🏴انا لله و انا الیه راجعون
هر چند تسلیت گفتاریست ناچیز در برابر سوگ جانگذاز شما
واژه ای که بتوان سنگینی این غم را سبک کرد در ذهن نمیابیم
◼️استاد بسیجی جناب آقای محمد احمدآبادی
◼️معاون محترم بررسی و تحلیل بسیج اساتید خراسان رضوی
⚫️مصیبت وارده را خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و برای آن عزیز از دست رفته از خداوند سبحان مغفرت و آمرزش خواستاریم.
◼️ما را در غم خود شریک بدانید.
🔳سازمان بسیج اساتید استان خراسان رضوی
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🙌🙌سلام بر شما
⁉️آیا فلسطین حق یهودیان است؟
✅يا قَوْمِ ادْخُلُوا الْأَرْضَ الْمُقَدَّسَةَ الَّتِي كَتَبَ اللَّهُ لَكُمْ وَ لا تَرْتَدُّوا عَلى أَدْبارِكُمْ فَتَنْقَلِبُوا خاسِرِينَ«21 مائده»
۴ دقیقه و ۳۷ ثانیه⏰
#حضرت موسی#حضرت داوود#حضرت سلیمان#حضرت عیسی#پیامبر اکرم علیهم السلام#یهودیان#مسیحیان#مسلمانان#سرخ پوستان آمریکا#معبد سلیمان#بیت المقدس#مسجد الاقصی#یوم الله ۱۳ آبان#استکبار ستیزی#
🌹👇قرآن، زن و خانواده
✅دکتر سیده سمیه خاتمی عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری و مسئول امور بانوان کانون بسیج اساتید سبزوار
@Basijasatidk
🔻مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت و امنیت و چهلمین روز شهادت سید مقاومت سیدحسن نصرالله و سردار شهید نیلفروشان در مسجد حضرت مهدی(عج) دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد.
✅ دراین مراسم، حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسینی مطلق ریاست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با گرامیداشت یاد شهدای مقاومت و اشاره به جنایات پرشمار صهیونیستها، این امور را مقدمه ظهور، عنوان کرد.
🔹 لازم به ذکر است این مراسم به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همکاری معاونت فرهنگی و با حضور جمعی از استادان، دانشجویان و کارکنان بسیجی دانشگاه برگزار گردید.
📗 در پایان مراسم حاضران در کنار مزار شهدای گمنام دانشگاه حضور یافته و با قرائت فاتحه یاد و خاطره آنان را زنده نگهداشتند.
https://khorasanrazavi.basijasatid.ir/node/88518
@Basijasatidk
⭕️کانون بسیج اساتید دانشگاه پیام نور مشهد برگزار می کند:
جشنواره ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی
در رشته های
فوتسال 4 جانبه (ویژه برادران)
بدمینتون (ویژه خواهران)
بسکتبال سه نفره (ویژه خواهران )
فوتبال دستی دو نفره (ویژه خواهران و برادران)
دارت( ویژه خواهران و برادران)
https://khorasanrazavi.basijasatid.ir/node/88595
@Basijasatidk
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿قرآن، زن و خانواده👇👇👇
⁉️آیا همجنسگرایی با همجنس بازی در قرآن عذابی متفاوت دارد ؟
😳شبهه، عذاب قوم لوط در قرآن مربوط به همجنس بازان است، نه همجنسگرایان
✅قالُوا لَقَدْ عَلِمْتَ ما لَنا فِي بَناتِكَ مِنْ حَقٍّ ....( هود ۷۹)
قرآن#زنان#خانواده#حضرت لوط علیهم السلام#همجنسگرایی#همجنس بازی#لواط#
🌹👇قرآن، زن و خانواده
🌺🌹👇قرآن، زن و خانواده
✅دکتر سیده سمیه خاتمی عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری و مسئول امور بانوان کانون بسیج اساتید سبزوار
@Basijasatidk
⭕️جلسه هم اندیشی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر با محوریت عفاف و حجاب روز یکشنبه 20 آبان ماه 1403 برگزار گردید.
🔹این جلسه با حضور جمعی از اساتید صاحب نظر در مباحث فرهنگی -اجتماعی و با مدیریت معاونت آموزش بسیج اساتید استان و مشارکت مدیریت امر به معروف و نهی از منکر معاونت اجتماعی سپاه امام رضا (ع) برگزار گردید.
🔹دکتر عابدی سراسیا معاون آموزش بسیج اساتید استان ضمن تشکر از دغدغه و حضور فعال اعضاء، مقدمه ای در خصوص مسئله عفاف و حجاب و اهمیت و ضرورت هم اندیشی و برنامه ریزی جهت کمک به حل این مسئله بیان نمود.
🔹در ادامه سرهنگ هوشمند مدیریت امر به معروف و نهی معاونت اجتماعی (ع) ، ضمن اشاره مختصر به فعالیت های جاری شبکه امر به معروف و نهی از منکر استان، به بیان فعالیت های پیشنهادی با موضوع عفاف و حجاب پرداخت و خواستار کمک فکری و اجرائی اساتید بسیجی جهت اثربخشی حداکثری اقدامات را داشت.
🔹سپس اساتید حاضر در جلسه با استقبال از موضوع به بیان دغدغه های جاری در مسئله عفاف و حجاب پرداخته و ضمن تاکید بر حساسیت موضوع و بررسی دقیق آن، راه حل ها و روش های پیشنهادی خود را بیان کردند.
🔹در پایان مقرر گردید این جلسات به صورت مستمر تا تدوین و تنظیم طرحی متقن که نتایج حداکثری را داشته باشد ادامه یابد.
https://khorasanrazavi.basijasatid.ir/node/88637
@Basijasatidk
⭕️نشست تخصصی که با عنوان ( خوانش خلاقانه از بیانیه گام دوم انقلاب )
با حضور حجه الاسلام دکتر علی ذوعلم، رئیس اندیشگاه گام دوم انقلاب اسلامی
زمان: چهارشنبه23 آبان ماه 1403 ساعت 18تا 20
مکان: سالن امام رضا دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید بهشتی. ساختمان شهید خورشیدی
کانون بسیج اساتید دانشگاه فرهنگیان مشهد مقدس
https://khorasanrazavi.basijasatid.ir/node/88642
@Basijasatidk