❌مولوی عبدالحمید کفاره ی یک روز روزه خواری علنی ۱۰ هزار نفر زاهدانی ها و بلوچستانی های ایران را پرداخت می کند.
منجمان مرکز رصد هلال پادشاهی عربستان سعودی اعلام کردند که روز دوشنبه عید فطر نبوده بلکه روز سی ام ماه رمضان بوده است وبه خطا عید اعلام کرده اند و پادشاه سعودی کفاره یک روز روزه خواری کسانی که به این سبب روز روزه نگرفته اند را می پردازد.
در ایران نیز مولوی عبدالحمید یکی از مولوی های مذهب حنفی بلوچستان ایران به تقلید از سعودی روز دوشنبه را عید فطر اعلام کرد
واکنون در صدد است تا با کمک خیرین مبلغ کفاره یک روز روزه خواری جمعی این مسلمانان را تهیه کرده وبه فقرا بپردازد ودر محلش خرج نماید.
این مبلغ رقمی چند صد میلیونی می شود.
▪️وقتی کابوس #جنگ_اوکراین به آلمانی ها نزدیک تر می شود
وزیر کشور آلمان خطاب به مردم آلمان : در صورت قطعی طولانی مدت برق یا اعمال محدودیتهایی که روند عادی زندگی را تغییر میدهد، عاقلانه است که برای احتیاط، ذخیره مواد غذایی و دارو در خانه باشد.
♦پرداخت یارانه جدید به مردم بابت افزایش قیمت آرد
🔹وزیر جهادکشاورزی: یارانه جدید به مردم بابت افزایش قیمت آرد پرداخت میشود که بیشتر از مقدار افزایش هزینهها خواهد بود
🔹۷۰ درصد روغن و ۳۰ درصد غلات جهان در منطقه اوکراین و روسیه تولید میشود که به علت جنگ اوکراین، قیمت مواد غذایی در جهان بین ۳۴ تا ۶۰ درصد افزایش یافته و موجب جیرهبندی در کشورهای اروپایی شده است
🔹شرایط جدیدی برای امنیت غذایی جهان ایجاد شده و دولت ایران هم برای حفظ پایداری امنیت غذایی کشورمان به علت قاچاق گسترده محصولات تولیدی با آرد، تصمیم به آزادسازی آرد برای مصارف صنعتی گرفته است/ تسنیم
تغییری در قیمت آرد نانواییها داده نشده است
رئیس سازمان برنامه و بودجه:
🔹برای نانواییهایی که نان مردم را تهیه میکنند، هیچ تغییری در قیمت آرد داده نشده است.
🔹فعلاً برای تغییر در نوع بازپرداخت یارانهها هیچ تصمیمی گرفته نشده است.
🔹ما یارانهها را حذف نمیکنیم، بلکه آن را بهصورت بهینه بازتوزیع میکنیم یا به عبارت بهتر، آنها را اثربخش میکنیم، یعنی از حالتی که طی آن یارانهها به شبکههای غیراثربخش میرود و به دست مردم نمیرسد، این فرایند را اصلاح میکنیم تا یارانهها را مستقیماً به دست مردم برسانیم.
🔹اما همینجا بار دیگر تأکید کنم که درباره نان، تا امروز هیچ تغییری در قیمت آرد نانواییها صورت نگرفته است.
♨️ رویاهای بر باد رفته اردوغان
🔰 بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول در سال 2015 میلادی، ترکیه شانزدهمین اقتصاد بزرگ جهان بود. تولید ناخالص داخلی ترکیه در سال 2015 میلادی به 864 میلیارد دلار رسیده بود. اما سیر تحولات منفی و قهقرایی ادامه پیدا کرد و از حالا چنین پیش بینی شده که ترکیه در سال 2022 به رتبه 23 سقوط خواهد کرد. بر اساس گزارش مورخ آوریل 2022، صندوق بین المللی پول تخمین می زند که ترکیه با تولید ناخالص داخلی 692 میلیارد، بیست و سومین اقتصاد بزرگ جهان خواهد بود.
🔰 ترکیه در سال 2023 میلادی، یک انتخابات بسیار مهم و سرنوشت ساز را برگزار خواهد کرد و در شرایطی که شانس و فرصتی برای تحقق اهداف اقتصادی چشم انداز 2023 باقی نمانده، این احتمال وجود دارد که ناکارآمدی اقتصادی دولت اردوغان، به صدرنشینی و زمامداری بیست ساله حزب عدالت و توسعه پایان دهد و سال آینده، آغاز دوران جدیدی برای به قدرت رسیدن مخالفین اردوغان باشد.
دولت یارانهای بیشتر از گرانی اخیر به مردم واریز میکند
🔹وزیر کشاورزی: برای جبران افزایش قیمت آرد و بهتبع آن گرانی ماکارونی و...، طی روزهای آینده دولت با واریز یارانه این افزایش قیمت را جبران خواهد کرد که بیشتر از هزینه ناشی از این گرانی خواهد بود.
🔹یک کیسه آرد ۵۰ کیلویی در ایران ۳۸ هزار تومان است که در آن سوی مرزها تا ۶۰۰ هزار تومان قیمت دارد. همین باعث قاچاق زیاد آن شده بود.
🔹آزادسازی آرد برای نان فانتزی و ماکارونی و امثالهم، هرچند تصمیم سختی بود اما جلوی فساد را خواهد گرفت و با پرداخت یارانه مستقیم به مردم، هزینه تحمیلشده جبران خواهد شد.
یارانه ۲۰ میلیون تومانی با ارز ۴۲۰۰ از جیب مردم رفت
🔹از ابتدای سال ۱۳۹۷ تا پایان سال ۱۴۰۰ بیش از ۹۰۰ هزار میلیارد تومان رانتِ مابهالتفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی و نرخ دلار در بازار آزاد بوده که به جیب عدهای واردکننده بزرگ و دلالان رفته است.
🔹اگر به جای حراج منابع ارزی کشور به نرخ ۴۲۰۰ تومان و هدررفت آن، این منابع در بازار آزاد فروخته میشد و در قالب یارانه مستقیم بین اقشار کمدرآمد و متوسط توزیع میشد، به هر نفر مجموعا ۲۰ میلیون تومان رسیده بود.
🔹این در حالی است که حراج منابع ارزی کشور با نرخ ۴۲۰۰ تومانی در سالهای اخیر که با هدف جلوگیری از افزایش قیمت چند قلم کالای اساسی بود، به هدف خود نرسید و این کالاها با گرانی چند برابری هم مواجه شدند.