مداحی آنلاین - برای درد دل با تو آه می خواهم - حاج منصور ارضی.mp3
4.71M
🌙 #مناجات ویژه #ماه_رمضان
🍃برای درد دل با تو آه می خواهم
🍃تو را به بی کسی خود گواه می خواهم
🎤حاج #منصور_ارضی
👌بسیار دلنشین
🔴مرجع رسمی #مناجات روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدیو #کلیپ
یک کار زیبا و فاخر #فرهنگی
✴️ دختـران #روزه اولـی دیشب در میـدان امام #اصفهـان چشم دشمن را ترڪاندند.
📌ابتکارات خود در ترویج معروف و جلوگیری از منکر رو براۍ ما ارسال کنید.
#ماه_رمضان
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
💎مرکز تخصصی آموزش و احیای واجب فراموش شده...
╔═💎💫═══╗
@aamerin_ir
╚═══💫💎═╝
به کانال آمرین بپیوندید👆
48.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جمع خوانی سرود سلام فرمانده در استان قزوین با حضور استاد روحی
❗️#حال_ندارم_فریب_شیطان_است
#آیت_الله_قاضی:
این وسوسه #شیطان است که
شما گمان می کنید حال ندارید.
باید #توجه کرد به #نماز_اول_وقت
دائم الوضو بودن، #نماز_شب، #مراقبه
و محاسبه که از لزومات سیر و
سلوک است.
__
✅ کافیه انسان یک بسم الله بگه و پاشه و با همت قوی وضو بگیره و تلقین مثبت کنه و این جمله رو به خودش یادآوری کنه که "اگر من خودم را مشغول کاری نکنم، نفسم من را مشغول خودش خواهد کرد." مثلا هنگامی که اذان گفتن تنبلی نکنه و لباس بپوشه بره مسجد برای خواندن نماز به جماعت.
╔═.🍃.═══════╗
🌼🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی پس اززندگی
التماس اندیشه...
#درحوالی_خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | میشه از #مرگ فرار کرد؟!
در ترکیه یا جبهه؟
🌱 یک دقیقه با قرآن در #بهار_قرآن
______________________
💠 مجموعه دیدنی #سی_جزء_سی_داستان به روایت حجتالاسلام راجی
🔹#جزء_پنجم
🔹#داستان_پنجم
#درحوالی_خدا
#قرآن_شفاعت_کننده_روز_جزاست!
#نهج_البلاغه
◽️وَاعْلَمُوا أَنَّهُ شَافِعٌ مُشَفَّعٌ، وَ قَائِلٌ مُصَدَّقٌ، وَ أَنَّهُ مَنْ شَفَعَ لَهُ الْقُرْآنُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ شُفِّعَ فِيهِ، وَ مَنْ مَحَلَ بِهِ الْقُرْآنُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ صُدِّقَ عَلَيْهِ
🌗 «بدانيد قرآن، شفاعت کننده اى است که شفاعتش مورد قبول و گوينده اى است که سخنش مقبول است. کس که قرآن در روز قيامت براى او شفاعت کند مشمول شفاعت مى شود و آن کس که قرآن در قيامت از وى شکايت کند گواهى اش بر ضد او پذيرفته خواهد شد»
📘#خطبه ۱۷۶
#درحوالی_خدا
🔹حاج قاسم در ماه مبارک رمضان اگر زمان افطار به خانه میرسیدند، میگفتند برای راننده و محافظها افطار آماده کنید تا به خانهشان میرسند، بتوانند کمی افطار کنند و گرسنه نمانند.
#درحوالی_خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوتی آرامش بخش...
🔸استاد فاطمی نیا:
🔹سحرها را از دست ندهيد ؛ ولو دو ركعت هم اگر ميتوانيد نماز (نافله شب) بخوانيد.
در اين زمانه هم كه به بركت موبايل و تلويزيون و... اكثر مردم تا نيمه شب مشغول و سرگرم هستند!
سحرها را ضايع نكنيم ، اگر نماز مستحبي هم نخوانديم ، حداقل ده مرتبه " يا ارحم الرّاحمين" بگوييم!
اگر آن را هم انجام ندادي رو به قبله بنشين و بگو:
" سبحان الله والحمدلله و لا اله الّا الله و الله اكبر"
اگر در چند سحر با جانت اين جمله را بگويي، عالمت عوض ميشود.
#بهار_مهدوی
شرح دعای روز هفدهم ماه رمضان از منظر آیتالله مکارم شیرازی:
انسان در مسیر هدایت هر لحظه بیم لغزش و انحراف در باره او میرود، به همین دلیل باید خود را در اختیار پروردگار بگذارد و تقاضا کند که او را بر راه راست ثابت نگهدارد. همچنین هدایت همان پیمودن طریق تکامل است که انسان تدریجاً مراحل نقصان را پشت سر بگذارد و به مراحل بالاتر برسد.
حال پس از اظهار تسلیم در برابر پروردگار و وصول بر مرحله عبودیت و استمداد از ذات پاک او نخستین تقاضای ما این است که ما را به راه راست، راه پاکی و نیکی، راه عدل و داد و راه ایمان و عمل صالح هدایت فرماید؛ لذا در فراز ابتدایی دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان میخوانیم: «اللهُمَّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الْأَعْمالِ؛ خدایا در این ماه مرا به سوی کارهای نیک و شایسته هدایت کن»
۱
اما به راستی عمل صالح چیست؟ در پاسخ باید گفت عمل صالح از جمله واژههای قرآنی بسیار وسیع المعنی است که شامل هر کار خوبی است که برای خدا انجام میگیرد؛ لذا عمل صالح دو رکن اساسی دارد؛ یکی نیّت پاک و دیگری کار مفید.
بنابر این تعریف، عمل صالح منحصر در نماز، روزه، حجّ، زکات، خمس، دعا و زیارت نیست؛ (هر چند اعمال مذکور از مصداقهای روشن اعمال صالح است)، بلکه هر کار مفیدی که با نیّت پاک انجام پذیرد عمل صالح شمرده میشود.
از این رو عبادت، زیارت، کمک به نیازمندان، ساختن درمانگاه، احداث جادّه، ساختن مدارس و مؤسسات خیریه، تهیه جهیزیه دختران فقیر، آماده کردن وسیله ازدواج پسران محتاج، کمک به بیماران صعب العلاج، امر به معروف و نهی از منکر، ارشاد جاهل، تنبیه غافل و مانند آن همه از مصادیق عمل صالح است. حتّی اگر سنگی در وسط راه مردم افتاده باشد، و انسان با نوک پا آن را به کناری هدایت کند که مزاحم عبور و مرور مردم نباشد، این نیز عمل صالح است.
۲
نقش «ایمان» و «عمل صالح» در هدایتپذیری انسان
بدیهی است قرآن مجید به روشنی اعمال اخلاقی را زائیده ایمان به خدا و روز قیامت میشمرد و در بسیاری از آیات «عمل صالح» پشت سر ایمان و به عنوان ثمره درخت ایمان آمده است، لذا عمل صالح میوه ایمان است، چنانکه تعبیر (الذین آمنوا و عملوا الصالحات) بسیار در قرآن دیده میشود.
به عنوان نمونه در قرآن کریم میخوانیم: «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ یَهْدِیهِمْ رَبُّهُمْ بِإِیمانِهِمْ؛ کسانی که ایمان آوردند و عمل صالح انجام دادند، خداوند به کمک ایمانشان آنها را هدایت میکند»
این نور هدایت الهی که از نور ایمانشان سرچشمه میگیرد، تمام افق زندگانی آنها را روشن می سازد، در پرتو این نور آن چنان روشن بینی پیدا میکنند که جار و جنجالهای مکتبهای مادی و وسوسههای شیطانی، و زرق و برقهای گناه، و زر و زور، فکر آنها را نمیدزدد و از راه به بیراهه گام نمینهند.
۳
اینگونه است که در سوره «والعصر» همین معنی با تعبیر دیگری آمده است، آنجا که همه انسانها را در زیان و خسران میبیند و تنها کسانی را استثنا میکند که در درجه اوّل، ایمان دارند و سپس عمل صالح و از حقّ دفاع میکنند و به صبر و استقامت توصیه مینمایند و یا در فراز دیگر قرآنی تزکیه اخلاقی و عملی رابطه نزدیکی با نام پروردگار و نماز و نیایش او دارد؛ اگر از آن مایه بگیرد، ریشهدار و پر دوام خواهد بود، و اگر به اصول دیگری متّکی شود سست و کم محتوا خواهد بود.
به این ترتیب، ایمان به جهان دیگر سبب کارهای اخلاقی مهمّی مانند باقی گذاشتن صدقات جاریه و آثار علمی مفید و فرزندان صالح میشود در حالی که این امور در مکتب سودپرستان مادی هیچ کدام مفهوم درستی ندارد؛ زیرا پاکی اخلاق و عمل و تزکیه کامل انسان، جز در سایه ایمان به خدا و رحمت او ممکن نیست.
بدین ترتیب از یک طرف باید پایههای ایمان را تقویت کرد از سوی دیگر عمل صالح ایمان انسان را راسخ و محکم و نور هدایت را در دل انسان بیشتر میکند. آری ایمان و عمل صالح در تمام وجود انسان اثر مثبت میگذارد، قلب را روشن، فکر را نورانی میکند و به موازات آن هدایت و نصرت و حمایت الهی شامل حال مؤمن صالح میشود
۴
لزوم طلب حوائج از درگاه پروردگار با قلبی آگاه به فضل الهی
بیشک انسان در هر کاری که قدم میگذارد حوائج دنیا و آخرت را از خدا طلب کند؛ یعنی خداوند را حاکم بر سرنوشت خود ببیند؛ در امر تجارت، زراعت و مانند آن تلاش کند ولی زبان حال و قال او استخیر اللَّه برحمته باشد؛ یعنی خدایا خیر و برکت را از رحمت تو میخواهم. حال اگر قصد علم داری اول در نفس خود حقیقت بندگی را طلب کن و سپس علم را به عمل وصل کن و از خدا طلب فهم نما تا به تو بفهماند.
این که به خداوند متعال «صمد» گفته میشود، به خاطر این است که، بندگانش قصد درگاه او میکنند؛ در منتهای عظمت است و مردم در حوائج خویش به سوی او میروند، کسی که برتر از او چیزی نیست و کسی که دائم و باقی بعد از فنای خلق است.
۵
چرا خدا به سؤال و تفسیر احتیاج ندارد؟
بیتردید علم خداوند به موجودات از طریق انتقال عکس و صورت ذهنی آنها، مانند انسانها نیست؛ بلکه علم او «علم حضوری» است؛ یعنی همه جا حاضر است و همه موجودات، نزد او حضور دارند و او به همه آنها احاطه دارد، بی آنکه احتیاج به عکس و نقشی باشد؛ درست شبیه حضور صورتهای ذهنی انسان در برابر روح او؛ زیرا صورتهای ذهنی، ذاتا در روح انسانها حاضرند نه عکس و نقش آنها و احاطه انسان بر آنها نوعی احاطه حضوری است.
لذا آنچه را که بندگان در شب و روز انجام میدهند بر خداوند متعال پوشیده نیست، به طور دقیق از اعمال آنها آگاه است و با علم بیپایانش به آنها احاطه دارد، اعضای شما گواه او و اندام شما سپاهیان او، ضمیر و وجدانتان جاسوسان وی و خلوتهای شما در برابر او آشکار و عیان است.
۹
به راستی چگونه میتوان امید به هدایت گروهی داشت که هدف نهایی آنها خور و خواب همچون حیوانات است و آرزوهای دراز به آنها اجازه نمیدهد که لحظهای به پایان زندگی و به آفریدگاری که این مواهب حیات را به آنها بخشیده بیندیشند و درباره هدفی که برای آن آفریده شدهاند لحظهای فکر کنند؛ لذا میتوان چنین نتیجه گرفت که طول امل و آرزوهای دراز از خطرناکترین دشمنان سعادت بشر است که نه تنها افراد، بلکه اقوام و ملتها را در کام مرگ و بدبختی فرو میبرد.
۸
آرزوهای دراز؛ مانع کلیدی در حصول معرفت الهی
«طول امل» و به تعبیر دیگر «آرزوهای دور و دراز» از مهمترین رذایل اخلاقی است که انسان را به انواع گناهان آلوده میکند، از خدا دور میسازد، به شیطان نزدیک میکند و گرفتار عواقب خطرناکی میسازد؛ البتّه اصل «آرزو» و «امید» نه تنها مذموم و نکوهیده نیست، بلکه نقش بسیار مهمی در حرکت چرخهای زندگی و پیشرفت در جنبههای مادی و معنوی بشر دارد.
لیکن وقتی امید و آرزو از حدّ بگذرد به صورت سیلابی ویرانگر در میآید و همه چیز را با خود میبرد و سرانجام انسان را غرق دنیاپرستی و ظلم و جنایت و گناه میکند؛ به همین دلیل پیامبر اکرم (ص) «طول امل» را یکی از دو دشمن بسیار خطرناک برای انسانها شمرده و فرموده است: «شدیدترین چیزی که از آن بر شما میترسم دو خصلت است: پیروی از هوا و آرزوی طول و دراز؛ زیرا هواپرستی شما را از حق باز میدارد و اما آرزوی دور و دراز شما را حریص بر دنیا میکند»
۷
این سؤال و تقاضا دائمی است و همگی به زبان حال از آن مبدأ فیاض، دائماً فیض میطلبند، هستی میخواهند، حوائج خود را تمنا میکنند و این اقتضای ذات موجود ممکن است که نه تنها در «حدوث»، بلکه در «بقاء» نیز وابسته و متکی به واجب الوجودند.
لذا شایسته است در این شبها و روزهای پربرکت رمضان؛ مخصوصاً در هنگام سحر دست به دعا برداریم و نعمت امنیّت را پیش از روزیهای گوناگون دیگر از خدا طلب کنیم؛ چرا که تا نعمت امنیّت نباشد مواهب دیگر قابل استفاده نیست.
۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجاب مانع دیده شدنه!!!؟
پیشنهاد دانلود
🌴💎🌹💎🌴
خدا میداند چه کسانی به اراده خود، به خواست و اختیار خود در طریق سعادت گام مینهند و چه گروهی با اراده خود در مسیر شقاوت گام مینهند بنابراین عکس آنچه او گفته اگر مردم مجبور به انتخاب این راه باشند علم خدا جهل خواهد شد چرا که همگان با میل و اختیار خود راه خویش را انتخاب میکنند.
به تعبیر دیگر عنصر آزادی اراده و اختیار نیز جزء معلوم خداوند بوده، او میدانسته است که بندگان با صفت اختیار، و با اراده خویش چه عملی را انجام میدهند.
در حدیثی از امام صادق (ع) آمده است: «إنّ اللّه یعلم حاجتک و ما ترید و لکنّه یحبّ ان تبثّ إلیه الحوائج؛ خداوند حاجت و خواسته تو را میداند، ولی دوست دارد که حوایج خویش را نزد او شرح دهی»؛ لذا باید منتهای تلاش و کوشش خود را انجام دهیم و آنچه را از توان ما بیرون است به لطف خدا بسپاریم و با دعا حلّ مشکل را از او بخواهیم و به مضمون «أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ»، به هنگام اضطرار و عقیم ماندن تلاشها و کوششها به در خانه خدا برویم و دست به دعا برداریم.
در فراز پایانی دعا به درگاه الهی عرضه میداریم: «صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرینِ؛ بر محمد(ص) و خاندان پاکش درود فرست» که نشان میدهد در استقبال یا بدرقه دعاها صلوات و درود بر پیامبر (ص) باشد به اجابت نزدیک است.
۱۰