بازخوانی | ۲۰ جمله از رهبر انقلاب درباره «عراق»
🔻 آیت الله خامنهای: عراقِ قوی و مستقل و پیشرفته برای ایران بسیار مفید است
🔻 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت دیدار آقای مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق با حضرت آیتالله خامنهای در گزیده بیانات زیر ۲۰ جمله برگزیده از رهبر انقلاب دربارهی دولت و ملت عراق و روابط دو کشور ایران و عراق را بازخوانی میکند.
🔍 بخوانید👇
farsi.khamenei.ir/speech-content?id=46081
کانال خبرگزاری بسیج خراسان رضوی
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
🔰 جمهوری اسلامی هرگز شهادت حاج قاسم را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکاییها خواهد زد
🔺️ رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سه شنبه) در دیدار آقای مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق، روابط ایران و عراق را به پشتوانه اشتراکات فراوان تاریخی، مذهبی، فرهنگی و عادات و سنن به معنی واقعی کلمه برادرانه خواندند و تأکید کردند: آنچه در روابط دو جانبه برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است منافع، مصالح، امنیت، عزت، اقتدار منطقهای و بهبود شرایط در عراق است.
حضرت آیت الله خامنهای با تأکید بر اینکه ایران هیچگاه بنای دخالت در امور عراق را نداشته و نخواهد داشت، گفتند: ایران، خواهان عراقِ عزتمند، مستقل و با حفظ تمامیت ارضی و وحدت و انسجام داخلی است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: ایران قطعاً با هر آنچه موجب تضعیف دولت عراق شود، مخالف است.
حضرت آیت الله خامنهای افزودند: البته دیدگاه آمریکاییها درباره عراق درست در نقطه مقابل ما است زیرا آمریکا به معنی واقعی کلمه دشمن است و موافق عراق مستقل، قوی و دارای حکومتی با رأی اکثریت نیست.
ایشان تأکید کردند: برای آمریکاییها اینکه چه فردی نخست وزیر عراق باشد مهم نیست آنها بهدنبال حکومتی همچون حکومت «پل برمر» حاکم آمریکایی عراق در اوایل سقوط صدام هستند.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: ایران در خصوص روابط عراق با آمریکا دخالتی نمیکند اما انتظار دارد که دوستان عراقی، آمریکا را بشناسند و بدانند که حضور آمریکا در هر کشوری منشأ فساد، خرابی و ویرانی است.
حضرت آیت الله خامنهای تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران انتظار دارد تصمیمِ دولت، ملت و مجلس عراق برای اخراج آمریکاییها پیگیری شود زیرا وجود آنها موجب ناامنی است.
ایشان جنایت آمریکا در ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس را یک نمونه از نتیجه حضور آمریکاییها برشمردند و خطاب به نخست وزیر عراق افزودند: آنها میهمان شما را در خانه شما کشتند و صریحاً به این جنایت اعتراف کردند که این موضوع کوچکی نیست.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران هرگز این موضوع را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکاییها خواهد زد.
حضرت آیت الله خامنهای، اجماع گروهها و جریانهای سیاسی عراق برای انتخاب دولت آقای کاظمی را اقدامی پسندیده خواندند و گفتند: آمریکاییها و عوامل آنها همواره بهدنبال خلأ قدرت در کشورهای منطقه هستند تا از آن طریق هرج و مرج ایجاد و زمینه را برای دخالت خود فراهم کنند، همان کاری که در یمن انجام دادند و اکنون اوضاع تأسفبار یمن را همه شاهد هستند.
ایشان با تأکید بر حمایت ایران از دولت آقای کاظمی خاطرنشان کردند: عقل، دین و تجربه اقتضاء میکند که روابط ایران و عراق در همه زمینهها بیش از پیش ارتقاء یابد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: البته گسترش روابط ایران و عراق مخالفینی دارد که در رأس آنها آمریکا است ولی به هیچ وجه نباید از آمریکا ترسید زیرا هیچ غلطی نمیتواند بکند.
حضرت آیت الله خامنهای گفتند: آمریکاییها زحمت و اذیت ایجاد میکنند اما دولت عراق باید بدون اعتنا به این مزاحمتها به مسیر خود با قدرت ادامه دهد و مردم را بهعنوان پشتوانه خود حفظ کند.
ایشان مرجعیت و شخص آیت الله سیستانی را یک نعمت بزرگ برای عراق خواندند و خاطرنشان کردند: حشدالشعبی یک نعمت بزرگ دیگر در عراق است که باید آن را حفظ کرد.
در این دیدار که آقای جهانگیری معاون اول رئیسجمهور نیز حضور داشت، آقای مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق، دیدار با رهبر انقلاب اسلامی را سعادتی بزرگ دانست و با قدردانی از مواضع و حمایتهای ایران در مقاطع مختلف بهویژه در دوران جنگ با داعش و تکفیریها گفت: مردم عراق هیچگاه حمایتهای ایران را فراموش نخواهند کرد و واقعیت این است که خون عراقیها و ایرانیها در جنگ با تکفیریها در هم آمیخته است.
نخست وزیر عراق تأکید کرد: روابط ایران و عراق یک رابطه عمیق و طولانی تاریخی و فرهنگی و مذهبی با پشتوانه عشق و ارادت به اهلبیت علیهمالسلام است.
آقای کاظمی همچنین خطاب به رهبر انقلاب اسلامی گفت: ارشادات و نصایح جنابعالی همچون کلید حل مشکلات است و من بابت این راهنماییها تشکر و قدردانی میکنم.
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
🔰 سخننگاشت | از مخالفت آمریکا با گسترش روابط ایران و عراق نباید ترسید
🔻رهبر انقلاب: عقل، دین و تجربه اقتضاء میکند که روابط ایران و عراق در همه زمینهها بیش از پیش ارتقاء یابد. البته گسترش روابط ایران و عراق مخالفینی دارد که در رأس آنها آمریکا است ولی به هیچ وجه نباید از آمریکا ترسید زیرا هیچ غلطی نمیتواند بکند. ۹۹/۴/۳۱
🏷 دیدار نخست وزیر عراق
💻 @khamenei_ir
کانال خبرگزاری بسیج خراسان رضوی
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
🇮🇷 رزمایش مرحله دوم#کمک_مومنانه در ناحیه #مالک اشتر مشهد🇮🇷
حوزه ۵ حضرت زهرا سلام الله علیها
پایگاه المهدی
اهدای بسته های معیشتی ازطرف شهرداری به نیازمندان محله که توسط بسیج خواهران المهدی عج وخیریه رهروان توس بین آنهاتوزیع شد
#جهادگران_سلامت_خراسان_رضوی
#کمک_مومنانه
#جهادگران_مالک
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌺بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم🌺
«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ»
اى کسانى که ایمان آورده اید! به خدا و پیامبر خیانت نکنید. و (نیز) در امانتهاى خود خیانت روا مدارید، در حالى که مى دانید (این کار، گناه بزرگى است).
(سوره مبارکه انفال/ آیه ۲۷)
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
1_412029225.mp3
92.3K
آیه ۲۷ سوره مبارکه انفال
استاد پرهیزگار
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
❇ تفســــــیر ❇
شأن نزول:
درباره شأن نزول این آیات، روایاتى نقل شده، از جمله امام باقر و امام صادق(علیهما السلام) فرموده اند: پیامبر دستور داد: یهود بنى قریظه (طایفه اى از یهود مدینه) را محاصره کنند. این محاصره بیست و یک شب ادامه یافت، از این جهت یهودیان ناچار شدند پیشنهاد صلحى ـ همانند صلحى که برادرانشان از طایفه بنى نضیر (گروه دیگرى از یهود مدینه) کرده بودند ـ بکنند به این ترتیب که از سرزمین مدینه کوچ کرده به سوى شام بروند.
پیامبر(صلى الله علیه وآله) از پذیرش این پیشنهاد امتناع کرد شاید به این جهت که صداقتشان در این پیشنهاد مشکوک بود.
فرمود: باید حکمیّت سعد بن معاذ را بپذیرید.
آنها تقاضا کردند پیامبر ابُولُبابه را (که یکى از یاران پیامبر در مدینه بود) نزد آنها بفرستد، ابُولُبابه با آنها سابقه دوستى داشت و خانواده و فرزندان و اموالش نزد آنها بود.
رسول خدا(صلى الله علیه وآله) این پیشنهاد را قبول کرد و ابُولُبابه را نزد آنها فرستاد آنها با ابُولُبابه مشورت کردند که آیا صلاح است حکمیّت سعد بن معاذ را بپذیرند؟
ابُولُبابه اشاره به گلوى خود کرد; یعنى اگر بپذیرید کشته خواهید شد، تن به این پیشنهاد ندهید. پیک وحى خدا جبرئیل این موضوع را به پیامبر(صلى الله علیه وآله) خبر داد.
ابُولُبابه مى گوید: هنوز نخستین گام را برنداشته بودم که متوجه شدم من به خدا و پیامبر خیانت کرده ام. این آیات درباره او نازل شد.
در این هنگام ابُولُبابه سخت پریشان گشت به طورى که خود را با طنابى به یکى از ستون هاى مسجد پیامبر(صلى الله علیه وآله) بسته گفت:
به خدا سوگند! نه غذا مى خورم و نه آب مى نوشم تا مرگ من فرا رسد، مگر این که خداوند توبه مرا بپذیرد.
هفت شبانه روز گذشت، نه غذا خورد و نه آب نوشید آن چنان که بى هوش به روى زمین افتاد. خداوند توبه او را پذیرفت.
این خبر به وسیله مؤمنان به اطلاع او رسید ولى او سوگند یاد کرد که من خود را از ستون باز نمى کنم تا پیامبر(صلى الله علیه وآله) بیاید و مرا بگشاید.
پیامبر(صلى الله علیه وآله) آمد و او را گشود.
ابُولُبابه گفت: براى تکمیل توبه خود خانه ام را که در آن مرتکب گناه شده ام رها خواهم ساخت و از تمام اموالم صرف نظر مى کنم.
پیامبر(صلى الله علیه وآله) فرمود: کافى است یک سوم از اموالت را در راه خدا صدقه بدهى.
همین مضمون در کتب اهل تسنن نیز درباره شأن نزول آیه آمده است ولى از آنجا که آیات گذشته مربوط به حادثه بدر بود، بعضى بعید دانسته اند این آیه درباره داستان یهود بنى قریظه باشد; زیرا این جریان مدت ها بعد واقع شد.
از این رو گفته اند: منظور از روایات فوق، این است که داستان ابُولُبابه یکى از مصادیق آیه مى تواند باشد نه این که در این موقع نازل گردیده باشد و این تعبیر در مورد شأن نزول آیات سابقه دارد.
🌼🌼🌼
تفسیر:
خیانت و سرچشمه آن
در نخستین آیه، خداوند روى سخن را به مؤمنان کرده مى فرماید: اى کسانى که ایمان آورده اید، به خدا و پیامبر خیانت نکنید (یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لاتَخُونُوا اللّهَ وَ الرَّسُولَ).
خیانت به خدا و پیامبر آن است که اسرار نظامى مسلمانان را در اختیار دیگران بگذارند.
یا دشمنان را در مبارزه خود تقویت کنند.
و یا به طور کلّى واجبات و محرمات و برنامه هاى الهى را پشت سر بیفکنند، بدین جهت از ابن عباس نقل شده: هر کس چیزى از برنامه هاى اسلامى را ترک کند یک نوع خیانت نسبت به خدا و پیامبر مرتکب شده است.
آنگاه مى افزاید: در امانات خود نیز خیانت نکنید (وَ تَخُونُوا أَماناتِکُمْ).
خِیانَت در اصل، به معناى خوددارى از پرداخت حقى است که انسان پرداختن آن را تعهد کرده و آن ضد امانت است.
امانت گر چه معمولاً به امانت هاى مالى گفته مى شود، ولى در منطق قرآن مفهوم وسیعى دارد که تمام شئون زندگى اجتماعى، سیاسى و اخلاقى را در بر مى گیرد، لذا در حدیث وارد شده: أَلْمَجالِسُ بِالأَمانَةِ: گفتگوهائى که در جلسات خصوصى مى شود امانت است.
بعضى گفته اند: امانت خدا آئین اوست، امانت پیامبر سنت اوست و امانت مؤمنان اموال و اسرار آنها مى باشد، ولى امانت در آیه فوق همه را شامل مى شود.
به هر حال، خیانت در امانت از منفورترین اعمال و از زشت ترین گناهان است، کسى که در امانت خیانت مى کند در حقیقت منافق است، چنان که در حدیث از پیامبر نقل شده: آیَةُ الْمُنافِقِ ثَلاثٌ: إِذا حَدَّثَ کَذَبَ، وَ إِذا وَعَدَ أَخْلَفَ، وَ إِذَا ائْتُمِنَ خانَ، وَ إنْ صامَ وَ صَلّى وَ زَعَمَ أَنَّهُ مُسْلِمٌ:
نشانه منافق سه چیز است: هنگام سخن دروغ مى گوید، به هنگامى که وعده مى دهد تخلف مى کند و به هنگامى که امانتى نزد او بگذارند خیانت مى نماید، چنین کسى منافق است هر چند روزه بگیرد و نماز بخواند و خود را مسلمان بداند.
اصولاً ترک ...👇
خیانت، در امانت، از وظائف و حقوق انسانى است، یعنى حتى اگر صاحب امانت مسلمان هم نباشد، نمى توان در امانت او خیانت کرد.
🌼🌼🌼
و در پایان آیه مى گوید: ممکن است از روى اشتباه و بى اطلاعى چیزى را که خیانت است مرتکب شوید ولى هرگز آگاهانه اقدام به چنین کارى نکنید (وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُونَ).
البته اعمالى همچون اعمال ابولبابه مصداق جهل و اشتباه نیست، چرا که عشق و علاقه به مال و فرزند و حفظ منافع شخصى، گاهى در یک لحظه حساس چشم و گوش انسان را مى بندد و مرتکب خیانت به خدا و پیامبر(صلى الله علیه وآله) مى شود این در حقیقت خیانت آگاهانه است.
ولى مهم این است که انسان زود همچون ابولبابه بیدار شود و گذشته را جبران کند.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۲۷، سوره مبارکه انفال)
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
در حرم مرغ خیالم همه عمر از سر شوق
جلد گلدسته و ایوان رضا بوده و بس
السَّلامُ عَلَيكَ أيُّهَا الإمامُ الرَّئوف
#سلام_آقا
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
💠 بنای کار ازدواج، بر سازش دختر و پسر است؛ باید با هم بسازند. این «با هم بسازند»، معنای خیلی عمیقی دارد.
۱۳۷۰/۰۴/۲۰
#ره_بر
sapp.ir/nardooneh.razavi
🔹 یک زره، یک شتر و یک ذوالفقار، تمام داشته های علی پیش از فاطمه بود، که خط و نشان میکشید برای خَدَم و حشمِ مردانِ جوابِ رد شنیدهی قریش. برای «فاطمه» مَهری ارزشمندتر از تبسّم علی که نیست؛ باقی اش خواه یک پنجم دنیا و یک سوم بهشت باشد، خواه آب روان.
🔆 باید بهم برسند تا ذات طاهر فاطمه به کمال ظهور برسد و همه آنچه در مکتب پدر آموخته را نشان بدهد؛ که بگذرد از خلعت عروسی به بهانه «لن تنالوا البر حتی تنفقوا مما تحبون» و پیشاپیش گذشتن از جان را به پای امام زمانش تمرین کند.
❤️ فاطمه بود، که علی شد مظهر خوبی های عالم؛ که زن اگر «فاطمه» باشد قطعا «علی»اش را میرساند به نهایت خوبی های عالم. که مادر اگر «فاطمه» باشد، پسرش را از خاکِ تبدارِ کربلا به والاترین ارکان بهشت و «سیدالشبابالجنة» میرساند. «فاطمه» بود که فاطمه بودن را معنا کرد، و علی بود صفحهی ظهور این معنا.
💞 سالگرد ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(ع) و #روز_ازدواج مبارک باد.
وقایع_روز
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🆔 sapp.ir/nardooneh.razavi
ارسال شده از سروش+:
✅ حرف روز (چهارشنبه 1 مرداد)
🔴 بیاعتنایی به آمریکا در روابط دو کشور
بعد از سقوط صدام، به دلیل وزن ژئوپلیتیکی عراق، پیوندهای قوی مذهبی میان این کشور با ایران، برخورداری از بیشترین مرز خاکی میان دو کشور و ظرفیتهای بالقوه اقتصادی، سرآغاز مناسبات راهبردی میان دو کشور فراهم شد. ایران- بهرغم افزایش رقابتهای منطقهای ناشی از خلأ قدرت در عراق و حضور عربستان سعودی بهعنوان رقیب ایران در منطقه- ضمن استقبال از تحولات جدید در عراق پس از صدام، در پی گسترش مناسبات در عرصههای مذهبی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی برآمد. ازآنپس روابط ایران و عراق وارد فاز جدیدی شد. هر دو کشور منافع مشترک و تهدیدات مشترک دارند و در موضوعات مربوط به منطقه، جهان اسلام و بینالملل و از همه مهمتر در مبارزه با تروریسم وحدت نظر دارند. مضاف بر ظرفیتهای ممتاز اقتصادی، اراده رهبران و ملتهای دو کشور در افزایش این روابط حسنه مؤثر بوده است. در همین راستا «مصطفی الکاظمی» نخستوزیر عراق در نخستین سفر خارجی خود، باهدف گسترش مناسبات دیرینه و ترسیم پیوندهای جدید اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، به تهران آمد. الکاظمی از زمان آغاز به کار دولت خود طی دو ماه اخیر، نشان داده که به گسترش مناسبات با جمهوری اسلامی ایران علاقهمند است و بر همین اساس دستور بازگشایی مجدد بیشتر گذرگاههای مرزی با ایران را باوجود همهگیری کرونا در این کشور داده است. در این سفر انتظار میرود یکی از پروندههای مهم در سفر الکاظمی به تهران پیرامون سقف مبادلات تجاری ۲۰ میلیارد دلاری که در سال 97 به توافق انجامیده است، به سمت عملیاتی شدن بهپیش برود که تحقق آن در این وضعیت اقتصادی و کرونایی برای خنثیسازی حربههای آمریکایی بسیار راهگشا و سازنده خواهد بود.
فصل مهم این سفر، دیدار مصطفی الکاظمی با رهبر معظم انقلاب بود که معظم له روابط ایران و عراق را به پشتوانه اشتراکات فراوان تاریخی، مذهبی، فرهنگی و عادات و سنن، به معنی واقعی کلمه برادرانه خواندند و تأکید کردند: «آنچه در روابط دوجانبه برای جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است، منافع، مصالح، امنیت، عزت، اقتدار منطقهای و بهبود شرایط در عراق است و ایران، خواهان عراق عزتمند، مستقل و با حفظ تمامیت ارضی و وحدت و انسجام داخلی است.» موضع کلیدی که امام خامنهای در این دیدار به آن اشاره نمودند این بود که «گسترش روابط ایران و عراق مخالفینی دارد که در رأس آنها آمریکا است؛ ولی بههیچوجه نباید از آمریکا ترسید، زیرا هیچ غلطی نمیتواند بکند. [هرچند] آمریکاییها زحمت و اذیت ایجاد میکنند؛ اما دولت عراق باید بدون اعتنا به این مزاحمتها به مسیر خود با قدرت ادامه دهد و مردم را بهعنوان پشتوانه خود حفظ کند.» (نویسنده: علی قاسمی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ssweekly
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
ارسال شده از سروش+:
✅ گزارش روز (چهارشنبه 1 مرداد)
🔴 تیر خلاص
گزاره خبری: مصطفی الکاظمی نخستوزیر عراق در صدر هیئت عالیرتبه سیاسی- اقتصادی وارد تهران شد. این سفر را میتوان یکی از مهمترین سفرهای دیپلماتیک طی ماههای اخیر در منطقه دانست؛ اما چه عواملی این سفر را به یکی از مهمترین آمدوشدهای سیاسی تبدیل کرده است؟
گزارههای تحلیلی:
جریانهای رسانهای ضدایرانی، از ضدانقلاب گرفته تا رسانههای غربی و سعودی، در ماههای اخیر و پس از تشکیل دولت الکاظمی، با بمباران خبری و رسانهای، تفسیرهای وارونه از اتفاقات عراق را به نمایش گذاشتند تا اینگونه القا کنند که میان تهران و بغداد در تشکیل دولت جدید اختلاف به وجود آمده و دو کشور در حال دور شدن از هم هستند! در این شرایط سفر نخستوزیر عراق به تهران در بالاترین سطح و دیدار با مسئولان و مقامات کشورمان تأثیر ویژهای در خنثیسازی این عملیات روانی و نزدیکی راهبردی روابط میان دو کشور دارد. پیام راهبردی دیگر سفر الکاظمی به تهران، تیم همراه نخستوزیر است! حضور هیئت عالیرتبه اقتصادی در بالاترین سطوح در تهران به این معناست که باوجود همه کارشکنیها و تهدیدات ایالاتمتحده پیرامون همکاری اقتصادی بغداد و تهران، دو کشور در حوزههای اقتصادی و پولی مصمم به گسترش سطح روابط هستند! همچنانی که در دو هفته اخیر رسانهای شده است؛ ایران به دنبال بهرهبرداری بلندمدت از ظرفیتهای موجود در شرق و بخصوص چین است، اما در کنار این از ظرفیتهای منطقهای خویش و بخصوص کشورهای همسایه نیز غافل نبوده است.
در کنار افزایش سطح روابط اقتصادی با عراق تا 20 میلیارد دلار در سال، عراقچی، معاون وزیر امور خارجه به کابل سفر کرده است تا درباره تنظیم سند روابط راهبردی و بلندمدت با افغانستان گفتگو کند و محمدجواد ظریف راهی مسکو شده است تا گسترش روابط ایران و روسیه را بررسی کند، رویکردی که در صورت تداوم، تیر خلاص را بر تحریمهای آمریکا علیه کشورمان خواهد زد. پیام دیگر سفر الکاظمی به تهران را میتوان ادامه همکاری و همراهی تهران و بغداد برای تغییر معادلات منطقه و اخراج آمریکاییها از منطقه دانست، همکاریای که با اقدام تروریستی فرودگاه بغداد و شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس تبدیل به مسیر بیبازگشت شده است. (نویسنده: سید فخرالدین موسوی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
ارسال شده از سروش+:
✅ خبر ویژه (چهارشنبه 1 مرداد)
🔸 متهمان متواری یک پرونده مهم اقتصادی
دهمین دادگاه رسیدگی به اتهام مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ۱۴ متهم دیگر در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد. در ابتدای این جلسه قاضی مسعودی مقام از فرار ۵ متهم این پرونده خبر داد و گفت: «پرونده ۱۵ متهم دارد که ۵ متهم آن به نامهای مرجان شیخالاسلامی، محمدحسین شیرعلی، مهدی شریفی نیکنفس، سید امین قریشی سروستانی و اشرف ریاحی متواری هستند. متهم ریاحی وارد ایران شده و در داخل کشور است، اما متواری شده و در دادگاه حاضر نشده است.» علیاشرف ریاحی که یکی از فراریان دادگاه فساد پتروشیمی است، داماد محمدرضا نعمتزاده، وزیر صنعت دولت یازدهم ۱۳۹۲ است. بنا بر اعلام دادستانی، علیاشرف ریاحی متهم است به معاونت در اخلال کلان در نظام اقتصادی و تحصیل مال از طریق نامشروع. متهمان پرونده فساد پتروشیمی، عواید حاصل از مبلغ ۶ میلیارد و ۶۵۶ میلیون یورو ارز حاصل از فروش محصولات پتروشیمی را بهعلاوه پورسانتهایی به جیب زدهاند.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ssweekly
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
نشریه اخبار و تحلیل ها ی چهارشنبه 1 مرداد.pdf
297.1K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
#گزارش_تصویری
🍃 آغاز طرح ملی واکسیناسیون طیور در مقابل بیماری نیوکاسل
در سطح روستاهای بخش های چهارگانه شهرستان نیشابور
🔶 توسط گروه های جهادی و با همکاری شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور
#نیشابور
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi