eitaa logo
بنیاد بین‌المللی صحيفه سجادیه
2.8هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
722 ویدیو
84 فایل
رسانه اطلاع رسانی اخبار بنیاد بین المللی صحیفه سجادیه و معارف مرتبط با این کتاب شریف ارتباط با ادمین: @SAHIFEHSAJJADIYH ارتباط با رییس بنیاد: @mortezavafi نشانی:قم.خیابان ۱۵ خرداد.نبش کوچه ۴.پژوهشکده مطالعات تقریبی.طبقه دوم. راه تماس:۰۲۵۳۲۹۲۹۲۰۶
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💮 حدیث روز 4️⃣7️⃣1️⃣ ✅ امام سجاد علیه السلام خداوند از آن کس خشنودتر است که خانواده خود را بیشتر در رفاه و نعمت قرار دهد... 🔸https://eitaa.com/joinchat/3525050394C01512cc3d2 🆔@BONYAD_SAHIFEH 🌐https://ssif1.ir ❤️این پیام  را  حداقل  به دو✌️نفر ارسال کنید تا شماهم خادم صحیفه  سجادیه  باشید.
❤️ حق شکم ⚫️امام سجاد علیه السلام اما حقی که شکمت بر تو دارد پس از آن به عنوان ظرفی برای جمع شدن  حرام چه کم باشد یا زیاد استفاده نکن؛ بلکه حتی در خوراکی‌های حلال نیز حد اعتدال  را کاملا رعایت کن و برای تقویت از خوراک استفاده کن و هیچ وقت به فکر پر کردن شکم خودت تا حلقوم و نادیده گرفتن دیگران نباش و مروت و انصاف را فراموش نکن. زیرا که نتیجهٔ پرخوری تنبلی و کسالت است و تو را از خیر و صلاح و نیکویی و انجام اعمال صالحه باز میدارد؛ چنانکه نتیجهٔ زیاده روی در نوشیدن مایعات نیز سخافت و جهالت و بی‌عقلی خواهد بود. 📚رساله حقوق امام سجاد(ع) 🔸https://eitaa.com/joinchat/3525050394C01512cc3d2 🆔@BONYAD_SAHIFEH 🌐https://ssif1.ir ❤️این پیام  را  حداقل  به دو✌️نفر ارسال کنید تا شماهم خادم صحیفه  سجادیه  باشید.
🔻 لویی پاستور: کاشف ميکرب، من نيستم! من میکرب را توسط صحیفه سجادیه شیعه کشف و معرفی کردم! 💠🔸 پاستور در 27 دسامبر سال 1822 ميلادي در «دول» متولد شد و پس از هفتاد و سه سال زندگي افتخارآميز و ابقاي نامي جاودان در سال 1895 دار فاني را وداع گفت. کشف ميکرب توسط وي گامي بزرگ در جهت شناخت جهان و تصور اينکه دنياي ما از ميلياردها ميليارد موجود ذره بيني تشکيل مي‏شود، خدمت بزرگي به عالم طب بود. . 🔹 او با ضعيف کردن ميکرب بيماري راه نجات از بيماري را نشان داد و در سال 1885 اين طريق را بر روی انسان آزمايش و موفقيت خود را اعلام نمود. و پس از آن بسياري از بيماريهای سرايت کننده بر پايه اکتشاف وی مقهور نيروی تفکر و دانش بشری گرديد. 🔸 در اواخر عمر دانشمند نامي، لويي پاستور مجلس نکو داشتي به منظور تجليل از مقام علمي و خدمات ارزنده ايشان ترتيب دادند و هر کس براي ابراز علاقه قلبي خويش وسيله‏ای را بکار گرفت يکي از طريق مقاله، ديگری از راه شعر و آن يکي از طريق دکلمه و... در لحظات پاياني مجلس براي تشکر متقابل، آقاي پاستور، پشت تريبون قرار گرفت و با اقدامي صادقانه و بسيار شجاعانه افتخاری ديگر بر افتخارات ارزشمند خود افزود، آری پاستور چنين ادامه داد: آقايان و خانمهای شرکت کننده در اين مجلس از همه شما سپاسگزارم، شما براي تجليل از مقام علم در اينجا گرد هم آمده‏ايد و ليکن توجه نماييد که کاشف ميکرب من نيستم. اين سؤال مهم در ذهن حضار آن جلسه بوجود آمد که پس کاشف ميکرب چه کسي مي‏تواند به غير پاستور باشد؟! بعد آقاي پاستور ادامه داد من روزي به صحيفه سجاديه علي بن الحسين عليهماالسلام نگاه مي‏کردم رسيدم به اين جمله که: «اللهم و امزج مياههم بالوباء» خدايا آب مشروب‌شان را با بيماري «وبا» بياميز. آبي که من مي‏شناختم H2O بيشتر نبود اکسيژن و ئيدروژن با ترکيبي خاص. از خود پرسيدم اين وبا چيست؟ با همين انگيزه به سراغ آب رفتم و با چشم مسلح آن را مورد مطالعه قرار دادم ديدم موجودات زنده‏اي درون آب است که هر چه بر ميزان ناصافي آب افزوده شود آنها زيادتر مي‏شوند و اسم آن موجودات زنده را ميکرب گذاشتم و ليکن حضرت علي بن الحسين عليهماالسلام از مجموع ميکربها نوع خاصي را انتخاب کرده و از خداوند خواست در آب آنان بياميزد. و اگر کسی کل را نشناسد نمي‏توان جزء را انتخاب نمايد پس کاشف ميکرب حضرت علی بن الحسين عليهماالسلام است. 📚 منبع: اسلام در جهان ، عماد زاده حسین، صفحه ۲۴۱ تاریخ ادبیات ادوارد براون . ج۲ 🔸https://eitaa.com/joinchat/3525050394C01512cc3d2 🆔@BONYAD_SAHIFEH 🌐https://ssif1.ir ❤️این پیام را حداقل به دو✌️نفر ارسال کنید تا شما هم خادم صحیفه سجادیه  باشید.
☀️السلام علیک یا سید الساجدین و یا زین العابدین 🌹 امام چهارم شیعیان ۵ پوستر 📜پوسترهای اینفوگرافی زندگی و شخصیت و دوران امامت امام سجاد علیه السلام تقدیم می گردد📜 🔗 فهرست پوسترها: 1⃣. شخصیت خانوادگی 2⃣. گاهمشار دوران امامت حضرت 3⃣. انسان 250 ساله در دوران امامت امام سجاد 4⃣. عاشورای مکتبی در سیره امام سجاد علیه السلام 5⃣. فرهنگ جامع ادعیه امام سجاد علیه السلام 6⃣. تحلیل محتوای دعای 38 صحیفه سجادیه ➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿ 🔸https://eitaa.com/joinchat/3525050394C01512cc3d2 🆔@BONYAD_SAHIFEH 🌐https://ssif1.ir ❤️این پیام  را  حداقل  به دو✌️نفر ارسال کنید تا شماهم خادم صحیفه  سجادیه  باشید. @shia_cultrul : کاری از •┈┈••✾••┈┈•
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬  أگر این روزها بیش از همیشه مضطربید، احساسات و افکار منفی آزارتان می‌دهد، فشارهای روحی عجیب و سنگینی را بر خود حس می‌کنید؛ این ویدئو را پیشنهاد می‌کنیم! 📚کتاب صحیفه جامعه سجادیه ※ | تمام دعاهای صحیفه جامعه سجادیه در بلاگ منتظر بارگذاری شده و قابل مطالعه آنلاین می‌باشد. | 🌐 Blog.montazer.ir 🔸https://eitaa.com/joinchat/3525050394C01512cc3d2 🆔@BONYAD_SAHIFEH 🌐https://ssif1.ir ❤️این پیام  را  حداقل  به دو✌️نفر ارسال کنید تا شماهم خادم صحیفه  سجادیه  باشید.
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬  أگر این روزها بیش از همیشه مضطربید، احساسات و افکار منفی آزارتان می‌دهد، فشارهای روحی عجیب و سنگینی را بر خود حس می‌کنید؛ این ویدئو را پیشنهاد می‌کنیم! 📚کتاب صحیفه جامعه سجادیه ※ | تمام دعاهای صحیفه جامعه سجادیه در بلاگ منتظر بارگذاری شده و قابل مطالعه آنلاین می‌باشد. | 🌐 Blog.montazer.ir 🔸https://eitaa.com/joinchat/3525050394C01512cc3d2 🆔@BONYAD_SAHIFEH 🌐https://ssif1.ir ❤️این پیام  را  حداقل  به دو✌️نفر ارسال کنید تا شماهم خادم صحیفه  سجادیه  باشید.
🎀 اختتامیه سومین جشنواره ملی شعر صحیفه سجادیه 🔸https://eitaa.com/joinchat/3525050394C01512cc3d2 🆔@BONYAD_SAHIFEH 🌐https://ssif1.ir این پیام  را  حداقل  به دو✌️نفر ارسال کنید تا شماهم خادم صحیفه  سجادیه  باشید.