⭕️اردوی راهیان پیشرفت
به گزارش دفتر رسانه سازمان بسیج اساتید استان کرمان، اردوی راهیان پیشرفت به همت کانون بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان برگزار گردید.
🔹بازدید جمعی از اعضای هیات علمی بسیجی، همکاران اداری ستاد استان و مرکز سیرجان از بخش تولید شمش مجموعه صنعتی جهان فولاد شرکت گل و گهر سیرجان انجام شد.
#اساتید
#کرمان
#اردو
@Basijasatidk
نشست تبیینی مسائل مربوط به خاورمیانه:
این نشست با فرارسیدن هفته بصیرت و روز نهم دی ماه و همچنین سالروز عروج آسمانی سردار دلها، با حضور فرماندهان و بسیج ادارات در سالن اجتماعات سپاه شهرستان برگزار شد و سردار سلامی به صورت ویدئو کنفرانسی نسبت به تبیین مسائل روز و به ویژه مسائل مربوط به خاورمیانه و سوریه توضیحاتی ارائه فرمودند و عنوان نمودند که حضور ایران در منطقه سوریه فرصت سوزی نبود بلکه فرصت سازی شدتا بتوانیم شرارت وخطر را به دور از نقطه مرزی ایران نگه داریم .
در پایان از برخی فرماندهان پایگاه های بسیج محلات و ادارات با حضور فرماندهی محترم سپاه شهرستان بابل، تجلیل به عمل آمد.
---------------------------------------------------------
روابط عمومی ،بسیج اساتید،کارکنان و بسیج دانشجویی دانشگاه ملی مهارت پسران بابل
بیانیه به مناسبت شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی:
"به نام خداوند هستی بخش"
* شهادت هنر مردان خداست*
پنج سال گذشت وچه غریبانه برما سپری شد.آری سردار عزیزم برخیز وگرنه گرگ صفتان زمانه آماده دریدن اند.برخیز سردار من که راه مجاهدت و ایستادگی تاب و تحمل ندارد که بیشتر ازاین زخم زبان بخورد و در پیش چشمانش، کودکی اربا اربا گردد وشمشیری برگردن مردان وزنانی فرود آید که صدای مظلومیت سر دادند و در کوچه پس کوچه های آزادی ،به دنبال میراث گرانبهای خویش که سرور آزادگان حسین بن علی (ع)به آنان به ارمغان آورده بود،می گشتند.
سردار من ، پنج سال از آن ساعت یک وبیست گذشت و مردان سرزمینت چه خسروانی را در تقویم زمانی خویش به ثبت رساندند و چقدر ناباورانه بود برای ملتی که با تمام وجودش شما را روح واراده خویش می دانست و در آن ثانیه های وانفسا می بایست فراموشت کند...
اما نه سردار من ،تو برای ملتم مکتبی شدی که به ایمان و باورم افزود و در کوره راه زمان ،کتابی از ایثار و دلدادگی به رویم گشود تا سرمشق دیگری برای ما گردد.
سردار من ،رفتی ولی در دل جاماندگان از این قافله چه هیاهوی بلندی برپا ساختی که تا نگیرند انتقامتت را از پای نخواهند نشست و سکوت نخواهند نمود.
هرچند که در پنجمین سال زمستانی عمرمان تو را از دست داده ایم ولی مطمئن باش که در گهواره های مادران این سرزمین هنوز هستند شیربچه هایی که عطر وبوی مادران زهرایی(س) دارند و فرزندانی را به آغوش می کشند که در خط سرخ سرور و سالار شهیدان حسین بن علی (ع) به صف ایستاده اند.
ما جامعه دانشگاهی دانشگاه ملی مهارت پسران بابل همصدا با دیگر دانشگاه های کشور،این حادثه تلخ و ناگواررا محکوم نموده،و اعلام می داریم که با غلیان خون آزادیخواهی واستکبار ستیزی و گرامی داشت مقاومت ها وایستادگی ها تا آخرین قطره خون خویش در راه اعتلای این سرزمین و صیانت از آن ذره ای دریغ نخواهیم ورزید و هماره راه سرخت وهم رزمان وشهدای این سرزمین را با جان ودل ادامه خواهیم داد و به زالو صفتان دنیایی اعلام می داریم که قاسم ها زنده اند و از پای نخواهند نشست.
یاد ونامت زنده تا ابد به عشق ایران سرفراز و به عشق دلدادگی ملتش به ولایت و رهبری...
چرا که تو ذوالفقار ولایتی و مالک اشتر زمان.✅🖤
---------‐------------------------------------------------------
روابط عمومی،بسیج اساتید کارکنان وبسیج دانشجویی دانشگاه ملی مهارت پسران بابل
نشست بصیرتی به مناسبت نهم دی ماه وشهادت سردار سلیمانی:
این مراسم همراه با نماز جماعت با امامت حجه الاسلام فضلی رئیس دفتر امام جمعه شهر امیرکلا، در محل نمازخانه دانشگاه برگزار گردید که در ادامه حاج آقا فضلی ضمن بیان مسائلی درباره جریان فتنه و فتنه گری،یاد آور شدند که دراین برهه از زمان بریکایک ما فرض است تا نسبت به مسائل فتنه انگیزی های مختلف در کشور هوشیارباشیم ودر روشنگری و روشن سازی جریانات مختلف نقش هدایتگری،داشته باشیم.
--------------------------------------------------------
روابط عمومی،بسیج اساتید،کارکنان و بسیج دانشجویی دانشگاه ملی مهارت پسران بابل
🔶جهاد تبیین به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی به همت کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ساوه برگزارشد.
🌷نشست تخصصی با موضوع
مكتب شهید سلیمانی و محورمقاومت
🌹به گزارش روابط عمومی واحد ساوه به مناسبت سالگرد شهادت سردار دلها
نشست تخصصی با موضوع مکتب مقاومت باسخنرانی جناب سرهنگ دلیریان ۱۳ دی ماه ساعت ۱۲:۳۰ درسالن جلسات ساختمان شهیدچمران برگزارشد
🌹در ابتدای این نشست معاونت نهادرهبری گفت: هرشهیدی که از جبهه مقاومت به خاک و خون کشیده شد جوانان دیگری پرچمش را بر می دارند و یقینا جبهه مقاومت بعد از سید حسن نصرالله استوار تر ومستحکم تر خواهد بود
🌸حجه الاسلام یزدانی افزودند یقینا پس از این صهیونیست روی آرامش نخواهند دید
🌺سرهنگ دلیریان در این نشست گفت:
چون درکتاب مقدس یهودظهورپیامبر آخرالزمان آمده بود یهود همواره دنبال نابودکردن این اتفاق و زمینه های آن بودند لذا در طول تاریخ با انواع جنایاتی که ایجادکردند نسل در نسل درپی از بین بردن آثار اسلام حقیقی بود و امروز در پی از بین بردن آثار ظهور هستند وجبهه مقاومت از ابتدا در پی ایجاد زمینه های ظهوربوده وهست
🌷ایشان در ادامه بیاناتشان افزودند: جبهه مقاومت از روز نخست با هدف زمینه سازی برای ظهور و ایجاد وحدت در امت اسلامی شکل گرفت لذا جریانی که با این تفکر شکل گرفته هرگز قائم به شخص نیست پس ترس از اینکه شهادت فرماندهان مقاومت به این حرکت لطمه می زند جایگاهی نداردمکتب مقاومت مکتب حاج قاسم است یعنی مکتب ولایت
#بسیج_اساتید
#استان_مرکزی
#جهاد_تبیین
#وحدت_اساتید_مقاومت
#وحدت_نجات_غزه
@Basijasatidk
@basijasatidarak
هدایت شده از انقلاب امید
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلیل عجز شماست که در سیاهی شب متفکران ما را میکشید... .
#سرباز
#مجاهد_وطن
#معلم_ایثار
🆔 @Arman_hajghasem
در راستای جهاد تبیین
نشست هم اندیشی اساتيد محترم بسيجي و گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار بمناسبت گراميداشت دهه بصيرت و مقاومت روز دوشنبه مورخ 17 ديماه بعد از نماز ظهر و عصر سالن كنفرانس ساختمان اداري برگزار می شود.
https://khorasanrazavi.basijasatid.ir/node/89862
@Basijasatidk
استاد ارجمند بسیجی بدینوسیله از جنابعالی دعوت می شود:
🔰 به مناسبت گرامیداشت ایام دهه مکتب مقاومت در نشست هم اندیشی با مضمون «نهم دی - بصیرت افزایی» حضور بهم رسانید.
♨️ سخنران جلسه: جناب آقای دکتر احمد پور خردمند
♦️ با اعطای گواهی معتبر فرهنگی از سوی سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان آذربایجان شرقی(مشمول ترفیع مطابق بند ۹ ماده یک آیین نامه ارتقای مرتبه هیات علمی)
⏱زمان: روز سه شنبه، بتاریخ ۱۸ دی ماه سال ۱۴۰۳، ساعت: ۱۴:۰۰ لغایت ۱۵:۳۰
🛑مکان: سالن شمس تبریزی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
🇮🇷 بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد تبریز
@Basijasatidk
⭕️سازمان بسیج اساتید استان کرمان به مناسبت پاسداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار می نماید.
"همایش فرهنگ و فقه مقاومت در مکتب شهید سلیمانی"
🔹سخنران ها:
✅سردار حسین معروفی: معاونت هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین
✅دکتر محمدرضا ابن الدین: معاونت سازمان بسیج اساتید
✅دکتر قاسم جعفری: معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج اساتید
🔹با حضور نخبگان و اساتید دانشگاه های سراسر کشور به صورت حضوری و مجازی
۱۶ دیماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۲ تا ۱۶
لینک ورود به وبینار:
https://www.skyroom.online/ch/ktvukerman/hamayesh-maktab-soleymani
مکان: کرمان، دانشگاه شهید باهنر، سازمان مرکزی، سالن کنفرانس
@Basijasatidk