#شهید_سیدمرتضی_آوینی:
حیات قلب در گریه است و آن «قتیلالعَبَرات» كشته شد تا ما بگرییم و خورشید عشق را به دیار مرده قلبهایمان دعوت كنیم.
#السلامعلیکیااباعبداللهالحسین
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️😭سلام ودرود بر مادران و همسران شهدای حق و فضیلت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر سه شهیدی که 29 سال می رود بهشت زهرا
مادر که باشی. ....😭
🗓 سیزدهم جمادی الثانی:
🌹شهادت حضرت ام البنین سلام الله علیها
◼️ در اين روز در سال ۶۴ه حضرت ام البنين عليها السلام، همسر اميرالمؤمنين عليه السلام و مادر قمر بنى هاشم عليه السلام به شهادت رسیدند .
▪️نام مبارك آن حضرت فاطمه ، و كنيه شريفش ام البنين است ، و آن حضرت به همین كنيه معروفند. پدر آن حضرت حزام بن خالد، و مادرشان ليلى دختر شهيد بن ابى عامر است .
▪️امير المؤمنين علیه السلام آن حضرت را به همسرى برگزيد و خداوند چهار پسر به آن حضرت عنايت فرمود: حضرت قمر بنى هاشم عباس عليه السلام ، عبد الله ، جعفر و عثمان عليهم السلام ، كه هر چهار پسر در كربلا شهيد شدند.
▪️بانوانى كه از كربلا به مدينه مراجعت كردند، در خانه ام البنين عليها السلام عزادارى مى كردند. آن حضرت اگر چه در كربلا نبود ولى از ناله و گريه قرار نداشت و همه روزه به بقيع مى رفت مرثیه سرایی میکرد.
📚ام البنين عليها السلام ،سيده نساء العرب / ص84
📚رياحين الشريعه / ج3 / ص294
▪️حضرت ام البنین سلام الله علیها با فصاحت و بلاغتی که داشت در مقام افشاگری از ظلم و تعدی بنی امیه برآمد و با اشعار جانسوز و بلیغ و عزارداری های مستمر مردم را متوجه ظلم و بی لیاقتی حکام وقت می نمود لذا آن بانو را با عسل زهرآگین مسموم و به شهادت رساندند چنانکه مورخ نامی حاج شیخ علی فلسفی در کتاب زنان نابغه و جناب عبدالعظیم بحرانی در کتاب ام البنین نگاشته اند که بنی امیه همسر امیرالمومنین صلوات الله علیه، ام البنین سلام الله علیها را مسموم و به شهادت رساندند.
📚وقایع الشیعه / ص85 / وقایع سیزدهم جمادی الثانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت مادر شهید از بوی خوش لباس شهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصاحبه مادر وهمسر شهید حججی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همسر جانباز با دهها سال خدمت به همسرش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت مادر شهید از پیام پسرشهیدش در لحظات آخر:
فقط برای حجاب و ناموس جبهه آمدم😭و امضا با خونش😭
📣📣📣📣 مشارکت در مطالبهی حمایتِ مسئولینِ قضایی از ۱۱۰ شاکیِ پروندهی سلبریتیهای هنجارشکن، با چند کلیک!!
🤝ما عده ای از مردم #سراسر_کشور در خصوص عملکرد منفی و هنجارشکنانه برخی از بازیگران که منجر به ضررهای غیر قابل جبرانی در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی شده است، #شکایت داریم.
🔞 برخی از این بازیگران بدون هیچگونه واهمه از دستگاه های قضایی و حاکمیتی و با امنیت کامل، فضای مجازی را ناامن و بحرانی نموده و به نحو گستاخانه ای به اقدامات هنجارشکنانه و مجرمانه خویش افتخار میکنند.
🔥برخی از مهم ترین این اقدامات عبارت است از:
❌ترویج اباحه گری
❌توهین به مقدسات
❌تضعیف بنیان خانواده
❌نشر اکاذیب و سیاه نمایی
❌تحقیر و تغییر هویت ملی
❌تخریب ارزشهای دینی و انقلابی
❌جریحه دار کردن عفت و اخلاق عمومی
❌ترویج سبک زندگی غربی و تجمل گرایی
❌هم سویی با اهداف خصمانه دشمن در بحران ها
❌برهم زدن نظم عمومی در برخی حوادث
و...
⚠️ بر این اساس ما ۱۱۰ نفر از اقشار مختلف مردم سراسر کشور در جهت اعاده هویت اسلامی ایرانی، تصمیم بر شکایت رسمی، از ۱۵ نفر از بازیگران هنجارشکن گرفتیم.
📣 ما شاکیان، از ریاست محترم قوه قضائیه و دادستان کل کشور، مطالبهی ورود جدی و بدون مسامحه به این مسئله را داریم.
با در نظرداشتن خون شهدا و آینده فرزندانمان، از این مطالبه نخواهیم گذاشت.
🇮🇷مبرهن است که حمایت آحاد مردم، باعث تسریع در روند رسیدگی پرونده می شود.
🔴 با کلیک بر روی لینک زیر، اعتراض خود را علیه بازیگران هنجار شکن ثبت نمائید👇🏽👇🏽
https://farsnews.ir/my/c/110042
👆🏽👆🏽
🏴زندگی نامه حضرت ام البنین(س)
▪️ سیزدهم جمادی الثانی، یادآور روزی غم انگیز بود؛ روزی که در آن مادری فداکار و بانویی با عظمت از تبار دلاوران، به سوی معبود پر کشید. ام البنین، مادر پسرانِ علی علیه السلام ، بعد از عمری تلاش، شکیبایی و استقامتْ با اهدای چهار فرزند رشید به پیشگاه مولایش، حسین بن علی (ع) ، با دلی مالامال از محبت و عشق، راهی دیار دوست شد و در بقیع، در جوار دیگر فرزند زهرا سلام الله علیها برای همیشه رحل اقامت افکند.
▪️نام و مشخصات
نامش فاطمه و کنیه اش امُّ البنین (مادر پسران) است. پدرش حِزام، و مادرش ثمامه یا لیلاست. همسرش علی بن ابیطالب (ع) و فرزندانش عباس (ع) ، عبداللّه، جعفر و عثمان هستند که هر چهار نفرْ در سرزمین کربلا و در رکاب امام حسین علیه السلام به شهادت رسیدند.
♦️ولادت ام البنین (س)
برخی از تاریخ نگارانْ زمان ولادت ایشان را در حدود پنج سال پس از هجرت تخمین میزنند.
تاریخ گواهی میدهد که پدران و داییان حضرت ام البنین از دلیران عربِ پیش از اسلام بوده و از آنها به هنگام نبرد، دلیرْ مردی های فراوانی نقل شده است که در عین شجاعتْ بزرگ و پیشوای قوم خود نیز بوده اند، آنچنان که حاکمان زمانْ در برابرشان سرتسلیم فرود می آورند. اینان همانان هستند که عقیل ـ نسبْ شناس بزرگ عرب و برادر علی (ع) ـ به امیرالمؤمنین (ع) گفت: در میان عرب از پدرانش شجاعتر و قهرمانتر یافت نمیشود.
♦️انتخاب ام البنین (س) برای همسری علی علیه السلام
بعد از شهادت فاطمه زهرا علیهاالسلام ، علی بن ابیطالب علیه السلام برادرش عقیل را ـ که آشنا به علم نسب شناسی عرب بود ـ فرا خواند و از او خواست که برایش همسری از تبار دلاوران برگزیند تا پسر دلیری برای مولا به ارمغان آورد.
عقیل، فاطمه کلابیه را برای حضرت برگزید که قبیله و خاندانش، بنی کِلاب، در شجاعت بیمانند بودند، و حضرت علی علیه السلام نیز این انتخاب را پسندید.
♦️خواستگاری از ام البنین علیهاالسلام
بعد از این که عقیل شجره نامه های اَعراب را بررسی و ام البنین را انتخاب کرد، حضرت علی علیه السلام ، او را نزد پدر ام البنین فرستاد. پدرخشنود از این وصلت مبارک، نزد دختر خود شتافت و موضوع را در میان گذاشت. ام البنین نیز با سربلندی و افتخارْ پاسخ مثبت داد و پیوندی همیشگی بین وی و مولای متقیان علی بن ابیطالب علیه السلام برقرار شد.
♦️اولین روز زندگی مشترک
روز اولی که ام البنین علیهاالسلام پا در خانه علی علیه السلام گذاشت، حسن و حسین علیهماالسلام مریض بوده و در بستر افتاده بودند. عروس تازه ابوطالب، به محض آنکه وارد خانه شد، خود را به بالین آن دو عزیز عالم وجود رسانید و همچون مادری مهربان به دلجویی و پرستاری آنان پرداخت.
♦️تغییر نام
فاطمه کلابیه، بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک با علی علیه السلام ، به امیرالمؤمنین پیشنهاد کرد که به جای «فاطمه»، که اسم قبلی و اصلی وی بوده، او را ام البنین صدا زند تا فرزندان حضرت زهرا علیهاالسلام از ذکر نام اصلی او توسط پدرشان، به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا علیهاالسلام نیفتند و در نتیجه، خاطرات گذشته، در ذهن آنها تداعی نگردد و رنج بی مادری آنها را آزار ندهد.
🌹محبت بی دریغ ام البنین علیها السلام به فرزندان زهرا علیهاالسلام
♦️ام البنین بر آن بود که، در زندگی جای خالی حضرت زهرا علیهاالسلام را برای فرزندان ایشان پر کند؛ مادری که در اوج شکوفایی پژمرده شد و آتش به جان فرزندان خردسال زد: فرزندان فاطمه زهرا علیهاالسلام در وجود این بانوی پارسا، مادر خود را میدیدند و رنج فقدانِ مادر را کمتر احساس میکردند.
♦️ام البنین علیهاالسلام ، فرزندان دختر گرامی رسول خدا صلی الله علیه وآله را بر فرزندان خود مقدّم میداشت و بخش عمده محبت و علاقه خود را متوجه آنان میکرد و آن را فریضه ای دینی میشمرد؛ زیرا خداوند متعال در کتاب خود، همگان را به محبت آنان دستور داده است.
♦️فرزندان ام البنین علیهاالسلام
ثمره زندگی مشترک ام البنین علیهاالسلام با حضرت علی علیه السلام ، چهار پسر بود که به دلیل داشتن همین پسران، او را ام البنین، یعنی مادر پسران میخواندند. نام فرزندان ایشان به ترتیب عبارتند از: قمربنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ، عبداللّه، جعفر و عثمان.
فرزندان ام البنین همگی در کربلا به شهادت رسیدند و نسل ایشان از طریق عُبیداللّه فرزند حضرت ابوالفضل علیه السلام ادامه یافت.
🌹مادر چهار شهید
با شهادت چهار فرزند ام البنین علیها السلام در کربلا، این بانوی شکیبا، به افتخار مادر شهیدان بودن نائل آمد و درکنار همسر شهید بودن، افتخاری دیگر بر صفحه افتخاراتش افزوده شد.
⭕️ روایت نمایندگان آمریکا و انگلیس از ٢۶ دی روز فرار شاه از ایران
🔰 بازخوانی خاطرات ویلیام سولیوان آخرین سفیر امریکا در ایران، رابرت هایزر ژنرال امریکایی و آنتونی پارسونز سفیر انگلیس از روز ٢۶ دی و فرار شاه
🔸روز ٢۶ دیماه، محمدرضا پهلوی به همراه فرح برای همیشه ایران را ترک کرد. ساعتی نگذشت که با اعلام خبر فرار شاه، ایران سراسر جشن و شادی شد. خاطرات سفرا و فرستادگان امریکا و انگلیس از فرار محمدرضا پهلوی بسیار جالب است، آنها ضمن توصیف واکنش مردم به این خبر، تصویری از حقارت شاه را نیز ثبت کردهاند.
🔸آنچه در ادامه میخوانید، خاطرات ویلیام سولیوان آخرین سفیر امریکا در ایران، رابرت هایزر ژنرال امریکایی و آنتونی پارسونز سفیر انگلیس، از روز فرار محمدرضا پهلوی است.
🌀 کسب تکیف ملتمسانه شاه از آمریکا
🔹ویلیام سولیوان، آخرین سفیر امریکا در ایران، ضمن روایت خاطره خود از حقارت شاه در واپسین روزهای حضور در ایران که «ملتمسانه» از سفیر امریکا کسب تکلیف میکرد که «کجا باید بروم؟»، درباره واکنش مردم به خبر فرار شاه میگوید: «جریان عزیمت شاه بعد از ظهر همان روز از رادیو و تلویزیون ایران پخش شد و ساعتی بعد شهر تهران را غوغا و هیجان بیسابقهای فراگرفت.
🔹کامیونها مردان جوان را سوار کرده و در خیابان تخت جمشید [آیتالله طالقانی] پیاده میکردند. جشن رفتن شاه با حرکت دستههای تظاهرکننده در خیابانها و صدای بوق خودروها و روشن کردن چراغها سه یا چهار ساعت ادامه یافت. با خروج شاه از ایران مسئولیت حکومت و اداره امور کشور به دست شاپور بختیار افتاد».
🌀 تیر شروع مسابقه شلیک شد
🔸رابرت هایزر، ژنرال آمریکایی، مشاهدات خود از ٢۶ دیماه ١٣۵٧ را اینچنین روایت میکند: «جمعیت زیادی در خیابانهای سراسر شهر جمع شده بود و زمانی که شاه رفت گویی تیر شروع مسابقه شلیک شده است. همه به یکباره واکنش نشان دادند. به بالکن رفتیم؛ بوقها به صدا درآمده بود، راهپیمایان بیرون ریخته بودند و همه شهر سرشار از جشن و شادی بود. حادثه غیر قابل توصیفی بود؛ جشن خودجوش مردم تا دو سه ساعت ادامه یافت و هر لحظه آهنگ آن شدیدتر میشد.
🌀 پایین کشیدن مجسمههای رضاخان و پسرش
🔹گزارشهایی دریافت کردیم مبنی بر اینکه مردم شروع به پایین کشیدن مجسمههای شاه و خانوادهاش کردهاند. در برابر ساختمان اداره مخابرات در میدان سپاه تهران، مجسمه سوارکاری بزرگ و زیبایی از رضاشاه، پدر شاه، وجود داشت که مردم آن را واژگون کرده بودند. در طول بعد از ظهر، باخبر شدیم پنج یا شش مجسمه دیگر که چند دهه از عمرشان میگذشت، نابود شده است. آنها به طور نمادین در حال کشتن شاه بودند».
🔹آنتونی پارسونز، سفیر انگلیس در تهران نیز، درباره اوضاع کشور بعد از فرار شاه میگوید: کابینه بختیار و برنامه دولت او در روز ١۶ ژانویه مورد تأیید مجلس قرار گرفت و شاه و همسرش در همان روز تهران را به مقصد مصر ترک گفتند.
🌀 مردم، پایکوبان سربازان را میبوسیدند
🔸رادیو ایران ساعت دو بعد از ظهر، خبر عزیمت شاه را اعلام کرد. من و همسرم و سایر اعضای سفارت و خانوادههایشان همه در محوطه سفارت بودیم. ناگهان تمام شهر از شادی و حس رهایی منفجر شد. اتومبیلها با صدای بوق و چراغهای روشن حرکت میکردند؛ مردم فریادزنان و پایکوبان در خیابانها بودند و سربازان را میبوسیدند. روزنامهها در تیراژ بالا با تیتر «شاه رفت» توزیع میشدند و مجسمههای شاه و پدرش را از میادین شهر پایین کشیدند. اینها وقایعی بود که من از آن بعد از ظهر طولانی و هلهله و شادمانی تمام نشدنی مردم در آن روز به یاد دارم.
🔸مردم برای ما در سفارت دست تکان میدادند
ما جلوی درب سفارت برای تماشای شادی مردم ایستاده بودیم و مردم برای ما دست تکان میدادند و روزنامههایی را که عنوان «شاه رفت» بر روی آنها نقش بسته بود به ما میدادند. سربازان محافظ سفارت عاقلانه با تبسم تسلیم مردم شده بودند و اجازه میدادند آنها برای شعار دادن بالای اتومبیلهای زرهپوششان بروند، در حالی که لولههای تفنگ آنان با گل مسدود شده بود؛ من هرگز چنین منظرهای را به چشم خود ندیده بودم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تحقیر شاه پس از فرار توسط اربابانش از زبان فرح
#بزرگترین_انقلاب_قرن
22.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چرا سلطنت پهلوی، حقارت بار است؟
✅ حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای پاسخ می دهند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فرار شاه آمریکایی و جشن ملت ایران
#بزرگترین_انقلاب_قرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یکی از هموطنان ایرانی ساکن آلمان این ویدیو را گرفته و برای #امیرمحمد_زند بازیگر کشورمان فرستاده است
⭕️ امیرمحمد زند طی چند روز گذشته از مردم ایرانی مقیم خارج از کشور خواسته است از مشکلات اروپا فیلم گرفته و برایش ارسال کنند و او نیز پخش کند
پ ن: احتمال اینکه بزودی اینستاگرام صهیونیستی صفحه افشاگرانه این بازیگر را مسدود کند زیاد است!
#حجاب
╭─┅🍃🌸🍃┅─╮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عکاسی از پریناز ایزدیار بازیگر سینما در هتل اسپیناس پالاس
✍ به وضعیت عکاس های زن دقت کنید
👈🏻 چه جریانی در حال پر و بال دادن به این روند هست
👈🏻 چرا مسولین از خواب خرگوشی بیرون نمی یان
👈🏻 چرا باید به سلبریتی هایی که کمترین خدمت رو به اسلام و ایران اسلامی نمی کنند اینقدر بها داده بشه اما دانشمندان واقعی که به درد مردم می خورند دیده نشن.
👈🏻 اینهمه عکاس رو چه کسی دور این سلبریتی ها جمع می کنه
👈🏻 مدی که این سلبریتی ها ترویج می کنند به کجا ختم می شه؟
👈🏻 جایگاه نهادهای نظارتی کجاست؟
#حجاب
╭─┅🍃🌸🍃┅─╮
امام جمعه رفسنجان: اگر رهبری میفرمایند دوچرخهسواری شرعا حرام است، چرا مجلس این را تبدیل به قانون نکرده است؟
عسگری، امام جمعه رفسنجان:
🔹پیراهن ناموس ما اگر روزی در خانه روی بند رخت برای خشکشدن پهن بود، زمانی که میهمان میآمد آن را جمع میکردیم که کسی لباس دختر، همسر، مادر و خواهر ما را نبینند.
🔹 چگونه امروز دختران را روی دورچرخه سوار میکنند که در خیابانها بچرخند و عدهای با حماقت تمام از این جریانها حمایت میکنند و اگر ندایی علیه این کار بلند شود اعتراض میکنند و به خود من هم ناسزا گفتند.
🔹اگر رهبری میفرمایند دوچرخهسواری ( بانوان) شرعا حرام است، چرا مجلس این را تبدیل به قانون نکرده که امروز نیروی انتظامی کوتاهی میکند؟ وقتتان را صرف کارهای حاشیهای نکنید. غیرت دینی را در مردم زنده نگه دارید.
#حجاب
╭─┅🍃🌸🍃┅─╮