مخصوصا از این جنس ربات ها، از آنجا که فاقد ارزش می باشد و پشتوانه ای ندارد، اکل مال به باطل بوده و جایز نیستند و بدیهی است چنین درآمدهای بر فرض وجود، اثرات و تبعات منفی در جامعه خواهد داشت.
📡گروه خبری#جهاد_تبیین👇
┏━━ °•🖌•°━━┓
#jahad_tabein
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh
┗━━ °•🖌•°━━┛
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هی به خدا میگم اول تو!
خدا میگه نخیر اول تو!!!
کنار کعبه به یادتم، بیا بیار برای همیشه با سیستم رزق و توجه خدا آشنا بشیم
نکته ناب قرآنی👆
#kh_enghelab
@Ayndh_Roosh