💢 الگوی حضرت زهرا (سلام الله علیها)
💠 عمل به سیره حضرت زهرا (سلام الله علیها) فقط به نماز و دعا نیست.
حضرت زهرا (س) با فرزندش امام حسن مجتبی (ع) بازی می کرد و او را بالا می انداخت و می فرمود:
« إشْبَه أباکَ یا حسن واخلَعْ عن الحقِ الوَسَنَ و اعبد الها ذامِننَ ولاتُوالِ ذَا الاِحَنِ [1]
پسرم حسن، مانند پدرت باش. ریسمان ظلم را از حق بر کن. خدایی را بپرست که صاحب نعمتهای متعدد است و هیچ گاه با صاحبان ظلم و تعدی، دوستی مکن دلسوز و با آنها خوش رفتار بود.»
[1] مناقب آل ابی طالب (علیهمالسّلام)، ج۳، ص۳۸۹
📚 مناقب آل ابی طالب، ج3، ص149
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #ولادت_حضرت_فاطمه
📎 #بانوی_قهرمان
https://btid.org/fa/photogallery/197803
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐btid.org
💢 امام خمینی رحمت الله علیه از منظر دانشمندان جهان
💠 دکتر جرج موستاکیس روحانی و نویسنده مسیحی از یونان
🔆 من یک مسیحی هستم ولی به امام خمینی رحمت الله علیه علاقه بسیار زیادی دارم. من و سایر مسیحیان آزاده وظیفه خود می دانیم که از ایشان پیروی کنیم.
📚 جمهوری اسلامی، 24-11-1368.
🌸 میلاد سراسر نور حضرت زهرا سلام الله علیها و سلاله پاکشان حضرت امام خمینی رحمت الله علیه مبارک باد.
https://btid.org/fa/photogallery/197942
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #ولادت_حضرت_فاطمه
📎 #ولادت_امام_خمینی
📎 #امام_خمینی
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید
💢 فضائل حضرت زهرا سلام الله علیها
🎤 حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
📎 #تولیدات_چند_رسانهای
📎 #ولادت_حضرت_فاطمه
🔹https://btid.org/fa/video/197828
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐btid.org
📽بلوا برای بازگشت به ساده زیستی
⭕️ میتوانیم بهروز شعیبی را بهعنوان یک کارگردان قابلاعتماد وکاربلد در سینمای ایران بشناسیم که میتواند هر پروژهای را بهاندازه و استاندارد جمعوجور کند. ساخته جدید شعیبی فیلمی بود که هم برای اهالی رسانه و هم برای مخاطبین دارای جابیت خاصی بود.
در «روز بلوا»، بابک حمیدیان ایفای نقش یک روحانی را بر عهده دارد و ظاهراً ماجرای فیلم به فسادهای مالی اخیر اشاره میکند؛داریوش ارجمند ،لیلا زارع ومحسن کیایی از جمله چهرههایی هستند که در این فیلم جلوی دوربین رفتهاند.
👈ادامه مطلب
https://b2n.ir/h96146
📎 #نقدرسانه
📎 #سینمایـایران
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
جلسه ۲۷۰ . حکمت ۱۹۷ . ۲.۱۱.۱۴۰۰.m4a
5.01M
🔊 نمی از یمی (شرح نهج البلاغه) . جلسه ۲۷۰
✔امام علی علیه السلام :
إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ تَمَلُّ كَمَا تَمَلُّ الْأَبْدَانُ، فَابْتَغُوا لَهَا طَرَائِفَ الْحِكْمَةِ.
اين دل ها همانند تن ها، خسته و افسرده مى شوند. براى رفع ملالت و افسردگى آنها سخنان حكمت آميز و زيبا و ظريف انتخاب كنيد.
✍نهج البلاغه . حکمت ۱۹۷
⭕️ حضرت فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) عابدهای بی همتا
🔰 عبودیت و بندگی از جمله صفات ممتاز فاطمه زهرا (سلام الله علیها) است که هم از جهت کمیت و هم از جهت کیفیت قابل الگو برداری است. از جهت کمیت باید از وی به عنوان عابدهای بیهمتا یاد نمود. دعا، انس با قرآن، قیام، رکوع و سجدههای طولانی در نماز بخشی از این عبودیت و بندگی است.
👈 در روایتی حسن بصری از عبادت حضرت به عنوان شخصیتی بی بدیل چنین یاد میکند: «در تمام دنیا، عابدتر از فاطمه (علیهاالسلام) یافت نمىشود؛ او به حدى براى عبادت برپا مىایستاد که پاهایش ورم مىکرد.»
✅ ابعاد مختلف این بندگی را می توان در کلام فرزند بزرگوارش امام حسن مجتبی (علیهالسلام) مشاهده نمود: «مادرم فاطمه (عليهاالسلام) را ديدم كه در شب جمعه از بستر خويش جدا شده، در محراب عبادت ایستاده و تا طلوع خورشيد مشغول عبادت و راز و نياز با پروردگار بود و لحظهاى از ركوع و سجود دست برنمىداشت.»
🔶 در روایتی آمده پس از گذشت سه روز از ازدواج آن حضرت، پيامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) از امام على (عليهالسلام) درباره همسرى دخترش سؤال نمود که امیرالمؤمنین فرمودند: «نِعْمَ الْعَوْنُ عَلَى طَاعَةِ اللَّهِ: او بسيار مددكار و يارى كننده به عبادت و طاعت خداوند است.»
❇️ پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) نیز درباره عبادت فاطمه زهرا میفرماید: «... ای سلمان! همانا خداوند قلب و جوارح دخترم فاطمه را از ايمان پر نموده است، او هر شب پس از فارغ شدن از کارهای منزل، به عبادت و بندگی خداوند می پردازد.»
👈 کیفیت در عبودیت فاطمی
🔺 در روایتی وقتی پيامبر از او در باره كمبود و نيازهايش مىپرسد جوابى درس آموز میدهد: «لذّتى كه از بودن در محضر حضرت حق نصيب من مىگردد، چنان مرا در خود غرق مىنمايد كه از هر خواهش و حاجتى غافل و بىنياز مىگردم، شوق وصال او همه نيازها و كاستىها را از يادم مىبرد و مرا جز به تماشاى وجه مقام ربوبى به چيزى ديگر فرصت نمىدهد.»
💠 کیفیت عبودیت فاطمی در شب عروسی با امام علی (علیهالسلام) به گونهای است که عقل هر انسان عاقل و عارفی را حیران و سرگردان می کند. در شب عروسی وقتی حضرت علی (علیهالسلام) از علت گریه و نگرانی فاطمه در شب عروسی جویا شد، فرمودند: «ورود امروز من به خانه تو، مرا به ياد منزل قبر، و به ياد ورود در قيامت انداخته است. تو را به حق محمد بیا به محرابمان رویم و امشب را به تهجد و عبادت خدایی که سزاوار آن است بپردازیم.»
____________________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/194453
📎 #اعتقادات
📎 #راهنما_شناسی
📎 #امامت
📎 #ولادت_حضرت_فاطمه
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ راز موفقیت در همسرداری فاطمه زهرا(سلام الله علیها)
✅ از امتیازات یک بانوی مسلمان توفیق او در امر همسرداری است. اگر در میان زن و شوهر یکی از آنها فداکارتر و اهل عفو و گذشت بیشتری در زندگی باشد، مطمئناً کار به مشاجره و نزاع خانوادگی نخواهد رسید. بنابراین کمتوقع بودن، گلایه نکردن، صبر و استقامت داشتن در سختی های زندگی، میتواند کمک شایانی به استحکام ارکان خانواده نماید.
❇️ در منابع تاریخی نقل شده در یکی از روزها در منزل امیرالمومنین و زهرای مرضیه(علیهماالسلام) غذایی نبود؛ امام از همسر خود پرسید: «فاطمه جان در منزل غذایی هست که استفاده کنیم؟» فرمود: «سوگند به آن خدایی که مقام و عظمت تو را بالا برد سه روز است که در منزل غذای کافی نداریم، مقدار کمی نیز که در منزل بود به شما بخشیدیم وخودم رنج گرسنگی را تحمل کردم.»
🔶 امام فرمود: «چرا به من اطلاع ندادی؟» حضرت زهرا سلام الله علیها پاسخ داد: « رسول خدا مرا نهى نموده از اينكه چيزى از تو بخواهم و فرموده است: اگر على چيزى براى تو آورد بپذير و در غير اين صورت هرگز از او چيزى مخواه.»
👈 پیامهای ارزشمند این حکایت:
1️⃣. در سختیهای زندگی زبان به شکوه و نارضایتی از زندگی نگشاییم و سعی کنیم با تحمل سختیها مشکلی از دوش همسر خود در خانواده برداریم.
2️⃣. قانع بودن در زندگی میتواند روح رضایتمندی در زندگی را تقویت نماید و مشکلات اقتصادی را برای اعضای خانواده قابل تحمل کند.
3️⃣. در زندگی مشترک، دیگری را بر خود مقدم داشتن و از حق خویش گذشت کردن از جمله پیامهای زیبای این حکایت اخلاقی است.
_________________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/61621
📎 #اعتقادات
📎 #راهنما_شناسی
📎 #امامت
📎 #ولادت_حضرت_فاطمه
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ همسرداری در سیره حضرت زهرا(سلام الله علیها)
🔰دین مبین اسلام برای زنان عالم به خصوص مسلمانان دنیا، حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) را به عنوان الگویی مناسب ذکر میکند. در این نوشتار مقداری از اخلاق نیکوی حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) در خانهداری و همسرداری را بیان میکنیم.
👈 کارها بین امیرالمومنین و فاطمه زهرا(سلاماللهعلیهما) تقسیم شده بود.
✅ در روز اول زندگی امیرالمومنین و فاطمه زهرا(سلاماللهعلیهما) کارهای ضروری زندگی را بین خود تقسیم کردند؛ آوردن آب و تهیه هیزم و کارهای خارج از خانه، برعهده علی(علیهالسلام) بود و درست کردن آرد، خمیر و پختن نان، وصله زدن لباس و کارهای داخل خانه با فاطمه(سلاماللهعلیها).
حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) از اینگونه تقسیم کار، بسیار خرسند بود؛ چرا که از برخورد و روبهرو شدن با نامحرمان در بیرون، دور بود. این نکته، درسی برای تقویت عفاف و پاکی زنان ما در جامعه اسلامی است.
👈 اوج محبت و عشق در میان آن دو
❇️ استفاده از نام مناسب و القاب زیبا برای مخاطب قرار دادن همسر، باعث روابط مثبت و ایجاد محیطی آکنده از صمیمیت میشود. حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) با الهام از دستورات الهی و با دارا بودن درک صحیح از روابط زن و شوهر، همواره به همسر بزرگوارش عشق میورزید و او را مورد محبت قرار میداد و در کلام خود علاقه و احترام را در نظر داشت؛ گاهی او را با کنیهی «اباالحسن» صدا میزد و گاه او را «یابن عم: پسر عمو» خطاب میکرد.
🔻عشق و محبت فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) نسبت به همسرش به اندازهای بود که در لحظات احتضار میگریست و به امیرالمومنین(علیهالسلام) میفرمود: «ابکی لما تلقی بعدی؛ به خاطر آنچه [از مشکلات و سختیها] که پس از من به تو خواهد رسید، گریه میکنم.»
🔺امیرالمومنین(علیهالسلام) نیز فرمود: «هرگاه به چهرهی او(زهرا) نگاه میکردم هر گونه غم و اندوه از من برطرف میشد.»
👈 شوهرداری و هماهنگی با او
🔶 شوهرداری حضرت(سلاماللهعلیها) بهترین الگو برای زنان مسلمان است. رفتار حضرت با شوهرش امیرالمومنین(علیهالسلام) در عالی ترین مرحله صفا و مهربانی بود. امیرالمومنین(علیهالسلام) در این رابطه میفرماید: «سوگند به خدا، من هرگز زهرا(سلاماللّهعلیها) را تا آن زمان که خداوند او را به سوی خود برد، خشمگین نکردم و در هیچ کاری موجب ناخشنودی او نشدم. او نیز هیچگاه منراخشمگین نکرد و عملی از او سر نزد تا باعث ناخشنودی من شود.»
_____________________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/59488
📎 #اعتقادات
📎 #راهنما_شناسی
📎 #امامت
📎 #ولادت_حضرت_فاطمه
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ درسهای زیبایی از زندگی فاطمه زهرا و امیرالمومنین(علیهماالسلام)
🔰 مراسم عروسی آنها بسیار ساده و پر از صمیمیت بود. پیامبر(ص) با خیل فرشتگان با تکبیر عروس را به خانه شوهر بدرقه کرده و فاطمه (سلام الله علیها) در راه لباس خود را به فقیر بخشید . علی (علیه السلام) ولیمهای به میمنت عروسی با حضرت زهرا (سلام الله علیها) تهیه و با کمک پیامبر (ص) مردم را اطعام کردند.
👈 اطاعت کردن از شوهر
اطاعت از شوهر از صفات زنان صالحه و درستکار است. حضرت علی (علیه السلام)، درباره حضرت زهرا میفرماید: «او هیچگاه مرا به خشم نیاورد و در هیچ کاری نافرمانی مرا نکرد و به راستی هر وقت به او نگاه میکردم غم و اندوههایم بر طرف میشد.»
👈 احترام به شوهر
حضرت فاطمه (س) همواره به حضرت علی (علیه السلام) احترام فراوان میگذاشت همواره او را با لقب «ابا الحسن» صدا میزد؛ حضرت فاطمه (سلام الله علیها)شوهرش را برای یکی از اهالی مدینه اینچنین معرفی میکند: «علی(ع) امامی ربانی و الهی، و نورانی و مرکز توجه همه عارفان و خداپرستان و فرزند پاکان، گوینده حق و ... است.»
👈 خانهداری و خدمت شوهر کردن
جهاد زن به فرمایش پیامبر اسلام (ص)، «خوب شوهرداری است.» حضرت فاطمه(سلام الله علیها) تمامی کارهای منزل را انجام میداد به گونهای که علی علیهالسلام نحوهی کار کردن او را در منزل اینگونه بیان میکند: «یا رسولالله، فاطمه آنقدر آب آورده که بند مشک در سینهاش اثر گذاشته، آنقدر آسیا گردانیده است که دستهایش آبله کرده، آنقدر در نظافت خانه کوشیده که لباسهایش گردآلود و کثیف شده و آنقدر آتش زیر دیگ روشن کرده که جامعهاش، به سیاهی گراییده است.»
👈 کمک کردن به شوهر در کارهای دنیا و آخرت
💠 حضرت زهرا (سلام الله علیها) با تمام وجودش همسرش را در امور دینوی و اخروی یاری کردند و لحظه به لحظه زندگانی نه سالهاش یاری و کمک روحی و معنوی علی(علیه السلام) بوده به گونهای که شوهرش او را رکن زندگی خود میداند. وقتی علی (علیه السلام) از مسجد برگشت و چشم حضرت زهرا (سلام الله علیها) به او افتاد بر شانههای آن حضرت تکیه کرد و فرمود: «روحم فدای روح تو و جانم سپر بلای تو باد ای ابوالحسن! اگر در شرایط خوب باشی من با تو هستم و اگر در شرایط بدی باشی من نیز با تو هستم.»
_________________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/173509
📎 #اعتقادات
📎 #راهنما_شناسی
📎 #امامت
📎 #ولادت_حضرت_فاطمه
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 امام خمینی رحمت الله علیه از منظر دانشمندان جهان
💠 مولانا نواب بلدین نقشبندی از دانشمندان برجسته اهل سنت
🔆 امام خمینی رحمت الله علیه جامعه ایرانی غرق در فرهنگ فاسد غرب را تبدیل به جامعه ای کاملا اسلامی کرده است.
📚 «خورشید بی غروب، ص 74 »
🌸 میلاد سراسر نور حضرت زهرا سلام الله علیها و سلاله پاکشان حضرت امام خمینی رحمت الله علیه مبارک باد.
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #ولادت_حضرت_فاطمه
📎 #ولادت_امام_خمینی
📎 #امام_خمینی
https://btid.org/fa/photogallery/197942
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐btid.org
💢 امام خمینی رحمت الله علیه از منظر دانشمندان جهان
💠 پروفسور پروولسی ایتالیایی، استاد ایران شناسی در دانشگاه رم
🔆 آیت الله خمینی رحمت الله علیه آغاز کننده انقلابی بود که بالاخره فرهنگ اسلامی راستین ملت ایران را آشکار ساخت.
📚 «شخصیت امام رحمت الله علیه از دیدگاه رسانه ها و متفکران جهان، ص 26»
🌸 میلاد سراسر نور حضرت زهرا سلام الله علیها و سلاله پاکشان حضرت امام خمینی رحمت الله علیه مبارک باد.
https://btid.org/fa/photogallery/197942
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #ولادت_حضرت_فاطمه
📎 #ولادت_امام_خمینی
📎 #امام_خمینی
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐btid.org
💢 امام خمینی رحمت الله علیه از منظر دانشمندان جهان
💠 دکتر مصطفی ایوب، دانشمند مسلمان آمریکایی و مسؤول گروه مطالعات ادیان در دانشگاه تامبل آمریکا:
🔆 بنده معتقدم که تاریخ، امام خمینی رحمت الله علیه را به عنوان بزرگترین شخصیت جهانی قرن بیستم معرفی خواهد کرد.
📚 شخصیت امام رحمت الله از دیدگاه رسانه ها، ص 14.
🌸 میلاد سراسر نور حضرت زهرا سلام الله علیها و سلاله پاکشان حضرت امام خمینی رحمت الله علیه مبارک باد.
https://btid.org/fa/photogallery/197942
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #ولادت_حضرت_فاطمه
📎 #ولادت_امام_خمینی
📎 #امام_خمینی
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐btid.org
💢 طریقه محاسبه خمس مغازه
💠 اگر مغازه را با درآمد کسب خریداری کرده باشید، در اولین سال خمسی به قیمتی که ارزش دارد، مشمول خمس می باشد و بعد از آن تا فروخته نشده، خمس ندارد مگر آنکه به قصد گران شدن خريده باشید و قبلاً امکان فروش وجود داشته و به خاطر بالا رفتن قیمت نگهداری شده باشد که در این صورت ارزش افزوده سر سال خمس دارد.
🔺 استفتا از سایت آیت الله خامنه ای / شماره استفتاء: mmppmp۵
📎 #احکام
📎 #احکام_خمس
📎 #خمس_مغازه
📎 https://btid.org/fa/news/197962
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 سالروز ولادت حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) بر امت اسلامی مبارک باد.
رهبر شوروی سابق:
او فراتر از زمان میاندیشید و در بعد مکان نمیگنجید. او توانست اثر بزرگی در تاریخ جهان برجای بگذارد.
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #ولادت_امام_خمینی
https://btid.org/fa/photogallery/197898
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید : خندوانه قرائتی🍉😄
📚 بخوانید : یکشنبه ها . احکام شرعی
🌸🌹 @BARADARANH1_IR
صفحه ما در اینستاگرام 👇
https://instagram.com/baradarannh.ir2?utm_medium=copy_link
💠 امیرمومنان علی علیه السلام:
🍃 سخن زيبا، نشانه فراوانی عقل است.
🔹 جميلُ القَولِ دَليلُ وُفورِ العَقلِ؛
📚 شرح آقا جمال خوانساری بر غرر الحکم حدیث 4776
📎 #اعتقادات
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #احادیث_تربیتی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
40.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«بسم الله»
اگر یک روزی کسی بهتون گفت #اسلام برای زن ارزش قائل نشده؛
بهش بگید جملش رو به این شکل اصلاح کنید: «اسلام در مقابل ناموس برای هیچ چیز ارزشی قائل نشده...»
یعنی چی، یعنی صدهزار مرد پیلتن حاضرن تیکه تیکه بشن، اما آب تو دل ناموسشون تکون نخوره!
حاضرن هر کاری بکنن و از جونشون بگذرن اما کسی به ناموسشون نگاه چپ نکنه!
ما ملّتی هستیم که اعتقادمون میگه:
«صد #پسر در خون بغلتد، گم نگردد #دختری!»
بهش بگید ما کف پای مادرامون رو میبوسیم و روی چشممون میگذاریم چون بوی #بهشت میده،
چون دینمون گفته بهشت زیر پای #مادر است!
بهش بگید از نظر شما زن اگر هم باارزش باشه، نهایتا کالای باارزشی است برای لذتجویی دیگران...
این ارزش #زن نیست، سرزنش زن است...
#امیرالمؤمنین(علیه السلام):
«الْمَرْأَةَ رَيْحَانَةٌ وَ لَيْسَتْ بِقَهْرَمَانَةٍ»
«زن گلی خوشبو است و پیشکار نیست»
ولادت حضرت #مادر بر همه #مادران مبارک باد!
🖌#یِه_بَنْدِه_خُدا
@negashteh | نگاشته