eitaa logo
برادرانه
225 دنبال‌کننده
25.9هزار عکس
10.6هزار ویدیو
321 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
✔️عظمت پروردگار در آفرینش حیات و مرگ ✴️قرآن مجید در آیه ۲۸ سوره «بقره» با ذکر یکى از پدیده هاى شگفت انگیز آفرینش، انسان ها را متوجه وجود پرودگار مى سازد، در واقع، قرآن مجید در این آیه براى اثبات وجود خدا از نقطه اى شروع کرده که براى احدى جاى انکار باقى نمى گذارد و آن مسأله پیچیده حیات و زندگى است. نخست مى گوید: (چگونه شما خدا را انکار مى کنید در حالى که اجسام بى روحى بودید و او شما را زنده کرد و لباس حیات بر تنتان پوشانید)؛ «کَیْفَ تَکْفُرُونَ بِاللّهِ وَ کُنْتُمْ أَمْواتاً فَأَحْیاکُمْ». قرآن به همه ما یادآورى مى کند که قبل از این شما مانند سنگ ها، چوب ها و موجودات بى جان مرده بودید، و نسیم حیات اصلاً در کوى شما نوزیده بود. ولى اکنون داراى نعمت حیات و هستى مى باشید، اعضاء و دستگاه هاى مختلف، حواس و ادراک به شما داده شده، این هستى و حیات را چه کسى به شما عطا کرده آیا خود به خویشتن دادید؟ بدیهى است هر انسان منصفى بدون هیچ تردید اعتراف مى کند این نعمت از خود او نیست، بلکه از ناحیه یک مبدأ عالم و قادر به او رسیده است. از کسى که تمام رموز حیات و قوانین پیچیده آن را مى دانسته، و بر تنظیم آن قدرت داشته. آنگاه جاى این سؤال است: پس چرا به خدائى که بخشنده حیات و هستى است کفر مى ورزید؟. امروز براى همه دانشمندان مسلّم شده، ما در این جهان چیزى پیچیده تر از مسأله حیات و زندگى نداریم؛ چرا که با تمام پیشرفت هاى شگرفى که در زمینه علوم و دانش هاى طبیعى نصیب بشر گردیده، هنوز معماى حیات گشوده نشده است. این مسأله آن قدر اسرارآمیز است که افکار میلیون ها دانشمند و کوشش هایشان تاکنون از درک آن عاجز مانده، ممکن است در آینده در پرتو تلاش هاى پى گیر، انسان از رموز حیات، تدریجاً آگاه گردد، ولى مسأله این است: آیا هیچ کس مى تواند چنین امر فوق العاده دقیق، ظریف و پر از اسرار را که نیازمند به یک علم و قدرت فوق العاده است، به طبیعت بى شعور که خود فاقد حیات بوده است نسبت دهد؟ اینجا است که مى گوئیم: پدیده حیات در جهان طبیعت بزرگ ترین سند اثبات وجود خدا است که پیرامون آن کتاب ها نگاشته اند، و قرآن در آیه فوق مخصوصاً روى همین مسأله، تکیه کرده است. پس از یادآورى این نعمت، دلیل آشکار دیگرى را یادآور مى شود و آن مسأله «مرگ» است مى فرماید: (سپس خداوند شما را مى میراند)؛ «ثُمَّ یُمیتُکُمْ». انسان مى بیند اقوام، خویشان، بستگان و آشنایان یکى پس از دیگران مى میرند و جسد بى جان آنها زیر خاک ها مدفون مى شود، اینجا نیز جاى تفکر و اندیشه است، چه کسى هستى را از آنها گرفت؟ اگر هستى آنها از خودشان بود، باید جاودانى باشد، این که از آنها گرفته مى شود دلیل بر این است که دیگرى به آنها بخشیده. آرى آفریننده حیات، همان آفریننده مرگ است، چنان که در آیه ۲ سوره «ملک» مى خوانیم: «الَّذی خَلَقَ الْمَوْتَ وَ الْحَیاةَ لِیَبْلُوَکُمْ أَیُّکُمْ أَحْسَنُ عَمَلاً»؛ (او خدائى است که حیات و مرگ را آفریده که شما را در میدان حسن عمل بیازماید). (۱) ✍پی نوشت : (۱). گرد آوری از کتاب: تفسیر نمونه، آیت الله العظمی مکارم شیرازی، دار الکتب الإسلامیه، چاپ پنجاه و پنجم، ج ۱، ص ۱۹۹.
🌸رسولُ اللّه ِ صلى  الله  عليه  و  آله :  أفضَلُ النّاسِ مَن عَشِقَ العِبادَةَ فَعانَقَها، وأحَبَّها بقَلبِهِ، وباشَرَها بِجَسَدِهِ، وتَفرَّغَ لَها، فَهُو لا يُبالي عَلى ما أصبَحَ مِنَ الدُّنيا : عَلى عُسرٍ أم عَلى يُسرٍ .  برترين مردم كسى است كه عاشق عبادت شود؛ پس، دست در گردن آن آويزد و از صميم دل دوستش بدارد و با پيكر خود با آن در آميزد و خويشتن را وقف آن گرداند؛ پس چنين شخصى را باكى نباشد كه دنيايش به سختى گذرد يا به آسانى.  الكافي : 2/83/3.
📚بخوانید : دوشنبه ها . تفسیر قرآن 💠 خدا از مومنین دفاع می کند.... https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ 👇👇
💠إِنَّ اللَّهَ يُدَافِعُ عَنِ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ (حج/38) قطعاً خداوند از كسانى كه ايمان آورده اند دفاع مى كند، بى شك خداوند هيچ خيانتكار ناسپاسى را دوست ندارد. ✳️نکته ها : ✔️يكى از وعده ها و سنّت هاى الهى، نصرت و دفاع از مؤمنين است و خداوند اين دفاع و حمايت را به عنوان يك حقّ، بر خود لازم فرموده است . البتّه معناى دفاع و نصرت الهى، هميشه دفاع و نصرت فورى و كوتاه مدّت نيست، بلكه دفاع دراز مدّت را نيز شامل مى شود، زيرا در آيات ديگر مى فرمايد: «والعاقبة للمتّقين» آرى، ممكن است در يك درگيرى و جنگ، مؤمنين به ظاهر شكست بخورند ولى اهداف و تفّكر آنان پيروز شود، چنانكه ابن ملجم، حضرت على عليه السلام را به شهادت رساند، ولى آيا خداوند او را حمايت كرد يا على عليه السلام را؟ نام على، فرزند على، كتاب على، مناجات على، عزّت على، شيعه ى على و تفكّر على سرانجام به پيروزى رسيد. 🔵«خَوّان» و «كَفور» به معناى كسى است كه كفر و خيانت، كار و سيره ى او باشد. ✳️پیام ها : ✔️1- تحقّق وعده ى الهى در دفاع از مؤمنان، حتمى است. ✔️2- مؤمنان، تنها و بى مدافع نيستند. ✔️3- حمايت خداوند، ابدى است. ✔️4- مؤمنان، از حريم خدا دفاع مى كنند وخدا از حريم مؤمنان. ✔️5- مؤمنان، محبوب خدا هستند. ✔️6- عنصرى كه نصرت و دفاع خدا را جلب مى كند، ايمان است. ✔️7- همه ى مردم در برابر خداوند يكسانند ، و خيانت از هيچ كس بخشيده نيست. ✔️8- بدتر از خيانت، خيانت پيشگى؛ «خَوّان» بدتر از كفر، كفرپيشگى است.«كَفور» ✔️9- خيانت، زمينه ى كفر است. (اوّل «خَوّان» مطرح شده، بعد «كَفور») ✔️10- كسى كه ايمان ندارد به خود و خدا و رسول خدا صلى الله عليه وآله خيانت كرده است. («خوّان» در برابر «آمنوا» قرار داده شده) ✍تفسیر نور . ذیل آیه شریفه .
❤️اسرار دستگاه گردش خون 💠یکى از دستگاه هاى بزرگ بدن، دستگاه گردش خون مى باشد که همیشه خون را در تمام بدن انسان به گردش در مى آورد.این دستگاه، نمونه کامل لوله کشى بسیار دقیق و منظّمى است که با نقشه و هندسه شگفت آورى در تمام پیچ و خم اعضاى کوچک و بزرگ بدن انسان کشیده شده و به طور خودکار یک وظیفه مهمّ حیاتى را انجام مى دهد. مرکز دستگاه گردش خون، عضوى است به نام «قلب» که گلابى شکل بوده و حجم آن به اندازه یک مشت بسته است. این عضو از نظر اهمیّت فوق العاده اى که دارد، در جاى محفوظى از بدن، میان دو دیواره محکم استخوان هاى پشت و قفسه سینه، در بین دو شش و در سمت چپ بدن قرار گرفته است باید دانست که ضربان قلب به طور خودکار است، یعنى قلب مى تواند بدون آنکه با مراکزى رابطه داشته باشد، مدّتى به ضربان خود ادامه دهد، به همین خاطر اگر قلب حیوانى را از سینه او خارج کنیم، تا مدّتى به ضربان خود ادامه مى دهد و اگر بلافاصله در مایعى شبیه به ترکیب خون وارد شود، ضربان آن مدّت بیشترى ادامه خواهد یافت. به طور متوسّط یک سیزدهم وزن بدن انسان را خون تشکیل مى دهد، بنابراین اگر کسى به وزن ۷۸ کیلوگرم باشد، تقریباً ۶ لیتر خون و کسى که ۶۵ کیلوگرم وزن داشته باشد در حدود ۵ لیتر از این مایع پرمنفعت را دارا خواهد بود. در هر میلى متر مکعّب خون، به طور میانگین ۵ میلیون گلبول قرمز وجود دارد و گلبول هاى سفید تعدادشان از گلبول هاى قرمز کمتر بوده و در هر میلی متر مکعّب خون، حدود ۶ هزار گلبول سفید شناور است. این سربازان مسلّح همواره به حالت آماده باش بوده و در هنگام هجوم میکروب ها، با تمام نیرو از کشور تن دفاع مى کنند گلبول هاى قرمز یکى از کارهاى مهم خون را که رساندن مادّه حیاتى اکسیژن به سلّول ها و جمع آورى نمودن سموم از بدن است، انجام مى دهند، براى اینکه نظم، ریزه کارى ها و ظرافت عجیب این دستگاه را به خوبى دریافته و یقین کنیم که آفرینش آن جز از یک منبع علم و قدرت و آفریننده دانا و تواناى جهان هستى امکان پذیر نیست، باید آن را با مشابهش ـ هر چند به طور ناقص ـ مقایسه کنیم: دستگاه لوله کشى یک شهر را در نظر بگیرید که به تمام خانه ها، کارخانه ها و مؤسّسات مختلف شهر کشیده شده است. آیا هرگز فکر مى کنید که دست تصادف و علل فاقد شعور طبیعى، بدون اینکه هدفى در کار باشد. چنین دستگاهى را در آن شهر به وجود آورده باشد؟! یا اینکه هر بیننده اى یقین مى کند که لوله کشى مزبور اوّلا، زیر نظر مهندسین ماهر، طراحى و نقشه کشى شده و ثانیاً، به وسیله گروهى کارشناس و کارگر فنّى به صورت فعلى خود درآمده و ثالثاً، هر کدام از وسایل و آهن آلات آن به نوبه خود در کارخانه هاى گوناگونى ـ که همه معلول فکر و عقل انسان ها مى باشد ـ ساخته شده است؟ اکنون فکر کنید که لوله کشى یک شهر کجا و لوله کشى دستگاه حیرت آور گردش خون کجا؟ همین دستگاهى که با یک نظم دقیق و ساختمان بسیار ظریف در هر دقیقه، ۲ مرتبه، تعداد ده تریلیون سلّول را آبیارى مى کند. وقتى درباره لوله کشى ساده، آن هم با آن ساختمان خالى از ظرافت و مملوّ از موادّ خشن، هیچ عاقلى حکم به تصادف نمى کند، پس در مقابل دستگاه شگفت انگیز و سرشار از لطف، دقّت و نظم گردش خون، چگونه حکم خواهد کرد؟!(۱) ✍پی نوشت : (۱). گردآوری از کتاب: آفریدگار جهان، آیت الله العظمى ناصر مکارم شیرازى ، مدرسه الامام على بن ابى طالب( ع)، قم، ۱۳۷۹ ه. ش، ص ۱۳۰.
🔻درباره زائری ها و آقامیری ها دوست عزیزی گفت: خوشحالی ازین که خلع لباس شده است؟ گفتم حقا نه، امیدوارم این حکم برگردد؛ اما عمق ماجرا فراتر از حکم قضائی است. حکم دادگاه آقای آقامیری را بهانه کردم. حجم بالای دلخوری انقلابی ها از آقای زائری هم نشانه است. ایندو بزرگوار نماد جریانی هستند که انشالله خیرخواه اند اما ضررهای قابل اعتنائی به جامعه می زنند. باید درباره این منابر شاذ، بیشتر نوشت. هرچند بین آقای زائری و آقامیری تفاوت است، اما به این فهم هردو روحانی معزز، گرفتار یک جنس خطا هستند. یکی از رفقا نوشته بود که علت مخالفت با امثال زائری ها در زبان نقدشان است. نوشتم آدرس غلط ندهید. اگر کسی منکر نقد حکومت شود، خائن به انقلاب و مردم است؛ نقد کنیم، منصفانه و حتما شلاقانه. اما اشکال جای دیگری است. سه انتقاد جدی به سبک رفتاری این دو بزرگوار وجود دارد. عمق رنج، بجهت این است که با دو طلبه مواجهیم؛ دونفر اهل دین که مع الاسف در حال تکثیرند. 🔻اشکال اول. گم کردن سطوح انقلاب. آقای زائری اخیرا گفته است با اینهمه مشکل باز هم می گویند انقلاب اسلامی، 400 سال پیشرفت داشته است. این جمله یک نشانه است از یک خطای راهبردی در سبک انتقادی شان. این خطای راهبردی ناشی از گم کردن سطح تحلیل انقلاب است. انقلاب اسلامی را باید در 5 سطح تحلیل کرد. انقلاب، نظام، دولت و جامعه و امت. نقدهای مربوط به کم کاری ها وفساد مسئولین و فقر و غیره اگر دقیق و منصفانه و عالمانه باشد، مربوط به بخش دولت است؛ اعم از اجرایی و قضائی و غیره. بی اعتنایی به این سطوح باعث می شود با بیان اشتباهات حکمرانی، مخاطب را نسبت به اصل نظام و انقلاب بدبین کنیم. بله انقلاب اسلامی، با توجه به رشد معنویت و بسترسازی برای رشد کرامت ها، چند صدسال تاریخ انسانی را جابجا کرده است. هرچند امروز گرفتار اختلالات تودرتوی حکمرانی باشیم. 🔻اشکال دوم. حقیقت ناتمام. منبری که جای اصل و فرع را عوض کند، ولو اینکه حق بگوید دین تحریف شده به جامعه ارائه کرده است. منبری که بخشی از حقیقت دین را بگوید، دین مسخ شده ارائه کرده است. مبلغی که فقط ابعاد رحمانی دین را بگوید دین التقاطی به مخاطب تحویل داده است. آخوندی که معروف و منکر دین را بشناسد، اما بلندی صدایش در مواجهه با معروفات و منکرات را عادلانه تنظیم نکند، دین مقلب و مشوه را فریاد کرده است. مبلغی که برای سروصدای سر ظهر بازی کودکان اخم کند، اما عربده کشی لات محله را محل نگذارد، دین مسخ شده روی منبر ارائه کرده است. مبلغی که فساد چهارتا مسوول بی کفایت را ببیند، اما از فساداکبر صاحبان کبر در عالم چشم بپوشد، دین التقاطی به مخاطب داده است. طلبه ای که کمک به پیرزن فقیر را تبلیغ کند اما جمله ای از نصرت ولی نگوید، اصل و فرع امور را در ذهن پامنبری بهم ریخته است. چه آنکه وقت جهاد از پای این منبر، بجای عزم میدان همه سرگرم نذرمهربانی و لقمه مهربانی ها خواهند شد. 🔻اشکال سوم. تساهل بجای مدارا آقای زائری اخیرا نوشته است کل مسئولین و کشور و همه و همه یک طرف باشند و مردم یک طرف، سمت مردمم. سوال ساده اینست که حق کجاست؟ ریشه بسیاری از اشکالات دیگر در همین جمله است. مثل موضوع حجاب که برای توجیه بی حجابی بین مردم مجبور شدند اصل الزام حجاب را منکر شوند. علت اصلی این است که یارای چشم در چشم مخاطب کردن و حرف حق گفتن را ندارند، به هر دلیل؛ نمی گویم صرفا به جهت لایک و فالور است. این بزرگواران با کمال تاسف فرق تساهل را با مدارا اشتباه گرفتند. مدارا کردن، یعنی حق گفتن و اما زمانه را در نظر گرفتن. مدارا یعنی حق گفتن، ولی با مردم مدارا کردن. اما تساهل یعنی زمانه را دیدن و از حق گذشتن. یعنی به بهانه مردمداری، حق شکستن. از اولی مدارای با بدحجاب در می آید و از دومی انکار حجاب. زمین و آسمان ها، میان ایندو تفاوت است. 🖋محسن مهدیان ویدیوچکـ / @videocheck_media 💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔴۳ عنوان اتهامی حسن آقامیری تشریح شد 🔻براساس اطلاعیه روابط عمومی دادستانی کل ویژه روحانیت اولاً اتهامات منتسب به وی که مستند به دلایل و مدارک موجود در پرونده می باشد، عبارت است از: 1⃣ الف- توهین به مقدسات از طریق تمسخر و ایجاد شبهه در احکام ضروری اسلام از قبیل قصاص و تردید در اصالت قرآن کریم و اعتقاد به تحریف آن و تفاسیر خلاف صریح آیات شریفه قرآن درباره بهشت و جهنم و نیز نسبت دادن حکایات واهی و اهانت آمیز به برخی از ائمه معصومین(ع) 2⃣ ب_ نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی موجب تزلزل در اعتقادات مردم و جوانان مخاطب وی نسبت به معارف و اصول مسلم اسلام میشود. 3⃣ ج- ارتکاب اعمال و رفتار خلاف شئون روحانیت و در نتیجه هتک حیثیت روحانیت که از بیان مصادیق آن خودداری می شود. 🔹ثانیاً جلسه دادگاه رسیدگی کننده به ریاست یا با حضور حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای منتظری نبوده و این مطلب خلاف واقع است. 🔹ثالثاً قطعاً اینگونه رفتار در برابر احکام صادر شده و اقدامات دادگاه پسندیده و منطبق با قانون نبوده و دادسرا و دادگاه را از ایفای رسالت و وظیفه قانونی خود باز نخواهد داشت بدیهی است هر متهم یا محکوم می تواند در چارچوب قانون حقوق خود را از مراجع ذیصلاح پیگیری نماید. ویدیوچکـ / @videocheck_media 💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید : مستند سفیران هدایت ✔️ قسمت چهاردهم 💠الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ ۗ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ حَسِيبًا (پیامبران پیشین) کسانى بودند که رسالتهاى الهى را تبلیغ مى کردند و از او بیم داشتند، واز هیچ کس جز خدا بیم نداشتند. و همین بس که خداوند حسابگر (و پاداش دهنده اعمال آنها) است. (احزاب/39) https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ
📚 بخوانید : طنز صیاثی...😜 https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ
🌎وقتی خبرگزاری گاردین انگلستان، پاسخ شبهه آتئیست های ایرانی را می دهد... ═════════┅┄‌ 🔺آتئیست های بی‌سواد عمریست که ادعا می کنند 6 ساله بود و پیامبر صلوات الله علیه و آله و سلم با ازدواج کردند! 📌 گاردین پاسخ می کند و سن ازدواج عایشه را ۱۹ سال ذکر می کنند: It seems difficult to reconcile this with her being six. دشوار به نظر می رسد قبول اینکه او شش ساله بوده است In addition, some modern Muslim scholars have more recently cast doubt on the veracity of the saying, or hadith, used to assert Aisha's young age. علاوه بر این، برخی از محققان مسلمان مدرن اخیرا بر این باورند که حقیقت این گفتار، یا حدیث، برای ادعای جوان بودن عایشه، مورد تردید قرار گرفته است. .Taking all known accounts and records of Aisha's age at marriage, estimates of her age range from nine to 19. با توجه به تمام حساب های شناخته شده و سوابق سن عایشه در ازدواج، تخمین سن او از 9 تا 19 سال است. ═════════┅┄‌ ✍🏻پی‌نوشت: البته طبق اسناد تاریخی اسلامی عایشه در زمان ازدواج با پیامبر ص 19 تا 20 و برخی اسناد دیگر 24 سال داشته است؛ اما این سند با توجه به اینکه 👈 از طرف غیر مسلمانان عنوان شده است دهان اسلام ستیزان ای که ادعا دارند این ازدواج در شش سالگی رخ داده است را می بندد! 🗞خبرگزاری مشهور https://amp.theguardian.com/commentisfree/belief/2012/sep/17/muhammad-aisha-truth
📚 بخوانید : 🇮🇷 حمله من و تو به تیم ملی...!؟ https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬇️ به عبارتهای زیر توجه کنید: .🔹ما تنها مردمی هستیم تو دنیا که... 🔸ایران، تنها کشوریه که... 🔹تو کل دنیا فقط ما ایرانی ها... 🔸فقط یه ایرانی می تونه که... ✅ این جملات بالا یا شبیه به اینها را همه ما بارها شنیده ایم که در ادامه آنها، یک صفت ناخوشایند، یک ناهنجاریِ اجتماعی یا یک نقطه ضعف از کشورمان ذکر میشود. ⁉️ واقعاً این افرادی که خیال میکنند ما در فلان مسأله ی بد، تنها کشور دنیا یا اولین هستیم چطور تحقیق کردند؟!!! ⚠️ اینگونه گفتارِ بعضی از ما نشانگر اینست که بین جامعه خودمان و دیگر جوامع تفاوت بنیادین قائل هستیم. خیال میکنیم آنها به شکل دیگری زندگی میکنند. کلاً با ما فرق دارند، از ما بهتران هستند و از این جور توهمات بی پایان... ⚠️ فهمیدن این موضوع اینقدر سخت است که ناهنجاری های اجتماعی، اتفاقات و رخدادهای بد، عادت ها و فرهنگ های اشتباه یا خیلی از معضلات و اشکالات فردی و اجتماعی فقط مخصوص جامعه ما یا کشور ایران نیست. ⁉️ چرا مدام سعی میکنیم خودمان را سرزنش کنیم و چرا همیشه فکر میکنیم در یک مسیر، عقب هستیم و از بقیه فاصله ی زیادی داریم. ⚠️ چرا خیال میکنیم بقیه مردم دنیا به طور کلی زندگی بهتری از ما دارند یا همه چیز برای آنها مطلوب تر است؟!! چرا؟ و واقعاً چرا؟ ⬅️ البته قطعاً در برخی مسائل واقعاً عقب هستیم، ولی اینکه به طور کلی و در همه چیز خودمان را سرزنش کنیم و غبطه بخوریم و فکر کنیم دنیا به جلو رفته و ما جا مانده ایم، قطعاً از تاثیرات جنگ روانی و نرم علیه ملت ماست که گرفتارش شده ایم. 💠 بیایید این رفتارمان را تغییر دهیم که بسیار ویران کننده است. 📚 منبع: جریان ارزشی لبیک
🌸 رسولُ اللّه ِ صلى  الله  عليه  و  آله :  اُطلُبْ لأِخِيكَ عُذرا، فَإنْ لَم تَجِدْلَهُ عُذرا فَالتَمِسْ لَهُ عُذرا .    براى گفتار و كردارى كه ازبرادرت سر مى زند ، عذرى بجوى و اگر نيافتى ، عذرى بتراش .  بحار الأنوار : 75/197/15.
🌸دقیقا ! 16 سال پیش.... 📷زیر کرسی در حال مطالعه کردن بودم که نگاهم خورد به این دست نوشته خودم روی پتوی کرسی.... یادش بخیر ....با رفقا ....حسن فرزین و محمد فرجی...در شب سرد زمستان در روستا... از راه دور ازشون یه خبرایی دارم...ان شاء الله هرجا هستن ، موفق باشند... ✔️و این قافله عمر عجب می گذرد...!؟ ✍حسین برادران . دوشنبه . 24.10.97 ✳️پيامبر صلي الله عليه و آله :  اِنَّ اللّه َ تعالى يُحِبُّ الْمُداوَمَةَ عَلَى الاِْخاءِ الْقَديمِ فَداوِمُوا؛ خداوند تداوم دوستى ديرينه را دوست دارد، پس در دوستى مداومت ورزيد. نهج الفصاحه، حدیث 751
🔴در ماه های آینده شاهد چه توطئه هایی از سوی دشمن خواهیم بود ؟! 🔹اگر به قدرت رسیدن ترامپ و شروع فرایند خروج کاخ سفید از برجام را که منجر به بازگشت تحریم های یکجانبه آمریکا شد فاز اول جنگ روانی و اقتصادی آمریکا علیه ملت ایران بدانیم قطعا شروع دوره گردی های منطقه ای جان بولتون و مایک پومپئو را می توان به مثابه شروع دور دوم جنگ آمریکا علیه ملت ایران دانست که سخنرانی پومپئو در قاهره نقطه شروع آن بود! 🔹به گفته پومپئو دشمنان ایران با برگزاری همایش ضد ایرانی لهستان و رونمائی رسمی از ائتلاف ضد ایرانی خود، رسماً از مرحله مهار ایران به مقابله با ایران تغییر رویکرد خواهند داد و طبیعتاً در این مسیر (Psychological Ops) و در نوک پیکان تهاجمات آمریکا قرار خواهد داشت! 🔹از منظر اندیشکده های آمریکایی و صهیونیستی در صورت بهره گیری از تکنیک القاء ترس و نگرانی می توان منجر به فعال سازی گسل های اقتصادی و معیشتی در داخل کشور شد که در نتیجه آن مقابله با ایران و کشاندن کشورمان به پای میز مذاکره و تغییر رفتار کار چندان سختی نخواهد بود! 🔹لذا در چهارچوب همین راهبرد آمریکایی است که در روزهای اخیر شاهد شدت پیدا کردن انتشار (FakeNews) از جمله ورشکستگی بانک ها و حتی فرار برخی مسئولین اقتصادی از کشور هستیم که پیش‌بینی می شود که به مرور زمان و در طول هفته های آتی بر حجم و تنوع آنها افزوده شود! 🔹البته هم زمان با شروع دشمن برخی تحرکات ‌و اظهار نظر های مشکوک مطرح شده از سوی برخی عناصر داخلی نشان از بازی کردن آنها در پازل دارد که از جمله آنها می توان به اخباری مانند عوارضی کردن تونل ها و بزرگ راه های تهران و یا حتی شایعه افزایش ۲ تا سه برابری قیمت حامل های انرژی اشاره کرد که در شرایط فعلی حتی بیان آنها موجب شعله ور شدن خشم طبقات آسیب پذیر جامعه می شود! ♦️حال با نگاهی به تقویم می توان ذیل را در نظر داشت: 1⃣ دشمن با تشدید انتشار اخبار جعلی بصورت جدی القاء ترس از آینده اقتصادی و معیشتی را در دستور کار قرار داده و در طول هفته های آتی (خاصه بهمن ماه و ایام الله جشن ) شاهد افزایش اخبار نگران کننده در مورد وضعیت سپرده های بانکی و ... خواهیم بود! 2⃣ انتشار گسترده خبر درخواست جان بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ برای ارائه طرح های حمله نظامی به ایران نشان از تمایل جدی تیم ضد ایرانی ترامپ برای گستراندن سایه جنگ در منطقه دارد البته با هدف بهره برداری از آن به عنوان یک اهرم بر کشورمان، آنهم با این امید که در صورت همراهی بتواند اقتصاد و بازار کشورمان را درگیر امواج بی ثباتی کند! 3⃣ دولت آمریکا در حال تدارک اجرای یک جنگ روانی گسترده در سالگرد خروج ترامپ از برجام در ماه مه (اردیبهشت ۹۸) است لذا دولت و نهادهای اقتصادی و رسانه ای بایستی از هم اکنون تمام سناریوهای مواجهه با این توطئه آمریکایی را که بیشتر معطوف به حوزه صادرات و فروش است در نظر داشته باشند. 4⃣ در ماه های آتی اظهارات نسنجیده برخی از مسئولین اجرایی و اقتصادی می تواند به یکی از مهمترین منابع تغذیه جنگ روانی دشمن در جهت شعله ورسازی نارضایتی های عمومی بدل گردد لذا دولت محترم بایستی تدابیر لازم را برای مدیریت اظهار نظرهای اقتصادی مسئولین خصوصا در موارد تاثیرگذار بر معیشت عمومی پیشبینی نماید (بطور مثال تعیین یا ...) ✳️نتیجه گیری: تمام سناریوهای موجود این واقعیت را تایید می کنند که آمریکا جز هیچ سلاح و ابزار مناسبی برای مقابله با ملت ایران ندارد، لذا در صورت افزایش همدلی عمومی و افزایش بصیرت افزایی رسانه های اجتماعی در مورد توطئه جدید دشمن، پیروزی بر امر دشواری نخواهد بود.. 🔹سوره نساء_۷۶ : «إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطانِ كانَ ضَعِيفاً» ✍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آنچه انقلاب بر سر دانشگاه ها آورد ⁉️آیا می دانستید ☀️جمهوری اسلامی ایران توانسته در زمینه دانش سلولهای بنیادی رتبه پانزدهم جهان را به خود اختصاص دهد ؟! 🔺دانش سلولهای بنیادی بعد از بیوتکنولوژی، انقلاب دوم در علم پزشکی محسوب می‌شود و جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر دانشمندان خویش توانسته در این زمینه پیشرفت های چشمگیری کسب کند. ❗️یکی از القائات منفی که به دانشجویان ما می شود این است که دانشگاه های ایران خروجی کاربردی ندارند! ✅در حالیکه پیشرفت های عظیم کشور در بسیاری زمینه ها از جمله همین دانش سلولهای بنیادی یا فناوری نانو یا دانش هسته ای و پیشرفت های فنی مهندسی و بسیاری از پیشرفت های خیره کننده کشور، همگی محصول دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران اند. ☝️البته در زمینه پیوند صنعت و دانشگاه هنوز کاستی هایی وجود دارد اما بعد از انقلاب پیشرفت ها در این زمینه بسیار زیاد بوده تا جاییکه برخلاف قبل از انقلاب، امروز بسیاری از نیازهای کشور توسط دانشمندان تحصیل کرده همین دانشگاه های کشور تامین می شود. ❌بد نیست این را هم بدانید که قبل از انقلاب، ایران در هیچ یک از زمینه های علمی رتبه قابل توجهی در دنیا نداشت! ☀️اما امروز با وجود چهل سال تحریم، به برکت خودباوری که در سایه انقلاب اسلامی حاصل شده ایران از نظر تولید علم در جایگاه شانزدهم جهان قرار گرفته است. 📚منبع: http://yon.ir/7Z5Re http://yon.ir/dZgBm
🌴 اهل بیت در قرآن و سنت 🔵در قرآن و روایات، اهل بیت پیامبر(صلى الله علیه وآله) در مورد افراد خاصى به کار رفته که همان رسول خدا(صلى الله علیه وآله) و امام على و فاطمه زهرا و حسن و حسین(علیهم السلام) است. و بقیه ذریه پاک نیز به آنان ملحقند، که همان نُه امام معصوم از فرزندان امام حسین(علیهم السلام) هستند. ام سلمه مى گوید: هنگامى که آیه  «اِنَّما یُریدُ الله لِیُذْهِبَ عَنْکُم الرِّجسَ اَهلَ البَیت وَیُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیراً»(۱) بر پیامبر(صلى الله علیه وآله) نازل شد، على و فاطمه و حسن و حسین(علیهم السلام) را احضار کرده و فرمود: «اینان اهل بیت منند».(۲) امام حسین(علیه السلام) فرمود: «انّا اهل بیت النبوة»(۳)؛ (ما اهل بیت نبوّتیم.) مسلم به سند خود از عایشه نقل مى کند: هنگام صبح پیامبر(صلى الله علیه وآله) از منزل خارج شد، در حالى که بر دوش او پارچه اى بافته شده از موى سیاه بود، حسن بن على بر او واردشد او را داخل آن کسا نمود. آن گاه حسین(علیه السلام) وارد شد او را نیز داخل آن کرد. سپس فاطمه(علیها السلام) آمد او را نیز داخل کسا کرد، بعد على(علیه السلام) وارد شد او را نیز داخل نمود. پس این آیه را قرائت نمود: «اِنَّما یُریدُ الله لِیُذْهِبَ عَنْکُم الرِّجسَ اَهلَ البَیت وَیُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیراً».(۴) احمد بن حنبل مى گوید: هنگامى که آیه «مباهله» بر پیامبر(صلى الله علیه وآله) نازل شد، آن حضرت; على و فاطمه و حسن و حسین(علیهم السلام)را خواست آن گاه عرض کرد: «بار خدایا اینان اهل بیت من هستند».(۵)، (۶) ✍پی نوشت : (۱). سوره احزاب، آیه۳۳. (۲). مستدرک حاکم، ج ۳، ص ۱۵۸، ح ۴۷۰۵; السنن الکبرى، ج ۷، ص ۶۳. (۳). مقتل الامام حسین(علیه السلام)، خوارزمى، ج ۱، ص ۱۸۴. (۴). صحیح مسلم، ج ۴، ص ۱۸۸۳، ح ۲۴۲۴، کتاب فضائل الصحابة. (۵). مسند احمد، ج ۱، ص ۱۸۵. (۶). گردآوری از کتاب: امام شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران، چاپ اول، ج ۲، ص ۵۲۰.
📚 بخوانید : سه شنبه ها . پای درس لقمان حکیم ✔️ دانش پژوهی... https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ 👇👇
📚دانش پژوهى 🌸امام صادق عليه السلام: يكى از نصايح لقمان به پسرش، اين بود كه گفت: «اى پسرم! بخشى از روز و شب و ساعات خود را براى دانش پژوهى قرار ده؛ زيرا هيچ زيانى را مانند ترك آن نخواهى يافت». بحار الأنوار: ج 13 ص 415 🌺در حكمتهاى لقمان خواندم كه به پسرش گفت: «اى پسرم! دانشمند يا دانش آموز، يا شنونده [ى دانش]، يا دوستدار [دانش] باش، و پنجمى نباش، وگرنه، نابود مى شوى». ربيع الأبرار: ج 3 ص 267. 🌹لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! به كمك دانشت، پيش از رسيدن اجل و پيش از درهم ريختن كوهها و پيش از درهم پيچيدن خورشيد و ماه، [در كارهاى نيك] پيشى بگير». بحار الأنوار: ج 13 ص 431 💐لقمان به پسرش گفت:  «اى پسرم! آنچه را كه نمى دانى، از دانشمندان فرا بگير و آنچه را كه مى دانى، به مردم بياموز». بحار الأنوار: ج 13 ص 426 🌷لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! دانش را بياموز، هر چند با آن به بهره اى نرسى؛ زيرا اگر زمانه به خاطر تو مذمّت شود، بهتر است از اين كه زمانه تو را مذمّت كند».  المواعظ العددية: ص 68 🌼لقمان به پسرش گفت: «اى پسرم! در تحصيل دانش بشتاب؛ زيرا دانش، ميراثِ از دستْ نرفتنى و همراهِ بيزارْ نشدنى و بهره پُر ارزشى از مردم است و در ميان مردم، خواستنى است».  المحاسن و الاضداد للجاحظ: ص 12 🌸لقمان حكيم به پسرش گفت: «اى پسرم! در كودكى در پىِ دانش باش؛ چرا كه به دست آوردن دانش، بر بزرگسال سخت است». جامع بيان العلم و فضله: ج 1 ص 174 🌷امام صادق عليه السلام در بيان موعظه لقمان عليه السلام به پسرش:  اى پسرم! اگر در كودكى ادب آموختى، در بزرگى سودش را مى برى. هر كس آهنگ ادب كند، به آن اهتمام مى ورزد، و هر كس بدان اهتمام ورزد، زحمتِ دانستن آن را تحمّل مى كند، و هر كس زحمت دانستن آن را بپذيرد، جستجويش [در پى دانش] زياد مى شود، و هر كس جستجويش زياد شود، سودش را درمى يابد. پس آن را عادت خود قرار دِه؛ چرا كه تو جانشين گذشتگانى و به وسيله آن، جانشين خود را سود مى بخشى و علاقه مند، براى آن به تو اميد مى بندد و ترسان، از عظمت تو مى هراسد. و از تنبلى نسبت به آن و از رفتن در پىِ غير آن بپرهيز؛ زيرا اگر در برابر دنيا شكست بخورى، در برابر آخرت، مغلوب نمى شوى؛ ولى اگر جستجوى دانش در جايگاه هاى خودش را از دست بدهى، در برابر آخرت، مغلوب مى شوى. بخشى از روزها و شبها و لحظاتت را براى جستجوى دانش قرار بده؛ چرا كه تو زيانى شديدتر از ترك آن را نمى يابى. و در آن، با هيچ فرد لجوجى مستيز، و با هيچ فقيهى مجادله، با هيچ پادشاهى دشمنى، و با هيچ ستمگرى همراهى نكن و او را تصديق منما. و با فاسقِ آلوده به گناه، همنشينى نكن، و با متّهم [نيز] همنشينى نكن، و دانش خود را ذخيره كن، همان طور كه پولت را ذخيره مى كنى. بحار الأنوار: ج 13 ص 411
💠رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله :  قالَ اللّه ُ عزّ وجلّ لداوودَ عليه  السلام  :أحْبِبْني وحَبِّبْني إلى خَلْقي . قالَ : يا رَبِّ ،نَعَم أنا اُحِبُّكَ ، فكيفَ اُحَبِّبُكَ إلى خَلْقِكَ ؟ قالَ : اذْكُرْ أيادِيَّ عِندَهُم ، فإنَّكَ إذا ذَكَرْتَ لَهُم ذلكَ أحَبّوني .    خداوند عز و جل به داوود عليه  السلام  فرمود: مرا دوست بدار و نزد خلقم نيز محبوب گردان. عرض كرد: پروردگارا! من كه دوستت دارم اما چگونه تو را نزد بندگانت محبوب گردانم؟ فرمود: نعمتهايى را كه به آنان داده ام گوشزدشان كن كه اگر خوبيهايم را يادآورشان شوى مرا دوست خواهند داشت.  قصص الأنبياء : 205/266 .
کامنت احمد خمینی زیر پست حسن آقامیری: نه همین لباس زیباست نشان آدمیت ... پس برای همین که این لباس زیبا نشان آدمیت نیست چنین جشن با عظمتی برای خودت گرفتی ؟ بهت فشار نمیاد از این همه تناقض؟ 😂 @BisimchiMedia
🔺 تبریک به همسر محترم که ازدواج کردند و با این کارشون سعی در اصلاح عرف نادرستی داشتند که همسران شهدا رو از این حقشون محروم میکنه... 🎉 و درود بر پدر و مادر شهید حججی که با این پیام تبریک قشنگشون به این فرهنگ‌سازی کمک کردند. 👏 👌این کار حتما یه فرهنگ‌سازی مثبت برای اصلاح نگاه اشتباهیه که همیشه در مورد ازدواج همسران شهید وجود داشته. @basiratafzayi
آقای زائری به کجا چنین شتابان.... ؟ آقای زائری چه شده است که از آمدنیوز گرفته تا منوتو و بی بی سی این گونه مشتاقانه سخنان شما را پوشش خبری می‌دهند ؟ @BisimchiMedia
*⛔ پدر معنوی« حسن آقا میری » کیست؟*🤔 حسن آقامیری سال های گذشته از مریدان اصل فردی به نام « علی یعقوبی » بوده است و در مجالس نامبرده در مسجدی در خیابان ۱۷ شهریور حضور فعال داشته است. *👤« علی یعقوبی » کیست ؟* قطب معنوي جریان موسوم به انحرافي است كه در اواخر دهه هفتاد شمسی شکل گرفته و هنوز هم کم و بیش به حیات خود ادامه می‌دهد. وی ابتدا با برگزاری جلسات سخنرانی برای دانشجویان، بسیجیان ، و بچه‌های هیئتی ، کم کم افرادی را به دور خود جمع نموده و به طرح مباحثی همچون توحید ، ولایت و عوامل غیبت و … می‌پرداخت. پس از آنکه جلسات وی با اقبال نسبتاً خوبی روبرو می‌شود نامبرده فعاليت هاي خود را به صورت سخنرانی هفتگی ادامه داده و حدود هفتصد تا هزار نفر در جلسات وي حضور مي يافتند. حاصل سخنرانی‌هاي يعقوبي در اين مدت بعدها به صورت جزواتی با عنوان نظام عالم ( ۸۵ جزوه ) و نظام بشر ( ۴۴ جزوه ) و به سوی ظهور ( ۲۰ جزوه ) و همچنین کتابی با عنوان چهل شب با کاروان حسینی (حدوداً پانصد صفحه) انتشار يافت. جریان انحرافی به سرکردگی مشایی و عوامل نفوذی دولت احمدی نڑاد از مریدان علی یعقوبی هستند. *♨ ارتباط جریان مشایی با علی یعقوبی* ⭕️ يكي از نظرياتي كه توسط علي يعقوبي مطرح شده است ، نظريه« حجتيه نوين » مبتني بر رد اصل ولايت مطلقه فقيه بوده است. اصولي كه وي درنظريه خود بر آن اصرار دارد عبارت است از: 1⃣ نظام ارزشي حكومت مستضعفين و 2⃣ نظام ارزشي حكومت حقه. 💢وي براين باور است كه تمام حكومت هاي اسلامي كه با شيوه و روش عادي اداره مي شود ، همان نظام ارزشي مستضعفين است مانند حكومت حضرت رسول ا...(ص) ، حكومت حضرت علي (ع) و حكومت فعلي جمهوري اسلامي ايران. اما در حكومت حقه يا حاكميت حقه اصل السابقون السابقون و اولئک المقربون تحقق پيدا مي كند و چنين جامعه اي با قدرت خاص الهي اداره مي شود مانند حكومت هاي حضرت سليمان و حضرت داود و حضرت طالوت و ذوالقرنين.درمورد نظام اسلامي نيز ظاهرا عقيده برآن است كه دوران حكومت حضرت آيت الله خامنه اي دوران بينابين واگذار است و گذر از حكومت مستضعفين به سمت حكومت حقه است . علي يعقوبي مدعي است: حكومت مستضعفين با ابزار فقه اداره مي شود اما درحكومت حقه كساني بايد حاكميت جامعه را بر عهده بگيرند كه واجد قدرت خاصه نيز باشند. خط فکری فوق همان خط فکری است که توسط جریان انحرافی ترویج می شود. نظریه ظهور صغری و ظهور کبری که جریان انحراف مطرح می کند برگرفته از تفکرات علی یعقوبی است. سخنان آقامیری شباهت های خاص و بعضا در برخی موارد انطباق کامل با سخنان علی یعقوبی دارد. برای مثال در جایی حسن آقامیری می گوید « قرآنی که ساختند و دست ما دادند ، قرآن اصلی نیست. بنی امیه و بنی عباس با این قرآن 500 سال حکومت کردند» و علی یعقوبی نیز معتقد است قرآن اصلی که امیرالمومنین جمع آوری کرده نزد امام زمان(عج) و این قرآن فعلی قرآن اصلی نیست. با توجه ارتباطات پنهان حسن آقامیری با برخی سرشاخه های فکری جریان مشایی و فرقه انحرافی می توان گفت آقامیری و جریان انحرافی همانند دو لبه یک قیچی تفکرات فرقه ای – انحرافی علی یعقوبی را نشر می دهند.
✔️امتحان الهی معیار ثواب و عقاب 💠خداوند در آیات ۱۵ ـ ۱۶ سوره «فجر» به مسأله «امتحان» که معیار ثواب و عقاب الهى و مهم ترین مسأله زندگى انسان محسوب مى شود، اشاره مى کند. نخست مى فرماید: (اما انسان، هنگامى که پروردگارش او را براى آزمایش اکرام کند و نعمت بخشد، مغرور مى شود، و مى گوید: خداوند مرا گرامى داشته است)!؛ «فَأَمَّا الاِنْسانُ إِذا مَا ابْتَلاهُ رَبُّهُ فَأَکْرَمَهُ وَ نَعَّمَهُ فَیَقُولُ رَبِّی أَکْرَمَنِ». او نمى داند که آزمایش الهى گاه با نعمت است، و گاه با انواع بلا؛ نه روى آوردن نعمت باید مایه غرور گردد، و نه بلاها مایه یأس و نومیدى؛ ولى این انسان کم ظرفیت در هر دو حال هدف آزمایش را فراموش مى کند، به هنگام روى آوردن نعمت چنان مى پندارد که مقرب درگاه خدا شده، و این نعمت دلیل بر آن قرب است. قابل توجه این که: در آغاز آیه مى گوید: خداوند او را مورد اکرام قرار مى دهد، ولى در ذیل آیه از این که انسان خود را مورد اکرام خدا مى بیند ملامت مى شود، این به خاطر آن است که: اکرام اول به همان معنى انعام است، و اکرام دوم به معنى قرب در درگاه خداست. (و اما هنگامى که براى امتحان روزى را بر او تنگ بگیرد، مأیوس مى شود و مى گوید: پروردگارم مرا خوار کرده)!؛ «وَ أَمّا إِذا مَا ابْتَلاهُ فَقَدَرَ عَلَیْهِ رِزْقَهُ فَیَقُولُ رَبِّی أَهانَنِ». یأس سر تا پاى او را فرا مى گیرد، و از پروردگارش مى رنجد و ناخشنود مى شود، غافل از این که اینها همه وسائل آزمایش و امتحان او است، امتحانى که رمز پرورش و تکامل انسان، و به دنبال آن سبب استحقاق ثواب، و در صورت مخالفت مایه استحقاق عذاب است. این دو آیه، هشدار مى دهد که: نه اقبال نعمت دلیل بر تقرب به خدا است، و نه ادبار نعمت دلیل بر دورى از حق، اینها مواد مختلف امتحانى است که خداوند طبق حکمتش هر گروهى را به چیزى آزمایش مى کند، این انسان هاى کم ظرفیت اند که گاه مغرور، و گاه مأیوس مى شوند. در آیه ۵۱ «فصلت» نیز آمده است: «وَ إِذا أَنْعَمْنا عَلَى الاِنْسانِ أَعْرَضَ وَ نَأى بِجانِبِهِ وَ إِذا مَسَّهُ الشَّرُّ فَذُو دُعاء عَرِیض»: (هنگامى که نعمتى به انسان مى دهیم، روى مى گرداند و با تکبر از حق دور مى شود، اما هنگامى که مختصر ناراحتى به او برسد، پیوسته دعا مى کند و بى تابى مى نماید). و در آیه ۹ سوره «هود» آمده است: «وَ لَئِنْ أَذَقْنَا الاِنْسانَ مِنّا رَحْمَةً ثُمَّ نَزَعْناها مِنْهُ إِنَّهُ لَیَؤُسٌ کَفُورٌ»؛ (هر گاه ما به انسان رحمتى بچشانیم سپس از او بگیریم، نومید و ناسپاس مى شود). این دو آیه، علاوه بر این که مسأله آزمایش الهى را از طرق مختلف گوشزد مى کند، این نتیجه را نیز مى بخشد که: هرگز نباید برخوردار شدن از نعمت ها، و یا محرومیت از آن را دلیل بر شخصیت و مقام در پیشگاه خداوند، و یا دورى از ساحت مقدس او بدانیم، بلکه معیار، همیشه و همه جا ایمان و تقوا است. چه بسیار پیامبرانى که به انواع مصائب در این دنیا گرفتار شدند، و در مقابل چه بسیار کفار ستمگرى که از انواع نعمت ها برخوردار بودند، و این است طبیعت زندگى دنیا. در ضمن، این آیه اشاره سربسته اى به فلسفه بلاها و حوادث دردناک نیز مى کند.(۱) ✍پی نوشت : (۱). گرد آوری از کتاب: تفسیر نمونه، آیت الله العظمی مکارم شیرازی، دارالکتب الإسلامیه، چاپ سی و سوم، ج ۲۶، ص ۴۷۸.