eitaa logo
بانوی عفیف ومتمدن(مجموعه فرهنگی سیاسی حجاب وعفاف)
108 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
2.7هزار ویدیو
42 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️‌ یک شب رو با ترس و دلهره از تجاوز این حرومزاده ها به خانوادت صبح نکردی که آرزوی لخت شدن و برهنگی از یادت بره. _تسلیت ✅یادمان باشد درحادثه شاهچراغ فقط داعش مسوول نیست داعشیان وطنی که اینروزهاببهانه تمایلات جنسی وحیوانی خوددرکوی وبرزن وراه ودانشگاه امنیت مارامخدوش کردندبسترسازاین جنایت بزرگ وشهادت جمعی اززوارمظلوم حرم شاهچراغ هستند!!
14.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام خواهران و دوستان عزیز این کلیپ باید گسترده پخش بشه تا علت این اشوبها برای مردم روشن بشه☝️☝️
🔹 هرگاه سلطه‌گران بخواهند یک ملّت را از جدیت و عزم راسخ بیندازند و روح سلحشوری و شجاعت و مردانگی و ایثار را از ملتی بگیرند، یکی از برّنده‌ترین حربه‌ها علیه این ملت؛ ایجاد و تشدید جاذبه‌های جنسی و کشاندن به سمت فحشا در این ملّت است. تجربه‌ای که در دنیا بارها تکرار شده است.
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 🔶 منابع مطلع هشدار دادند: اسیدپاشی روی زنان و دختران بی حجاب! 🔺 بنا به اعلام این منبع مطلع، یکی از لیدرهای اغتشاشات که در بازداشت بسر می‌برد و بهایی می باشد، اعتراف نموده که گروهی را سازماندهی کرده که بر سر و صورت زنان و دختران بی حجاب و جوان اسید بپاشند تا با انتشار تصاویری که تهیه می‌کنند، علیه جمهوری اسلامی و نیروهای امنیتی تبلیغ کنند. 🔺 این فرد عنوان داشته پول این کار را پیشاپیش از سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی و به صورت رمز ارز دریافت کرده است!
‏خوابگاه مختلط!!!! در ‎دانشگاه شریف پسرها درهای سلف را شکستند تا با دخترها هم‌غذا شوند! در دانشگاه سبزوار؛ دخترهای نجیب سبزواری ایستادند تا پسرهای هتاک نتوانند وارد سلف غذاخوری ایشان شود در دانشگاه صنعتی اصفهان، پسرهایی که میخواستند واردخوابگاه دختران شوند با سپر انسانی پسرهای باغیرت‏ دانشگاه رو به رو شدند و ناکام ماندند! خوشا به غیرت دختران و پسران دانشجویی که این روزها ضرب و شتم می‌شوند ولی پای نجابت و پاکی ایرانیان ایستاده‌اند و وای به حال جماعتی که از درخواست سلف مختلط به درخواست خوابگاه مختلط رسیده اند!
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙🎥مهم:آن دانشجو نمایی که درب سلف را میشکند تا به عیاشی و هرزگی بپردازد... 🔻آن دانشجونمایی که از سهمیه بیت المال و جیب مردم و دولت میخورد ولی به درب خوابگاه حمله ور شده تا شبها مختلط بخوابد! اگر فارغ التحصیل هم شود و به مسئولیت هم برسد هرگز به فکر مردم در شرایط سخت اقتصادی نخواهد بود... ❇️درخواست مردم این است اینها باید با دانشجوی واقعی جایگزین شوند...
⭕️تروریست‌های رسانه‌ای و تروریست داعشی دو روی یک سکه اند
📸 سازمان اطلاعات سپاه با انتشار عکس‌های آشوبگران تخریب‌گر، از مردم خواسته است، آنها را شناسایی کنند و اطلاعات آنان را به شماره 114 سازمان اطلاعات سپاه گزارش کنند. 🔺 این تصاویر را برای همه افراد و گروه‌ها فوروارد کنید تا همه آگاه شوند.
🔥 لطفا نشر و حمایت حداکثری 🔴 اغتشاشگران شریک جرم خون ریخته شهدای حرم شاهچراغ هستند 👈🏻 پایان مماشات با عاملان ناامنی و اغتشاشگران https://farsnews.ir/my/c/169114
🔴 این حرامی رو امروز حراست دانشگاه تهران درب ۱۶ آذر گرفته اگر دستگیر نمی‌شد هرکسی امروز تو دانشگاه تهران چاقو میخورد مینداختن گردن بسیج و جمهوری اسلامی
♦️ لیدر اغتشاشات: ما از داعش بیشتر بسیجی کشتیم! 🔹 امیرعباس فخرآور که در کارنامه خود دوستی و همکاری با جرج بوش و زیپی لیونی وزیر خارجه اسبق رژیم صهیونیستی را دارد، پس از حمله تروریست داعشی به شاهچراغ با ابراز خوشحالی از این جنایت اعلام کرد که همکاران او این روزها بیشتر از داعش بسیجی و سپاهی شهید کردند! 🔹 این افراد وحشی قرار است برای ایران زندگی و آزادی را به ارمغان بیاورند؟/خبر موثق