🇮🇷۱۰ شهریور سالروز تاسیس نیروی پدافند هوایی گرامیباد
♻️به#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴مردی که پای پیاده چهل روز خودش را به سرزمین عشق رسانده
مردی از سرزمین کوهپایه .،(جزه)
♻️به#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1
♦️آدمکشترین رئیسجمهور #آمریکا چه کسی است؟
🔹پاسخ: ریچارد نیکسون، با بیش از نیم میلیون قتل، بر اساس پژوهش دکتر اَل کارول، استاد و مورخ آمریکایی، در مقاله ذیل.
🔹حالا "بنیاد ریچارد نیکسون" به فرح دیبا و رضا پهلوی جایزه "معمار صلح" داده.
♻️به#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ شیعهی خوب کسی است که امام زمانش را حس کند!
#کلیپ
#استاد_شجاعی | #استاد_محمودی
منبع : جلسه ۱۸ از مبحث شرح زیارت ال یاسین
♻️به#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1
♦️چقدر برای برخی دردآور است وقتی که «رهبرمعظم انقلاب» #شهید_رئیسی را در برابر چشمان #ظریف به «امیرکبیر» تشبیه کند و بگوید:
🔹«امیرکبیر در مدت ۳ سال کارهای بزرگی انجام داد و #رئیسی_عزیز هم در حدود ۳ سال خدمت، پایهگذاریهای خوبی انجام داد که انشاءالله ثمره آن به کشور خواهد رسید»!
حامد صراف پور
♻️به#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️استاد رحیم پور ازغدی: امریکایی ها، به هیچ وجه نمی توانند روی زمین با ما بجنگند.
♻️به#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1
♦️انتصابات خلاف قانون ناقض شعار وفاق ملی!
🔹آیا انتصاب عناصر مسئلهدار و فاقد صلاحیت، نشانه #حکمرانی_خردمندانه است یا #مصداق بارز #حکمرانی_محفلی است؟
آقای پزشکیان گفتند نباید همجناحی ها را بکار گرفت،
آیا بکارگیری عناصر فاقد صلاحیت بدون تکلیف قانونی استعلام از مراجع سهگانه (وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، قوه قضائیه) نشانگر بکارگیری هم جناحی ها بجای عناصر فراجناحی نیست؟
🔹از آقای پزشکیان و #معاون_فرهیخته ایشان آقای #دکتر_عارف انتظار میرود با اعمال قانون، مانع بکارگیری چنین عناصری بر خلاف #قانون_نحوه_انتصاب_اشخاص_در_مشاغل_حساس مصوب 1401/07/10 مجلس شورای اسلامی، شوند.
در مناصب دولتی نباید فردی دارای سوءسابقه منصوب شود که دشمنان اسلام و نظام در صدای آمریکا آنرا نشانگر عقب نشینی نظام اسلامی و عدول از مواضع خود قلمداد کنند.
🔹جریان برانداز ضد انقلاب در مهر ۱۴۰۱ نه تنها علیه نظام و انقلاب که علیه اسلام شورش کرد، نباید شخصی که از چنین جریانی حمایت کرده است بدون استعلام یا بیاعتنا به پاسخ استعلام از مراجع قانونی منصوب شود؟
🔹این هم با شعار دولت که وفاق ملی است و هم با خواست مردم که در مقاطع گوناگون با آشوبگران و ناقضان امنیت ملی مخالفت کردند، ناسازگار است.
🔹دولت محترم نباید بگذارد قانونگریزی و قانونستیزی جایگزین قانونگرایی شود.
قانون گرایی باید جای قانون گریزی و قانون ستیزی را بگیرد.
🔹دولت از زیر مجموعه خود بخواهد مر قانون را پیاده کنند و از چنین انتصاباتی خودداری ورزند.
🔹اگر واقعا دنبال شعار وفاق ملی هستیم اجرای قانون در کشور و توسط مسئولان و دوایر دولتی، بصلاح دولت و ملت و در راستای شعار وفاق ملی دولت پزشکیان است.
🔹 این انتصابات بدون تردید، در راستای اجرای اسناد بالادستی نظام از جمله قانون اساسی، سیاستهای کلی و قانون برنامه هفتم و دستورات امام خامنهای و سازگار با این شعار وفاق ملی نیست.
🔹مردم بارها در مقاطع گوناگون با آشوبگران و برهم زنندگان امنیت و آرامش کشور کسانی که آرامش آنها را برهم زده اند و باعث شهادت دهها نفر از حافظان امنیت و مدافعان ملت شدند مخالفت کردند.
🔹دولت وفاق ملی آقای پزشکیان نباید خلاف خواست مردم عمل کند!
عمل به خواست و مطالبه ملت سازگاری با شعار رئیس جمهور است
#قانون_نحوه_انتصاب_اشخاص_در_مشاغل_حساس
#انتصابات
#معیار_وفاق_ملی قانون کشور است
♦️ وزارت جنگ اسرائیل اعلام کرد: پانصدمین هواپیمای حامل کمکهای نظامی از ایالات متحده در اسرائیل فرود آمده است.
🔹از زمان آغاز جنگ در ٧ اکتبر، ایالات متحده بیش از ۵٠ هزار تن تجهیزات نظامی شامل وسایل نقلیه زرهی، مهمات تهاجمی و دفاعی، تجهیزات حفاظت شخصی و تجهیزات پزشکی از طریق هوا و همچنین از طریق دریا به اراضی اشغالی ارسال کرده است.
♻️به#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1
24.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️انیمیشن آینده ایران بی حجاب
👆حتما ببینید و انتشار بدید
♻️به#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1