☀️ وظایف منتظران
📝 برخی از تکالیف منتظران در زمان غیبت امام زمان عج
1️⃣ اطاعت از دستور های دینی و پرهیز از گناهان و همچنین تقوا را سرلوحة زندگی قرار دادن و عملی را بر خلاف رضای امام زمان(ع) انجام ندادن.
2️⃣انتظار فرج؛ پیامبر اكرم(ص) فرمود: "با فضیلت ترین اعمال امتم انتظار فرج است" و نزدیک در نظر گرفتن زمان ظهور
3️⃣ دعا برای سلامتی و فرج حضرت ولی عصر(ع) مانند خواندن دعای فرج و دعای عهد و ندبه.
4️⃣صدقه برای سلامتی و تعجیل در فرج حضرت
5️⃣غمگین شدن به خاطر غیبت آن حضرت
6️⃣ایجاد آمادگی کامل در خود و دیگران برای پذیرش از روی شوق آن حضرت و اطاعت کامل از حضرت و تسلیم بودن در برابر دستورات ایشان
✨پروردگارا
همة ما را از یاران حضرت مهدی(ع) قرار ده و با تعجیل در ظهور حضرتش چشم مستضعفان جهان را روشن گردان و ما را مطیع امر او قرار ده.
الهی آمین به حق محمد و آل محمد (صلی الله علیه و آله)
📚منابع:
⇦بحارالانوار، ج 53ص 176.
⇦ لطف الله صافی، منتخب الأثر، ص 629
⇦شیخ عباس قمی، منتهی الآمال، ص 483.
⇦ابراهیم امینی، دادگستر جهان، ص 264
🌷 @dini12
✅ تاریخ آینه عبرت برای زندگی بشر است
امام هادی(علیه السلام) فرمودند: «افراد قدرتمندی، بالای کوه ها دژهای محکمی می ساختند و در آنجا مستقر می شدند و محافظان بسیاری داشتند؛ آنان خیال می کردند همیشه می مانند اما زمانی فرا رسید از آن بالا به زیر کشیده شده و زیر خاک ها دفن شدند؛ متوکل تاریخ بخوان تا بیدار شوی».
آیت الله مکارم شیرازی در ششمن برنامه «چشمه معرفت»:
🔸 انسان برای رسیدن به سعادت و کمال، مسیر پرپیچوخمی دارد، در این مسیر افراد فاسد و مفسد، شیطان و لشکریانش و هوای نفس کمین کرده اند تا او را از جاده اصلی منحرف کنند.
🔸 البته خدایی که سعادت ما را خواسته، راه را هم نشان داده و واعظانی قرار داده که اگر به حرف آنها گوش دهیم، از این مسیر صحیح منحرف نمی شویم.
🔸طبق آیه ۱۱۲ سوره یوسف «لَقَدْ كَانَ فِي قَصَصِهِمْ عِبْرَةٌ لِأُولِي الْأَلْبَابِ»
یکی از واعظان مورد اشاره در قرآن کریم، تاریخ بشر است؛ قرآن بعد از آنکه داستان حضرت یوسف و اندرزهای آن را شرح می دهد، در پایان می فرماید: «این داستان های پیشینیان، عبرتی است برای صاحبان فکر و اندیشه».
🔸طبق آیه ۶۶ سوره بقره «فَجَعَلْنَاهَا نَكَالًا لِمَا بَيْنَ يَدَيْهَا وَمَا خَلْفَهَا وَمَوْعِظَةً لِلْمُتَّقِينَ»
قرآن بعد از بیان مجازاتِ گروهی از بنی اسرائیل که به دلیل سرپیچی از دستورات خداوند منحرف شدند، می فرماید: «این سرنوشت دردناکی که آنان بر اثر ظلم و ستم و انحراف از فرمان خدا پیدا کردند، پندی برای متقین است».
🔸فکر باید آمیخته با تقوا باشد تا انسان بتواند از پند واعظان استفاده کند.
🔸سرنوشت فرعون ها، نمرود و قارون و دیگر ظالمان برای انسان درس است.
🔸[قارون] این مرد ثروتمند و مغرور و ازخودراضی، عجیب ثروتش را به رخ می کشید به گونه ای که عده ای آرزو می کردند کاش ثروت قارون را داشتند اما به امر خداوند، زمین رانشی پیدا کرد و او، قصرش و اندوخته هایش در درون آن فرو رفتند. کسانی که تا روز قبل، آرزوی زندگی قارون را می کردند[بعد از هلاک شدن قارون] خداوند را شکر می کردند که چنین سرنوشتی در زندگی نداشتند.
🔸بسیاری از بحث های قرآن درباره تاریخ اقوام پیشین است.
تاریخ، آینه[عبرت] برای تمام مسائل زندگی بشر است؛ «عوامل شکست و پیروزی» و «نتیجه اختلاف و تکبر و استبداد» در تاریخ است.
🌷 @dini12
🔴 شمخانی: به تقویت توان موشکی خود ادامه میدهیم.
دبیر کل شورای عالی امنیتی ملی در گفتوگو با شبکه «الجزیره» قطر :
🔷🔹ایران نهتنها به هیچ وجه در مورد برنامه موشکی خود با کسی مذاکره نمیکند، بلکه به تقویت تواناییهای موشکی آن ادامه خواهد داد.
🔶🔸ما به حمایت خود از حماس و جنبش جهاد اسلامی، حزبالله و محور مقاومت در منطقه ادامه خواهیم داد.
🔷🔹ایران آماده آغاز گفتوگوی سازنده و عاقلانه با عربستان بدون هیچ پیش شرطی است.
🔶🔸ایالات متحده آمریکا جرأت حمله نظامی به ایران را ندارد و تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه ایران شکست خواهد خورد.
🔷🔹ما هرگز از سوریه خارج نخواهیم شد؛ چرا که حضور مداوم ما در این کشور به درخواست دولت سوریه است.
🌷 @dini12
KayhanNews75979710412148515150151.pdf
8.64M
تمام صفحات روزنامه کیهان
کیفیت عالی
امروز پنج شنبه ۳ خرداد ۹۷
🌷 @dini12
✅ در مسیر زندگانی انسان ، شیاطین، هوای نفس و وسوسه ها وجود دارد تا انسان را از مسیر منحرف کند.
🌼 آیت الله مکارم شیرازی در قسمت پنجم برنامه "چشمه معرفت" :
🔸ما شبانه روز در نمازهای خود به خداوند عرض می کنیم«اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ»
بعضی افراد می پرسند مگر ما در مسیر مستقیم نیستیم یا گمراهیم؛ پاسخ این است که همواره در مسیرمان، احتمال انحراف است.
🔸 شیاطین، وسوسه ها، انسان های نااهل، رسانه ها و فضاهای مجازی آلوده، وسوسه های دشمنان، تهدیدها و عوامل دیگر در مسیر ما وجود دارد و هر روز باید از خداوند بخواهیم از راه راست منحرف نشویم.
🔸 در حالی که بعضی ها علاقه ای به تفکر ندارند، اسلام تأکید بسیاری بر ضرورت این امر کرده است.
🔸 شخصی که در ظلمت می خواهد حرکت کند باید چراغی همراه داشته باشد؛ تفکر چراغ راه ما در این ظلماتی است که در پیش داریم و اجازه انحراف به ما نمی دهد.
🔸 اگر مطابق دستور قرآن و روایات اسلامی، پایه کار خود را بر تفکر بگذاریم، خیلی از مشکلات حل می شود.
🔸 آقا یا خانمی که به مواد مخدر مبتلا شده، چند دقیقه با خود فکر کند و به عاقبت کارش بیندیشد و ببیند چه نکبتی او را گرفته است. آدمی رانده شده در جامعه که نه می تواند ازدواج کند و نه اشتغال داشته باشد. این جان و عمر و استعداد و همه چیز او در خطر است؛ اگر تفکر کند، بسیار بعید است تصمیم صحیح نگیرد.
🔸 ما در جامعه ای زندگی می کنیم که احتیاج به وحدت داریم، اتحاد مایه آبرو، قوت و عزت ماست؛ بنشینیم فکر کنیم که نهایت اختلافات به کجا می رسد و کسانی که اختلاف کردند به چه سرنوشتی گرفتار شدند.
🔸 ماه رمضان فرصت خوبی برای تفکر و اندیشه است،امیدوارم همانطور که قرآن و اهلبیت(علیهم السلام) تأکید کردند، فکر خود را در تمام مسائل زندگی به کار بیندازیم تا قرین موفقیت و سعادت باشیم.
🌷 @dini12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فتنه های آخرالزمان یعنی آزمایش هایی که قراره مابا آنها مواجه شویم
اگر از این فتنه های موفق خارج نشویم چه بسا جهنمی شویم و از توفیق بهره مندی از برکات فوق العاده بعد از ظهور محروم شویم
استاد رائفی پور
🌷 @dini12
🌹 امام خمینی (رحمة الله علیه):
شما در اين ماه شريف به ضيافت حق تعالى دعوت شده ايد
خود را براى مهمانى باشكوه حضرت حق آماده سازيد. لا اقل به آداب صورى و ظاهرى روزه پايبند باشيد... معناى روزه فقط خوددارى و امساك از خوردن و آشاميدن نمی باشد؛ از معاصى هم بايد خوددارى كرد. اين از آداب اوليه روزه میباشد كه براى مبتدي هاست. (آداب روزه براى مردان الهى كه میخواهند به معدن عظمت برسند غير از اين میباشد.) شما اقلا به آداب اوليه روزه عمل نماييد؛ و همان طور كه شكم را از خوردن و آشاميدن نگه میداريد، چشم و گوش و زبان را هم از معاصى باز داريد
📗جهاد اكبر، ص: 38 و 39
🌷 @dini12
🌼 آیت الله میرباقری:
🔸 اگر کسي تدبير نکرد، شيطان بر انسان سبقت مي گيرد. ما بايد تدبير کنيم و بر فرصتها سبقت بگيريم.
🔸 اگر شما برنامهريزي و تدبير براي شبتان نکرديد، يکشب، دوشب، دهشب و ... همه اش ميگذرد و آدم میبيند يکسال دوسال، دهسال گذشته و پير شده و فرصت ها تمام شده است و هنوز میخواهد که نماز شب بخواند!
🔸 يا هنوز دارد نقشه میکشد که نماز صبحش را اول وقت بخواند!
🔸 يا محاسنش مثل من سفيد شده است و تازه دارد نقشه مي کشد که نماز اول وقت بخواند!
✅ قرار رمضان: برای سحری که بیدار میشویم، نماز شب هم بخوانیم!
✅ سعی کنیم نماز هایمان را اول وقت و به جماعت بخوانیم و چشم ، گوش و زبان خود را از گناه حفظ کنیم.
🌷 @dini12
🌷 ختم صلوات به نیت تعجیل در ظهور و رسیدن به توفیق یاری و اطاعت کامل از امام زمان و عاقبت به خیر شدنمان به نحو احسن و همنشین شدن با محمد و آل محمد(صلی الله علیه و آله) در جهان آخرت ان شاء الله
⚡️ (از آنجا که در ماه رمضان فرستادن صلوات توصیه شده و شب و روز جمعه هم بسیار تاکید از دست ندید)
یکی از بسته های زیر را انتخاب کنید و مطابق تعداد آن صلوات بفرستید
۱۰۰ مرتبه صلوات
۳۱۳ صلوات
۵۰۰ صلوات
۱۰۰۰ صلوات
۷۰۰۰ صلوات
۱۴۰۰۰ صلوات
🌷 @dini12
✅ بزرگی انسان به داشتن دغدغههای بزرگ است
✅ حمد خدا موجب «مثبتنگری» انسان میشود
حجت الاسلام پناهیان:
🔸ماه مبارک رمضان، ماه امام زمان(عج) است؛ ماه تقویت امید برای فرج و ماه تمنای ظهور است، یکی از دلائلش هم «دعای افتتاح» است که سفارش شده است هر شبِ ماه رمضان خوانده شود. حدود یکسوم این دعا به موضوع ظهور و حکومت حضرت و تمنای فرج مربوط است.
🔸کسانی که اهل قرآن و عبادت و مناجات هستند، کسانی که اهل اندیشیدن در این ماه هستند، وقتی توجهشان را به امام زمان(عج) بیشتر کنند، تفاوتِ این ماه رمضانشان را درک خواهند کرد؛ این یک امر محسوس و قابل تجربه است.
🔸در یکسوم ابتدایی دعای افتتاح به حمد خداوند پرداخته شده است. طبق روایات، ادب اقتضاء میکند در موقع دعاکردن، قبل از اینکه نداشتههای خودمان را بشماریم چیزهایی را که خدا به ما عنایت کرده است، مرور کنیم! ائمۀ هدی(ع) فرمودهاند: دعا را هیچوقت بدون ثناء الهی آغاز نکنید. مهمترین ثناء الهی هم «حمد خداوند» است.
🔸بعد از حمد و ثنای الهی، دعای ما بهتر مستجاب میشود. یک وجه حمد «راضیبودن به رضای الهی و مقدرات الهی» است، امام حسن مجتبی(ع) ضمانت کرده است کسی که به رضای الهی راضی باشد، دعایش مستجاب بشود(أَنَا الضَّامِنُ لِمَنْ لَمْ یَهْجُسْ فِی قَلْبِهِ إِلَّا الرِّضَا أَنْ یَدْعُوَ اللَّهَ فَیُسْتَجَابَ لَهُ؛ کافی/2/62) دعائی که در آن، از حمد الهی زیاد سخن گفته شود، بسیار نورانیکننده است.
🔸به زبان امروزی؛ حمد الهی «مثبتنگری» بسیار عمیقی در خودش دارد! اساساً یکی از کارهای دعا تربیت انسانها از طریق «تلقین» است. کسی که روحیه و نگاه منفی به عالم دارد، اینقدر باید حمد و شکر را تکرار و تلقین کند تا از حالت منفی در بیاید و به حالت مثبت برسد و بعدش از خدا تقاضا کند. در دعای افتتاح، حدود 15مرتبه حمد خدا بر زبان جاری میشود.
🔸یک اتفاق بسیار بزرگ در دعا، برخوردارشدن انسان از «نگاهِ مثبت» و تربیتکردن او برای مثبتبودن است، چون انسان با همۀ احتیاجاتش، با همۀ دغدغهها و کمبودهایش، با غصهها و مشکلاتش، سرِ سجادۀ دعا شروع به تشکر از پروردگار عالم میکند. لذا دعاهایی مانند دعای افتتاح-که سرشار از شکر و حمد خداست- موجب میشود آدمها حالشان خوب بشود.
🔸قرآن میفرماید: «لَئِنْ شَکَرْتُمْ لَأَزیدَنَّکُمْ» (ابراهیم/7) یعنی اگر شکر کنید، نعمت را بر شما زیاد میکنم، بهمعنای دقیقتر؛ وقتی شکر کنید خودتان بزرگ میشوید و سعۀ وجودی پیدا میکنید.
🔸یکی از حمدهای دعای افتتاح این است: «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی یُؤْمِنُ الْخَائِفِینَ وَ یُنْجِی الصَّالِحِینَ وَ یَرْفَعُ الْمُسْتَضْعَفِینَ وَ یَضَعُ الْمُسْتَکْبِرِین» (مصباحالمتهجد /2/579) حمد مخصوص خدایی است که خائفین را امان میدهد، صالحین را نجات میدهد، مستضعفین را بالا میبرد، مستکبرین را پایین میکشد، پادشاهان مستکبر عالم را هلاک میکند و دیگران را جای آنها قرار میدهد.
🔸الان واقعاً همینطور است؛ یکزمانی مستکبرین، پیش مردم عزت و شکوهی داشتند و با اینکه زور میگفتند و غارت میکردند، اما همه آرزو داشتند شبیه آنها بشوند! ولی امروز دیگر مقدمات سقوطشان فراهم شده است، امروز همۀ دنیا «مرگ بر آمریکا» میگویند؛ این همان فرو افتادن مستکبران عالم است. دعای افتتاح با این حمد-که مقدمۀ دعاست- دارد ما را برای «دعا برای فرج» آماده میکند. این حمد، ما را در مسیر انتظار قرار میدهد.
🔸چقدر زیباست آدم در دعاهایش، مسائل اجتماعی و جهانی را هم ذکر کند، این علامت بزرگی انسان است چون بزرگی یک انسان به داشتن دغدغههای بزرگ است. اگرچه در برابر خداوند، کوچک هستیم، اما خداوند متعال، بزرگی بندگان خودش را دوست دارد.
🔸إنشاءالله در این ماه رمضان به خداوند نشان دهیم که دغدغۀ باعظمتی از مسئلۀ فرج داریم و بتوانیم سعۀ وجودیای که رمضان میخواهد به ما بدهد، دریافت کنیم و این سعۀ وجودی خودمان را با «تمنای جدی برای ظهور و دولتِ کریمۀ امامزمان(ع)» به خدا نشان بدهیم.
رمضان، ماه امید برای ظهور/ ج2
شبکه افق
🌷 @dini12
❓ در آخرالزمان چه کسانی هلاک می شوند
💠حضرت عسکری (ع) میفرمایند :
کسی در آخرالزمان از هلاکت و نابودی نجات پیدا نمی کند ، مگر این که خداوند او را به دعا برای تعجیل فرج و ظهور موفق بگرداند.
📚بحار الانوار، ج 102، ص 112
آیت الله بهجت :
✅بهترین کار برای به هلاکت نیفتادن در آخرالزّمان ، دعای فرج امام زمان(ع) است ؛ البته دعایی که در همه اعمال ما اثر بگذارد. قطعاً اگر کسانی در دعا جدّی و راستگو باشند ، مبصراتی (دیدنی هایی) خواهند داشت. باید دعا را با شرایط آن خواند و «توبه از گناهان» از جمله شرایط دعا است.
🌷 @dini12
✨دعا برای تعجیل در فرج
إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ
۳ مرتبه دعای زیر را بخوانیم
✨ اللهم عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِيَةَ وَ النَّصْر
و اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ الذَّابِّينَ عَنْهُ وَ الْمُسَارِعِينَ إِلَيْهِ فِي قَضَاءِ حَوَائِجِهِ وَ الْمُحَامِينَ عَنْهُ وَ السَّابِقِينَ إِلَى إِرَادَتِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْه به حق محمد و آل محمد(صلی الله علیه و آله)
🌷 @dini12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وحید جلیلی: استراتژی #سطل_آب یعنی هر کس در حد خودش هر کاری می تواند بکند.
#نشر_حداکثری
#کار_فرهنگی
🌷 @dini12
⁉️ چرا شیرینی مهربانی خدا را حس نمیکنیم؟!
☑️ یکدلیلش «یأس از رحمت خدا» است
حجت الاسلام پناهیان:
🔸 مهربانی و رحمت خدا در عین حالی که برای ما محبوب است، اما موضوعی است که دائماً از ذهن انسان فرار میکند. یک آفاتی در درون سینه و روح ما ایجاد میشود که موجب میشود دائماً دچار «یأس از رحمت خدا» بشویم. ابلیس هم دقیقاً همین کار را میکند، بزرگترین خصیصۀ ابلیس این است که مأیوس از رحمت خداست و این صفت خبیث خودش را به دیگران هم منتقل میکند!
به ما سفارش میکنند «هرکاری را با بسماللهالرحمنالرحیم آغاز کنید» یعنی باید دائماً مهربانی خدا را به خودمان تلقین کنیم.
🔸خارهای هرزهای در قلب انسان هست که دائماً میخواهد انسان را مأیوس کند؛ با هر گناه یا هر اتفاق و حادثهای در اطرافمان، خودمان را از رحمت خدا مأیوس میکنیم. مثلاً وقتی میبینیم کسانی قدرتی و ثروت و اسلحه دارند و ظاهراً میتوانند به ما ظلم کنند، به خودمان تلقین میکنیم که «من تنها هستم، من پناهی ندارم!» این وضعیتِ سرشار از ترس و نگرانی و احساس تنهایی دائماً در روح انسان تولید میشود، به همین دلیل لازم است دائماً به خودمان تلقین کنیم که «یادت باشد؛ خدا رحمان و رحیم است!»
🔸یکی از فلسفههای ذکر، یادآوری است. ما به یادآوریِ مداوم این موضوع نیاز داریم و منظورمان از این یادآوری «خوب اندیشیدن و عمیقاً تفکر کردن دربارۀ رحمت خدا» است. البته رحمت خدا در کلمات مختلفی تجلی پیدا میکند و خیلی از مفاهیم هستند که از مهربانی خدا صحبت میکنند؛ مثل مغفرت، نعمت، برکت و هدایتِ الهی.
🔸کلامی از رسولخدا(ص) هست که تقریباً تنها روایت کلیدی برای معرفی ماه رمضان است. ایشان سه وصف بزرگ برای این ماه ذکر میفرماید: «أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّهُ قَدْ أَقْبَلَ إِلَیْکُمْ شَهْرُ اللَّهِ بِالْبَرَکَةِ وَ الرَّحْمَةِ وَ الْمَغْفِرَةِ» (امالی صدوق/93) شهر خدا به سوی شما آمده است؛ با برکت و رحمت و مغفرت. (هرکدام از این سه وصف، یکی از مظاهر مهربانی خداست)
🔸بعد میفرماید: «در این ماه، به مهمانی خدا دعوت شدهاید... خوابیدن شما در این ماه، عبادت است، اعمال شما مقبول و دعای شما مستجاب است» همۀ اینها در واقع وصف مهربانی خداست ولی اگر این اوصاف در ما نشاط و بالاترین لذت را ایجاد نکند، در واقع ما مهربانی خدا را فهم نکردهایم. مهم این است که از مهربانی خدا لذت ببریم.
🔸چرا شیرینی مهربانی خدا را حس نمیکنیم؟! باید غصه بخوریم و خودمان را مذمت کنیم که چرا رابطۀ ما با خدا قطع است؟ (همین مذمتکردن در را بهروی ما باز میکند) میدانید چهکسی رابطهاش با خدا قطع است؟ کسی که شیرینیِ مهربانی خدا را عمیقاً نمیچشد و عمیقاً آنرا تمنا نمیکند و از آن لذت نمیبرد و از خلأش نابود نمیشود.
🔸ما بیشتر از کودکان که به محبت مادران نیازمند هستند به محبت خدا نیازمند هستیم. خدا هم در عالم خلقت کار دیگری جز لطف و مهربانی به بندهاش ندارد و تا بینهایت میتواند مهربانی کند. شما هرچقدر هم مهربانی خدا را درک کرده باشید، بازهم محتاج هستید که مهربانی خدا را بیشتر درک کنید.
🔸چگونه مهربانی خدا را باور کنیم؟ در چه اموری مهربانی خدا را ببینیم؟ یک مدتی مسئلۀ خودتان را این قرار بدهید که «آیا من میفهمم خدا مهربان است؟ چقدر به این مهربانی نیاز دارم؟!» بهترین وقتش هم ماه مبارک رمضان است.
چگونه مهربانی خدا را باور کنیم؟/ ج1
مسجد امام صادق(ع)
🌷 @dini12