eitaa logo
💢 بصیرت سایبری 💢
4.6هزار دنبال‌کننده
38.7هزار عکس
30.5هزار ویدیو
67 فایل
#بصیرت؛یعنی قرآنِ روی نیزه تورا ازقرآنِ ناطق،منحرف نکند #بصیرت؛یعنی بدانی درجنگ بافتنه نمیتوانی آغازگر باشی اماتاضربه نهایی،نبایدازپابنشینی #بصیرت یعنی تشخیص #حق از #باطل 💢 #روشنگری سیاسی و فرهنگی 💢اخبار و تحولات مهم منطقه ارتباط: @a313_gomnam
مشاهده در ایتا
دانلود
با آتش‌بس موافقت نشد 🔺 رادیو ارتش اشغالگر: تلاش‌های میانجی‌گری مصر امشب نتوانست به توافق آتش‌بس دست یابد. 🔺 هر دو طرف شرایط پیشنهادی مصر برای آتش‌بس را رد کرده‌اند.
⁩ ‏🔺۱. عاموس جلعاد ژنرال سابق اطلاعات اسرائیل: اسرائیل از هر گونه تحریک حماس اجتناب کرده است زیرا برای رویارویی با حماس هیچگونه استراتژی ندارد؛ بنابراین بهتر است دیگر عملیات نظامی را متوقف کند. ‏🔺۲. ایلان لوتان افسر سابق شاباک: طولانی شدن عملیات فقط به نفع جهاد اسلامی است که اهدافی بلندمدت را از ادامه نبرد کسب می‌کند. ‏🔺کانال ۱۲ اسرائیل: حماس اسراییلی‌ها را به بازی گرفته و در این نبرد با جهاد اسلامی همکاری اطلاعاتی دارد.
تصاویر مخابره شده از نهال عوز توسط پهپاد انتحاری که توانسته بدون به صدا درامد آژیر خطر و بدون فعال شدن سامانه گنبد آهنین‌ به منطقه هدف برسد و با موفقیت عملیات خود را اجرا کند رژیم صهیونیستی پهپادهای غزه رو‌ نمی‌تواند شناسایی کند، بعد سیستم پدافندی میفرسته اوکراین که ‌پهپادهای شاهد ایران رو شکار کنه 😅
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مقایسه استقلال نظامی ایران قبل و بعد انقلاب
🚨 دشمن در جنگ زن زندگی داره چیزهایی رو از زن ایرانی میگیره که داشتن آن برای زنان غربی آرزوست. امروز آرزوی زن غربی داشتن امنیت اخلاقی در جامعه‌ایست‌ که‌ سیستم، حضور او در اجتماع را اجباری کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حتی در قوانین فیزیک هم برهنگی = سقوط و غرق شدن است.
پسر امام جمعه خاش حین بازی با اسلحه کشته شد در حالی که برخی رسانه‌های معاند سعی کردند فوت حماد فرزند مولوی قلندرزهی امام جمعه خاش را قتل القا کنند، کانال اطلاع‌رسانی مولوی امام جمعه با انتشار متنی این ادعا را تکذیب و اعلام کرد پسرش بر اثر بازی با اسلحه جنگی فوت کرده است
آیا مدعی العموم برای توهین یک تروریست فرهنگی در پوشش دانشجو که سردار دلها را همصدا با آلبانی نشینان ... خطاب می‌کند، ورود خواهد کرد؟!
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشتیبانی و تبلیغ سلبریتی‌ها از یک کلاه‌بردار ساکن دبی که در حال خالی کردن جیب مردم است از علیرضا فغانی و فاطمه گودرزی و پرستو صالحی تا برزو ارجمند و احلام و نیکبخت واحدی!
کاهش ۳.۳ درصدی رشد جمعیت در ایران دانشگاه علوم پزشکی ایران: 🔹نرخ رشد جمعیت کشور در سال ۱۳۶۵ حدود ۳.۹ درصد بود تا این که تا پایان سال ۱۴۰۰ نرخ رشد جمعیتی کشور به  ۰.۶ درصد و کمتر از یک درصد رسیده است. 🔹در ۲۰ ساله آینده نرخ رشد جمعیتی منفی را در کشور تجربه خواهیم کرد و این میزان پایین‌ترین نرخ باروری منطقه غرب آسیا و جهان اسلام در ایران خواهد بود.