eitaa logo
💢 بصیرت سایبری 💢
4.6هزار دنبال‌کننده
37.6هزار عکس
29.4هزار ویدیو
67 فایل
#بصیرت؛یعنی قرآنِ روی نیزه تورا ازقرآنِ ناطق،منحرف نکند #بصیرت؛یعنی بدانی درجنگ بافتنه نمیتوانی آغازگر باشی اماتاضربه نهایی،نبایدازپابنشینی #بصیرت یعنی تشخیص #حق از #باطل 💢 #روشنگری سیاسی و فرهنگی 💢اخبار و تحولات مهم منطقه ارتباط: @a313_gomnam
مشاهده در ایتا
دانلود
لقب به مجلس یازدهم توسط امام خامنه‌ای چک سفید امضاء به مجلس نیست! همانگونه که لقب به ظریف نبوده و نیست.
🔺بودجه‌های نظامی کشورهای دنیا جالب است که همه‌ی این کشورها معمولا دم از صلح و مذاکره می‌زنند و اکثرا به فعالیت‌های نظامی ایران را خطرناک میدانند! میتوانید ایران را در بین دایره ها پیدا کنید❔
«تحریم ها علیه در حال جواب دادن است. دارو و غذای کافی موجود نیست و برق هم قطع شده» فرستاده ویژه اتحادیه اروپا، امانولا دل ری. دیگه حوصله سوسول‌بازیای همیشگی «تحریم هوشمند» و این حرفا رو هم ندارند. یا حرف ما رو گوش میکنید یا در گرما از گرسنگی می‌میرید.
چه دنیای نامردی که از نیروهای انقلابی خودمون فراموش میکنیم و دنبال بازگشت بازیگران فتنه به تلویزیون هستیم ....
بخاطر لایک یه میم تمسخر برای جورج فلوید ، راننده آمریکایی از مسابقات اتومبیل رانی تعلیق میشه! ‏بعد یه عده اینجا برای مرگ مهسا امینی هزاران استوری و توییت زدند و ما رییس اتاق بازرگانیش میکنیم و یا به صدا سیما برشون میگردونیم!
سخنگوی دولت به همه‌ی حواشی چند روز اخیر پایان داد، جای متقلب دانشگاه نیست، صدق الله العلی العظیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا هرکی ظالمتره سالمتره؟! چرا بعضیا هرچی‌ظلم بیشتر میکنن وضع مالیشون بهتر میشه و بلا و‌ گرفتاری ندارن؟
‍ ‍ حداد عادل گفته است؛ 👈اصلاح‌طلبان ناز می‌کنند. آنها در نهایت در انتخابات شرکت می‌کنند. نیامدن اصلاح‌طلبان دلیلش ناز و افاده نیست. 🔹دولت روحانی تمام سرمایه اصلاح‌طلبان را تاراج کرد. آنها با کدام سرمایه اجتماعی می‌خواهند در انتخابات شرکت کنند؟ 🔹طبق نظر سنجی‌ها قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰ ، رئیس جمهور منتخب اصلاح‌طلبان تنها ۷ درصد و جناب لاریجانی حدود ۴ درصد محبوبیت داشت. ابن در حالی بود که حاکمیت بعلت تصمیمات غلط و عمدی، رئیس جمهور سابق را به سمت رئیس ستاد مبارزه با کرونا منصوب کرده بودند. بسیاری از مردم معتقدند شورای محترم نگهبان می‌بایست هزینه رد صلاحیت روحانی را حداقل در دور دوم می‌پذیرفت، تا کشور دچار مشکلات کنونی نشود. اگر این کار صورت می‌گرفت سرمایه کمی برای اصلاح‌طلبان باقی می‌ماند و این کمک خوبی بود به آنها. ناز اصلاح‌طلبان بخاطر محاسباتی است که بدرستی جایگاه ضعیف آنها در انتخابات را نشان می‌دهد. مردم از عملکرد آنها بشدت ناراضی هستند. آنها برای دولتهای بعد از خود هم ریل‌گذاری خطرناکی کردند. آنها کشور را تا لبه سقوط و فروپاشی پیش بردند و هنوز هم دست از معاضدت با منافع ملی بر نداشته‌اند. آنها قاعده بازی را بلدند، اما رعایت نمی‌کنند و هر گاه در عرصه سیاست کم بیاورند، سطل اشغال آتش می‌زنند. یا ما یا هیچکس، سیاست سالهای اخیر اصلاح‌طلبان بوده است. اصلاح‌طلبان خط قرمزی بنام منافع ملی را به رسمیت نمی‌شناسند. ‍ اصلاح‌طلبان ناز نمی‌کنند. آنها سالهاست بدنبال ایجاد بحران مشروعیت هستند. آنها بدرستی می‌دانند بحران مشروعیت از بحران جنگ بدتر است. چرا که با مشروعیت می‌توان یک جنگ بزرگ را پیروز شد، اما با جنگ هم نمی‌توان مشروعیت بوجود آورد.
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگار ترکیه ای رفته بین جوانها و نوجوان‌ها و ازشون میخواد یک صلوات بفرستند. هیچ‌ یک نمیتوانند،در یک کشور مسلمان که ادعای آزادی بیان و...دارند جوانان نمی‌توانند ساده ترین کار را انجام دهند. این چیزی است که عنقلاب هرزه ها برای ما در نظر دارد.
ایران خسارتی به بریتانیا بابت شعارنویسی روی دیوار سفارت این کشور، پرداخت نکرده 🔺ادعاهای منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر این‌که دولت جمهوری اسلامی ایران به دولت بریتانیا به‌خاطر شعارهایی که در پی «اغتشاشات» پائیز سال گذشته و در اعتراض به دخالت‌های آشکار لندن در امور داخلی ایران، بر روی دیوار سفارت این کشور در تهران نوشته شده بود، خسارت پرداخته کرده را «کذب کامل» دانست./ ایسنا
💢هموطن ساکن اروپا از خجالت رشیدپور دراومد! 🔹چقدر بدبخت و غربگدا هستین!