🌕 باید قرصِ ماهِ کرامتِ خدا، کامل میشد؛
تا رونمایی از جلوهی تمامعیارِ کرامتِ خدا، ممکن شود!
قرص قمر رمضان ؛
شب رونمایی از آینهی کرامت خدا، در آغوش فاطمه "س" است.
#کریم_آل_طه علیهالسلام
@Rahee_saadat
بخشنده بی منت.mp3
5.87M
#تلنگری
💥 آن صله رحم، که اینهمه روایات برای تأکید اهمیت آن آمده ؛ آن چیزی نیست که ما، فهمیدهایم!
#امام_حسن_مجتبی علیهالسلام،
از معنای درست صله رحم برای ما، پرده برداشتهاند.
ویژه میلاد #کریم_آل_طه علیهالسلام
#استاد_شجاعی 🎤
@Rahee_saadat
🕌اعمال شب پانزدهم رمضان المبارک:
از شبهاى پربرکت است، و در آن چند عمل مستحبّ است:
اول: غسل کردن.
دوم: زیارت امام حسین علیه السّلام.
سوم: شش رکعت نماز که در هر رکعت پس از سوره «حمد» سوره هاى «یس» و «تبارک الّذى بیده الملک و«قل هو اللّه احد» خوانده شود.
چهارم: صد رکعت نماز بخواند، در هر رکعت پس از سوره «حمد» ده مرتبه سوره «توحید» خوانده شود.شیخ مفید در کتاب» مقنعه «از حضرت امیر المؤمنین علیه السّلام روایت کرده که هرکه این عمل را بجا آورد حق تعالى ده فرشته به سوى او میفرستد، تا دشمنانش را از پرى و آدمى از او دور کنند، و هنگام مرگ او سى فرشته می فرستد، که او را از عذاب دوزخ ایمن کنند.
پنجم: روایت شده که از امام صادق علیه السّلام پرسیدند:چه می فرمایى در حق کسی که در شب نیمه ماه رمضان کنار قبر امام حسین علیه السّلام حاضر شود؟حضرت فرمود: خوشا به حال کسی که در شب نیمه ماه رمضان پس از نماز عشا ده رکعت نماز کنار قبر آن حضرت بجا آورد...
📗مفاتیح الجنان
@Rahee_saadat
🕌 زندگانی کریم اهل بیت علیهم السّلام
🌹✍امام حسن علیهالسلام در مدینه به دنیا آمد.بنا بر مشهور، تاریخ ولادت ایشان، ۱۵ رمضان سال سوم هجری است.پس ازتولد، پیامبر صلی اللّه علیه وآله در گوش او اذان گفت و در هفتمین روز ولادتش گوسفندی را عقیقه کرد.
▫️✍ نامگذاری
واژه «حسن»، به معنای نیکو است. این نام را پیامبر بر امام نهاد.
در برخی احادیث این نامگذاری به الهام الهی منسوب است.
بنابر برخی اقوال نامهای حسن و حسین معادل شبر و شبیر، نام های پسران هارون هستند. گفتنی است که این دو نام از نامها بهشتیاند که قبل از اسلام نزد مردم عرب سابقهای نداشتهاند.
🌹✍امام حسن، هفت سال از عمرش را در دوران پیامبر صلیالله علیه وآله سپری کرد.
امام حسن ع علاوه بر درک محضر پیامبر در بسیاری از حوادث دوران هجرت همراه ایشان بود، مانند حادثه مباهله.آن حضرت مشمول حدیث کسا و آیه تطهیر شد که از دلایل مهم بر عصمت آن حضرت است. علاوه بر آن همراه برادرش حسین علیه السّلام در بیعت رضوان حاضر بود.
امام حسن ع به همراه برادرش، امام حسین ع، بالای سر آن حضرت هنگام رحلت حاضر بود.
🌹✍در منابع شیعی و سنی روایات قابل توجهی درباره شأن و جایگاه امام حسن مجتبی (ع) نزد پیامبراسلام(ص) وجود دارد.
براء گوید: پیامبر(ص) را دیدم که حسن بن علی روی دوشش بود و در آن حال میگفت: خدایا من دوستش میدارم، تو نیز او را دوست بدار.بعد از شهادت امام علی علیهالسلام در ۲۱ رمضان سال ۴۰ه.ق، امام حسن(ع) هدایت و امامت مسلمانان را عهدهدار شد.امامت امام حسن ۱۰ سال طول کشید.
🌹✍امام حسن مجتبی علیهالسلام، شبیهترین مردم به رسول خدا(ص) در خوی، رفتار و سیادت بود. از پیامبر(ص) نقل شده است که خطاب به وی فرمود: ای حسن، تو از جهت آفرینش (صورت) و اخلاق (سیرت و رفتار) شبیه من هستی.امام حسن(ع) یکی از اصحاب_کساء است و پیامبر(ص) در جریان مباهله، او و برادرش امام حسین ، حضرت علی وفاطمه علیهم السّلام را نیز به فرمان خدا، همراه خویش برد.
آیه تطهیر فضیلتی بزرگ برای وی و سایر اهل بیت علیهم السلام است.
🌹✍امام حسن(ع) ۲۵ بار پیاده به حج رفت و سه بار مالش را در راه خدا تقسیم کرد به طوری که کفشش را بخشید و دمپایی را برای خویش نگه داشت.
@Rahee_saadat
🔸🔶 توصیه به خواندن دعای مُجیر در روزهای 13 و 14 و 15 ماه مبارک رمضان
💠 به نقل از مفاتیح الجنان، این دعا در بین دعاها از جایگاه بلندی برخوردار است که از حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) روایت شده و دعایی است که جبرئیل برای آن حضرت هنگامی که در مقام ابراهیم مشغول نماز بود آورد و کفعمی در «بلد الامین» و «مصباح» این دعا را ذکر نموده و در حاشیه آن به فضیلت آن اشاره دارد، از جمله اینکه:
هر که این دعا را در «ایام البیض» [روزهای سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم] ماه رمضان بخواند گناهش آمرزیده میشود، هرچند به عدد دانههای باران و برگهای درختان و ریگهای بیابان باشد؛ و خواندن آن برای شفای بیمار و ادای دین و بینیازی و توانگری و برطرف شدن غم و اندوه سودمند است
📎 از عالمی نقل شده: روز سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم ماه مبارک رمضان از دعای «مجیر» غفلت نکنیم؛ مضامین دعای مجیر انسان را به کمال می رساند. فکر نکنیم که دعا خواندن فقط برای ثواب است؛ دعا برای کمال انسان است🌹
@Rahee_saadat
✨﷽✨
✅حتی فکر گناه هم نکنید!
✍امام صادق علیه السلام می فرمایند:
روزی حضرت عیسی (علیه السلام) در جمع حواریون نشسته بودند. حواریون به عیسی علیه السلام عرض کردند: آموزگار راه هدایت! ما را از نصایح و پندهایت بهره مند ساز.
عیسی علیه السلام: پیامبر خدا موسی علیه السلام به اصحاب فرمود؛ سوگند دروغ نخورید، ولی من می گویم سوگند خواه دروغ و خواه راست نخورید. آنها عرض کردند: ما را بیشتر موعظه کن.
ایشان به حواریون فرمود : برادرم موسی میگفت : زنا نکنید ولی من به شما میگویم : حتی فکر زنا نکنید ؛ زیرا فکر گناه مثل این است که در اتاقی آتش روشن کنند که اگر خانه را هم به آتش نکشد، دیوارها را سیاه میکند.
📚سفینه البحار، ج ۳، ص ۵۰۳
■⇨ @Rahee_saadat
🕌 اخلاص
🌹✍امیرالمؤمنین علیهالسلام:
في الاِخلاصِ يكونُ الْخَلاصُ.
رهايي و نجات در اخلاص است.
📝✍تفسیر روایی:
ایها الناس، اخلصوا اعمالکم. لله تعالی فان الله لایقبل الا ما خلص له
ای مردم!
اعمالتان را برای خداوند متعال خالص کنید؛ زیرا خدا تنها عملی را میپذیرد که برای او خالص باشد.
▫️قال الامام علی علیهالسّلام :
عند تحقق الاخلاص تسنیر البصائر
با اخلاص، انسان دارای بصیرت شده، دیدگانش نورانی میشود
▫️قال الامام الصادق علیهالسّلام :
«ان المؤمن لیخشع له کل شیء ویهابه کل شیء ثم قال: اذا کان مخلصا لله اخاف الله من کل شیء حتی هوام الارض وسباعها وطیر السماء. (میزان الحکمه ج۳)
اخلاص برای خدا سبب مهابت و بزرگی انسان میشود. مؤمن وقتی از عظمت و جلالت خدا ترسان بود و نسبت به خدا خضوع و خشوع خالصانه داشت، خداوند همه چیز را در برابر او خاشع گردانیده، ابهت او را در دل پرندگان آسمان و درندگان زمین هم میاندازد
📗تنبيه الخواطر، ج 2، ص 154
■⇨ @Rahee_saadat
✨﷽✨
🌻 چرا به بلا دچار می شویم؟ 🌻
✍در روايات داريم که بلاهايي که بر سر ما مي آيد بخشي از آن بخاطر کفاره ي گناهان ما است . اميرالمومنين مي فرمايد : مومنين در همين دنيا تنبيه مي شوند . اما بخشي ديگر از بلاها ترفيعي و ارتقائي است . يعني خدا دارد زمينه اي پيش مي آورد که ظرفيت فرد را بالا ببرد . نمونه ي آن بلاهايي است که بر سر اهل بيت آمده است. اهل بيت بخاطر اينکه گناه کرده اند اين بلاها سرشان نيامده است . در مجلس يزيد ، يزيد به امام سجاد(ع) گفت که اين بلاهايي که بر سر شما مي آيد بخاطر گناهان شماست . امام فرمود : بعضي مواقع بلاها بخاطر بالابردن ظرفيت است . پس اگر بلايي بر سر کسي آمد ما سوء ظن پيدا نکنيم که طرف حتما گناهي کرده است . شايد خدا او را بواسطه بلا بالا مي برد . مقتضاي زرنگ بودن يک مومن اين است که اگر براي خودش بلايي پيش آمد خودش را زير ذره بين بگذارد که نکند بخاطر گناهي که کرده اين بلا بر سرش آمده است و به خودش سوء ظن داشته باشد . اتفاقاتي که براي ما پيش مي آيد در اثر اعمال ماست نه بخاطر گناهان ما .
📚از بیانات حجت الاسلام عالی
■⇨ @Rahee_saadat
🕌 یک ذکر پر فضیلت
امام صادق علیهالسلام:
مَنْ قَالَ فِی كُلِّ يَوْمٍ عَشْرَ مَرَّاتٍ: «أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لَا شَرِیكَ لَهُ إِلَهاً وَاحِداً أَحَداً صَمَداً لَمْ يَتَّخِذْ صَاحِبَةً وَ لَا وَلَداً»
كَتَبَ اللَّهُ لَهُ خَمْسَةً وَ أَرْبَعِینَ أَلْفَ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ خَمْسَةً وَ أَرْبَعِینَ أَلْفَ سَيِّئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ خَمْسَةً وَ أَرْبَعِینَ أَلْفَ دَرَجَةٍ وَ فِی رِوَايَةٍ أُخْرَى وَ كُنَّ لَهُ حِرْزاً فِی يَوْمِهِ مِنَ السُّلْطَانِ وَ الشَّيْطَانِ وَ لَمْ تُحِطْ بِهِ كَبِیرَةٌ مِنَ الذُّنُوبِ
🌹✍هر که هر روز ده بار بگوید:
«أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لَا شَرِیكَ لَهُ إِلَهاً وَاحِداً أَحَداً صَمَداً لَمْ يَتَّخِذْ صَاحِبَةً وَ لَا وَلَداً»
خداوند براى او چهل و پنج هزار حسنه بنویسد، و چهل و پنج هزار سیئه از او محو کند و چهل و پنج هزار درجه براى او بالا برد.
و در روایتی دیگر:
در آن روز براى او پناهگاهى محکم در برابر سلطان و شیطان باشد، و هیچ #گناه_کبیره اى پیرامون او را فرا نگیرد.
📗اصول کافى ج 4
■⇨ @Rahee_saadat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
صبح زیباتون بخیر 🌸 🍃
ان شاالله به یمن این روز فرخنده 🎊
بهترین ها👌
نصیبتون بشه
عشق،موفقیت💞🌸
سلامتی،برکت
و زندگی آروم توشه
امروز و هر
روز تون باشه عزیزان 🌸🍃
فرخنده میلاد با سعادت 🌸
امام حسن مجتبی ع 💚
مبارک باد 🌸🎊🌸
■⇨ @Rahee_saadat
✨﷽✨
🔴سخاوتمندی و کرم امام حسن مجتبی علیه السلام
✍از امام حسن عليه السلام روايت شده است كه روزى از كنار يكى از باغهاى بيرون مدينه عبور میکرد، در مسير خود به غلام سياه چهره اى رسيد كه گرده نانى در دست داشت؛ يك لقمه خود میخورد و يك لقمه هم به سگى كه در برابر او ايستاده بود، میخوراند و اين كار را ادامه میداد تا نيمى از آن گرده نان را خورد و نيم ديگر را به آن سگ خورانيد.
امام حسن عليه السلام از وى پرسيد: چرا چنين میكنى؟ وى در پاسخ گفت: خجالت میكشم كه من بخورم و سير گردم و اين سگ گرسنه بماند! امام حسن عليه السلام پرسيد: غلام كيستى؟ در پاسخ گفت: غلام «ابان بن عثمان». پرسيد: اين باغ از آن كيست؟ در پاسخ گفت: از «ابان بن عثمان». امام حسن عليه السلام خطاب به او فرمود: تو را سوگند میدهم به خدا كه از اين محل بيرون نروى تا من بازگردم.
امام حسن عليه السلام رفت و طولى نكشيد در حاليكه غلام و باغ را از «ابان» خريده بود، بازگشت. حضرت به غلام، گفت: تو را از مولايت خريدم. غلام گفت: اى مولاى من! من مطيع خدا و رسول خدا و شخص شما هستم و در خدمت حاضرم! امام حسن عليه السلام فرمود: باغ را هم از «ابان» خريدارى كردم. اينك تو را در راه خدا از قيد بردگى آزاد میكنم و اين باغ هم از سوى من به تو اهدا میشود! غلام گفت: اى مولاى من! باغ را به كسى بخشيدى كه مرا به او بخشيدى (يعنى خدا).
📚فضائل پنج تن عليهم السلام در صحاح ششگانه اهل سنت، ج۴، ص۲۱۰.
■⇨ @Rahee_saadat