eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
11هزار ویدیو
324 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔆 در مقابل تجاوز خارجی 🔟 🔆 جهانگیری: ایران کشور بزرگ منطقه است و بقیه کشورها در مقابل ایران بسیار کوچک‌اند. اگر ایران برای سایر کشورها آقایی نمی‌کند نباید اینگونه برداشت شود که ایران ضعیف است. ✍ لذا باید پاسخ مناسب به جنایت رژیم صهیونیستی داده می‌شد. باید می‌فهمیدند که ایران توانمندی‌های بسیاری دارد. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 آسیب‌های صدور کارت ملی جدید با نام مادر ✍ مراحل صدور کارت ملی مجدد برای تمام ایرانیان معادل چند میلیارد هزینه، صرف وقت و توان اداری کشور از بیت‌المال برای صدور کارت و رفت آمد مردم به دفتر پیش‌خوان و ثبت احوال و پست است. آیا درج نام مادر مطالبه‌ی عموم بانوان و خانواده‌های ایرانیست که چنین هزینه‌ای به مخارج کشور آن هم زمانی که دغدغه‌ی رهبر انقلاب معیشت و سفره‌ی مردم است تحمیل شود؟ ⁉️ بودن نام پدر در کارت ملی یا نام مادر آیا از مصادیق عدالت جنسیتی است یا مصادیق برابری جنسیتی؟ آیا لزومی دارد کارت ملی عرصه تاخت و تاز برابری و عدالت باشد؟ 👈 باید این را بدانیم دشمن اگر بر روی انتقال نسب از مادر به فرزند کار می‌کند، اهداف خاص امپریالیستی خود را دارد، دشمن به دنبال ایجاد خانواده‌های بدون پدر بوده است اما این موارد سنخیتی با فرهنگ دینی ما ندارد و لزومی ندارد مانند آنها به دنبال برابری باشیم. ⁉️ آیا آوردن نام مادر منجر به ایجاد مسئولیت‌های بیشتر به زنان و کم کردن بار مسئولیت مردان و فشار مضاعف به زنان نخواهد بود؟ ⁉️ آیا درج نام مادر در کارت ملی متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی ماست؟ آوردن نام پدر در مدارک هویتی از اهتمام جامعه دینی به حلال زادگی است.ادْعُوهُمْ لِآبَائِهِمْ هُوَ أَقْسَطُ عِنْدَ اللَّهِ، و خداوند به نام پدر خواندن را به قسط و درستی نزدیک‌تر می‌داند و برای ما چه بهتر از خطاب‌های قرآنی؟ ⁉️ و سوال بسیار مهم‌تر آیا تا امروز که نام مادر در کارت ملی درج نمیشد، مسائلی مهمی در مدیریت کشور و یا تربیت دینی فرزندان ما پیش آمده است ؟ که مطالبه عموم خانواده‌‌های متدین برای ممانعت از چنین اعمال تغییری را نادیده می‌گیرید؟ ✍عالیه سادات 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
از و عربده آمریکا و سایر زورمندان تهی مغز نهراسید، و جهان را بر آنان تنگ کنید و حق خود را با مُشت گِره کرده از آنان بگیرید. 📚صحیفه نور، جلد ١١، صفحه ٢۶٢ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
⁉️ خوب است مسئولان محترم قوه قضاییه پاسخ دهند چطور محکومی که حکم قطعی ۵ سال حبس داشت سر از پاریس درآورد؟ ✍ سایت بی بی سی فارسی گفتگویی با محمد صادقی منتشر کرد و خبر داد وی هم اکنون در پاریس است. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 اسرائیل از هزاران کیلومترها دورتر، دانشجویان آمریکایی را تهدید کرد! ✍ اکانت وابسته به موساد: تکنولوژی شناسایی صورت میتواند تشخیص دهد که آیا در تجمّعات طرفدار فلسطین در دانشگاه‌ها شرکت کرده‌اید یا نه. 🔹‌موقعیت‌های شغلی و مدارک تحصیلی‌تان بی‌ارزش خواهند بود و موقعیت‌های استخدامی‌تان هم محدود خواهد شد. 🔹‌اخیرا دانشگاه‌های مطرح آمریکایی به صحنه برگزاری تجمع و اعتراضات دانشجویی به رژیم صهیونسیتی تبدیل شده است. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 چرا یک روحانی و استاد دانشگاه پشت سر شهید مطهری نماز نمی‌خواند؟ 🔹 خاطراتی از شهید آیت‌الله مطهری(۱) 🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇 eitaa.com/motahari_ir t.me/motahari_ir sapp.ir/motahari_ir
12.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️ 🔺 خدا حاضر است ➕هر هفته یک از امام خمینی(رحمت الله علیه) به اشتراک بگذارید... 📥 دریافت سایر کیفیت‌ها 👇 🔗 http://emam.com/posts/view/29019@EMAM_COM
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 اینقدر تبلیغات منفی علیه اسلام در غرب بالاست که اینا باور نمیکنند دین اسلام اینقدر جامع و کامل باشه 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف ⁉️ ایرانی‌ها به بخش‌های گوناگون چه نگاهی دارند؟ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 اذعان سردبیر رادیو اسرائیل به فروپاشی رژیم صهیونیستی از درون؛ باید آماده زلزله‌های گسترده‌تری در اسرائیل باشیم! ✍ منشه امیر، سردبیر رادیو رژیم صهیونیستی: اکنون درون اسرائیل زلزله‌ای رخ داده که آثار آن در آینده در ابعاد گسترده‌تری دیده خواهد شد! 🔸رکن اطلاعات ستاد ارتش شکست خورده است و روند استعفاهای مقامات امنیتی و نظامی اسرائیل ادامه خواهد داشت! 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 زندگی ۲۰۷ نفر در یک خانه بازار در تهران!!! ✍ گوشه‌ای از وضعیت جنوب پایتخت ایران در دورۀ با شکوه پهلوی👇🏻 🔻مردم جنوب تهران سه دسته بودند: گودال‌نشین، خیابان‌نشین و کاروانسرانشین! 🔻 زندگی ۲۰۷ نفر در یک خانه 🔻 زندگی در گودال‌هایی با ۲۰ تا ۳۰ پله پایین‌تر از سطح زمین 🔻هر هفتاد نفر یک مستراح که اغلب نوبت به بچه‌ها نمی‌رسید!! 🔻فقط ۸ درصد مردم به مدرسه می‌رفتند. 🗞 روزنامۀ اطلاعات، ۵ اردیبهشت ۱۳۴۱ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1⃣1⃣8⃣ 🔆 یک خواهش تکراری! 📣 آقای قالیباف : خواهش می‌کنم همکاران در رأی‌گیری شرکت کنند. من اسامی را اعلام می‌کنم. ۵۰ نفر رأی نداده‌اند. + فرصت ندادی! - به جای ۳۰ ثانیه، ۵۳ ثانیه فرصت دادم!(برای فشار دادن یک دکمه) 🔸 جالب آن‌که در ادامه جلسه با رفتن قالیباف و آمدن مصری(که با نمایندگان همراهی بیشتری نشان می‌دهد)، میزان عدم مشارکت بیشتر شد. 🔸 از این مجلس که گذشت. ای کاش در مجلس دوازدهم اسامی نمایندگان کم‌کار را منتشر کنید. 🔸دو سال قبل گفته می‌شد هزینه هر دقیقه صحن علنی ۱۰۰ میلیون تومان است. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.