🔺️نگرانی عراقی ها از موج سواری بیگانگان در اعتراضات مسالمت آمیز/ طرح دشمنان برای جنگ "شیعه - شیعه" در عراق
"احمد عبدالساده" تحلیل گر و روزنامه نگار عراقی در گزارشی با اشاره به نا آرامی های اخیر عراق و موج سواری طرف های خارجی بر اعتراضات مردمی، نسبت به قوع درگیری های داخلی در این کشور هشدار داد.
عبدالساده در گزارش خود که خبرگزاری "العهد" عراق آن را منتشر کرد، افزود: خطرناکی و حساسیت اوضاع کنونی و خون های ریخته شده ما را وا می دارد که حقیقت را همان طور که هست و به هر قیمتی بیان کنیم.
با وجود همبستگی ما با تظاهرات مسالمت آمیز مردم و تایید خواسته های مشروع و حقیقی آنان و با وجود مخالفت ما با خشونت نیروهای امنیتی، اما این موضوعات باعث نمی شود که ما از طرح های خرابکارانه خارجی که می خواهند از اعتراض های مسالمت آمیز به عنوان پوششی برای تحقق اهداف خود استفاده کنند، غافل شویم و حوادث اخیر صحت این کلام را که طرف های خارجی می خواهند آتش جنگ داخلی را برافروزند، ثابت می کند.
این تحلیل گر عراقی افزود: وقتی که بسیاری از تظاهرکنندگان به ویژه در استان های "میسان"، "ذی قار" و "الدیوانیه" با افراد مسلح نقاب داری که مدعی حمایت از آنان بودند، رو به رو شدند، مشخص شد که این طرح خرابکارانه به شیوه معمول خود در حال اجرا است و این افراد مسلح وابسته به یک طرف سیاسی معروف به دشمنی با الحشد الشعبی، تلاش می کنند تا تظاهرات را به نفع خود سوق دهند و با تحریک مردم آن ها را به سمت پایگاه های الحشد الشعبی بکشانند.
عبدالساده ادامه داد: به پایگاه های الحشد الشعبی حمله شد و همه ما شاهد تصاویر و فیلم هایی دردناک از کشته شدن "وسام العلیاوی" مدیر دفتر جنبش "عصائب اهل الحق" در میسان بودیم، فردی که نقشی تأثیرگذار در شکست گروه تروریستی داعش داشت و چنین حمله ای به پایگاه ها و رهبران الحشد الشعبی، جوهر طرح آمریکا، رژیم صهیونیستی، عربستان و امارات را در پس اعتراضات مردمی فاش می کند.
این روزنامه نگار عراقی تاکید کرد: برخی طرف ها از تظاهر کنندگان به عنوان پوششی برای حمله به پایگاه ها و رهبران الحشد الشعبی استفاده می کنند تا از این گذر این سازمان را مجبور به پاسخ و برخورد با تظاهرکنندگان کنند و در پی آن ارزش و جایگاه والای معنوی الحشد الشعبی را در میان مردم بکاهند و سازمان بسیج مردمی را به میدان درگیری با جامعه، محیط و اقوام خود وادارند، درگیری ای که اگر تغذیه شود می تواند به جنگ "شیعه - شیعه" تبدیل شود.
عبدالساده ادامه داد: اگر این مرحله از طرح مزبور تکمیل شود، آمریکا، رژیم صهیونیستی، عربستان و امارات این فرصت را پیدا می کنند که دوباره داعش را برای ساقط کردن نظام و تحویل آن به هم پیمانان آمریکا به کار گرفته و وارد عراق کنند و این پس از سر زدن تمام شیعیان عراق توسط داعش صورت خواهد گرفت و در آن زمان عراقی ها و به ویژه شیعیان، بسیج مردمی نخواهند داشت که حامی و راهنمای آنان باشد و از آنان در مقابل داعش حفاظت کند.
این تحلیل گر عراقی افزود: بنابر این الحشد الشعبی هدف شماره یک آمریکایی ها، اسرائیلی ها، آل سعود و آل نهیان است و چرا که بسیج مردمی طرح داعشی آن ها را با شکست رو به رو کرد و آنان را بر آن داشت که بسیج مردمی را از داخل نشانه بگیرند.
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
🔴 مقتدی صدر: عبدالمهدی کنار نرود، #عراق سوریه میشود
🔻 سید مقتدی صدر رهبر جریان صدر در تازهترین بیانیه خود تهدید کرد در صورت عدم کنارهگیری عادل عبدالمهدی از پست نخستوزیری، عراق به سوریه و یمن دیگری تبدیل خواهد شد.
🔻 وی در بیانیه ای در عین حال گفته که سخنانش برای ترساندن کسی نیست، تذکر یا هشدار به کسی است که (به ابعاد این بحران) توجه ندارد.
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
🔴پاسخ عبدالمهدی به صدر؛ توافق بهتر از انتخابات زودهنگام است
♦️نخستوزیر عراق به دعوت مقتدی الصدر برای استعفا و سپس برگزاری انتخابات زودهنگام برای تغییر دولت پاسخ داد و به او گوشزد کرد «توافق سیاسی» راه کوتاهتری در مقایسه با انتخابات زودهنگام است و هر سیاستمداری نباید مدعی نمایندگی مردم شود.
♦️عبدالمهدی در نامهای به صدر، سرنوشت انتخابات زودهنگام را «نامعلوم» توصیف کرد و با اشاره به مشکلات و روند قانونی زمانبر آن گفت، اگر دنبال تغییر دولت هستید، راههای کوتاهتری نیز در دسترس است.
♦️مقصود عبدالمهدی از راههای کوتاهتر، «توافق صدر با هادی العامری» رهبران دو ائتلاف سیاسی سائرون و الفتح است که پس از آن عبدالمهدی استعفای خود را اعلام کند و دولت جدید طی چند روز کار خود را آغاز کند.
♦️عبدالمهدی نوشت: اگر یک نظام دموکراتیک برقرار است، صندوق رأی راهحل است. اینکه فردی یا حزبی بیاید و قدرت را قبضه و ارادهاش را بر مردم تحمیل کند یا افراد نقابدار بیایند و در دانشگاه را ببندند یا مدیر مدرسه را وادارند که دانشآموزان را به خیابان بریزد، این رفتاری قابل مؤاخذه است و نماینده نظر مردم نیست.
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
⛔️ مقتدی صدر و ما ادراک مقتدی صدر!!!!
اعتراضات عراق با ورود مردم دردمند به صحنه آغاز شد، اما اکنون مقتدی صدر می خواهد به روش خودش آن را تمامکند.
اما به غیر از او بازیگران دیگری نیز در صحنه حضور دارند اما به راستی هدف وی از به آشوب کشاندن عراق دراین برهه ی حساس زمانی ومکانی مخصوصا اینکه آمریکا درحال احیای مجدد داعش یا یک نیروی شبیه به داعش با اسم ورسم دیگر میباشد
مقتدی صدر روحانی شیعه و سیاستمدار گرچه بویی از سیاست نبرده و بیشتر آلت دست سعودی و نیروهای متعصب عراقی است تا یک سیاستمدار کارکشته وخبره ، وی از رهبران شیعیان عراق است. چهارمین فرزند سید محمد صدر و شناخته شدهترین بازمانده از خاندان صدر است. مقتدا صدر از مخالفین حکومت صدام حسین، طرفدار ایجاد حکومت اسلامی و مخالف حضور نیروهای خارجی در عراق است اما روش کارش فرق میکند وتقریبا بعد ازصدام باهیچکدام یک ازدولتهای روی کار امده شیعه درعراق میانه ی خوبی نداشت و هرازگاهی با کشاندن طرفدارنش به خیابانها کام دولت وملت عراق را تلخ میکرد اینکه وی چه رویایی در سر میپروراند کمی مبهم است ولی میتوان با دنبال کردن حوادیث اخیر و باتوجه به واکاوی شخصیتی وی این امر چندان هم مشکل نخواهد بود
مقتدی صدر بلحاظ شخصیتی ،فردی خودرای ،وخودبرتربین بوده و دارای رگ وریشه ی ناسیونالیسمی قوی وعجیبی هست او دوست دارد حرفش را با اردوکشی خیابانی و باتکیه بر بازوی نظامی خودش (سرایا الاسلام) بزند
اصلا اهل گفتگو و کنار آمدن نیست دریک کلام مقتدي ، ثبات رأي و عقيده ندارد و اين براي مردم و مسئولان عراقي محرز شده است
ايشون خودشون رو مقدس ميدونن و بالاتر از اين مقام ها
يه جورايي به خودش حاله ي از عصمت ميده
لقب هاي اخر هر نامه اش خودش جاي هزاران حرف و حديث هست.
اما مواضع وی در این اعتراضات جالب و قابل تآمل بیشتر است مثلا:👇
عدم استعفای عبدالمهدی، جلوی خونریزی را نخواهد گرفت و عراق را تبدیل به سوریه و یمن میکند.😳
پیام های صدر رنگ و بوی تهدید و تخریب گرفته اند. واین شائبه رو تقویت میکند که کلید آشوب ها را خود مقتدی صدر زده ومدیریت میکند هم زمان
یک منبع عراقی هم گفته غذاهایی که به نام زنان و مادران عراقی در حال توزیع بین تحصن کنندگان بغداد است، در ۶۰ آشپزخانه و رستوران عراقی در شهرک صدر پخته و توسط جریان صدر تأمین مالی میشود.😕😳
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
بسیج ولایت
⛔️ مقتدی صدر و ما ادراک مقتدی صدر!!!! اعتراضات عراق با ورود مردم دردمند به صحنه آغاز شد، اما اکنو
⛔️ مقتدی صدر وماادرک مقتدی صدر؟!!!!
ظهور شخصیت سیاسی شیعه واما مخالف ظهور در فضای سیاسی عراق:
✅خروج فردی بنام شیصبانی و به قدرت رسیدن این شخصیت منفی شیعی در کوفه به عنوان لیدر دینی ـ سیاسی در میان شیعیان عراق، قبل از خروج وقیام #سفیانی
در قسمت اول مقاله نکاتی چند درباره ی زندگی نامه وسابقه کوتاه از فعالیتهای سیاسی وی نوشته شد اکنون شمه ای چند از روحیات مقتدی صدر خواهیم نوشت ؛
اگر بخواهیم بی پرده وخیلی صریح
درباره مقتدی صدر سخن بگوییم باید عرض کنیم وی فردی جاه طلب بسیار متعصب(ناسیونالیست) ، دارای خود برتربینی عجیب وخاص که تقریبا درسیره ی هیچ یک از علمای شیعه مسبوق به سابقه نیست
فردی بدقلق که باهیچ یک ازحکومت های تشکیل شده بعد از صدام حسین همکاری نداشته بطوریکه عدم ثبات رای وعقیده وی برای مردم عراق کاملا محرز وآشکار گشته
مقتدی صدر فردی نژادپرست ودرعین حال خودبرتربین هست مخالف مرجعیت مخصوصا مراجع غیرعراقی والالخصوص مراجع غیر عرب میباشد.
واما میپردازیم به نکته مهم از زندگی وی که بنوعی لکه ی سیاهی در کارنامه سیاسی اش هست وآنهم موضوع از میان برداشتن مخالفینش با توسل به زور وخشونت وحتی قتل!!!!!
سال ۱۳۸۲ شمسی بود که خبر قتل فرزند آیت الله العظمی خویی مرجع تقلید شیعیان پخش شد ...
تقریبا بعد از یک سال تحقیق وتفحص مشخص شد که آمر قتل عبدالمجید خویی،خود مقتدی صدر بود:👇
خبرگزاري دولتي ايران، ايرنا در مورخه ی ۱۹فرودین ۱۳۸۳:
، به نقل از قاضي مسوول رسيدگي به پرونده قتل آيت الله سيد عبدالمجيد خويي، که سال گذشته در نجف کشته شد، گزارش داد که مقتدى صدر دستور قتل خويي را صادر کرده بود. قاضي مسئول رسيدگي به پرونده قتل خويي اعلام کرد که مقتدى صدر علاوه بر خويي، به قتل دو نفر ديگر نيز متهم شده است. وى گفت: مقتدى صدر و پيروان وي، از جمله مصطفي باقر جعفر حسين اليعقوبي، که دستگيرشده، متهم به قتل عبدالمجيد خويي، حيدر محمد حسن کليددار، و ماهر محمد حسن يوسف الياسرى هستند، که همراه خويي در همين روز کشته شدند. بر اساس تحقيقات قاضي، عبدالمجيد خويي دست بسته از سوى طرفداران مقتدى صدر به دفتر وى برده شد، و بعد از ديدارى کوتاه، طرفداران وي از مقتدى پرسيده بودند که با خويي چه کنند، و او گفته بود: «بکشيدش».
هرچند که بعدها وی درمصاحبه با رسانه ها ومطبوعات غربی خود را ازاین اتهام مبراکرد ...
با این تواصیف از زندگی رهبر سائرون عراق مشخص میشود وی شخصی خونخوار وجنایت کار بنظر میرسد تاجایی که دستش به خون مرجعیت شیعه هم آلوده شده است!!!
بااین مقدمه احادیثی از معصومین علیهم السلام آورده وسعی در جمع بندی بحث میکنیم:👇
خروج شیصبانی در پیشقدم خروج سفیانی
شیصبانی یا عوف سلمی در باور دین اسلام شیعه، فردیست که در آخر الزمان و پیش از قیام مهدی (عج) در عراق ظهور میکند. آغاز کار وی از تکریت است و در دمشق کشته میشود.
واژه شیصبان یکی از نامهای ابلیس است[۱] و در لغت به معنای مورچه نر، لانه مورچگان، رهبرگروهى از پریان[۲] و گهگاهی ائمه ازین واژه برای اشاره به بنیعباس استفاده میکردهاند[۳]
از امام سجاد (علیه السلام ) نقل شده :[۴]
« خروج شعیب بن صالح پس از عوف سلمی و قبل از خروج سفیانی است. »
و از امام باقر(علیه السلام ) آمده است:[۵]
« سفیانی خروج نمی کند، مگر آن که قبل از او شیصبانی در سرزمین کوفان (همان عراق) خروج کند. او همچون جوشیدن آب از زمین می جوشد و فرستادگان شما را به قتل می رساند. بعد از آن انتظار خروج سفیانی و ظهور قائم باشید»
و از امام صادق (علیه السلام ) آمده است :
با تطبیق روایات
میتوان این نکته رو عنوان کرد که شخص منفی شیعه که لیدر جریان شیعی را درعراق بعهده دارد و در مقابل دولت قانونی مستقر درعراق شمشیر کشیده و با بقیه جریانهای سیاسی شیعی مخالفت میکند ظاهرا میتواند همان مقتدی صدر باشد
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
در عراق برخی از گروههای سیاسی باهم زاویه پیدا نموده و متاسفانه دوباره احساس ناامنی را به کشورشان اوردند.
دفعه قبل همین اختلافات و تضادها باعث شد تا پای داعش به کشورشان باز شده و هزینه فراوان مادی و معنوی را بر ملت عراق تحمیل کند.
واقعیت این است که عراق بعد از سرنگونی صدام؛یک روز خوش توام با امنیت به خود ندیده اند.
یا در حال جنگ با دشمن خارجی بوده و یا درگیریهای داخلی برسر مسائل سیاسی و پست های مدیریتی بین احزاب.
اکنون مردم عراق خواهان رفع تنگناهای اقتصادی و معیشتی کشورشان شده و انتظار دارند مسئولین چاره اندیشی کنند.
حق هم با مردم است اما باید پرسید کشور عراق چه زمانی ارامش و امنیت داشت تا لااقل دستگاههای ذی ربط بدون دغدغه و ترس از ناامنی و انفجار و..به وظیفه ذاتی خود بپردازند؟
هر زمان دولت و مجلسی تشکیل شد؛یا از درون و یا دخالت اشکار امریکا و عربستان التهاب افرینی نموده و عملا مانع پرداختن دولتمردان به وظایف گردید!
هنوز یک سال از نشکیل دولت فعلی نگذشته که با تحریک جناحهای رقیب و دخالت امریکا؛مردم دست به اعتراض زده و خواهان رفع مشکلات تورم و بیکاری و معیشتی هستند.
دولت قبل از این ساختار هم زیاد دوام نیاورد و مشابه بحرانهای فعلی برایش تدارک دیده تا انرژی و وقتشان بیشتر روی دعواهای جناحی و حزبی بگذردو کمتر فرصتی برای رفع گرفتاریهای کشور بوجود اید!
بنظر جریاناتی از خارج عراق تلاش دارند تا اجازه خودنمایی و تلاش به دولتمردان انقلابی عراق داده نشودتا با تبلیغات مغرضانه بین مردم عامی مقایسه ای معنادار از زمان حکومت صدام تا فعل شیوع پیدا کند.
دقیقا اتفاقی که هم اکنون در عراق افتاده و مردم با امدن به کف خیابان؛از دولتمردانشان مطالبه گری کرده که چرا مشکلات مردم حل و فصل نمیشود؟
شاید دوباره انتخابات یا انحلال یا استعفایی تکراری در ساختار سیاسی بوجود اید.
پرسش این است تا کی باید مردم عراق با دخالت امریکا و سعودی دچار جنگ و اوارگی باشند؟!
مردم عراق چند بار رای گیری نموده و حکومت و دولتمردان دلخواهشان را برگزیده اند.
چرا اجازه نمیدهند طبق روال قانون اساسی به کارشان ادامه داده و لااقل وضعیتی باثبات در کشورشان پدید اورند.؟
بنظر میرسد مردم عراق ابتدا تکلیفشان را با دخالتهای اشکار و پنهان امریکا و عربستان سعودی در کشورشان روشن نمایند.
تا کنون هر نظام و ساختار سیاسی که مردم روی کار اورده اند؛چون مورد قبول و علاقه امریکا و عربستان نبوده؛توسط عوامل داخلی و مزدوران اجیر شده؛
دوام چندانی نیاورده و متاسفانه دچار فروپاشی شده است.
تا زمانی که قاطعانه جلو دخالت امریکا و عربستان را نگیرند،وضع تغییری نخواهد کرد!
#فتنه_عراق
✅ #علی_سبحانی
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
بسیج ولایت
در عراق برخی از گروههای سیاسی باهم زاویه پیدا نموده و متاسفانه دوباره احساس ناامنی را به کشورشان اور
✔️مردم عراق و لبنان از امروز ایران عبرت بگیرند!
▪️اعتراض مردم #عراق و #لبنان به ناکارآمدی ها و وضعیت اقتصادی، حق طبیعی آنهاست اما امیدوارم از اغتششات خیابانی در #ایران در سال های 88 و 96 عبرت بگیرند و کاری نکنند تا ادامه این اعتراضاتشان باعث سقوط ارزش پولی ملی شان و فشارها و تحریم های زورگویان علیه این دو کشور شود.
"امیرحسین ثابتی"
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
🔻تصاویری اسفناک...!
🔹️وقتی مال یتمی خورده شود عرش خدا به لرزه در میآید!
چند شب گذشته عدهای در ظاهر معترض به دارالایتامی در استان بابل عراق یورش بردند بعد از غارت اموال یتیمان، یتیمخانه را آتش زدند!
هم اکنون کودکان یتیم در یک بیمارستانی نگهداری میشوند
این اعتراض به فساد است یا ضعیف کشی؟!
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
🔶 خرید بسته های شانسی
#احکام_معاملات #بسته_شانسی
🆔 @leader_ahkam
محمدجواد تندگویان، وزیر نفت دولت محمدعلی رجایی بود. وی در 26 خرداد 1329 در خانی آباد تهران به دنیا آمد. پدرش حاج جعفر در میدان بهارستان مغازه کفاشی داشت. تندگویان علوم مقدماتی قرآنی را نزد پدرش فراگرفت و با حضور در مسجد بینایی و هیئت های بنی فاطمه و فاطمیون خانی آباد با تعالیم دینی آشناتر شد. پس از گذراندن دوره ابتدایی (1336ـ1341 ش)، دوره متوسطه را در 1342 ش در دبیرستان جعفری اسلامی آغاز کرد.
قیام 15 خرداد در این سال به شدت او را تحت تأثیر قرار داد و موجب آشنایی او با نهضت و افکار امام خمینی شد. در 1346 ش، دوره متوسطه را با موفقیت به پایان رساند. از نیمه اول سال تحصیلی 1347ـ1348 ش تحصیلات خود را در دانشکده نفت آبادان آغاز نمود و بلافاصله با انجمن اسلامی دانشجویان همکاری کرد و در مدتی کوتاه، عضوی بسیار فعال و مؤثر شد. او از شخصیت هایی چون مرتضی مطهری، علی شریعتی، محمدتقی جعفری برای ایراد سخنرانی در دانشکدة نفت دعوت کرد و هم زمان با این اقدامات با انجمنهای اسلامی دانشجویان ایرانی خارج از کشور به همکاری و تبادل افکار پرداخت.
در 1351 ش، دوره کارشناسی مهندسی پتروشیمی را به پایان رساند و در پالایشگاه نفت تهران بکار مشغول شد. در شهریور 1352، حدود یک سال پس از فارغ التحصیلی ازدواج کرد. پس از آن در آبان 1352 به آبادان رفت تا فعالیت های انجمن اسلامی دانشکده نفت آبادان را گسترش دهد اما با اعمالِ فشار ساواک از پالایشگاه تهران اخراج شد.
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
تندگویان در 13 آبان 1352 در پالایشگاه تهران دستگیر شد و حدود هفت ماه در زندان انفرادی بود. سپس دادگاه او را با احتساب مدت بازداشت به یک سال زندان محکوم کرد. در آبان 1353 آزاد شد و به عنوان سرباز صفر به شیراز اعزام گردید و پس از اتمام این دوره در شرکت بوتان گاز مشغول به کار شد اما در 6 تیر 1354، با اِعمال فشار ساواک و به بهانة نقص پرونده، مجبور به استعفا گردید. سپس به منظور دورماندن از نظارت ساواک، پیشنهاد کار در شرکت پارس توشیبا (پارس خزر فعلی) را در رشت پذیرفت و از 1354 تا 1356 مدیر تولید آن شرکت بود. او در 1356 ش، در رشته مدیریت صنعتی در مدرسه عالی مدیریت وابسته به دانشگاه هاروارد پذیرفته شد و در 1357 ش موفق به دریافت مدرک کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گردید و به شرکت پارس توشیبا بازگشت. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1357 مدیر شرکت پارس توشیبا شد و تا آذر 1358 این سمت را به عهده داشت. سپس معین فر، وزیر نفت وقت جمهوری اسلامی ایران وی را به کار دعوت کرد و او نماینده قائم مقامِ وزیر نفت در آبادان و عضو اصلی کمیسیون پاکسازی در اداره نفت آبادان گردید. در تیر 1359 سرپرستی مناطق نفت خیز به وی واگذار گردید و او تا مهر 1359 در این سمت بود. در نتیجه عملکرد موفقیت آمیز او در دورة سرپرستی مناطق نفت خیز در اول مهر 1359 برای تصدی وزارت نفت به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و رأی اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی را برای تصدی این مقام بدست آورد. او در مدت کوتاهی، کارکنان وزارت نفت را برای حفاظت از تأسیسات نفتی خوزستان سازماندهی کرد. در طول چهل روز وزارت به منظور نظارت مستقیم بر این عملیات سه بار به آبادان رفت اما در چهارمین سفرش به آبادان، در 9 آبان 1359 نیروهای عراقی ــ که صبح آن روز جادة فرعی ماهشهر ـ آبادان را در اختیار گرفته بودند ــ وی را به همراه دو معاونش و دو تن از محافظانش به اسارت گرفتند. دولت ایران با استناد به قوانین و مقررات بین المللی از مجامع جهانی، به ویژه صلیب سرخ، برای آزادی وی استمداد کرد اما عراق تندگویان را اسیر جنگی دانست. با نزدیک شدن زمان برگزاری اجلاس وزیران نفت اوپک در بالی اندونزی در 24 آذر 1359/15 دسامبر 1980، دولت ایران درخواست کرد که موضوع حملة عراق به ایران و اسیر شدن وزیر نفت در دستور کار اجلاس قرار گیرد اما با تلاش عراق و چند کشور حامی آن، این موضوع از دستور کار اجلاس حذف شد و به هیئت ایرانی فقط اجازه داده شد در این خصوص بیانیه ای صادر کند. تا یک سال بعد از اسارت او و تا زمانی که دولت محمدعلی رجایی بر سر کار بود، تمامی نامه های وزارت نفت به نام محمدجواد تندگویان صادر می شد. در دوران اسارت، تنها دو نامه از وی به خانواده اش رسید که آخرین نامه مورخ 24 فروردین 1361 است. پس از گذشت حدود یازده سال با آزاد شدن تدریجی اسرای ایرانی در 1369 ش، اخباری حاکی از زنده بودن تندگویان انتشار یافت؛ ولی دولت عراق اعلام کرد که وزیر نفت سابق ایران در 1361 ش/1982 در سلولش خودکشی کرده است. در پی انتشار این خبر، در 14 آذر 1370 هیئتی از ایران برای روشن شدن واقعیت امر به عراق سفر کرد. نظر هیئت ایرانی این بود که تندگویان زنده است اما عراقی ها از همان ابتدا با ارائة مدارکی شامل عکس و گواهی فوت و گزارش پزشکی قانونی، این نظر را رد کردند. پس از قطعی شدن شهادت تندگویان، عراق از استرداد پیکر او امتناع نمود که سرانجام با پیگیری و پافشاری ایران جنازة مومیایی شده اش پس از گذشت یازده سال از زمان اسارت تحویل گرفته شد و به ایران انتقال یافت و در 29 آذر 1370 در قطعة 72 تنِ (شهدای 7 تیر 1360) بهشت زهرا به خاک سپرده شد.هیئت ایرانی بر مبنای مشاهدات و معاینات کالبد شکافی، تاریخ شهادت وی را در فاصله سالهای 1367ـ1368 ش دانسته اند.(جوانبخت، ص84) بر روی سنگ قبر او تاریخ شهادت ذکر نشده است.
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ عامل شکست جمهوری اسلامی در حوزه آموزش شما و امثال شما هستید!
➖بجای تأسیس مدارس خصوصی فکری به حال مدارس دولتی میکردید
🔹گمانمان این بود #ژن_خوب در همین چند سال اخیر است که رونق یافته، اما تازه متوجه شدیم برخورداری ژنهای خوب از #رانت سیاسی پدر به زمانی برمیگردد که آقازاده جناب #حداد_عادل قصد تحصیل در علوم انسانی داشته و مدرسهای درخور شأنشان پیدا نمیکنند
🎙خانم #ماهروزاده:
💬 پسرم میخواست در رشته علوم انسانی تحصیل کند اما مدرسهای با محیط سالم در تهران پیدا نکردیم. به مقام معظم رهبری درباره وضعیت رشته علوم انسانی گفتیم شاید اگر مدرسه خوبی باشد که بچههای با استعداد بتوانند در آن تحصیل کنند راهحل خوبی باشد، ایشان گفتند بروید تاسیس کنید و دولت هم امکانات میدهد.
🎙پاسخ مجری:
💬 برای یک سیاستگذار ارشد که در حکومت اسلامی برنامهریزی میکند، چه تفاوتی بین فرزند او و دیگری وجود دارد؟
💬 یکی از دلایلی که #مدارس_دولتی خیلی تکان نمیخورد این است که بخش قابل توجهی از فرزندان مدیران و مسئولان در مدارس دولتی تحصیل نمیکنند!
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
بسیج ولایت
⭕️ عامل شکست جمهوری اسلامی در حوزه آموزش شما و امثال شما هستید! ➖بجای تأسیس مدارس خصوصی فکری به حا
🎥طیبه ماهروزاده، همسر غلامعلی حدادعادل:
🔹«کلا با تاسيس مدارس غيرانتفاعی مخالف بودم اما خودم مدرسه غیرانتفاعی تاسیس کردم، چرا؟ چون پسرمان [فریدالدین حدادعادل] خواست از رشته ریاضی به علوم انسانی برود و در تمام تهران یک مدرسه از نظر محیطی سالم پیدا نکردیم.»
🔸مجری برنامه : این ایده که بگوییم جامعه و مدارس منحط اند و اسلامی نیستند و حالا برویم یک گوشه ای برای خودمان مدرسه اسلامی تاسیس کنیم، ایده پیش از انقلاب بود. حالا که حکومت اسلامی آمده است این دیگر جواب نمی دهد.. این یعنی پذیرش شکست جمهوری اسلامی در آموزش و پرورش
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
بسیج ولایت
⭕️ عامل شکست جمهوری اسلامی در حوزه آموزش شما و امثال شما هستید! ➖بجای تأسیس مدارس خصوصی فکری به حا
یعنی تو کل کشور مدرسه ای نبوده که لیاقت ایشون رو داشته باشه!!
بعد ماها رو تو همون مدارس چهل نفره میچپوندن تو کلاسها و موش آزمایشگاهی حضرات بودیم!
نظام قدیم، نظام جدید، نظام ترمی واحدی و...
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
بسیج ولایت
حدادعادل: بنده اصلا اعتقاد ندارم که مدرسه #پولی دایر کردن ، خلاف عدالته!!
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅
📝"همسر آقای حداد عادل یک #فرد نیست یک #ژانر است"
♦️"مدرسه خوب برای پسرم پیدا نکردیم رفتیم یه مدرسه زدیم."
همه ایران باید جلوی تلویزیون سرپا وا میستادند و برای همین یک جمله همسر آقای حداد عادل، ساعتها کف مرتب می زدند.
♦️همسر آقای حداد عادل یک فرد نیست. یک #ژانر است. یک ژانر رایج از مدیران جمهوری اسلامی که بعد از انقلاب سرکار آمدند.
♦️از همسر آقای ولایتی بپرسید احتمالا میگوید "بیمارستان خوب برای پسرم پیدا نکردیم رفتیم چندتا بیمارستان خصوصی زدیم." همسر آقای هاشمی میگوید "کنکور سخت بود. دانشگاه پولی خوب برای دخترم پیدا نکردیم دانشگاه آزاد زدیم."
♦️همسر فیروزآبادی میگوید "وضع مسکن داغون بود. یک نامه زدیم یک ملک مصادرهای گرفتیم عجالتا مشکل خودمان را حل کردیم." آقای هاشمی رفسنجانی میگوید "وضع اشتغال جوانان داغون بود. اجمالا یک نامه زدیم وزیر نفت فعلا مشکل اشتغال مهدی را حل کرد."
♦️همسر داداش آقای جهانگیری یحتمل می گوید "بانک ها درست و حسابی به کار مردم رسیدگی نمیکردند. مجبور شدیم برای خودمان یک بانک بزنیم."
و همسر ایده پرداز #شهرک_محلاتی هم احتمالا خواهد گفت "وضع محلههای تهران داغون بود. برای فرزندانمان نگران بودیم. برای خودمان یک شهرک زدیم"
♦️همه درد کشور همین است. هیچ جملهای ازین دقیقتر نمیتوانست وضع ما را آسیب شناسی کند.
♦️ژانر #مدیران_رایج به جای اینکه به فکر جامعه باشند و با خودشان عهد کنند اینقدر مستاجر و بی مدرسه و گرفتار در بیمارستان دولتی میمانیم تا مشکل را جوری حل کنیم که همه جامعه از آن بهره ببرند همانموقع که بر صندلی مدیریت تکیه زده بودند چنان دنبال حل کردن مشکل خودشان رفتند و سفره شان را از مردم جدا کردند که انگار همه چیز هنوز دست ساواک است.
♦️به خاطر همین است که حالا خیلی از مشکلات شان حل شده ولی ما ماندیم و مشکلات جامعهای که سرجایش هست. ظاهرا با تعاریف باسمهای رایج #هموطن هستیم ولی #هم_درد و #هم_سرنوشت نیستیم. به قول معروف ما دیگر حرف هم را نمیفهمیم.
✍وحید اشتری
#شما_هم_به_بسیج_ولایت_بپیوندید
╭┅───🇮🇷✊🇮🇷┅╮
@Basijvelayat1
╰┅──────┅