eitaa logo
برادرانه
224 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
10.5هزار ویدیو
320 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
✔️تا مدتها بعد از عاشورا، یکی از مباحثه هایی که با دوستان داشتم این بود که فتنه گرها، با همه زیان هایی که به خود و مردم و کشورشان زدند، اما اهل توهین به امام حسین علیه السلام, نیستند. ✔️اطلاع دقیق نداشتم؛ اما حدس می زدم جسارت های روز عاشورا را مزدورها رقم زدند. 💠حالا این خبر سردار نجات,مسؤل فرماندهی سپاه ولی امر، برایم خیلی شیرین بود. الحمدالله به این مردم. الحمدالله به این رهبری دوست داشتنی.
✔️اهمیت «حسن سابقه» در گزینش مدیران ✳️این شرط حسن سابقه که امروز از سوى همه مجامع و محافل جهانى و مؤسّسات مختلف به رسمیّت شناخته شده، امیرمؤمنان على(علیه السلام) در چهارده قرن پیش، با صراحت تمام در فرمان تاریخى «مالک اشتر» بیان فرموده است؛ آنجا که «مالک» را مخاطب ساخته مى گوید: «إِنَّ شَرَّ وُزَرائِکَ مَنْ کانَ لِلاشْرارِ قَبْلَکَ وَزیراً، وَ مَنْ شَرِکَهُمْ فى الأثامِ، فَلایَکُونَنَّ لَکَ بِطانَةً، فَإِنَّهُمْ أَعْوانُ الاثَمَةِ، وَ إِخْوانُ الظَّلَمَةِ، وَ أَنْتَ واجِدٌ مِنْهُمْ خَیْرَ الْخَلَفِ مِمَّنْ لَهُ مِثْلُ آرائِهِمْ وَ نَفاذِهِمْ، وَ لَیْسَ عَلَیْهِ مِثْلُ آصارِهِمْ، وَ أَوْزارِهِمْ، وَ آثامِهِمْ... أُولئِکَ أَخَفُّ عَلَیْکَ مَؤُونَةً وَ أَحْسَنُ لَکَ مَعُونَةً»(۱)؛ (بدترین وزراى تو کسانى هستند که براى اشرار قبل از تو وزیر بوده اند؛ کسى که با آن گنهکاران در کارهایشان شرکت داشته، نباید صاحب اسرار تو باشد؛ آنها همکاران گنهکاران و برادران ستمکارانند؛ در حالى که تو مى توانى جانشینان خوبى براى آنها بیابى از کسانى که از نظر فکر و نفوذ کمتر از آنان نیستند اما بار گناهان آنها را به دوش نمى کشند ... هزینه این افراد بر تو سبکتر، و همکاریشان با تو بهتر است!). همچنین براى شناختن سوابق افراد باید به بازتاب شخصیّت آنها در افکار عمومى جامعه مراجعه کرد؛ البتّه ممکن است افکار عمومى در قضاوت خود درباره کسى احیاناً گرفتار اشتباه شود ولى غالباً معیار خوبى براى شناخت افراد مى تواند باشد. لذا در همان «فرمان» در عبارت دیگرى مى خوانیم: «إِنَّما یُسْتَدَلُّ عَلى الصّالِحینَ بِما یُجْرِى اللّهُ لَهُمْ عَلى أَلْسُنِ عِبادِهِ»(۲)؛ (بدان افراد شایسته را از طریق آنچه خداوند بر زبان بندگانش جارى مى سازد مى توان شناخت!) البتّه انکار نمى توان کرد که دگرگونى در حالات افراد و تغییر مسیر زندگى آنها امکان پذیر است، و داستانهاى «بِشْرِ حافى» و «فُضَیْل بنِ عَیاض» و «حُرّبن یزید رِیاحى» را غالباً شنیده ایم ولى این تحوّل و دگرگونى تنها در اقلّیّتى از افراد منحرف واقع مى شود که باید با دقّت و هوشیارى به آن پاسخ مثبت داد ولى این امر در اکثریّت منحرفان با سابقه تحقّق نمى یابد. به همین دلیل، همیشه باید در گزینش مدیران، سوابق آنها را در نظر گرفت، همان گونه که خود آنها باید سوابق افراد زیر دست خود را در نظر بگیرند. این نکته نیز لازم به یادآورى است که انقلاب و دگرگونى و تغییر حالات افراد در سنین پائین بیشتر از سنین بالا رخ مى دهد؛ افراد جوان هم زودتر آلوده مى شوند، و هم زوتر پاک، ولى بازگشت افراد مسن بعد از شکل گیری شخصیّتشان از مسیر خود کار بسیار دشوارى است.(۳) ✍پی نوشت :(۱). نهج البلاغة، شریف الرضى، محمد بن حسین، محقق / مصحح: صبحی صالح، هجرت، قم، ۱۴۱۴ قمری، چاپ: اول، ص ۴۳۰، (نامه ۵۳). (۲). همان، ص ۴۲۷، (نامه ۵۳). (۳). گرد آوری از کتاب: مدیریت و فرماندهى در اسلام، مکارم شیرازى، ناصر، نسل جوان، قم، ۱۳۸۹ شمسی، چاپ: دوازدهم، ص ۱۴۳.
💠پيامبر صلي الله عليه و آله : مَن سَألَ اللّه َ الشَّهادَةَ بِصِدقٍ بَلَّغَهُ اللّه ُ مَنازِلَ الشُّهَداءِ و إن ماتَ عَلى فِراشِهِ ؛ هر كس صادقانه از خداوند شهادت بخواهد ، خداوند او را به مقام شهيدان مى رساند ، هر چند در بستر بميرد . ميزان الحكمه ، ح 9788 .
🔴گاردین: سال 2018، پیروزی ایران و شکست عربستان روزنامه گاردین نوشت: 🔺سال 2018 در حالی به پایان می‌رسد که عربستان در اکثر زمینه‌ها مانند جنگ یمن، پرونده قتل خاشقچی با شکست تمام روبرو بوده و در مقابل ایران توانسته پیروزی‌های متعدد در سوریه،عراق و لبنان کسب کند. 🔺با نگاهی به عربستان در سال 2018 می‌توان به‌خوبی مشاهده کرد که شاهزاده‌ای جوان (محمد بن سلمان) باسابقه نه چندان در حوزه سیاست و اقتصاد با حمایت دونالد ترامپ دست به اقدامات اصلاحاتی زد که هیچ ثمره‌ای جز ادامه خشونت و خونریزی در منطقه خاورمیانه نداشته است. 🔺محمد بن سلمان با قتل روزنامه نگار منتقد حاکمیت (جمال خاشقجی) نه تنها نشان داد که هیچ تجربه‌ای در ایجاد هم بستگی میان کشورهای منطقه ندارد بلکه تنها در اتحاد مخالفین خود مهارت خاصی دارد. در حقیقت باید گفت، قتل ناگهانی جمال خاشقجی ضربه محکمی به حاکمیت آل سعود در منطقه و در سطح جهانی وارد کرد. 🔺بن سلمان حتی در ادامه جنگ چند ساله یمن ناموفق بوده و با ادامه خونریزی مردم بی‌گناه یمن و قتل خاشقجی سنای آمریکا متقاعد شد تا در سال آینده از حمایت ریاض در جنگ یمن خودداری کند. 🔺شکست در محاصره قطر نیز دیگر پروژه ناموفق شاهزاده جوان است که نتیجه‌ای جز عقب نشینی توسط عربستان نداشته است. یک سال پس از محاصره کامل قطر، تمام گزارش‌های سازمان‌های بین‌المللی نشان می‌دهد نه تنها این کشور کوچک با هیچ مشکل اقتصادی و مالی مواجه نشده، بلکه موقعیت ژئوپلیتیک آن نیز بهبود یافته است. 🔺در بیروت، حزب الله کاملاً در شکست پروژه‌های نفوذی عربستان در دولت لبنان و عراق موفق بوده و اجازه نداده تا نیروهای سعودی در وزارت خانه‌های دفاع و کشور حضور داشته باشند. 🔺باید اذعان کرد که اتحاد میان سه کشور ترکیه، ایران و روسیه نشان داد که این کشورها به‌خوبی توانسته‌اند در مقابل ائتلاف عربستان، آمریکا و رژیم صهیونیستی در حوزه سوریه با پیروزی همراه شوند. 📡 قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات @GhararGahShayeat
🔴 «من‌وتو» حاضر به حذف فیلم «بی‌بی‌سی» نشد 🔹بی‌بی‌سی فارسی پس از انتشار فیلم اغتشاشات سال گذشته به جای تجمع دیروز مجبور به حذف این فیلم شد. 🔹هرچند که بی‌بی‌سی فارسی در یک فرار به جلو بابت این اشتباه که عده‌ای آن را عمدی می‌دانند عذرخواهی و فیلم را از خروجی خود پاک کرد اما بسیاری از رسانه‌های این جریان، حاضر به حذف این فیلم دروغین نشدند؛ کانال خبری من‌وتو هم از جمله این رسانه‌هاست. 🔸در روزهای منتهی به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، رسانه‌های ضدانقلاب تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند تا موجی از ناامنی‌ها را ایجاد کنند.
✔️موانع و آفات «تصمیم گیری» در مدیریت ✳️مدیر باید از امورى که تصمیم گیرى را به مخاطره مى اندازد به شدّت اجتناب کند مانند: ۱. تردید و دو دلى ۲. احتیاط بیش از حد ۳. وسواس در برخورد با مسائل مختلف ۴. تسویف (امروز و فردا کردن) ۵. ترس و وحشت از مسائل و حوادث بزرگ و احساس حقارت در مقابل آنها ۶. دستپاچگى در برابر حوادث پیش بینى نشده و خلاصه، آنچه نشانه عدم اعتماد به نفس است، مهمترین مانع اتّخاذ تصمیم مؤثّر براى کارهاست. گاه وحشت از عدم پیروزى و روشن نبودن عاقبت کار، مدیر یا فرمانده را از اتّخاذ تصمیم قاطع باز مى دارد، در حالى که از اصولى که باید مدیران به آن توجّه داشته باشند، این است که با توجّه به عدم اطّلاع ما از آینده و حوادث احتمالى، هیچ کارى را با «یقین صد در صد به موفقّیت» نمى توان شروع کرد، و این انتظار بیهوده اى است که گاه مانع تلاشهاى مؤثّر و مفید خواهد بود. آنچه براى مدیران و فرماندهان ضرورت دارد این است که «احتیاط» را با «شجاعت»، و «دقّت» را با «جسارت» بیامیزند، و مسائل قابل پیش بینى را سهم دقّت و احتیاط قرار دهند، و مسائل غیر منتظره را به دست شجاعت و جسارت بسپارند، و به گفته زیبا و حساب شده امام باقر(علیه السلام) جامه عمل بپوشانند آنجا که فرمود: «صَلاحُ جَمیعِ الْمَعایِشِ وَ التَّعاشُرِ مِلْؤُ مِکْیال ثُلُثاهُ فَطَنَةٌ وَ ثُلُثُهُ تَغافُل»(۱)؛ (اصلاح تمام کارهاى زندگى بشر با پیمانه پرى است که دو سوّم آن هوشیارى و یک سوّم آن بى اعتنائى باشد!) ولى نباید فراموش کرد که سهم عمده از آنِ هوشیارى است که زمینه ساز برنامه ریزی هاست، هر چند «تغافل» نیز سهم مهمّى دارد.(۲) ✍پی نوشت :(۱). البیان و التبیین، الجاحظ، عمرو بن بحر، تحقیق: عبد السلام هارون، مکتبة الخانجی، القاهرة، ۱۴۱۸ قمری / ۱۹۸۸ میلادی، چاپ: هفتم، ج ۱، ص ۸۴. (۲). گرد آوری از کتاب: مدیریت و فرماندهى در اسلام، مکارم شیرازى، ناصر، نسل جوان، قم، ۱۳۸۹ شمسی، چاپ: دوازدهم، ص ۵۴.
💢 کریسمس و مسیح! کریسمس یا نوئل یک جشن است که غربی ها آن را پاس میدارند و تعصب شدیدی نسبت به این دارند! ایام دوازده روزه کریسمس با سالروز میلاد مسیح در ۲۵ دسامبر آغاز میشود‌. غربی ها خودشان به دین و فرهنگ سنتی خودشان می بالند، آیینی که از آسیا به سمت اروپا حرکت کرد(از فلسطین) و کل را فراگرفت، اما مقلدین غرب در ایران که شبانه روز به این قبلگاه خود سجده میکنند تا می توانند به دین و آیین خود ناسزا میگویند! تحقیر میکنند! آنها میلاد پیامبر خود را جشن میگیرند کسی نمیگوید مسیح از ما و همزبان با ما نبود، کسی نمیگوید او از فلسطین برخاسته و ما قوم برتر عالم هستیم!!! اما به میلاد پیامبر ما که میرسد دعوای و راه می اندازند، به قربانی گوسفند و نذری گیر میدهند و کسی هم نیست به قطع درختان در کریسمس و حفظ محیط زیست چیزی بگوید. روشنفکر ایرانی از روز تولد در گوشش خوانده اند راه توسعه و روشنفکری فحش به دین و سنت خود است و این درس را به خوبی پاس کرده اند!
📚 بخوانید : جمعه ها . مهدویت 🌸 اثر انتظار در اصلاح جامعه.... https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ 👇👇
💠اثر انتظار، در اصلاح جامعه 🌸منتظران راستین وظیفه دارند که علاوه بر اصلاح خویش، در اصلاح دیگران نیز بکوشند؛ زیرا برنامه عظیم و سنگینى که انتظارش را مى کشند یک برنامه فردى نیست؛ برنامه اى است که تمام عناصر تحوّل باید در آن شرکت جوید؛ باید کار به صورت دستجمعى و همگانى باشد؛ کوششها و تلاشها باید هماهنگ گردد و عمق و وسعت این هماهنگى باید به عظمت همان برنامه انقلاب جهانى باشد که انتظار آن را دارند. در یک میدان وسیع مبارزه دستجمعى هیچ فردى نمى تواند از حال دیگران غافل بماند؛ بلکه موظّف است هر نقطه ضعفى را در هر کجا ببیند اصلاح کند؛ و هر موضع آسیب پذیرى را ترمیم نماید؛ و هر قسمت ضعیف و ناتوانى را تقویت کند؛ زیرا بدون شرکت فعّالانه و هماهنگ تمام مبارزین، پیاده کردن چنان برنامه اى امکان پذیر نیست. بنابراین منتظران واقعى علاوه بر این که به اصلاح خویش مى کوشند، وظیفه خود مى دانند که دیگران را نیز اصلاح کنند. این است اثر سازنده انتظار قیام یک مصلح جهانى! و این است فلسفه افتخارات و فضیلتهائی که براى منتظران راستین شمرده شده است. هنگامى که فساد فراگیر مى شود، و اکثریّت و یا جمع کثیرى را به آلودگى مى کشاند، گاهى افراد پاک در یک بن بست سخت روانى قرار مى گیرند، بن بستى که از یأس از اصلاحات سرچشمه مى گیرد. گاهى آنها فکر مى کنند، کار از کار گذشته و دیگر امیدى براى اصلاح نیست، و تلاش و کوشش براى پاک نگهداشتن خویش بیهوده است؛ این نومیدى و یأس ممکن است آنها را تدریجاً به سوى فساد و همرنگى با محیط بکشاند، و نتوانند خود را به صورت یک اقلّیّت صالح در برابر اکثریّت ناسالم حفظ کنند، و همرنگ جماعت نشدن را موجب رسوایى بدانند. تنها چیزى که مى تواند در آنها روح امید بدمد و به مقاومت و خویشتن دارى دعوت کند و نگذارد در محیط فاسد حل شوند، امید به اصلاح نهایى است؛ تنها در این صورت است که آنها دست از تلاش و کوشش براى حفظ پاکى خویش و حتّى براى اصلاح دگران بر نخواهند داشت. و اگر مى بینیم در دستورات اسلامى یأس از آمرزش. یکى از بزرگترین گناهان شمرده شده است و ممکن است افراد ناوارد، تعجّب کنند که چرا یأس از رحمت خدا این قدر مهم تلقى شده ـ مهمتر از بسیارى از گناهان ـ فلسفه اش در حقیقت همین است که گناهکار مأیوس از رحمت، هیچ دلیلى نمى بیند که به فکر جبران بیفتد و یا لااقل دست از ادامه گناه بردارد، و منطق او این است: «آب از سر من گذشته است، چه یک قامت چه صد قامت ـ من که رسواى جهانم غم دنیا هیچ است ـ بالاتر از سیاهى، رنگ دگر نباشد؛ آخرش جهنّم است من که هم اکنون آن را براى خود خریده ام؛ دیگر از چه چیز مى ترسم!» امّا هنگامى که روزنه امید براى او گشوده شود، امید به عفو پروردگار و امید به تغییر وضع موجود، نقطه عطفى در زندگى او پیدا مى شود و چه بسیار او را به توقّف کردن در مسیر گناه و بازگشت به سوى پاکى و اصلاح دعوت مى نماید. به همین دلیل، امید را مى توان همواره به عنوان یک عامل مؤثّر تربیتى در مورد افراد فاسد شناخت؛ همچنین افراد صالحى که در محیط هاى فاسد گرفتارند، بدون امید نمى توانند خویشتن را حفظ کنند. نتیجه این که، انتظار ظهور مصلحى که هر قدر دنیا فاسدتر مى شود امید ظهورش بیشتر مى گردد اثر فزاینده روانى در معتقدان دارد، و آنها را در برابر امواج نیرومند فساد بیمه مى کند؛ آنها نه تنها با گسترش دامنه فساد محیط مأیوستر نمى شوند، بلکه به مقتضاى: وعده وصل چون شود نزدیک *** آتش عشق تیزتر گردد وصول به هدف را در برابر خویش مى بینند و کوششهایشان براى مبارزه با فساد و یا حفظ خویشتن با شوق و عشق زیادترى تعقیب مى گردد. (۱) ✍پی نوشت : حکومت جهانی مهدی، ص ۱۰۲.
🔴شایعه : در امپراتوری برده داری وجود نداشت! ✅ پاسخ: 🔻 در پیشرفته ترین استانهای قلمرو دولت های هخامنشی، بردگان در ردیف دامها به شمار می آمدند. و به عنوان اموال منقول پر بها آنها را مورد خرید و فروش قرار میدادند، به عنوان ارث و پاداش و غیره به دیگران واگذار می کردند.🔺 ☑️تاریخ ایران از زمان باستان تا امروز ص ۸۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید : پاسخ به شبهات دینی(مهدویت) ❓ چرا در قرآن ، اشاره صریحی به ولایت امام علی علیه السلام و بقیه ائمه علیهم السلام ، از جمله امام مهدی علیه السلام نشده است...!؟ (قسمت چهارم) 💠يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنكُمْ اى کسانى که ایمان آورده اید! اطاعت کنید خدا را! و اطاعت کنید پیامبر (خدا) و پیشوایان (معصوم) خود را. (نساء/59) ✍مفسر مشهور اسلامى ابو‌حيان اندلسى مغربى (متوفى سال ۷۵۶) در تفسير بحر المحيط و حاکم نیشابوری مى‌نويسد، كه اين آيه در حق على علیه السلام و ائمه اهل بيت نازل گرديده است. بحر المحيط، ابو حيان اندلسى، جلد ۳ صفحه ۲۷۸ شواهد التنزیل، حسکانی، ج1،ص190. https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ
🔴وعده های سرابی ‼️ 🔻روایت عمر البشیر از وعده‌ها به سودان در صورت عادی‌سازی روابط با تل‌آویو 🔹رئیس‌جمهور سودان مدعی شد برخی طرف‌ها (که نامی از آنها نبرد) به او توصیه کرده‌‌اند در صورتی که به سمت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی برود، مشکلات کنونی سودان نیز حل خواهد شد. ⭕️ 🔹عمر البشیر کیست و به چه قیمتی اتحاد استراتژیک با ایران را فروخت؟ +تصاویر👇 📎 hamandishi.ir/news/402484
📚 بخوانید : ❌ بی بصیرت ها ، همیشه یک قدم عقبند...!؟ https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ
💠 امام خمینی رحمت الله علیه : 🔸مردم الان باید بدانند که هر مطلبی را که این خارجی ها می گویند تمام مطالب این خارجی ها برای گول زدن ماهاست گول زدن همه ماست. 🔸کسانی هم که تابع آنها هستند مطالبی می گویند برای این است که ما را باز به دامن آنها بیندازند. و ما باید بیدار باشیم و هشیار باشیم و هیچ وقت لغزش پیدا نکنیم. 🔸خداوند انشاءالله این ملت را بیدار کند و بیدارتر خداوند انشاءالله مردم ما را به سلامت، عزت برساند، به مقاصد خودشان، که آن مقصد، مقصد اسلام است و کوتاه کردن دست تمام کسانی که ظالم هستند. ✍صحیفه نور ، جلد ۲۰ ، صفحه ۱۹۲
🔴شهید مطهری : همه پستی‌های اخلاقی از دروغ و ریا و تملق و ظلم، ناشی از دنیاپرستی است و همه فضایل عالیه انسانی معلول بی‌اعتنایی و زهد و عدم قناعت به زندگانی دنیاست . ✍ (حکمت‌ها و اندرزها، ج1، ص 98)
🔴در پی انتشار خبر شهادت سردار سلیمانی و ترند ۲۰ میلیونی ، فرزندان ولایت در سپاه قدس با هکِ سرورهای موساد این تصاویر را از راهروها و دفاتر این سازمان منتشر نمودند که منجر به عزل بیش از ۱۰ قلاده از سران موساد گردید، این است :
⛔️ فروپاشی اسرائیل از درون، روزبروز گسترده تر میشود #پسر معروفترین ژنرال اسرائیل از مخالفان سرسخت رژیم اشغالگر و حامی مردم # با خاطرات پدرش از توحش اسرائیلی ها به جنگ رژیم صهیونیست رفته👇 فیلم کامل در مستند شکوفه های زیتون :👇👇 https://www.aparat.com/v/DfY6l