eitaa logo
خانه‌ی بهشتی بانوان منتظر ♡••࿐
4.9هزار دنبال‌کننده
12هزار عکس
1.8هزار ویدیو
125 فایل
❅لاحول‌ولاقوةالابالله العلی العظیم ❅ 💟خانم عزیز این کانال مخصوص تو و دلبری هاته 😉 . 👩‍🎓مدیرومشاور و ارسال چالش⬇️ @Sh2Barazandeh ❌راضی به کپی نیستیم ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
جوانی گفت زن عـــقل ندارد شیخ در جوابش گفت بی عقلی زن در این بود که جاهلی مثل تو را 9 ماه در شکم پرورش داد 2سال شیر داد 20سال منتظر شد تا احمقی😒 مثل تو را بزرگ کند تا بهش توهین کنی 😅😅😅😅 @KhanevadehMontazeran @BanovaneMontazer #انتشار_فقط_با_لینک_مجاز_و_شرعی_میباشد.
ـــــــــــــــــــــــــــــ سلام خسته نباشین ببخشید زن چهل روز بعد زایمان چ غسلی باید بکنه؟ 🔴 ــــــــــــــــــ سلام علیکم روز چهلم غسلی واجب نیست مگر اینکه حیض یا استحاضه باشد طبق وظیفه آن عمل کند. ــــــــــــــــــــــــــــ 🌺 ✳️🌺 🌺✳️🌺 i @KhanevadehMontazeran @BanovaneMontazer .
☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘🌺☘ 🌺☘🌺 ☘🌺 🌺 شب هنگام که شوهرتان در بستر آرمیده و منتظر آغوش گرم شماست، خود را به کاری سرگرم نکنید، ❌ 📢زمان را طول ندهید، مبادا همسرتان به خواب برود، چرا که اگر زنی این چنین کند، تا بیداری شوهر، همواره مورد نفرین فرشتگان است.⚠️ (پیامبر اکرم(ص)، وسائل الشیعه، ج215 ، ص ۱۷)💓 خانمها! شرم و آرزم؛ صفت پسندیده و نیکوی شماست، اما حیا از شوهر، ناپسند و بیجاست. بهترین شما کسی است که چون با شوهر خلوت کند، لباس حیا از خود بیفکند و چون لباس بپوشد، جامه‌‌ی شرم و حیا را نیز بپوشد و زیبایی‌‌‌ها و دل ربایی‌‌‌‌های خود را به دیگران عرضه ندارد. (امام صادق(ع)، همان، ص۱۴)💓 شب هنگام که پرده‌‌‌ها فرو می‌‌افتد، خواب بر پلک‌‌‌ها چیره می‌‌شود، بر هیچ بانویی روا نیست که بخوابد، مگر آن که خویشتن را به آغوش شوهر بسپارد. باید لباس از تن به در آورید، کنار شوهر بیارامید و پوست بدن خویش به بدن شوهر بچسبانید. این چنین؛ خود را به شوهر عرضه داشته‌‌اید. (پیامبر اکرم(ص)، همان، ج۱۴، ص۱۲۶) @KhanevadehMontazeran @BanovaneMontazer .
طلوع #صبـــــــحِ من با #تـــــــــــــــوووو پراز #لبخند و#اشعار استـــــــــــــ اگر ناز آورے بر من ، هزاران بوسہ درکار استـــــــــــ ... 🍂🍁 @KhanevadehMontazeran @BanovaneMontazer #انتشار_فقط_با_لینک_مجاز_و_شرعی_میباشد.
😊 ✳️ کاش زن زندگی ام این چند راز را میدانست 🙈 👱 ما مردا از خانومای ترسو خیلی خوشمون میاد !😁 و هر چی یه زن بیشتر به مردش تکیه کنه و از اون کمک بخواد مرد بیشتر احساس قدرت می کنه .💪 حتی بابت چیزای ساده مثل باز کردن پنجره . مرد به خاطر احساس قدرتی که داره خیلی دوست داره همسرش بهش وابسته باشه و ازش محافظت کنه .😬 یک نیاز خیلی قوی برای مرد همین وابستگی همسرشه که در ارضای روحی مرد نقش خیلی مثبتی داره😊 👱من زمانی احساس قدرت می کنم که همسرم احساس خوشبختی کنه و همیشه خوشحال باشه... چون بخش مهمی از وظایفم رو انجام دادم با این کار ... البته از همسرم هم توقع دارم که این حس رضایت از زندگی رو بهم منتقل کنه😊❤️ @KhanevadehMontazeran @BanovaneMontazer .
👇👇👇👇👇 👱 به خاطر اینکه همسرم به قدرت من احترام نمیذاره روز به روز داره از چشمم میفته ...😔 این که در نوشابه باز کنم یا جسم سنگین بلند کنم فقط اینا نشونه مردونگی و قدرت من نیست؛ اینکه به نظرم احترام گذاشته بشه از اون بالاتره ..😢 موقعی که همسرم با رفتارا و حرفاش شروع میکنه به جدل کردن با من ، بهش میگم منو عصبی نکن😡 اون بهم میگه عصبی بشی مثلا چه غلطی می کنی 😖 و میاد بعضی وقتا رو من دست بلند میکنه ...😳 اما نمیدونه که همین سکوت از قدرت منه و صبر زیادم ....😕 من دست روش بلند نمیکنم اما از دلم محبتش میره .........😤 👱من به عنوان یه مرد میتونم بگم مردا تو زندگی مشترک نیاز دارن که باهاشون هماهنگ بشه ،👌 نظرشون پرسیده بشه و... اصلا ما مردا دوست داریم همه چیزو بدونیم!!!🙄 ما مردا شنیدن کلمه ی "چششششم" را از زبون خانوممون خیلی دوست داریم ؛ 😜 مخصوصا اگر ببینیم ته دلش مخالفه ولی به خاطر احترام به من و اون حس قدرت طلبی مردانه ام میگه چشم...😍 اونوقته که دلم میخواد دنیا را به پاش بریزم 🤗و اصلا ناخودآگاه همون کاری را میکنم که اون دوست داره !!!😘 @KhanevadehMontazeran @BanovaneMontazer .
💕 در مسایل و مشکلات زناشویی، اختلافات خود را به درستی طرح کنید و برای آن‌ها یا به راه‌حل برسید و یا توافق کنید. 💟 ذات ادمی طوری است که حتی با خودش هم اختلاف دارد. برای مثال وقتی انسان کاری می‌کند و یا حرفی می زند. بعد از مدتی می‌گوید که کاش اینکار را نمی‌کردم یا کاش این حرف را نمی‌زدم یا کاش این چیزها از یادم نرفته بود. بنابراین انسانی که حتی با خودش هم اختلاف دارد نمی‌تواند با دیگران اختلاف نداشته باشد. 💟هیچ زن و شوهری پیدا نمی‌شود که با هم اختلاف نداشته باشند و اگر زن و شوهری بگویند ما با هم اختلافی نداریم یا کاملاً دروغ می‌گویند و یا آنقدر مسائل و مشکلات خودرا انکار می‌کنند، که حس می‌کنند مشکل ندارند! 💟 بنابراین همه ما اختلاف داریم و این یک مسئله عادی و طبیعی است، اما مسئله و بحث مهم اینجاست که آیا قادر به طرح و حل اختلاف هستیم یا نه ؟ 💟 شما باید به جایی برسید که به این نتیجه برسید که من و تو سر این موضوع با هم اختلاف عقیده داریم و نظراتمان متفاوت است و تمام! 💟 شما باید بفهمید او آنگونه فکر می‌کند و او بفهمد که شما اینگونه فکر می‌کنید و نظر خود را بر دیگری تحمیل نکنید. 💟 اگر روزی بخواهید نظر خود را دائما بر دیگری تحمیل کنید بدانید که تمام زندگی زناشویی را باخته‌اید. 💟 باید بجای تحمیل نظر از او بخواهید به نظر شما هم کمی فکر کند:"بگوئید که من می‌دانم که تو اینطور فکر می‌کنی، ولی خواهش می‌کنم که در این یک مورد به نظر من هم گوش کن". @KhanevadehMontazeran @BanovaneMontazer .
زنان خوش بین عمر طولانی تری نسبت به دیگران دارند. در واقع خوش بینی با قرار گرفتن وضعیت چربی خون در سطح سالم و کاهش خطر مرگ بر اثر سرطان و بیماری های قلبی در زنان مرتبط است. موفقیت شخصی و همسرداری همراه خانواده منتظران💪❤️ 👇 @KhanevadehMontazeran @BanovaneMontazer #انتشار_فقط_با_لینک_مجاز_و_شرعی_میباشد.
با تو پیر شدن هم زیــبـاسـت... اگر دستانم بلرزد، چشمانم کم سو شود، و صورتم پر ازچین و چروک چون تو را در کنارم دارم، دلم جوان ست و پر از شور عشق... من با تو قلـبم هرگز پیر نمیشود... من ﺑﺎ ﺗﻮ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﻤﺎﻧﻢ ﺣﺘﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﻮﻫﺎﯾﻢ ﺩﺭ ﺳﻔﯿﺪﯼ ﺩﺳﺘﺎﻧﺖ ﮔﻢ ﺷﻮﺩ... @KhanevadehMontazeran @BanovaneMontazer .
همان طور که برای میهمانی ها آرایش می کنید،لباس نو می خرید،عطر میزنید و.. به پوشش و وضعیت ظاهری خودحین رابطه جنسی هم اهمیت دهید. عریان بودن اشتباست، رابطه جنسی هم پوشش وآرایش مناسب خود را می طلبد. @KhanevadehMontazeran @BanovaneMontazer .
#خانواده رسول خدا:هیچ زنی ازخانه همسرش چیزی رابه قصد اصلاح جابه جا نمی کند،مگر اینکه خدابه وی نظر رحمت افکندوهرکسی که خدا به وی نظررحمت کندعذابش نخواهد کرد. (مفایح الحیات،ص۲۶۲)