💢شورای فقهی زنان یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید به آن ورود کرد
▫️ نشست هم اندیشی بایستههای شورای فقهی حقوقی زنان به میزبانی دفتر امور زنان حوزه دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی برگزار شد.
🔹سکینه سادات پاد در این نشست، گفت: باید حضور جدی نخبگان در بطن حکمرانی مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: یکی از وظایف بنده پیگیری حقوق اجتماعی زنان است؛ احیای حقوق زنان به عنوان یکی از اصول قانون اساسی کشورمان مورد توجه است.
▫️وی در خصوص دو بستر مهم که مقام معظم رهبری به آن تاکید دارند؛ که در هر دو آن بسترها ضعف وجود دارد، گفت: یکی از آن دو بستر تشکیل نهاد فرا قوهای است که وظیفه جمعآوری نخبگان حوزه زنان را داشته و دیگری بحث شورای فقهی زنان است.
▫️پاد اظهار کرد: انقلاب اسلامی مرزبندی شفافی دارد؛ دو نگاه در خصوص زن موجود است، یکی نگاه شرقی و دیگری نگاه غربی، این دو از نظر ما دارای ایرادات جدی هستند زیرا که این دو نگاه متناسب با جایگاه زن نیست.
▫️وی در ادامه گفت: در قانون اساسی ما نیز این نقش بندی به صورت شفاف مشخص شده و قرار است که برای زنان در کنار نقش مادری و همسری بستری فراهم شود تا به عنوان عنصر مؤثر در نقشهای سیاسی و اجتماعی حضور داشته باشند، حضرت امام (ره) قائل به مشارکت زنان در این عرصه بودند.
▫️پاد گفت: ما نتوانستیم از ظرفیتی که انقلاب اسلامی برای زنان ایجاد کرد، به درستی استفاده کنیم.
▫️وی افزود: شورای فقهی زنان به عنوان یک ضرورت و بستری برای پاسخگویی به مسائل مهم زنان شناخته میشود و یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید به آن ورود کرد.
علی رغم تاکید رهبر انقلاب؛
💢پاد: برخی مصوبات اعم از قوانین و مقررات نسبت با دختران دهه ۶۰ بی نسبت با عدالت است
🔹دستیار رییس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی، گفت: ما کارکرد زنان را فقط در داشتن همسر تعریف کردیم، لذا دختران مجرد دهه های پنجاه و ۶۰ را شایسته دریافت خیلی از امتیازات ندانستیم و این اشتباه، خطایی تاکتیکی، راهبردی و خطرناک است.
▫️سکینه سادات پاد، با بیان اینکه مسئله ای که ابتدا بیان کردیم بحث دختران دهه ۶۰ مجرد بود، گفت: شاید کمتر کسی که مسئولیت در یک تریبون رسمی دارد، به این مسئله بپردازد ولی من از اولین کسانی بودم که یک تابوشکنی کردم، وضعیت دختران دهه ۶۰ را زیبنده نظام جمهوری اسلامی ایران نمی دانم چه در قوانین، مقررات، بخشنامه ها و حتی برخوردها را در سطح حاکمیتی و سطحی که تبدیل به عرف غلط و رایج شده، بی نسبت با عدالت می دانستم فلذا اهتمام خود را در جهت اینکه بتوانیم یکی از این مسئله ها را به کمک متخصصین و نخبگان حل کنم، داشتم.
پی نوشت:
💢به همت دفتر امور زنان حوزه دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی های اجتماعی
نشست علمی تخصصی تجربه زیسته
دختران دهه ۶۰ با نگاهی بر قوانین مصوب مرتبط روز چهارشنبه ۲۵ بهمن
در سالن کنفرانس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری با حضور ارزشمند اساتید ارجمند برگزار شد.
مشروح خبر 🔻
▫️ایرنا
https://eitaa.com/sara_sadat_pad
🔗پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی
https://eitaa.com/drelahehalikhani
🔹بانونگار
https://eitaa.com/joinchat/2455240780Cda036c21be