eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
11هزار ویدیو
324 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
 ✳️الإمامُ الرِّضا عليه  السلام  :  حَرّمَ اللّه ُ الخَمرَ لِما فيها مِن الفَسادِ ، ومِن تَغْييرِها عُقولَ شارِبِيها ، وحَمْلِها إيّاهُم على إنْكارِ اللّه ِ عزّوجلّ ، والفِرْيَةِ علَيهِ وعلى رُسُلِهِ ، وسائرِ ما يكونُ مِنهُم مِن الفَسادِ والقَتلِ .    خداوند شراب را حرام فرمود ؛زيرا شراب تباهى مى آورد ، عقل شرابخواران را دگرگون مى كند و آنان را به انكار خداى عز و جل و دروغ وتهمت بستن به او و پيامبرانش وا مى دارد و ديگر اعمالى چون تبهكارى و قتل كه از شرابخواران سر مى زند .  عيون أخبار الرِّضا: 2/98/2 . 
(رحمت الله علیه) :«این را من کرارا گفته ام که مرحوم آقای بهشتی در این مملکت مظلوم زیست. تمام مخالفین اسلام و مخالفین این کشور حمله مستقیم شان را به ایشان و بعضی دوستان ایشان کردند. کسی را که من بیشتر از بیست سال می شناختم ... من او را یک فرد متعهد، مجتهد، متعهد، متدین، علاقمند به ملت، علاقمند به اسلام و به دردبخور برای جامعه خودمان می دانستم.» 📚(صحیفه امام، ج‏ ۱۴، ص ۵۱۵) ‍
🔺«منبع آگاه» تایید حکم اعدام‌ سه بازداشتی آبان را تکذیب کرد باشگاه خبرنگاران جوان صداوسیما نوشت: صبح امروز خبری درباره تایید احکام اعدام امیرحسین مرادی، سعید تمجیدی و محمد رجبی، سه تن از شهروندان بازداشت شده در جریان اعتراضات آبان ماه در دیوان عالی کشور منتشر شد شد. خبری کذب که دیوان عالی کشور آن را رد کرد. یک منبع آگاه در دیوان عدالت کشور درباره این احکام اظهار کرد: خبر تایید حکم اعدام برای این افراد صحت ندارد. وی ادامه داد: حکمی درباره بازداشت شدگان آبان ماه تایید نشده است.
✔️ امتحان آنلاین در گورستان ✳️همچنان غسل و کفن اموات فوت‌ شده بر اثر کرونا توسط طلاب در شیراز انجام‌ می‌شود! دیروز (چهارشنبه) در حین کار غسل و کفن این خواهر طلبه از غسالخانه آمد بیرون، لپ‌تاپ را باز کرد تا امتحان آنلاین بدهد. جهاد ادامه دارد. kayhan.ir
🌸 الإمامُ الرِّضا عليه السلام  :  لا يَكونُ الرّجُلُ عابِدا حتّى يكونَ حَليما .    آدمى عابد نباشد، مگر آن كه بردبار باشد .  الكافي : 2/111/1 . 
برخی مطالب و مسائل هست که رسیدن به آنها و نتیجه گیری کردن درمورد آن نیاز به زمان دارد. به شخصه خیلی از ابعاد حمله سنگین موشکی ایران به پایگاه عین الاسد فکر کرده بودم، اما به این موضوع که ایران در این حمله به صورت کامل بزرگترین و مهمترین پایگاه هوایی آمریکا در آسیای غربی را با شلیک فقط ۱۱ فروند موشک از کار انداخت – مساله‌ای که هرچند در تحلیل‌ها با آن اشاره شده بود – اما در آن زمان به عنوان ارسال یک پیام قدرتمند از طرف ایران به تروریست چ‌های آمریکایی آن را وارد نکرده بودم. این حقیقت که آمریکا همه توان خود را در عراق در عین الاسد جمع کرد و مدام پیام می فرستاد که شما مثلاً می توانید فلان جا فلان جا را بزنید تا ماجرا تمام شود شاید به این دلیل بود که ایران مثلاً پایگاه بلد را بزند و بعد آمریکایی‌ها با استفاده از دپوی تجهیزات در عین‌الاسد اقدامی تلافی جویانه کنند اما هنگامی که ایران این پایگاه را منهدم کرد، نه تنها به آمریکایی‌ها بلکه به رژیم‌صهیونیستی، سعودی و حتی اردوغان یادآور شد که شیوه جنگیدن ایران بسیار متفاوت است. انهدام عین الاسد رونمایی از تاکتیک ایران در هر نبردی در آینده بود.
💢مذهبی نباید سیاسی باشد! یک تفکر غلط، با استدلال قشنگ در جامعه وجود دارد که اگر پای بیاید وسط، خراب میشود! معمولا این افراد، میگویند: دین یک امر شخصی و مقدسی است. خودشان را دین هم میدانند. ✅اولا دین کارش همین است که هرجا نامناسب و خراب وجود دارد، درست را بیان کند. مسلما دین، سیاست صفتان و پرستان را قبول ندارد. اساسا دین آماده که بگوید، آن سیاستها را باید کنار گذاشت. ✅دوم؛ این همه قرآن، به انبیا دستور مقابله با حاکمان دوران خود و اقامه حکومت داده است، فلسفه اش چیست؟ (ابراهیم با نمرود، موسی با فرعون، پیامبر ما با کفار قریش...) ✅سوم، تمامی انبیا و امامان با حکومت مستقر زمان خود که صاحب قدرت سیاسی بودند، جنگیده اند. یا مثل امام حسین(ع) در کارزار جنگ شده اند یا با تبعید و زندان و در نهایت با ترور به رسیده اند. ✅چهارم، دینی که فقط به نماز و روزه و مبطلات آن، به غسل جنابت و دفن و کفن میت و اخلاق بپردازد و کاری به و نداشته باشد، دین نیست، خاله بازی است. بعضی ها این و حداقلی را میخواهند. در مجموع، این آدرس غلطی است که عده ای میخواهند،دین فقط در گوشه مسجدها، در هیاتها و قبرستانها باقی بماند و کاری به کار ظلم و فساد و طاغوت نداشته باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️بسیاری از مردم تصور می کنند امامزاده ای به نام سید واقعیت ندارد. در حالی که..‌.
📚بخوانید : دوشنبه ها . تفسیر قرآن 💠وَ فِي خَلْقِكُمْ وَمَا يَبُثُّ مِن دَابَّةٍ آيَاتٌ لِّقَوْمٍ يُوقِنُونَ (جاثیه/4) و در آفرينش شما و آنچه از جنبده ها كه (در هستى) پراكنده نموده، براى اهل يقين، نشانه هايى (از قدرت الهى) است. ✳️پیام ها : ✔️1- همه هستى كتاب شناخت خداوند است. آسمان، انسان و جانوران، همه ما را به يك هدف مى رساند. «و فى خلقكم و مايبثّ من دابّة» ✔️2- يكى از نعمت هاى الهى پراكنده بودن جنبنده هاست كه در غير اين صورت زندگى انسان فلج مى شد. «يبثّ من دابّة» ✔️3- آفرينش آسمان ها و زمين يك طرف، آفرينش تمام جنبنده ها يك طرف و آفرينش انسان نيز يك طرف. «خلقكم و ما يبث» (نام انسان قبل از ساير جنبده ها و به صورت جداگانه برده شده كه نشانه اهميّت است) ✔️4- مطالعه در نظام هستى راه رسيدن به يقين است. «لقوم يوقنون» ✍تفسیر نور . ذیل آیه شریفه https://eitaa.com/BARADARANH1_IR