eitaa logo
بصیرتِ ناب
418 دنبال‌کننده
6هزار عکس
9.6هزار ویدیو
1 فایل
أُولَئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَأَصَمَّهُمْ وَأَعْمَى أَبْصَارَهُمْ  آنان [که روی گردانند] کسانی هستند که خدا لعنتشان کرده و گوش [دل] شان را کر و چشم [بصیرت] شان را کور کرده است. ارتباط با ادمین جهت تبادل و تبلیغ 👇 @TAMAAR
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بنده خدا هنوزم باورش نشده رئیس جمهور یک کشوره😄
📸 اعتراف کارمند سیا به افشای طرح حملۀ اسرائیل به ایران ⬇️ وزارت دادگستری آمریکا: 🗣️ «آصف ویلیام رحمان» کارمند ۳۴سالۀ سیا به دو اتهام نگهداری عمدی و انتقال اطلاعات محرمانۀ مرتبط با دفاع ملی اعتراف کرده است. 🗣️ اف‌.بی‌.آی رحمان را در ماه نوامبر در کامبوج دستگیر کرد. 🗣️ قرار است او در ۱۵ می (۲۵ اردیبهشت) محاکمه شود و برای هر دو اتهام با حداکثر مجازات ۱۰ سال حبس روبه‌روست. 🔣 آصف ویلیام رحمان از سال ۲۰۱۶ به استخدام سیا درآمد و دارای مجوز امنیتی فوق‌سری با امکان دسترسی به اطلاعات مخفیانه حساس بوده که برخی از حساس‌ترین اطلاعات در داخل دولت آمریکا محسوب می‌شود.
🔴قوه‌قضائیه: ۲ قاضی برجسته به شهادت رسیدند 🔹مرکز رسانه قوه‌قضائیه: صبح امروز فرد مسلحی نفوذی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامه‌ریزی شده اقدام به ترور ۲ قاضی شجاع و پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی، جواسیس و تروریزم کرد. 🔹حجت‌الاسلام رازینی رئیس شعبۀ ۳۹ و حجت‌الاسلام مقیسه رئیس شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور در پی این اقدام تروریستی به شهادت رسیدند. 🔹براساس تحقیقات اولیه، فرد مورد اشاره نه پرونده‌ای در دیوان عالی کشور داشته و نه از مراجعین به شعب دیوان بوده است. 🔹بلافاصله پس از اقدام تروریستی صورت گرفته برای دستگیری فرد مسلح اقدام می‌شود که او به سرعت اقدام به خودکشی می‌کند. در حال حاضر تحقیقات برای شناسایی و دستگیری عقبه این اقدام تروریستی آغاز شده است.
🛑گزارش تکمیلی خبرگزاری فارس 🔹ضارب آبدارچی دیوان‌عالی کشور بوده که با سلاح کلت به سمت قضات شلیک کرده است و پس از ترور اقدام به خودکشی می‌کند. 🔹در مقابل کاخ دادگستری، ۳ آمبولانس داخل حیاط پشتی دیوان مستقر شده‌اند و درهای دیوان پس از حادثه بسته شد. /فارس ـــــــــــــــــــــــ
⭕️ بن‌گویر استعفا داد ♦️بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی: من عاشق نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو هستم و تمام تلاشم را انجام خواهم داد تا نخست‌وزیر باقی بماند؛ اما استعفا می‌دهم زیرا توافقی که امضا شد فاجعه‌بار است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرنوشت مقلدان خمینی جز نیست... ـــــــــــــــــــــــ
17.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موضع ما از ابتدا با انجمنی‌ها مشخص است خطر این تفکر از سلطنت‌طلب‌ها هم بیشتر است 🇮🇷محمد محمدی تبار🇮🇷
بصیرتِ ناب
موضع ما از ابتدا با انجمنی‌ها مشخص است خطر این تفکر از سلطنت‌طلب‌ها هم بیشتر است #انجمن_حجتیه 🇮🇷م
بازخوانی به گزارش سرویس سیاسی تابناک، به بهانه درگذشت رهبر انجمن حجتیه مروری به تاریخچه این تشکل نه چندان شناخته شده و تا حدی مخفی خالی از لطف نیست. انجمن حجتیه یک سازمان مذهبی-سیاسی شیعه مبتنی بر فهم روای از دین است که در سال ۱۳۳۲ خورشیدی (۱۹۵۳ میلادی) توسط شیخ محمود حلبی ، یک منبری معروف تأسیس شد. دانشکده مدیریت تهران تاکنون این اشخاص رهبری انجمن حجتیه را برعهده داشته آمد: شیخ محمود حلبی: بنیانگذار و رهبر اصلی انجمن حجتیه تا زمان زمان فوت در سال ۱۳۷۶ سید حسن افتخارزاده: یکی از اعضای برجسته و رهبران انجمن حجتیه که پس از حلبی نقش مهمی در اداره انجمن داشت‌ که امروز درگذشت. از جواد مادرشاهی، تاجری، فضلی، دکتر قندی،مهدی طیب: و دکتر‌ گلزاری به عنوان چهره های شاخص انجمن حجتیه باد میشود. تاریخچه انجمن حجتیه: این انجمن بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و با هدف مبارزه با بهائیت و تبلیغ تشیع شکل گرفت. انجمن حجتیه در دوران پهلوی و پس از انقلاب اسلامی ایران فعالیت داشت، اما پس از انقلاب به دلیل اختلافات با نظام جمهوری اسلامی، به حاشیه رانده شد. یکی از اهداف اصلی انجمن حجتیه، مقابله با فعالیت‌های در ایران بود. این انجمن با برگزاری جلسات، انتشار کتاب‌ها و مقالات، و آموزش اعضا، سعی در تضعیف نفوذ بهائیت در جامعه ایران داشت. همچنین، انجمن حجتیه به دنبال گسترش آموزه‌های سنتی شیعه و تقویت باور‌های مذهبی در میان مردم بود. برخی از مهمترین مدارس مذهبی به حجتیه منتسب است، مثل مدرسه علوی و نیکان . یکی از ویژگی‌های بارز انجمن حجتیه، عدم دخالت مستقیم در سیاست بود. این گروه معتقد بود که ظهور امام زمان (عج) تنها راه حل مشکلات جهان است و بنابراین، از مشارکت در حکومت‌ها و امور سیاسی خودداری می‌کرد چرا امام خمینی با انجمن حجتیه مخالف بود؟ امام خمینی با اعتقاد به جدایی دین از سیاست مخالف بود. ایشان معتقد بودند که مبارزه با حکومت فاسد شاه اولویت دارد و نه صرفاً مقابله با فرقه‌هایی مانند بهائیت. امام خمینی نگران بودند که اعضای انجمن حجتیه ممکن است به پست‌های کلیدی دست یابند و باعث تفرقه و تشتت در میان انقلابیون شوند. ایشان به وزیران وقت کشور و آموزش و پرورش توصیه کردند که به این افراد پست‌های مهم ندهند، چرا که آن‌ها می‌توانند به عنوان عوامل نفوذی عمل کنند و به انقلاب آسیب بزنند . در سال ۱۳۶۲، انجمن حجتیه به طور رسمی منحل شد اما . برخی از اعضای آن به فعالیت‌های فردی پرداختند. انجمن به دلیل عدم مشارکت در سیاست و اعتقاد به عدم مشروعیت حکومت‌ها تا پیش از ظهور مورد انتقاد نیرو‌های انقلابی قرار گرفت. این موضع‌گیری باعث شد که پس از انقلاب، این گروه به حاشیه رانده شود. همچنین، اگرچه مبارزه با بهائیت یکی از اهداف اصلی انجمن بوده و هست . برخی معتقدند که این گروه نتوانست با تحولات اجتماعی و سیاسی ایران همگام شود و به مرور زمان از جریان اصلی جامعه فاصله گرفت و نوعی زیست محفلی را در دستور کار خود قرار داده است.
📱 توییت استاد ✍️ ‏در هیچ برهه‌ای از تاریخ جمهوری اسلامی؛ مانند هشت سال دولت حسن ؛ در ساختار قدرت وارد نشد و به جیب نزد!
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 «همسایه ساواک» 👤 استاد ✉️ ماجرای ارتباط ساواک و حجتیه... در فتنه‌های دشمن مراقب باشیم بازی نخوریم❌ را بیشتر بشناسیم