🔴4 برابر شدن قبض گاز مرفهنشینان و ثبات تعرفه 64 درصد مردم
🔹دیروز مصوبه هیئت وزیران درباره اصلاح تعرفه گاز مشترکان خانگی ابلاغ شد.
🔹پلههای 1 تا 3 بدون تغییر قیمت
🔹4 تا 6 ، 30 درصد افزایش
🔹7 تا 10، 50 درصد افزایش
🔹11 و 12 عدد ثابت 5000 و 6000 تومان به ازای هر متر مکعب
🔹در واقع میتوان اینگونه بیان کرد که ضمن تثبیت قبض گاز مشترکان کممصرف، قبض مشترکان پله آخر از ماهانه 230 هزار تومان به 980 هزار تومان رسیده است یعنی 4.25 برابر.
🔹اما نکته مهم اینجاست که مشترکان پله آخر (2 درصد از جامعه) همچنان 83 درصد مبلغ واقعی گاز را بهصورت یارانه دریافت میکنند.
🔹طبق گزارش وزارت کار توزیع مشترکان پرمصرف تهرانی که در پلههای 8 تا 12 مصرف گاز هستند، نشان میدهد که 88.83 درصد از آنها در مناطق گران و مرفه شمالی تهران ساکن هستند.
🔹حال هر چند اقدام دولت یک گام رو به جلو بوده اما سوال اساسی این است که چرا مرفهنشینان همچنان باید معادل83 درصد گازبها را یارانه دریافت کنند؟
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتقاد خیابانی از فضای ضدفرهنگ ورزشگاهها: باشگاههای فرهنگی ورزشی، واژه فرهنگ را از خود بردارید
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
🔴حذف یارانه آرد؛ بحران نان در راه است؟
◽️اتاق بازرگانی تهران، عدم حذف یارانه آرد و نان و به تبع آن پایداری قیمتگذاری دستوری در این صنعت را عاملی بر شکلگیری ابر چالشی جدید میخواند. برهمین اساس هشدار میدهد، نشت آرد یارانهای از نانواییها به دامداریها منجر به بحران نان میشود.
◽️ به باور تحلیلگران اقتصادی، نان جز معدود کالاهایی که بیشترین مصرفکنندگان آن فقرا هستند، به همین دلیل به رغم اینکه حدود 20 سال است، موضوع هدفمند کردن یارانه آرد و نان در کشور مطرح است؛ اما هنوز اجرایی نشده و در مورد اجرای آن دولت سیزدهم هم دست به عصا راه میرود. البته مدتی است سیاستگذار به دنبال طرح اجرای کارت نان به عنوان ابزاری برای هدفمندی یارانههاست؛ اما هنوز آن را عملیاتی نکرده است.
🔴 بارش ۶۸ میلیمتری در تهران طی ۲۴ ساعت گذشته
▫️بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۸.۸ میلیمتر بارش در تهران ثبت شده است.
▫️بیشترین میزان بارش در این استان طی ۲۴ ساعت گذشته در شمیرانات - اقدسیه با ۱۳.۴ میلیمتر ثبت شده است./ایسنا
🔴 چرا چین در ایران سرمایهگذاری نمیکند؟
▫️ اتاق بازرگانی ایران در توییتی نوشت: با وجود همکاری راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین، شواهد حاکی از این است که پکن توجهی به سرمایهگذاری در صنعت انرژی ایران ندارد و در این میان قرارداد ۶۰میلیارد دلاری را برای سرمایهگذاری در گاز قطر امضا کرده است. روشن است که تحریمهای شدید و نااطمینانی فزاینده در اقتصاد سیاسی ایران، مهمترین عامل عدمتمایل چین به سرمایهگذاری در زیرساختهای انرژی ایران است.
🔴 قفل بورسی تامین مالی
🔸️«دنیایاقتصاد» سهم ناچیز بازار سرمایه در اعتباردهی را بررسی میکند؛
▫️در وضعیتی که تحریم و کژکاریهای داخلی فضای سختی را برای حل مسائل تولید پدید آورده، بسته بودن دست شبکه بانکی برای اعطای تسهیلات به بنگاههای صنعتی راهحل تامین منابع مالی از بازار سهام را به گزینهای معقول تبدیل کرده است. تامین مالی بورسی اما پشت دیوار سیاستگذاری قفل شده است.
▫️در دنیای امروز، تامین مالی بورسی سهمی مساوی با تامین مالی بانکی و گاه حتی وزنی بیشتر دارد. بهرغم پیشرفتهایی در طراحی ابزارهای بورسی برای شارژ صنایع در ایران، عملکرد در این بخش رضایتبخش نیست؛ بهطوریکه سهم بورس از شارژ سالانه صنعت به زحمت به۱۰درصد میرسد.
▫️پرسش بنیادین این است که در شرایط عطش تولید برای تسهیلات، چرا مسیر حمایت مالی از بنگاهها در بازار سرمایه بسته است؟ به نظر میرسد در این مساله، توجه به عامل بحرانساز یعنی نرخ بهره حقیقی منفی بانکی حیاتی است و میتواند مبنای بازطراحی سیاستهای پولی-بانکی در کشور باشد.
🔴 «توییتر بومی» در ایران راه اندازی می شود؟
▫️تیم توسعه پیامرسان بومی «گپ»، یک شبکه اجتماعی به نام «ویراستی» راهاندازی کرده که در نگاه اول شباهتهای بسیاری در طراحی و تجربه کاربری به توییتر دارد؛ تا جایی که حتی لوگوی آن هم بیشباهت به پرنده آبی توییتر نیست.
▫️مهدی انجیدنی که مدیریت پیامرسان گپ را برعهده دارد و ویراستی را راهاندازی کرده است، به دیجیاتو میگوید ویراستی یک «توییتر بومی» نیست و اهداف متفاوتی دارد.
▫️انجیدنی در پاسخ به این سوال که اگر ویراستی یک توییتر ایرانی نیست چرا تا این حد از نظر ظاهری به توییتر شبیه است، گفت که آنها قصد داشتند رابط کاربری که برای کاربران آشنا است را عرضه کنند و روی یک فرمولی که جواب خود را پس داده، تمرکز کنند./ دیجیاتو
🔴 بودجه ١٤٠٢ در مجلس و دولت دو مرحلهاى تصويب مىشود
🔸️حمیدرضا حاجیبابایی - رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس:
▫️دولت احتمالا لایحه بودجه سال آینده را این هفته به مجلس ارسال مىکند.
▫️امسال تصویب بودجه دو مرحلهای خواهد بود. یعنی ابتدا کلیات و احکام را مصوب می کنیم و برای دولت می فرستیم تا دولت بر اساس آن جداول بودجه را به مجلس بفرستد.
▫️دولت یک ماه فرصت می خواهد تا برنامه توسعه را آماده کند.
▫️تا زمانى كه دولت جداول بودجه را به مجلس بفرستد، ما برنامه توسعه را پیگیری خواهیم کرد و در حین اینکه برنامه را پیگیری می کنم، به جداول هم پرداخته می شود.
▫️احتمالا دیگر شاهد بودجه چند دوازدهم نباشیم./رصد
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردرگمی مخاطبان اینترنشنال
▪️بالاخره ارتباط با چین خوب است یا بد؟
🔹شبکه اینترنشنال وابسته به عربستان سعودی که همکاری ایران با چین را ضد منافع ملی و مردم میخواند، اکنون توسعه روابط چین با عربستان را یک فصل تازه و بزرگترین ابتکار جهان عرب میداند.
🔹کارشناس این شبکه تلویزیونی درباره سفر سه روزه شیجینپینگ رئیسجمهور چین به عربستان گفت که خروج تدریجی آمریکا از منطقه، افول نفوذ انگلیس و فرانسه و جنگ اوکراین دلایل توسعه ارتباطات عربستان و چین است و او اینها را واقعیتهای جدید منطقه دانست.
⚪️ اولین نفر از اخبار با خبر شوید
اخبارموثق |جذاب | بدون سانسور👇
https://eitaa.com/joinchat/1641480253Cf543114bad