⬅️ یادی کنیم از بزرگان فحاش به سهام عدالت
➖ حسن روحانی (۲۰ شهریور ۱۳۸۷): (در واکنش به توزیع سود سهام عدالت) آیا با تزریق نقدینگی بیحساب و توزیع پول بین مردم میتوان به عدالت رسید؟
➖ حسن روحانی (۴ مهر ۱۳۸۷): امروز ارزیابی توانایی قوه مجریه در چگونگی اجرای مطلوب بندهای الف، ب و ج سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون انجام میشود نه فقط توزیع سهام عدالت!
➖ حسن روحانی (۳۰ بهمن ۱۳۸۷): توزیع سهام عدالت یعنی باقی ماندن مدیریتها در دست دولت.
➖ حسن روحانی (۱۶ فروردین ۱۳۸۸): اهداف سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی از جمله ارتقای کارایی بنگاههای اقتصادی و بهرهوری منابع مادی و انسانی و فناوری با واگذاری سهام عدالت به این حد و در شرایطی که با این واگذاری فقط مالکیت منتقل میشود و تحولی در مدیریت حاصل نمیشود عملاً اتفاق نمیافتد.
➖ حسن روحانی (۱۹ بهمن ۱۳۸۸): دولت در اجرای سیاستهای اصل ۴۴ بیشتر دنبال این بود که مثلاً سهام عدالت را توزیع کند. درحالیکه هدف سیاستهای اصل ۴۴ این بود که بالاتر از بحث مالکیت مدیریت دولتی نباشد و مالکیت و مدیریت به مردم واگذار شود.
➖ مرحوم هاشمی رفسنجانی (۱۷ آبان ۱۳۸۷): ما باید مردم را در سطح مطلوب و متوسط همان چیزی که اسلام از آن به عنوان کفاف و عفاف یادکرده تأمین کنیم نه یک زندگی ریاضت کشانه؛ ما امکان تأمین مردم در حد متوسط را داریم نه به عنوان گداپروری و صدقهخوری بلکه باید انسانهایی بسازیم که روی پای خود درس بخوانند کار کنند و خود را تأمین کنند.
➖ مرحوم هاشمی رفسنجانی (۲۶ آبان ۱۳۸۷): (با اشاره به سهام عدالت) ساختن اقتصاد کشور با شیوه گداپروری جواب نمیدهد و لذا باید در عرصه تولید قدمهای مهم و اساسی برداریم.
➖ محمد خاتمی (۳ آذر ۱۳۸۷): بسیار جفاست که عدالت را در عدالت اقتصادی و آن هم اقتصاد صدقهای که بعضی از حکومتها به بهانه این که لقمه نانی به مردم بدهند خلاصه کنیم.
➖ مهدی کروبی (۱۳ خرداد ۱۳۸۸): ما نمیخواهیم گداپروری کنیم.
➖ میرحسین موسوی (۲ خرداد ۱۳۸۸): سهام عدالت بدون اصل ۴۴ بیمعنا است و من در راستای دولت دهم به اصل ۴۴ بر خواهم گشت و به دلیل واقعیتهای موجود و به دلیل بحران اقتصادی و نیز اجرای نادرست اصل ۴۴ و وضعیت قیمت سهام در بازار اجرای طرح سهام عدالت مشکلدار است و اگر نظام تصمیم قطعی برای خصوصیسازی دولت و اجرای اصل ۴۴ دارد به دنبال ایجاد سازمانی با نظامهای ارزشی بالاتر خواهیم بود و در این خصوص به دنبال برنامههایی خواهیم بود که زمانبندی اجرای آن مشخص باشد و بدین ترتیب دیگر اصل ۴۴ را به مسئله درازمدت تبدیل نکنیم. خصوصیسازی و مدیریت آن اهمیت فوقالعادهای دارد.
➖ محمد نهاوندیان (۸ مرداد ۱۳۸۸): اقتصاد صدقهای راه به جایی نخواهد برد باید اصلاحات ساختاری را آغاز کرد و از پول دادنهای صدقهای اجتناب کنیم و به بهینهسازی و دسترسی به بازار همزمان توجه کنیم.
اسحاق جهانگیری (۱۸ مهر ۱۳۸۸): استراتژی توسعه صنعتی را به تمسخر گرفتهاند که صنعتی شدن به چه کار میآید، ما میخواهیم همین چند کارخانهای را که گذشتگان ساختهاند تبدیل کنیم به سهام عدالت و به دست مردم بدهیم. بعد از چهار سال هنر ما این شده است که ببینیم در طول این سی سال چقدر فولاد ساختهشده، سهام اینها را بدهیم به مردم.
➖ محمدباقر نوبخت (۷ خرداد ۱۳۸۸): امروز دیگر توزیع سیبزمینی و سهام عدالت، چک پول و توزیع با عجله ۸۰ هزار تومان سود سهام عدالت نتیجه نمیدهد.
➖ محمدباقر نوبخت (۲۳ دی ۱۳۸۸): روح سهام عدالت با سیاستهای اصل ۴۴ همخوانی ندارد. شرکتهایی که تحت عنوان سهام عدالت واگذار میشوند همان شرکتهای قبلیاند فقط به جای این که سهام آن در اختیار دولت باشد، در اختیار عدهای است که با برگههای سهام آشنایی زیادی ندارند و فقط منتظرند تا بتوانند سودی از این برگهها دریافت کنند. آنها توان مدیریت این سهام را ندارند.
➖ علی لاریجانی (۸ آذر ۱۳۸۷): مشکلات کشور با صدقه پروری حل نمیشود، ما نباید به دنبال اقتصاد کمیته امدادی باشیم.
➖ علی لاریجانی (۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸): با توجه به اینکه سهامی که به بخشهای مختلف داده شده است، دچار نوعی عدم تعادل است و سهام عدالت در آن وزن بیشتری دارد. اگر حق زیادی به سهام عدالت بدهیم، در مدیریت توزیع سهام میان بخشهای مختلف دچار مشکل خواهیم شد.
➖ علی لاریجانی (۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱): در حال حاضر وقتی سهام عدالت به افراد پرداخت میشود حس مالکیت به کسی دست نمیدهد که ورقه سهام عدالت دارد زیرا نقشی در مدیریتش نداشته، این مردمسازی نیست. فلسفه اصل ۴۴ هم از این سنخ کارها نبود.
➖ مسعود نیلی (۱۵ مهر ۱۳۸۶): طرح سهام عدالت طرح گداپروری است.
https://eitaa.com/Basir_MN
پيامبر اعظم (صلي الله عليه و آله و سلم):
هرگاه میوه خریدی به همسایه ات هدیه کن، وگرنه پنهانی وارد خانه کن؛ مبادا فرزندت با آن میوه بیرون بیاید و موجب ناراحتی فرزند همسایه شود!🍊
بحار، 82، ص94.
https://eitaa.com/Basir_MN
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توضیحات حجتالاسلام کاشانی در مورد کلیپ تقطیع شدهای که از او درباره برنامه سحر شبکه ۳ با موضوع توحید و ولایت در فضای مجازی منتشر شد .
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴از عجایب این ایام معرفی ۵ نماینده ماندگار ، موثر و کاربلد در مجلس دهم به روایت پایگاه خبری انتخاب است!!!
علی مطهری
محمود صادقی
پروانه سلحشوری
حشمت الله فلاحت پیشه
علی لاریجانی
💬 سيد علي موسوي .
https://eitaa.com/Basir_MN
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 واقعاً چه بلايي بر سر ذهن مردم ما آوردند؟!!
شتشوي مغزي برخي مردم بوسيلهي غربگرايان.
يک انتخاب نادرست نتيجهاي جز خود کمبيني و خودتحقيري ندارد. 😒☹️😡
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥رمزگشایی رئیس قوه قضاییه از پشت پرده کارکرد برخی سازمان های خیریهای با خط دهی غربیها ! .
https://eitaa.com/Basir_MN
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شعرخوانی تاثیرگذار سردار سلیمانی از سرودههای یکی از شاعران دیدار رمضانی رهبر انقلاب .
https://eitaa.com/Basir_MN
❓ سوال: تکلیف روزه و کفاره شخصی که عمدا به خدا، پیامبر و ائمه نسبت دروغ بدهد چیست؟
✅ پاسخ: 👇👇
🔳 1. روزه:
✳️ آیات عظام: رهبری، سیستانی و مکارم: بنابر احتیاط واجب روزه اش باطل می شود؛ هر چند بلافاصله #توبه کند.
✳️ بقیه مراجع: روزه اش باطل است؛ اگر چه فورا بگوید دروغ گفتم یا توبه کند.
🔲 2. کفاره:
✳️ آیات عظام: امام، وحید، نوری، بهجت، تبریزی و خویی: بنابر احتیاط واجب، کفاره جمع بر او واجب می شود.
✳️ آیات عظام: رهبری، زنجانی و مکارم: دادن یک کفاره کافی است.
✳️ آیت الله سیستانی: کفاره ندارد.
✳️آیات عظام: صافی، گلپایگانی و اراکی: باید کفاره جمع بدهد.
✳️ آیت الله فاضل: بنابر احتیاط واجب، دادن کفاره بر او لازم است.
🔘 منبع: امام: تحریرالوسیله، روزه، مبطلات، مورد ششم و احکام باطل کردن روزه، م 2 (کفاره)؛ رهبری: استفتاء، روزه، م 30 و رساله آموزشی، ج 1، درس 6، ص 246؛ سیستانی، نوری، مکارم، فاضل، گلپایگانی و اراکی: عروه الوثقی، کتاب الصوم، المفطرات، الخامس و فصل فی کفاره الصوم، م 4؛ وحید، تبریزی و خویی: منهاج الصالحین، کتاب الصوم، المفطرات، الرابع و کفاره الصوم، م 1009؛ صافی: هدایه العباد، کتاب الصوم، م 1295 و 1319؛ زنجانی: کتاب احکام و استفتائات روزه، س 76؛ بهجت: وسیله النجاه، کتاب الصوم، م 1098؛ گلپایگانی: هدایه العباد، کتاب الصوم، م 1296؛ توضیح المسائل 16 مرجع، ج 1، م 1596 و 1666.
https://eitaa.com/Basir_MN
❓پرسش
❔یکی از کانال های ضد دین به روایاتی استدلال می کند که امام حسن زنان زیادی می گرفت و آنان را طلاق می داد خواستم ببینم این روایات صحیح است❗️❗️
🔶امام صادق گفت: مردی به حضور امام علی رسید و گفت: حسن و حسین و عبدالله ابن جعفر از دختر من خواستگاری کردند، اکنون با تو مشورت می کنم که کدام یک از ایشان را بپذیرم.حضرت فرمود: شخصی که مورد مشورت قرار میگیرد امین است اما فرزندم حسن، طلاق دهنده زنان(طلاق) است. دخترت را به فرزندم حسین بده این کار برای دخترت خیر است.
منبع: المحاسن، احمد بن محمد بن خالد البرقی ج ٢ ص ٦٠١
🔶امام صادق گفت:
امام علی در حالى كه بر فراز منبر مشغول سخنرانى بود فرمود: به فرزندم حسن زن ندهيد او زياد طلاق میدهد. مردى از قبيله همدان برخاست و گفت: آرى، به خدا قسم ما به حسن زن ميدهيم، در حالی که او فرزند پيغمبر و على بن ابی طالب است اگر بخواهد نگه ميدارد و اگر نخواهد طلاق ميدهد.
📚الكليني الرازي، أبو جعفر محمد بن يعقوب بن إسحاق (متوفاى328 هـ)، الكافي، ج ٦ ص ٥٦، ناشر: اسلاميه، تهران، الطبعة الثانية،١٣٦٢ هـ.ش.
💠پاسخ💠
❗️این روایات ضعیف و غیر قابل استدلال است .
1️⃣روایت اول از کتاب محاسن مرحوم برقی ارسال دارد زیرا مرحوم برقی روایت را مستقیما از ابن محمود نقل می کند در حالی که بین آنها سال ها فاصله بوده است .
❗️راویانی در این بین بوده اند که از سند حدیث ساقط شده است لذا چون تمام راویان حدیث مشخص نشده است روایت می شود مرسل و بدون سند کامل و روشن است که روایت مرسل ضعیف بوده و قابل استدلال نیست.
2️⃣روایت دوم از کتاب کافی نیز ضعیف است .
❗️در سند آن حسن بن محمد بن سماعه قرار دارد که از بزرگان و متعصبان واقفیه بوده و از دشمنان امام رضا علیه السلام محسوب می شده است.
📚رجال نجاشی ص40
❗️محمد بن زیاد بن عیسی نیز در سند حدیث قرار دارد که راوی به این نام در مجامع رجالی توثیق نشده است و مجهول است .
📚مستدرکات رجال الحدیث ج7 ص101
❗️این مضامین و نسبت ها به امام حسن از ناحیه دشمنان ایشان ایجاد شده است و به هیچ عنوان صحت ندارد.
📝پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/Basir_MN
🚨جمعیت ایران کم میشود! کاهش عجیب رشد جمعیت
🔺قاسمی کارشناس تحولات جمعیت:
سال ۱۳۹۸ تا به اینجا دو رکورد را به نام خود ثبت کرده است. نخست ثبت رکورد کاهش بیش از ۱۷۰.۰۰۰ تولد فقط در یک سال و رسیدن آمار تولدهای کل کشور به رقم ۱.۱۹۶.۰۰۰ تولد و دوم اینکه نرخ رشد جمعیت ایران برای نخستین بار در تاریخ کشورمان در سال ۱۳۹۸ به کمتر از یک درصد کاهش یافت.
🔺با تداوم روند کنونی، پیش بینی میشود تا حدود ۲۰ تا ۲۵ سال آینده نرخ رشد جمعیت ایران به عدد صفر درصد سقوط کند .
https://eitaa.com/Basir_MN
✅ علت انتشار دیر هنگام اخبار در هنگام وقوع بحران؛
با توجه به عواقب خطرناک انتشار #خبر_اشتباه در هنگام بحران، بدیهی است که صاحبان رسانه های معتبر و رسمی صبر را بر اقدام شتاب زده ترجیح دهند
لذا
اگر در اینطور مواقع شما از رسانه های معتبر چیزی جز سکوت مشاهد نمی کنید کافی است بدانید که این سکوت ۳ علت اصلی را در بر می گیرد؛
۱_ رسانه های خودی فرصت می کنند خبر را با دقت و ابعاد بیشتری بررسی کنند
۲_ می توانند یک راهبرد حرفه ای و هماهنگ با نظام در چگونگی انتشار خبر داشته باشند تا خدای نکرده موجب سو استفاده ی بیشتر دشمنان انقلاب نشوند
٣_ با انتشار اخبار غیر رسمی که اشاره به کلیت موضوع دارد فضای رسانه ای را تشنه و آماده دریافت خبر اصلی می کنند که طبعا موجب بهتر دیده شدن بیانیه ی رسمی میشود
📌رضا خانعلی زاده
#ناوچه_کنارک
#ناو_جماران
https://eitaa.com/Basir_MN